|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
3.11.2009 9:33:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

aaja....nas ne bo v četrtek, ker bom morala zvečer še 1x pridt....al pa če kar do večera tam ostanem, da se mi ne bo treba sem pa kje voztuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onasis slab izgovor, bod pa do večera user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
3.11.2009 9:33:55   
simonakr
Jutro punce! Dežž, dežž, dež, dež - madona je depresivno!!! se vid je še tamala spala do 7.15! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Eno vprašanje:
Mi imamo že ene par dni probleme z spanjem ponoči. Zbudi se in noče nazaj zaspat, pa ni problem v hrani - ni lačna, ampak takoj ko jo dam spat med naju se umiri in zaspi. in spi do zjutrej brez problemov.
A je to samo obdobje - crklanje, al ji kej druzga manjka? Ideje prosim!
Aja pa kako se tega znebiš? Ne bi rada da se navadi in potem skoz med nama spi!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
3.11.2009 9:37:05   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jutro punce! Dežž, dežž, dež, dež - madona je depresivno!!! se vid je še tamala spala do 7.15! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Eno vprašanje:
Mi imamo že ene par dni probleme z spanjem ponoči. Zbudi se in noče nazaj zaspat, pa ni problem v hrani - ni lačna, ampak takoj ko jo dam spat med naju se umiri in zaspi. in spi do zjutrej brez problemov.

Simonakr ne vem kaj je to ampak pri nas je blo tud tko, tako da sedaj ko se pač zbudi ga odnesem k nama in vsi spijouser posted image naju z možem to ne moti. Če vaju moti bosta mogla pa malce drugačno pot ubrat. Da bi pa potem otroc skoz to delal pa mislim da ni panikeuser posted image slej ko prej spijo v svoji postli in sobi, nam bo pa takrat kar malo dolgčas po tem crklanju. Jaz sem ga dons spet k nama prnesla in potem se je tako lepo stisnil k mojmu da sem ene pet minutk ju kar gledala user posted image user posted image user posted image ni lepšega za vidit kot tisto umirjeno spanje otročka user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
3.11.2009 9:37:40   
Urša08
Simonakr a si ti v četrtek popoldan? Prideš dopoldan na kavico?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
3.11.2009 9:41:06   
Onasiss
Simonakr...vem, da je takole spanje zoprno..... pri nas traja že 4 leta....user posted image user posted image user posted image .Ampak ti povem, da ko pa ne spi pri nama, se sprašujeva kaj je narobe..... ker sedaj se stiska k nama in naju objema......user posted image user posted image user posted image Se navadiš....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
3.11.2009 9:42:06   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Simonakr a si ti v četrtek popoldan? Prideš dopoldan na kavico?

Ne tale četrtek sm pa zjutrej tko da žal ne morem!

EN PREDLOG: A BI SE DOBILE NASLEDNJO SREDO - SE PRAVI JUTR TEDEN? Takrat imam dopust in sm frej. Če ste sevede za...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
3.11.2009 9:42:22   
Urša08

Simonakr...vem, da je takole spanje zoprno..... pri nas traja že 4 leta....user posted image user posted image user posted image .Ampak ti povem, da ko pa ne spi pri nama, se sprašujeva kaj je narobe..... ker sedaj se stiska k nama in naju objema......user posted image user posted image user posted image Se navadiš....user posted image user posted image

Onasis a vsako noč Vito k vama pride?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:42:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
3.11.2009 9:43:06   
Onasiss
joj tale dieta...jaz sem fulll lačna.....user posted image user posted image user posted image  grem se vode napit.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
3.11.2009 9:44:52   
Onasiss

Ah moj Vito....on e ponoč full sprehaja sem pa ke...pa je žejen, pa ga lulat.....user posted image danes se je z eno igračko iz konder jajčka sred noči igral.....user posted image user posted image  saj pravim...se navadiš....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
3.11.2009 9:46:23   
Urša08

Ah moj Vito....on e ponoč full sprehaja sem pa ke...pa je žejen, pa ga lulat.....user posted image danes se je z eno igračko iz konder jajčka sred noči igral.....user posted image user posted image  saj pravim...se navadiš....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no sej tud pri nas ga Nejc včasih pobiksa, potem pride teden ko spi skoz v svoji sobi, pa spet teden k k nama hod, mene nč ne motiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
3.11.2009 9:47:24   
Katjusa

očitno ste ji to enkrat pokazal in zdej izkoriščauser posted image ..... jst ga nikol k se ponoč zbudi ne dvihujem v sobo grem čist tiho in v temi mu dam dudo ga poležem in zapustim sobo.... če je treba to tud 10x ponovim in prej k slej zaspi se je pa to zgodilo do sedaj ene 2x da sem dala večkrat dudo, ene 2x sem mu dala vodo in je potem takoj zaspal no drug dan je blo vse vredu.....  se pa večkrat zbuja okol 6 zjutri sam tok da mu grem dudo dat pa takoj nazaj zaspi... ampak ob 6 me ne čudi ker zgoraj stric ropota da se bajta trese.....
jst je nebi več dvigovala iz postelje... mogoče bo kak dan mal joka ampak prav dolgo neuser posted image

sosed je star 3,5 let in še vedno spi med staršema.... ne hvala raje 2 dni potrpim pa 50x vstanem zato da dam dudo kot da ga imam do 3-4 let ali dlje na sredini.... poznam primer ko je na tak način izsilil in spal na sredini do 7 letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
3.11.2009 9:47:30   
Katjusa

Aja...SNEG....VAU..KJE, KDAJ KOK??????....jaz komi čakam zimske radosti....juhuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

pri nas je vse belouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
3.11.2009 9:47:56   
Urša08
Joj jaz sem pa tok zaspana, me jutranja kava ni zbudla, očitno sem prešvoh nardilauser posted image Žigu sem sadno kašico dala in ga nesla v posto in upam da zaspi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
3.11.2009 9:48:30   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Aja...SNEG....VAU..KJE, KDAJ KOK??????....jaz komi čakam zimske radosti....juhuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

pri nas je vse belouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daj z nas žabarje eno sliko prosim!!!!!!!!!!!!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:49:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
3.11.2009 9:50:05   
Onasiss

Joj jaz sem pa tok zaspana, me jutranja kava ni zbudla, očitno sem prešvoh nardilauser posted image Žigu sem sadno kašico dala in ga nesla v posto in upam da zaspi.

upam, da nis tok zaspana da ga nisi v pošto dala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
3.11.2009 9:50:55   
Urša08

očitno ste ji to enkrat pokazal in zdej izkoriščauser posted image ..... jst ga nikol k se ponoč zbudi ne dvihujem v sobo grem čist tiho in v temi mu dam dudo ga poležem in zapustim sobo.... če je treba to tud 10x ponovim in prej k slej zaspi se je pa to zgodilo do sedaj ene 2x da sem dala večkrat dudo, ene 2x sem mu dala vodo in je potem takoj zaspal no drug dan je blo vse vredu.....  se pa večkrat zbuja okol 6 zjutri sam tok da mu grem dudo dat pa takoj nazaj zaspi... ampak ob 6 me ne čudi ker zgoraj stric ropota da se bajta trese.....
jst je nebi več dvigovala iz postelje... mogoče bo kak dan mal joka ampak prav dolgo neuser posted image

sosed je star 3,5 let in še vedno spi med staršema.... ne hvala raje 2 dni potrpim pa 50x vstanem zato da dam dudo kot da ga imam do 3-4 let ali dlje na sredini.... poznam primer ko je na tak način izsilil in spal na sredini do 7 letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša a veš ljudje smo si različni, enim se paše z otročki malo pocrklat enim ne. Sama se pa morta (Simonakr in njen ) odločit kaj njima oz. njim kot družini odgovarjauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:52:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3594
3.11.2009 9:52:24   
Urša08

upam, da nis tok zaspana da ga nisi v pošto dala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kaj jaz pišem, ne v postlo sem ga neslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
3.11.2009 9:54:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Simona pri nas mamo obdobja ko se sredi noči izmenično prikradeta v najino postlo......ko se umirita in zaspita jih odneseva nazaj ....včasih je to samo kakšen dan....včasih traja cel teden....naju ne moti....mislm d je bistvo, da otrok zaspi v svoji postelji, če pa potem kdaj čez noč pride pa pač pride, ker mu nekaj ne odgovarja oz pač rabi cartanje....jst sm mojmu še predno va mela otroke oz ko je tišlar delal postlo rekla, da bomo rabil zakosko posteljo vsaj 2.m ( če bi blo pomoje vsaj 2.20)ŠIRINEuser posted image ....pa ni verjel......no zdej verjame...........................pri nas doma sva z bratom "do konca"user posted image  oz ko sva bla že krepko čez 20 let za vikend zutraj vedno prilezla v spalnico od tastarih in smo eno uro skupi ležal.....men je to neki najlešega.....

Kolumbo jaz se tud rada crklam z otroci user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
3.11.2009 9:59:48   
Urša08

U štacuno zdej ne grem k se mi ne da....sm klicala Šimeta, če greva lahko popoldne skupaj, tamaledva pa pustiva pri mojih tastarih......že neki kokodaka da je avto na servisu in sd ne ve kdaj bo fertikuser posted image ...itak...mehanik je njegov najboljši kolega in avto do včerane bo fertik že vidm, ker bojo spil najmanj tok litrov piva, kot bo treba olja v avto nalit .....

Kolumbo pejta pa s tvojim avtom user posted image Jaz morm pa Nejca dons popoldan na telovadbo pelat, upam da se zbrihtam do takratuser posted image user posted image user posted image sem mela pa tok dobr plan kok bom stanovanje zrihtala user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
3.11.2009 10:01:30   
Onasiss
Kolumbo jaz se tud rada crklam z otroci user posted image user posted image user posted image

Jaz tud... še prehitro bojo zrasli in šli user posted image user posted image user posted image  in bom pol stara in sama......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
3.11.2009 10:04:57   
Katjusa

Katjuša a veš ljudje smo si različni, enim se paše z otročki malo pocrklat enim ne. Sama se pa morta (Simonakr in njen ) odločit kaj njima oz. njim kot družini odgovarjauser posted image

napisala je da nebi rada da pride v navado in da spi med njima in sem pač svetovala kako mi delamo....

men tud paše ko pride ob 7 zjutri in se pol cartamo sma da bi pa ne vem ob 2-3 ponoči prišel pa pri nama spal pe ne hvala..... pa zvečer pred spanjems e cartamo tud po urco na sedežni al pa se vležemo v zakonsko posteljo.... spimo pa vsak v svoji psotelji zato jih imamo..... eno je cartanje eno pa spanje

za nočno cartanje imam pa jst možekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.11.2009 10:08:31 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
3.11.2009 10:09:52   
Katjusa

Simona pri nas mamo obdobja ko se sredi noči izmenično prikradeta v najino postlo......ko se umirita in zaspita jih odneseva nazaj ....včasih je to samo kakšen dan....včasih traja cel teden....naju ne moti....mislm d je bistvo, da otrok zaspi v svoji postelji, če pa potem kdaj čez noč pride pa pač pride, ker mu nekaj ne odgovarja oz pač rabi cartanje....jst sm mojmu še predno va mela otroke oz ko je tišlar delal postlo rekla, da bomo rabil zakosko posteljo vsaj 2.m ( če bi blo pomoje vsaj 2.20)ŠIRINEuser posted image ....pa ni verjel......no zdej verjame...........................pri nas doma sva z bratom "do konca"user posted image  oz ko sva bla že krepko čez 20 let za vikend zutraj vedno prilezla v spalnico od tastarih in smo eno uro skupi ležal.....men je to neki najlešega.....

to je neki drugega kot pa da spi ponoči na sredini in to sem jst tud počela nekje do 18 leta...

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?