|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
3.11.2009 9:02:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Piskot kavica v četrtek user posted image

Boma poslala sem ti zs.

A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)?

kje in kdaj?

čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili user posted image user posted image user posted image a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila?

če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi  jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal hudauser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj se ne zmente kje bliže menuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do dramelj je avtocesta pol te pridem pa jst iskat na izvoz če je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne,ne-sama ne grem tako daleč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
3.11.2009 9:04:10   
Katjusa

uf pri nas ma Žiga dons tečnitis kot pravi Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je komi kavico uspelo popitiuser posted image

Srečanje men Kranj - Primskovo - merkator center odgovarjauser posted image

Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej?

Katjuša pa dejte enkrat iz vašga konca mal predlagat? Al pa kje med Celjem in Ljubljano?

šibam k neki cvilkauser posted image

od tle nas je tako malo pa še te k so se ne javljajo razn cita in brkn tu in tam malo...... in ko smo se enkrat menle za celje ni blo pol iz tega ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst drugače lahko predlagam planet tušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
3.11.2009 9:04:54   
Čebel@

Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej?

sem z domžal....vem kje je tuš,pa en mercator je tudi čisto na začetku(od brnika priti kranju)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
3.11.2009 9:09:51   
Katjusa

Boma poslala sem ti zs.

A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)?

kje in kdaj?

čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili user posted image user posted image user posted image a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila?

če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi  jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal hudauser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj se ne zmente kje bliže menuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do dramelj je avtocesta pol te pridem pa jst iskat na izvoz če je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

od tebe je nekje 45 minut pa je skos ACuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no ti že vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:10:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
3.11.2009 9:10:57   
Čebel@

Boma poslala sem ti zs.

kje in kdaj?

od tebe je nekje 45 minut pa je skos ACuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no ti že vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me je strah AC ko user posted image  križauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
3.11.2009 9:11:10   
Onasiss
boma.....kuminov sirup prodajajo v lekarni.

Kolumbo...KIK nima deških trenirk...NIKOLI....user posted image user posted image user posted image  samo za punčke....user posted image
Pa rola papirja.....user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy....dojenčki znajo že dihati tudi skozi usta....user posted image

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
3.11.2009 9:12:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katjuša pa dejte enkrat iz vašga konca mal predlagat? Al pa kje med Celjem in Ljubljano?

TROJANE KROFI MNJAMIIIIIII...AJA DIJETAuser posted image

sej imajo tud torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sam kavice)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
3.11.2009 9:13:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

boma.....kuminov sirup prodajajo v lekarni.

Kolumbo...KIK nima deških trenirk...NIKOLI....user posted image user posted image user posted image  samo za punčke....user posted image
Pa rola papirja.....user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy....dojenčki znajo že dihati tudi skozi usta....user posted image

ja če bi beni ne znal bi ga že zdavnaj ne bilo večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je imel noseka čisto zamašenega že julija ko smo bli na morju.... in bošček ni mogu met dude in dihat istočasnouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
3.11.2009 9:14:54   
Onasiss

Jaz sem si kavico skuhala, Nejc neki sitka okol mene, še čakam da Žiga začne user posted image user posted image user posted image user posted image bom dala kr na ignoreuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
3.11.2009 9:15:28   
Katjusa
evo sonček se je zbudil tak, da šibam njega zrihtat pol pa kopalnico zglancatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem vabljene ste al v celje al pa k meni... kakrkoli bo luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
3.11.2009 9:16:54   
Katjusa

evo sonček se je zbudil tak, da šibam njega zrihtat pol pa kopalnico zglancatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem vabljene ste al v celje al pa k meni... kakrkoli bo luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja repo pa tud lahko skuham za vse k ste na dietiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
3.11.2009 9:17:14   
Urša08

sem z domžal....vem kje je tuš,pa en mercator je tudi čisto na začetku(od brnika priti kranju)

No to je ta merkator na Primskovem user posted image A prideš?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:17:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
3.11.2009 9:20:54   
Čebel@

No to je ta merkator na Primskovem user posted image A prideš?

če ne pride nič vmes,bova prišli

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
3.11.2009 9:21:16   
Urša08
Kolumbo ni problema. Mamo RORIJA a to misliš tiste VESELI AVTOBUSKI - te mamo, pa POŠTAR PETRA, pa MOJSTER MIHA,..  Ti zapečem ni problema

Neposredna povezava do sporočila: 3566
3.11.2009 9:21:53   
Onasiss
Kolumbo...nismo še kupli vlažilca...zaenkrat sam jaz rabim kake inhalacije.....user posted image user posted image user posted image

Zobar....nam ga okrog 1 leta, lahko tudi prej pošlje zobar.....Vito je bil dosedaj že ene 2x...prej pa z njim nismo hodili, ker smo se 3x selili....user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3567
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:23:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
3.11.2009 9:23:46   
Čebel@

ČEBELA ne muči sebe in ne zgubljaj časa s pretlačeno hrano.....če nimaš paličnega pa vrš v mikser al pa multipraktik....mal več dela je s pucanjem, če ti je nerodn d bi mela od kolegice paličnega dalj časa.

nimam ne enega ne drugega......ni mi nerodno imeti njenga paličnega ampak moj bo vsaj 2 meseca na servisu,tolk časa pa res ne morem imeti njenega

Neposredna povezava do sporočila: 3569
3.11.2009 9:24:17   
Urša08
Onasis pri nas je pa tko da ti pri enem letu dajo en pildek da pokličeš zobarja in pelješ otroka na en posvet, priu treh letih pa mislim da dobimo datum na dom, isto kot za sistematskega pa baje je še psiholog

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
3.11.2009 9:24:54   
Urša08

Kolumbo ni problema. Mamo RORIJA a to misliš tiste VESELI AVTOBUSKI - te mamo, pa POŠTAR PETRA, pa MOJSTER MIHA,..  Ti zapečem ni problema

JA PLISSSSS VSEEEEEE PA ŠE NODIJAuser posted image

veljauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3571
3.11.2009 9:26:00   
Katjusa

ČEBELA ne muči sebe in ne zgubljaj časa s pretlačeno hrano.....če nimaš paličnega pa vrš v mikser al pa multipraktik....mal več dela je s pucanjem, če ti je nerodn d bi mela od kolegice paličnega dalj časa.

nimam ne enega ne drugega......ni mi nerodno imeti njenga paličnega ampak moj bo vsaj 2 meseca na servisu,tolk časa pa res ne morem imeti njenega

45 dni imajo rok drgač ti morjo dat novega

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
3.11.2009 9:26:13   
Onasiss
Aja...SNEG....VAU..KJE, KDAJ KOK??????....jaz komi čakam zimske radosti....juhuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
3.11.2009 9:27:29   
Katjusa
kolumbo jst imam tud še seznam za risanke k sem ti rekla da ti pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
3.11.2009 9:28:00   
Onasiss
aaja....nas ne bo v četrtek, ker bom morala zvečer še 1x pridt....al pa če kar do večera tam ostanem, da se mi ne bo treba sem pa kje voztuser posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?