Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:02:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila? če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!) jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal huda zakaj se ne zmente kje bliže men jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije do dramelj je avtocesta pol te pridem pa jst iskat na izvoz če je treba ne,ne-sama ne grem tako daleč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:04:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf pri nas ma Žiga dons tečnitis kot pravi Ajvy Mi je komi kavico uspelo popiti Srečanje men Kranj - Primskovo - merkator center odgovarja Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej? Katjuša pa dejte enkrat iz vašga konca mal predlagat? Al pa kje med Celjem in Ljubljano? šibam k neki cvilka od tle nas je tako malo pa še te k so se ne javljajo razn cita in brkn tu in tam malo...... in ko smo se enkrat menle za celje ni blo pol iz tega nič jst drugače lahko predlagam planet tuš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:04:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej? sem z domžal....vem kje je tuš,pa en mercator je tudi čisto na začetku(od brnika priti kranju)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:09:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila? če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!) jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal huda zakaj se ne zmente kje bliže men jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije do dramelj je avtocesta pol te pridem pa jst iskat na izvoz če je treba ne,ne-sama ne grem tako daleč od tebe je nekje 45 minut pa je skos AC ja no ti že veš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 9:10:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:10:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila? če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!) jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal huda zakaj se ne zmente kje bliže men jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije do dramelj je avtocesta pol te pridem pa jst iskat na izvoz če je treba ne,ne-sama ne grem tako daleč od tebe je nekje 45 minut pa je skos AC ja no ti že veš me je strah AC ko križa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:11:10
|
|
|
|
Onasiss
|
boma.....kuminov sirup prodajajo v lekarni. Kolumbo...KIK nima deških trenirk...NIKOLI.... samo za punčke.... Pa rola papirja..... birdy....dojenčki znajo že dihati tudi skozi usta....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:12:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša pa dejte enkrat iz vašga konca mal predlagat? Al pa kje med Celjem in Ljubljano? TROJANE KROFI MNJAMIIIIIII...AJA DIJETA sej imajo tud tortice (sam kavice)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:13:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss boma.....kuminov sirup prodajajo v lekarni. Kolumbo...KIK nima deških trenirk...NIKOLI.... samo za punčke.... Pa rola papirja..... birdy....dojenčki znajo že dihati tudi skozi usta.... ja če bi beni ne znal bi ga že zdavnaj ne bilo več je imel noseka čisto zamašenega že julija ko smo bli na morju.... in bošček ni mogu met dude in dihat istočasno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:14:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem si kavico skuhala, Nejc neki sitka okol mene, še čakam da Žiga začne bom dala kr na ignore
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:15:28
|
|
|
|
Katjusa
|
evo sonček se je zbudil tak, da šibam njega zrihtat pol pa kopalnico zglancat v glavnem vabljene ste al v celje al pa k meni... kakrkoli bo luštno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:16:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo sonček se je zbudil tak, da šibam njega zrihtat pol pa kopalnico zglancat v glavnem vabljene ste al v celje al pa k meni... kakrkoli bo luštno aja repo pa tud lahko skuham za vse k ste na dieti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:17:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej? sem z domžal....vem kje je tuš,pa en mercator je tudi čisto na začetku(od brnika priti kranju) No to je ta merkator na Primskovem A prideš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 9:17:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:20:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej? sem z domžal....vem kje je tuš,pa en mercator je tudi čisto na začetku(od brnika priti kranju) No to je ta merkator na Primskovem A prideš? če ne pride nič vmes,bova prišli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:21:16
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo ni problema. Mamo RORIJA a to misliš tiste VESELI AVTOBUSKI - te mamo, pa POŠTAR PETRA, pa MOJSTER MIHA,.. Ti zapečem ni problema
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:21:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo...nismo še kupli vlažilca...zaenkrat sam jaz rabim kake inhalacije..... Zobar....nam ga okrog 1 leta, lahko tudi prej pošlje zobar.....Vito je bil dosedaj že ene 2x...prej pa z njim nismo hodili, ker smo se 3x selili....
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 9:23:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:23:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA ne muči sebe in ne zgubljaj časa s pretlačeno hrano.....če nimaš paličnega pa vrš v mikser al pa multipraktik....mal več dela je s pucanjem, če ti je nerodn d bi mela od kolegice paličnega dalj časa. nimam ne enega ne drugega......ni mi nerodno imeti njenga paličnega ampak moj bo vsaj 2 meseca na servisu,tolk časa pa res ne morem imeti njenega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:24:17
|
|
|
|
Urša08
|
Onasis pri nas je pa tko da ti pri enem letu dajo en pildek da pokličeš zobarja in pelješ otroka na en posvet, priu treh letih pa mislim da dobimo datum na dom, isto kot za sistematskega pa baje je še psiholog
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:24:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo ni problema. Mamo RORIJA a to misliš tiste VESELI AVTOBUSKI - te mamo, pa POŠTAR PETRA, pa MOJSTER MIHA,.. Ti zapečem ni problema JA PLISSSSS VSEEEEEE PA ŠE NODIJA velja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:26:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA ne muči sebe in ne zgubljaj časa s pretlačeno hrano.....če nimaš paličnega pa vrš v mikser al pa multipraktik....mal več dela je s pucanjem, če ti je nerodn d bi mela od kolegice paličnega dalj časa. nimam ne enega ne drugega......ni mi nerodno imeti njenga paličnega ampak moj bo vsaj 2 meseca na servisu,tolk časa pa res ne morem imeti njenega 45 dni imajo rok drgač ti morjo dat novega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:26:13
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja...SNEG....VAU..KJE, KDAJ KOK??????....jaz komi čakam zimske radosti....juhuuuuuuuu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:27:29
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo jst imam tud še seznam za risanke k sem ti rekla da ti pošljem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:28:00
|
|
|
|
Onasiss
|
aaja....nas ne bo v četrtek, ker bom morala zvečer še 1x pridt....al pa če kar do večera tam ostanem, da se mi ne bo treba sem pa kje vozt
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?