Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:33:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aaja....nas ne bo v četrtek, ker bom morala zvečer še 1x pridt....al pa če kar do večera tam ostanem, da se mi ne bo treba sem pa kje vozt Onasis slab izgovor, bod pa do večera
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:33:55
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Dežž, dežž, dež, dež - madona je depresivno!!! se vid je še tamala spala do 7.15! Eno vprašanje: Mi imamo že ene par dni probleme z spanjem ponoči. Zbudi se in noče nazaj zaspat, pa ni problem v hrani - ni lačna, ampak takoj ko jo dam spat med naju se umiri in zaspi. in spi do zjutrej brez problemov. A je to samo obdobje - crklanje, al ji kej druzga manjka? Ideje prosim! Aja pa kako se tega znebiš? Ne bi rada da se navadi in potem skoz med nama spi!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:37:05
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro punce! Dežž, dežž, dež, dež - madona je depresivno!!! se vid je še tamala spala do 7.15! Eno vprašanje: Mi imamo že ene par dni probleme z spanjem ponoči. Zbudi se in noče nazaj zaspat, pa ni problem v hrani - ni lačna, ampak takoj ko jo dam spat med naju se umiri in zaspi. in spi do zjutrej brez problemov. A je to samo obdobje - crklanje, al ji kej druzga manjka? Ideje prosim! Aja pa kako se tega znebiš? Ne bi rada da se navadi in potem skoz med nama spi! Simonakr ne vem kaj je to ampak pri nas je blo tud tko, tako da sedaj ko se pač zbudi ga odnesem k nama in vsi spijo naju z možem to ne moti. Če vaju moti bosta mogla pa malce drugačno pot ubrat. Da bi pa potem otroc skoz to delal pa mislim da ni panike slej ko prej spijo v svoji postli in sobi, nam bo pa takrat kar malo dolgčas po tem crklanju. Jaz sem ga dons spet k nama prnesla in potem se je tako lepo stisnil k mojmu da sem ene pet minutk ju kar gledala ni lepšega za vidit kot tisto umirjeno spanje otročka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:37:40
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr a si ti v četrtek popoldan? Prideš dopoldan na kavico?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:41:06
|
|
|
|
Onasiss
|
Simonakr...vem, da je takole spanje zoprno..... pri nas traja že 4 leta.... .Ampak ti povem, da ko pa ne spi pri nama, se sprašujeva kaj je narobe..... ker sedaj se stiska k nama in naju objema...... Se navadiš....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:42:06
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr a si ti v četrtek popoldan? Prideš dopoldan na kavico? Ne tale četrtek sm pa zjutrej tko da žal ne morem! EN PREDLOG: A BI SE DOBILE NASLEDNJO SREDO - SE PRAVI JUTR TEDEN? Takrat imam dopust in sm frej. Če ste sevede za...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:42:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Simonakr...vem, da je takole spanje zoprno..... pri nas traja že 4 leta.... .Ampak ti povem, da ko pa ne spi pri nama, se sprašujeva kaj je narobe..... ker sedaj se stiska k nama in naju objema...... Se navadiš.... Onasis a vsako noč Vito k vama pride?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 9:42:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:43:06
|
|
|
|
Onasiss
|
joj tale dieta...jaz sem fulll lačna..... grem se vode napit.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:44:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Simonakr...vem, da je takole spanje zoprno..... pri nas traja že 4 leta.... .Ampak ti povem, da ko pa ne spi pri nama, se sprašujeva kaj je narobe..... ker sedaj se stiska k nama in naju objema...... Se navadiš.... Onasis a vsako noč Vito k vama pride? Ah moj Vito....on e ponoč full sprehaja sem pa ke...pa je žejen, pa ga lulat..... danes se je z eno igračko iz konder jajčka sred noči igral..... saj pravim...se navadiš....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:46:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Simonakr...vem, da je takole spanje zoprno..... pri nas traja že 4 leta.... .Ampak ti povem, da ko pa ne spi pri nama, se sprašujeva kaj je narobe..... ker sedaj se stiska k nama in naju objema...... Se navadiš.... Onasis a vsako noč Vito k vama pride? Ah moj Vito....on e ponoč full sprehaja sem pa ke...pa je žejen, pa ga lulat..... danes se je z eno igračko iz konder jajčka sred noči igral..... saj pravim...se navadiš.... no sej tud pri nas ga Nejc včasih pobiksa, potem pride teden ko spi skoz v svoji sobi, pa spet teden k k nama hod, mene nč ne moti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:47:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro punce! Dežž, dežž, dež, dež - madona je depresivno!!! se vid je še tamala spala do 7.15! Eno vprašanje: Mi imamo že ene par dni probleme z spanjem ponoči. Zbudi se in noče nazaj zaspat, pa ni problem v hrani - ni lačna, ampak takoj ko jo dam spat med naju se umiri in zaspi. in spi do zjutrej brez problemov. A je to samo obdobje - crklanje, al ji kej druzga manjka? Ideje prosim! Aja pa kako se tega znebiš? Ne bi rada da se navadi in potem skoz med nama spi! očitno ste ji to enkrat pokazal in zdej izkorišča ..... jst ga nikol k se ponoč zbudi ne dvihujem v sobo grem čist tiho in v temi mu dam dudo ga poležem in zapustim sobo.... če je treba to tud 10x ponovim in prej k slej zaspi se je pa to zgodilo do sedaj ene 2x da sem dala večkrat dudo, ene 2x sem mu dala vodo in je potem takoj zaspal no drug dan je blo vse vredu..... se pa večkrat zbuja okol 6 zjutri sam tok da mu grem dudo dat pa takoj nazaj zaspi... ampak ob 6 me ne čudi ker zgoraj stric ropota da se bajta trese..... jst je nebi več dvigovala iz postelje... mogoče bo kak dan mal joka ampak prav dolgo ne sosed je star 3,5 let in še vedno spi med staršema.... ne hvala raje 2 dni potrpim pa 50x vstanem zato da dam dudo kot da ga imam do 3-4 let ali dlje na sredini.... poznam primer ko je na tak način izsilil in spal na sredini do 7 leta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:47:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja...SNEG....VAU..KJE, KDAJ KOK??????....jaz komi čakam zimske radosti....juhuuuuuuuu pri nas je vse belo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:47:56
|
|
|
|
Urša08
|
Joj jaz sem pa tok zaspana, me jutranja kava ni zbudla, očitno sem prešvoh nardila Žigu sem sadno kašico dala in ga nesla v posto in upam da zaspi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:48:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja...SNEG....VAU..KJE, KDAJ KOK??????....jaz komi čakam zimske radosti....juhuuuuuuuu pri nas je vse belo daj z nas žabarje eno sliko prosim!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 9:49:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:50:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Joj jaz sem pa tok zaspana, me jutranja kava ni zbudla, očitno sem prešvoh nardila Žigu sem sadno kašico dala in ga nesla v posto in upam da zaspi. upam, da nis tok zaspana da ga nisi v pošto dala.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:50:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro punce! Dežž, dežž, dež, dež - madona je depresivno!!! se vid je še tamala spala do 7.15! Eno vprašanje: Mi imamo že ene par dni probleme z spanjem ponoči. Zbudi se in noče nazaj zaspat, pa ni problem v hrani - ni lačna, ampak takoj ko jo dam spat med naju se umiri in zaspi. in spi do zjutrej brez problemov. A je to samo obdobje - crklanje, al ji kej druzga manjka? Ideje prosim! Aja pa kako se tega znebiš? Ne bi rada da se navadi in potem skoz med nama spi! očitno ste ji to enkrat pokazal in zdej izkorišča ..... jst ga nikol k se ponoč zbudi ne dvihujem v sobo grem čist tiho in v temi mu dam dudo ga poležem in zapustim sobo.... če je treba to tud 10x ponovim in prej k slej zaspi se je pa to zgodilo do sedaj ene 2x da sem dala večkrat dudo, ene 2x sem mu dala vodo in je potem takoj zaspal no drug dan je blo vse vredu..... se pa večkrat zbuja okol 6 zjutri sam tok da mu grem dudo dat pa takoj nazaj zaspi... ampak ob 6 me ne čudi ker zgoraj stric ropota da se bajta trese..... jst je nebi več dvigovala iz postelje... mogoče bo kak dan mal joka ampak prav dolgo ne sosed je star 3,5 let in še vedno spi med staršema.... ne hvala raje 2 dni potrpim pa 50x vstanem zato da dam dudo kot da ga imam do 3-4 let ali dlje na sredini.... poznam primer ko je na tak način izsilil in spal na sredini do 7 leta Katjuša a veš ljudje smo si različni, enim se paše z otročki malo pocrklat enim ne. Sama se pa morta (Simonakr in njen ) odločit kaj njima oz. njim kot družini odgovarja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 9:52:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:52:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Joj jaz sem pa tok zaspana, me jutranja kava ni zbudla, očitno sem prešvoh nardila Žigu sem sadno kašico dala in ga nesla v posto in upam da zaspi. upam, da nis tok zaspana da ga nisi v pošto dala..... joj kaj jaz pišem, ne v postlo sem ga nesla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:54:57
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Simona pri nas mamo obdobja ko se sredi noči izmenično prikradeta v najino postlo......ko se umirita in zaspita jih odneseva nazaj ....včasih je to samo kakšen dan....včasih traja cel teden....naju ne moti....mislm d je bistvo, da otrok zaspi v svoji postelji, če pa potem kdaj čez noč pride pa pač pride, ker mu nekaj ne odgovarja oz pač rabi cartanje....jst sm mojmu še predno va mela otroke oz ko je tišlar delal postlo rekla, da bomo rabil zakosko posteljo vsaj 2.m ( če bi blo pomoje vsaj 2.20)ŠIRINE ....pa ni verjel......no zdej verjame...........................pri nas doma sva z bratom "do konca" oz ko sva bla že krepko čez 20 let za vikend zutraj vedno prilezla v spalnico od tastarih in smo eno uro skupi ležal.....men je to neki najlešega..... Kolumbo jaz se tud rada crklam z otroci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:59:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo U štacuno zdej ne grem k se mi ne da....sm klicala Šimeta, če greva lahko popoldne skupaj, tamaledva pa pustiva pri mojih tastarih......že neki kokodaka da je avto na servisu in sd ne ve kdaj bo fertik ...itak...mehanik je njegov najboljši kolega in avto do včerane bo fertik že vidm, ker bojo spil najmanj tok litrov piva, kot bo treba olja v avto nalit ..... Kolumbo pejta pa s tvojim avtom Jaz morm pa Nejca dons popoldan na telovadbo pelat, upam da se zbrihtam do takrat sem mela pa tok dobr plan kok bom stanovanje zrihtala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:01:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo jaz se tud rada crklam z otroci Jaz tud... še prehitro bojo zrasli in šli in bom pol stara in sama......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:04:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro punce! Dežž, dežž, dež, dež - madona je depresivno!!! se vid je še tamala spala do 7.15! Eno vprašanje: Mi imamo že ene par dni probleme z spanjem ponoči. Zbudi se in noče nazaj zaspat, pa ni problem v hrani - ni lačna, ampak takoj ko jo dam spat med naju se umiri in zaspi. in spi do zjutrej brez problemov. A je to samo obdobje - crklanje, al ji kej druzga manjka? Ideje prosim! Aja pa kako se tega znebiš? Ne bi rada da se navadi in potem skoz med nama spi! očitno ste ji to enkrat pokazal in zdej izkorišča ..... jst ga nikol k se ponoč zbudi ne dvihujem v sobo grem čist tiho in v temi mu dam dudo ga poležem in zapustim sobo.... če je treba to tud 10x ponovim in prej k slej zaspi se je pa to zgodilo do sedaj ene 2x da sem dala večkrat dudo, ene 2x sem mu dala vodo in je potem takoj zaspal no drug dan je blo vse vredu..... se pa večkrat zbuja okol 6 zjutri sam tok da mu grem dudo dat pa takoj nazaj zaspi... ampak ob 6 me ne čudi ker zgoraj stric ropota da se bajta trese..... jst je nebi več dvigovala iz postelje... mogoče bo kak dan mal joka ampak prav dolgo ne sosed je star 3,5 let in še vedno spi med staršema.... ne hvala raje 2 dni potrpim pa 50x vstanem zato da dam dudo kot da ga imam do 3-4 let ali dlje na sredini.... poznam primer ko je na tak način izsilil in spal na sredini do 7 leta Katjuša a veš ljudje smo si različni, enim se paše z otročki malo pocrklat enim ne. Sama se pa morta (Simonakr in njen ) odločit kaj njima oz. njim kot družini odgovarja napisala je da nebi rada da pride v navado in da spi med njima in sem pač svetovala kako mi delamo.... men tud paše ko pride ob 7 zjutri in se pol cartamo sma da bi pa ne vem ob 2-3 ponoči prišel pa pri nama spal pe ne hvala..... pa zvečer pred spanjems e cartamo tud po urco na sedežni al pa se vležemo v zakonsko posteljo.... spimo pa vsak v svoji psotelji zato jih imamo..... eno je cartanje eno pa spanje za nočno cartanje imam pa jst možeka
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.11.2009 10:08:31 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:09:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Simona pri nas mamo obdobja ko se sredi noči izmenično prikradeta v najino postlo......ko se umirita in zaspita jih odneseva nazaj ....včasih je to samo kakšen dan....včasih traja cel teden....naju ne moti....mislm d je bistvo, da otrok zaspi v svoji postelji, če pa potem kdaj čez noč pride pa pač pride, ker mu nekaj ne odgovarja oz pač rabi cartanje....jst sm mojmu še predno va mela otroke oz ko je tišlar delal postlo rekla, da bomo rabil zakosko posteljo vsaj 2.m ( če bi blo pomoje vsaj 2.20)ŠIRINE ....pa ni verjel......no zdej verjame...........................pri nas doma sva z bratom "do konca" oz ko sva bla že krepko čez 20 let za vikend zutraj vedno prilezla v spalnico od tastarih in smo eno uro skupi ležal.....men je to neki najlešega..... to je neki drugega kot pa da spi ponoči na sredini in to sem jst tud počela nekje do 18 leta...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?