Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:39:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kolumbo a si v C&A pogledala? Jaz sem Nejcu tam kupla. Kaj pa wenice kids? Men so tud njihove trenerkice luštne. Piskot če bo jutri sneg a se lahko v četrtek dobive? A bi še katera prišla na kavico in čvek? jaz sam imam v sredo več časa če ne bo snega,... kje in kdaj.. A lahko ZS... ker jaz spet ne bom vidla oziroma našla odgovora...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:40:24
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk........jaz Hani založim dudo s tetra pleničko,če ji pa slučajno pade ponoči ven,ji pa dudo pomočiva v kuminin sirup in zaspi vtrenutku nazaj če je kje katera videla kdaj laboratorij za malo večje otroke(za ekspirimente),mi naj prosim pove ti si caricaa bom probbala.. kje pa kumin sirup dobim? a lahko ZS...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:41:26
|
|
|
|
Ajvy
|
helou..... Dan je minil to je pa tut to.... KAtjuša..super da BEnjaminu tak paše nahrbtnik Črtica....po mojem je to kakšno obdobje....Tisa je bila tut čist mami mami....zdej jo pa čim več okoli vozimo in kdaj pa kdaj se kje počuva za kratek čas.....da se navadi bit socialna...ker se vrtec bliža Urša...kako je bilo pri zobarju??? Super za spanje...Žiga le tako naprej Kako lepe slikice.... Onasiss...mene tut vedno fascinira količina smrklja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:42:48
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo oooo MIHAILOOOO lepo lepo, da sta tudi vidva v klubu februarskih hujšarjev ....morm zdele Šimeta poklicat če se gre še on KAVO MORAŠ PIT, ker (vsaj meni) pospeši prebavo. Kot sm že Katjuši rekla, jst pijem uno nes cafe, zdej odkar mamo delavce jo moram itak kuhat na hektolitre ceel dan. Sm jim zanč u eno termovko dala kr cel liter kave in zdej se je una guma not tok napojila z vonjem od kave d ga sploh ne morem ven spravt in če dam not čaj, smrdi po kavi AJA ŠE NEKI, RABM KUPT SPODNJE DELE TRENERK (ene 5-7komadov) ZA MAJKLA PA SPODNJE HLAČE(ene 10 kom), kje majo kej pocen, pa kero velikost, ker sm zanč u Šparu vzela en komad 98 in k sm dala u sušilc je zdej 3/4 Jaz nujno rabim 3 trenirke 122-128 in eno 80-86.. :) KAm gremo ?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:43:31
|
|
|
|
Ajvy
|
večer....dan je minil to je pa to... Urša...lepe slikice.... KOlk dobr da ti Žiga pusti spati...le tako naprej.. KAtjuša..super da je Benjamin rad v nahrbtniku...... Črtica...Tisa je tut mela obdobje .mami mami...pa sem jo začela več med ljudi vozit, pa kje se kdaj počuva pri komu, da se je navadila socializacije..pa je zdej veliko bolje....vrtec je pred vrati...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:46:18
|
|
|
|
boma2
|
a tale rr mene mal heca
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:47:16
|
|
|
|
boma2
|
čer...... Vsem bolančkom ... :) Vsem mamicam na dieti Zdaj pa še eno vprašanje a bo katera cepila svoje otroke?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:48:47
|
|
|
|
boma2
|
nočka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 21:59:17
|
|
|
|
birdy
|
Claud, jst dam Kristi kr na bok in nardim tko k Čebela dela. Edin da jst ne dam ampule ampak kr celo brizgo al pa celo dve in zbrizgam v noska. Najlažji je pa Sterimar, ta je pa res super, sam fora je da je mal predrag glede na količine k jih mi nucamo (v treh mescih smo ponucal oz. Kristi je ponucala 8 deci fiziološke).
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2009 22:18:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2009 22:19:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 22:21:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer BOMA iz KIKa je dons pršla ena reklama za spodnje dele: športne hlače piše- mal čudna slika je, tko d nism zihr a je to mišljeno kot spodnji del trenerke( na sliki sta sicer samo punčkaste, upam d bo za fante tut kej) po 3,19 OJRE od številke 92-112. FIZIOLOŠKA......mi mamo steri mar in neveo .....zarad sterimara bom itak bankrotirala, ker zihr minimlano 2 na mesec ponucamo plus en štos Nivee. Rokso še kr kašla in sm spet živčna....sm mu dala kr en šus ventolina ....za nastavk sm mela pa kr rolo od wc papirja....d mi ni mogla že zanč dat recepta za"gas masko" MIHAILO MISLM D LOH ŽITNA KAVA....KAVA JE KAVA Pa trapa pa prid k men na gas masko. Posodt ti je glih ne morem k mamo Ventolin na 6 ur, ma za ta vpih bi ti pa kamot dala. Aja, si dala tole tvojo rolo w.c. papirja čez nos? Nujno mora bit čez nos, tud če čez usta ni. Pejt k dohtarci, jst bi na tvojem mestu šla. Ventolina kr na pamet jst ne bi dajala, mislm, če se ti bo še naprej zdel potrebno dat Ventolin je boljš da greš...
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2009 22:21:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 22:23:52
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša naš Rokso je ko Beni.....ful žveči hrano......Majkl pa k Flori ni prenesel koščkov ziher do enega leta. Jst mam pa same hrčke. Neli je tko žvečla hrano k kaka veverca, Kristi pa še zob ni mela k je že skorjo kruha glodala
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2009 22:25:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 22:30:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BIRDY zdele ne bom holila ker že spi .....joooooj jst pametnjakovč sm mu sam na usta dala, gospod je pa verjetno čez nos dihal jaaaaoooo....Šime se še zdej reži.....ne sej bom šla jutr al pa u sredo, ker se mi res ne da čakam do 10.ga ko mamo sistematskega. Kolumbo, dojenčki dihajo izključno samo čez nos Zarad tega je tok smotan k so prehlajeni in jim iz nosa lije, ker ne morjo dihat. AJAJAJAJ Kolumbo Se jst tud režim ja Pejt jutr, mi mamo tud jutr dohtarja pa gremo na en kafe
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 22:34:12
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, dej greve ustanovit en klub... Za mamice dojenčkov k majo težave z dihali, starejši bratci in sestrice pa z ušesi (a sem si prov zapomnla da ma Maj težave z ušeskoti?). Sem vidla dons Šimeta... A reveža si kr v dežju naterala da okol ograje neki rije
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2009 22:55:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2009 22:56:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 22:58:03
|
|
|
|
Ajvy
|
sem htela pokomentirat..me je ne vem kolkrat ven vrglo....zdej pa grem spat--- nočko vsem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 23:04:30
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Sm vas pršla malo pozdravit...Brala sm, ma komentirala ne bom kej dosti, k sm full zaspana in bom počasi pičila v postlo. Prej sm bla v Ikeji, kupla Gaji un stolček Antilop za h noni, sam je bla abnormalna gužva... In to vreme smotano...Dež... Vsem bubančkom en kup !!! Gajo pa je luna prov zmešala neki...Učeri je že spala, pa se je zbudila po 1 uri, smo se 1 uro crtali, je zaspala spet za 1 uro, lačna, 3 ure spala, lačna...Je pol spala do 7h in po nevem kakem čudežu še od 9h-12h...Upam, da bo danes bol mirno! Full so ste lepe slikice prpopale, sam unih od urse k so fantje gor jih ne vidim... nč, grem še film do konca pogledat in pol pičim! Se tipkamo jutri!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 23:50:27
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ja Majkl je mel non stp vneta ušesa Ups, sory, mal pozn sem prebrala, se učim za izpit v četrtek. Jutr delajo popoldne, ne vem pa kdaj mamo mi uro Morm deca vprašat. Zdej delajo, pon., sre.- dopoldne; tor., čet.- popoldne; petek pa izmenično.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 7:12:39
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Pri nas že sneži.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 7:33:38
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy pri zobarci sem dobro opravila, sem mislila da bom dalj časa not, pa da bo bolj bolelo pa na srečo ni. Še en zobek more popraviti in potem bo vse tipi topi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 7:37:07
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?