|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
3.11.2009 7:37:47   
Urša08
Zdaj grem pa Nejcu zajtrk narest, je čist navdušen nad snegomuser posted image bomo najbrž mogli mal vn it user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
3.11.2009 8:05:41   
Ajvy
jutro.....spali smo dobro...Tarjica neki kašlja...ampak bomo tut to sanirali.....

Tisa se pogovarja s punčko.....

Urša....mi2 bi rade volje prišli...ampak ker boste najverjetneje nekje notri....raje ne bova......
Bi vas pa rada spet mau vidla.....
Sneg....vav...to zna bit pa zanimivo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
3.11.2009 8:05:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Piskot kavica v četrtek user posted image

Boma poslala sem ti zs.

A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)?

kje in kdaj?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
3.11.2009 8:13:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....spali smo dobro...Tarjica neki kašlja...ampak bomo tut to sanirali.....

Tisa se pogovarja s punčko.....

Urša....mi2 bi rade volje prišli...ampak ker boste najverjetneje nekje notri....raje ne bova......
Bi vas pa rada spet mau vidla.....
Sneg....vav...to zna bit pa zanimivo....

Ajvy glede na vreme - dež bomo zunaj bolj težko user posted image user posted image user posted image A ti se izogibaš vseh prostorov al samo kakih centrov?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
3.11.2009 8:13:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Boma poslala sem ti zs.

A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)?

kje in kdaj?

čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili user posted image user posted image user posted image a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
3.11.2009 8:15:29   
Urša08
Jaz sem si kavico skuhala, Nejc neki sitka okol mene, še čakam da Žiga začne user posted image user posted image user posted image user posted image bom dala kr na ignoreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
3.11.2009 8:16:13   
Čebel@

Boma poslala sem ti zs.

kje in kdaj?

čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili user posted image user posted image user posted image a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila?

če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi  jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
3.11.2009 8:18:54   
Onasiss
Dobro jutro....
user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
3.11.2009 8:21:05   
Čebel@
onasiss........tudi tebi dobro jutro

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
3.11.2009 8:22:16   
Onasiss
Onasis je pelju na mojmu avtu gume zamenjat, midve sva pa do osmih spale.....user posted image user posted image user posted image ..je ponoči full kašljala, ker je bila vsa polulana, in ko sem jo previjala se je valda zbudila,..... je kake pol ure kolovratla potem pa zaspala nazaj......user posted image

Evo...danes je moj drugi dan diete, prehlad malo boljši..počasi odhaja.....user posted image user posted image user posted image

Grem vas za nazaj brat....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
3.11.2009 8:28:50   
piskot
punce, ce vas klice skrita stevilka, prosim javite se z vsenajboljse radio center. svakinja je glih kar spusila 10000 eur, ker je rekla prosim.

ursa ja ce bo takole vreme, potem najbolje kje v kaksnem centru. kar mercator na primskovem mogoce.

aja, dobro jutro. pri nas je ze nehalo snezit user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
3.11.2009 8:34:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

.Gremo še po otroški avtosedež,nič mi niste svetovale..no pa saj sem takrat spremljala temouser posted image mislim,da bo remer

O avtosedežih je bilo pred kratkim full govora in to dvakrat.... mal nazaj prebrskaj....user posted image

Ajvy......user posted image user posted image user posted image za dolgo spanje

Katjusa....dobr..z dieto si me malrazzočarala, ampak s to rekreacijo me pa full presenečaš, še tako naprej.....user posted image user posted image user posted image  dobr nahrbtnik...user posted image

sjmm....tale tvoj Maj pa veliko poje.....user posted image user posted image user posted image  Naša kakor kdaj in odvisno kaj....včasih je full jedc, včasih pa se sam stran obračauser posted image user posted image .... Ona bi sam flašo....user posted image user posted image

čebel@....a brez paličnega pa ne bi šlo????user posted image  Človek je potem kar primoran znajti se po svoje...verjetno bi z vilico pasirala, Hana bi se malo matrala ampak po kakih dveh dneh bi po moje jedla tako pasirano hrano.....user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
3.11.2009 8:34:49   
Onasiss
cita...oko čisti s fiziološko.....če se bo pa dolgo pacala pa k p.user posted image

claud....tale Larrisin apetit...user posted image user posted image ..a ga lahko še na Rudnik pošlješ?? Prosim expresno!!!!

Ursa....user posted image user posted image user posted image za zobarja..jaz ga kar redno obiskujem, danes ga imava z Vitom, naslednji teden pa z Evito....

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:47:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:51:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
3.11.2009 8:53:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@....a brez paličnega pa ne bi šlo????user posted image  Človek je potem kar primoran znajti se po svoje...verjetno bi z vilico pasirala, Hana bi se malo matrala ampak po kakih dveh dneh bi po moje jedla tako pasirano hrano.....user posted image

ne,ker se davi če ni čisto tekoče.....konec koncev je še brez zob in ne bom jo silila......bom kupila enega za 20€ glih tok da je

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
3.11.2009 8:53:32   
Katjusa

Boma poslala sem ti zs.

kje in kdaj?

če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi  jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal hudauser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj se ne zmente kje bliže menuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
3.11.2009 8:54:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katjuša naš Rokso je ko Beni.....ful žveči hrano......Majkl pa k Flori ni prenesel koščkov ziher do enega leta.

men je ful hecno k je vse drugače. sem misla, da vse vem pa vse znam k že imam enega in očitno ti nič ne nuca, če je že en prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

zobarja pri nas se moreš naročit sam edino pri 3 letih so nam kr pr pediatrinji dal datum za zobarjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
3.11.2009 8:54:45   
piskot
kolumbo v kranju ga pri 1 letu sam narocis, pri 3 dobis vabilo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3544
3.11.2009 8:55:02   
Katjusa
punce jst mam zdej kavico in pridte do mene častim kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa se dobimo kje v celju častim kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
3.11.2009 8:55:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Boma poslala sem ti zs.

kje in kdaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal hudauser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj se ne zmente kje bliže menuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
3.11.2009 8:59:00   
Katjusa

ne,ker se davi če ni čisto tekoče.....konec koncev je še brez zob in ne bom jo silila......bom kupila enega za 20€ glih tok da je

sej to ni odvisno od zob naš ima tri ampak sprednjimi se tak ne žveči.... florjan tud ni znal jest hrane, ki ni bla dobro spasirana.... sadje je blo OK če je blo z vilico vse ostalo pa je moglo bit bolj redko in fino spasirano.... benjamin pa sploh ni občutljiv in je k velikuser posted image

jst na tvojem mestu bi si tud kupla kakšnega al pa si ga pri tašči sposodi (če ga ima) zakaj bi mučla sebe in hano, sej pa to ni tako drago pa itak od viška glava ne boli.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
3.11.2009 8:59:49   
Katjusa

Boma poslala sem ti zs.

kje in kdaj?

jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do dramelj je avtocesta pol te pridem pa jst iskat na izvoz če je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
3.11.2009 9:00:32   
Urša08
uf pri nas ma Žiga dons tečnitis kot pravi Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je komi kavico uspelo popitiuser posted image

Srečanje men Kranj - Primskovo - merkator center odgovarjauser posted image

Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej?

Katjuša pa dejte enkrat iz vašga konca mal predlagat? Al pa kje med Celjem in Ljubljano?

šibam k neki cvilkauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
3.11.2009 9:01:54   
Čebel@

sej to ni odvisno od zob naš ima tri ampak sprednjimi se tak ne žveči.... florjan tud ni znal jest hrane, ki ni bla dobro spasirana.... sadje je blo OK če je blo z vilico vse ostalo pa je moglo bit bolj redko in fino spasirano.... benjamin pa sploh ni občutljiv in je k velikuser posted image

jst na tvojem mestu bi si tud kupla kakšnega al pa si ga pri tašči sposodi (če ga ima) zakaj bi mučla sebe in hano, sej pa to ni tako drago pa itak od viška glava ne boli.....

mi ga je začasno kolegica posodila....Hani skoraj vsak dan najprej ponudim samo z vilico pretlačeno in ker še ni pripravljena,ji pasiram

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?