Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 7:37:47
|
|
|
|
Urša08
|
Zdaj grem pa Nejcu zajtrk narest, je čist navdušen nad snegom bomo najbrž mogli mal vn it
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:05:41
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.....spali smo dobro...Tarjica neki kašlja...ampak bomo tut to sanirali..... Tisa se pogovarja s punčko..... Urša....mi2 bi rade volje prišli...ampak ker boste najverjetneje nekje notri....raje ne bova...... Bi vas pa rada spet mau vidla..... Sneg....vav...to zna bit pa zanimivo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:05:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:13:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro.....spali smo dobro...Tarjica neki kašlja...ampak bomo tut to sanirali..... Tisa se pogovarja s punčko..... Urša....mi2 bi rade volje prišli...ampak ker boste najverjetneje nekje notri....raje ne bova...... Bi vas pa rada spet mau vidla..... Sneg....vav...to zna bit pa zanimivo.... Ajvy glede na vreme - dež bomo zunaj bolj težko A ti se izogibaš vseh prostorov al samo kakih centrov?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:13:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:15:29
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem si kavico skuhala, Nejc neki sitka okol mene, še čakam da Žiga začne bom dala kr na ignore
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:16:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila? če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:18:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:21:05
|
|
|
|
Čebel@
|
onasiss........tudi tebi dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:22:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Onasis je pelju na mojmu avtu gume zamenjat, midve sva pa do osmih spale..... ..je ponoči full kašljala, ker je bila vsa polulana, in ko sem jo previjala se je valda zbudila,..... je kake pol ure kolovratla potem pa zaspala nazaj...... Evo...danes je moj drugi dan diete, prehlad malo boljši..počasi odhaja..... Grem vas za nazaj brat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:28:50
|
|
|
|
piskot
|
punce, ce vas klice skrita stevilka, prosim javite se z vsenajboljse radio center. svakinja je glih kar spusila 10000 eur, ker je rekla prosim. ursa ja ce bo takole vreme, potem najbolje kje v kaksnem centru. kar mercator na primskovem mogoce. aja, dobro jutro. pri nas je ze nehalo snezit .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:34:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF .Gremo še po otroški avtosedež,nič mi niste svetovale..no pa saj sem takrat spremljala temo mislim,da bo remer O avtosedežih je bilo pred kratkim full govora in to dvakrat.... mal nazaj prebrskaj.... Ajvy...... za dolgo spanje Katjusa....dobr..z dieto si me malrazzočarala, ampak s to rekreacijo me pa full presenečaš, še tako naprej..... dobr nahrbtnik... sjmm....tale tvoj Maj pa veliko poje..... Naša kakor kdaj in odvisno kaj....včasih je full jedc, včasih pa se sam stran obrača .... Ona bi sam flašo.... čebel@....a brez paličnega pa ne bi šlo???? Človek je potem kar primoran znajti se po svoje...verjetno bi z vilico pasirala, Hana bi se malo matrala ampak po kakih dveh dneh bi po moje jedla tako pasirano hrano.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:34:49
|
|
|
|
Onasiss
|
cita...oko čisti s fiziološko.....če se bo pa dolgo pacala pa k p. claud....tale Larrisin apetit... ..a ga lahko še na Rudnik pošlješ?? Prosim expresno!!!! Ursa.... za zobarja..jaz ga kar redno obiskujem, danes ga imava z Vitom, naslednji teden pa z Evito....
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 8:47:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 8:51:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:53:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....a brez paličnega pa ne bi šlo???? Človek je potem kar primoran znajti se po svoje...verjetno bi z vilico pasirala, Hana bi se malo matrala ampak po kakih dveh dneh bi po moje jedla tako pasirano hrano..... ne,ker se davi če ni čisto tekoče.....konec koncev je še brez zob in ne bom jo silila......bom kupila enega za 20€ glih tok da je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:53:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila? če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!) jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal huda zakaj se ne zmente kje bliže men
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:54:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša naš Rokso je ko Beni.....ful žveči hrano......Majkl pa k Flori ni prenesel koščkov ziher do enega leta. men je ful hecno k je vse drugače. sem misla, da vse vem pa vse znam k že imam enega in očitno ti nič ne nuca, če je že en prej zobarja pri nas se moreš naročit sam edino pri 3 letih so nam kr pr pediatrinji dal datum za zobarja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:54:45
|
|
|
|
piskot
|
kolumbo v kranju ga pri 1 letu sam narocis, pri 3 dobis vabilo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:55:02
|
|
|
|
Katjusa
|
punce jst mam zdej kavico in pridte do mene častim kavo al pa se dobimo kje v celju častim kavo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:55:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila? če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!) jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal huda zakaj se ne zmente kje bliže men jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:59:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....a brez paličnega pa ne bi šlo???? Človek je potem kar primoran znajti se po svoje...verjetno bi z vilico pasirala, Hana bi se malo matrala ampak po kakih dveh dneh bi po moje jedla tako pasirano hrano..... ne,ker se davi če ni čisto tekoče.....konec koncev je še brez zob in ne bom jo silila......bom kupila enega za 20€ glih tok da je sej to ni odvisno od zob naš ima tri ampak sprednjimi se tak ne žveči.... florjan tud ni znal jest hrane, ki ni bla dobro spasirana.... sadje je blo OK če je blo z vilico vse ostalo pa je moglo bit bolj redko in fino spasirano.... benjamin pa sploh ni občutljiv in je k velik jst na tvojem mestu bi si tud kupla kakšnega al pa si ga pri tašči sposodi (če ga ima) zakaj bi mučla sebe in hano, sej pa to ni tako drago pa itak od viška glava ne boli.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 8:59:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila? če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!) jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal huda zakaj se ne zmente kje bliže men jaz imam ta teden avto ker je moj doma,ampak n upam na dolge in neznane lokacije sama ker sem brez orentacije do dramelj je avtocesta pol te pridem pa jst iskat na izvoz če je treba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:00:32
|
|
|
|
Urša08
|
uf pri nas ma Žiga dons tečnitis kot pravi Ajvy Mi je komi kavico uspelo popiti Srečanje men Kranj - Primskovo - merkator center odgovarja Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej? Katjuša pa dejte enkrat iz vašga konca mal predlagat? Al pa kje med Celjem in Ljubljano? šibam k neki cvilka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 9:01:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....a brez paličnega pa ne bi šlo???? Človek je potem kar primoran znajti se po svoje...verjetno bi z vilico pasirala, Hana bi se malo matrala ampak po kakih dveh dneh bi po moje jedla tako pasirano hrano..... ne,ker se davi če ni čisto tekoče.....konec koncev je še brez zob in ne bom jo silila......bom kupila enega za 20€ glih tok da je sej to ni odvisno od zob naš ima tri ampak sprednjimi se tak ne žveči.... florjan tud ni znal jest hrane, ki ni bla dobro spasirana.... sadje je blo OK če je blo z vilico vse ostalo pa je moglo bit bolj redko in fino spasirano.... benjamin pa sploh ni občutljiv in je k velik jst na tvojem mestu bi si tud kupla kakšnega al pa si ga pri tašči sposodi (če ga ima) zakaj bi mučla sebe in hano, sej pa to ni tako drago pa itak od viška glava ne boli..... mi ga je začasno kolegica posodila....Hani skoraj vsak dan najprej ponudim samo z vilico pretlačeno in ker še ni pripravljena,ji pasiram
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?