|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
26.10.2009 23:42:27   
Ajvy
Surf..bravo PAtricija...

BArbaraSG...zanimiva teorija.....itak da bo čez par let drgač

Tamika
...to je pa zanimivo...fenistil kapljice za kašelj....
Upam,da se čimprej pozdravite...resuser posted image user posted image user posted image

Kayica...ja...res je sezona teh viroz....matr....samo da sta se zlizali.....
SUper za stajico user posted image

piškot...a res...da je ANo tolk zj.... ura....TIsa hodi normalno spat in normalno je ZELO  lačna zjutrajuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.10.2009 23:46:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Še eno vprašanje za vse k mate lego duplo doma? Dejte povedat kok so kej dobri teli lego kombajni, bagerji, ... pač vsi tile stroji, pa vlakci,... kaj priporočate?

mo smo z vlakcem , in vozili zadovoljni...zelo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.10.2009 23:53:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ursa zjutraj vstane tam okoli 6h. lego duplo - ful dobra kvaliteta. mi ne kupujemo vec drugih igrac, ker imam jaz cez glavo raznih avtomobilckov kjer takoj vse razpade. kateri te pa zanima? imamo gasilce, policaje, zapor, bager, smetarje, hrusko, vojca, drejca in maxija od mojstra miha, resilca, postni avion, postarja z motorjem, farmo s konji, zivalski vrt, polarni zivalski vrt, domace zivali, vlakec tomaz in vlakec jakob z zeleznico. no ce povzamem manjka nam kar je za puncke, pa tisti ta novi avtomobili, ki se jih da se popravljat.

a je pol jasno zakaj smo kupili posebno omaro samo za lego kocke user posted image user posted image user posted image

waw,,....vi ste pa čist legastiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.10.2009 23:53:15   
Ajvy
boma....čer....čestitke za zobek...
Se mi zdi ,da je zdej sezona vnetih ušes....upam,da se PIka čimprej pozdravi

Surf...sej se mi zdi ,da smo po večini kar vsi taki..da stisnemo takrat ko nam voda v grlo teče....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.10.2009 23:53:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Aja....NUJNO..
Moja čmrla je že kar kmalu kakšno izustila,mam,pa ata...odkar smo prišli iz bolnice je konec,sploh me ne zna poklicatuser posted image ...vidim,da vaši že kar lepo govorijo,pa sej ne paničarim,si bolj želimuser posted image user posted image da bi mi rekla mami.Saj še ima čas?

Tisa ne pove še čisto nič...je rekla parkrat mama....pa ama ama....zdej pa nič...razen ooooooo

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.10.2009 23:54:28   
birdy
Hoj,
mal sem mela premora od RRa. Vidm da mamo nove članiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo bolj tko tko. Zdej mam že kr pester urnik, Neli antibiotik na 8 ur, Kristi ventolin na 6 ur, pa 5xna dan tobrex kapljice za Kristi. Ja, super se mamo. Seveda Neli ni v vrtcu tko da se mam sploh lušten.
Neli tuli k sem jo zbudla ker ni hotla odpret ust da bi ji izbrizgala AB tko da morm letet.
Vsem bolanim, še posebno sem si zapomnila za Tisko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na čimhitrejše okrevanje!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.10.2009 23:56:14   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Aja....NUJNO..
Moja čmrla je že kar kmalu kakšno izustila,mam,pa ata...odkar smo prišli iz bolnice je konec,sploh me ne zna poklicatuser posted image ...vidim,da vaši že kar lepo govorijo,pa sej ne paničarim,si bolj želimuser posted image user posted image da bi mi rekla mami.Saj še ima čas?

Tisa ne pove še čisto nič...je rekla parkrat mama....pa ama ama....zdej pa nič...razen ooooooo

Moja še vedno govori samo baba... Aja, pa aba abauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
27.10.2009 0:04:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj,
mal sem mela premora od RRa. Vidm da mamo nove članiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo bolj tko tko. Zdej mam že kr pester urnik, Neli antibiotik na 8 ur, Kristi ventolin na 6 ur, pa 5xna dan tobrex kapljice za Kristi. Ja, super se mamo. Seveda Neli ni v vrtcu tko da se mam sploh lušten.
Neli tuli k sem jo zbudla ker ni hotla odpret ust da bi ji izbrizgala AB tko da morm letet.
Vsem bolanim, še posebno sem si zapomnila za Tisko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na čimhitrejše okrevanje!

tudi vam...tudi vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
27.10.2009 6:51:52   
Ajvy
jutro....
kr mal me je strah..kako bomo mi to danes izvedli...uf...
Držte pesti...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
27.10.2009 6:52:12   
TAMIKA3
jutro.

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:U71bhvmx3HEs-M:http://www.zurnal24.si/export/sites/z24/_data/images/kulinarika/irska_kava_mala.jpg_138096144.jpg[/img]

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 6:58:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.10.2009 7:04:05   
Urša08

oi......sva šli k P...pogledla ušesa.....jutri morava na ORL..je rekla, da bodo oni vedli kaj narest..da pa sta tolk zapacana ušeska, da se sploh bobničev ne vidi....user posted image user posted image user posted image

sjmm..
..super za Sašo.....to je pa lepo....njami
he he...kolk je zaspančkan....

Čebela...ah pri dveh letih ne bo nobene razlike večuser posted image ..vsi bodo hodili...

KAtjuša...jst mam pa tolk rada  špinačo...njami...
Bravo tvoja mami...to je pa zelo dobro...

Urša
--mene tut moj kup perila lepo gleda....

tanci.
.super za nakupe.....

Ajvy  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga Tisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pestke za vaju danes

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
27.10.2009 7:05:17   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj,

birdy jao jao user posted image user posted image user posted image user posted image bogici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravita tvoji princeski, tebi pa  user posted image user posted image user posted image user posted image da zdržiš vse to

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
27.10.2009 7:07:38   
Urša08
kolumbo, piškot hvala za odgovor user posted image user posted image user posted image Nejc ma ful rad lego, pa sedaj mal študirava kaj mu dokupit . Najbolj so aktualna kaka vozila (kombajn, gasilec, rešilec,... al pa vlakec), ta ta nov avto k ga lahko mal pošravfa ima že obljubljen user posted image user posted image user posted image zadnjič se je pa v kombajna zagledal - a ga ma kera doma a ga lahko pofotka, kaj pa vlakce a tud kera lahko mal pofotka, da si jaz mal velikost predstavljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.10.2009 7:16:54   
Onasiss

oi......sva šli k P...pogledla ušesa.....jutri morava na ORL..je rekla, da bodo oni vedli kaj narest..da pa sta tolk zapacana ušeska, da se sploh bobničev ne vidi....user posted image user posted image user posted image

Ji bojo verjetno z vodo sčistili... nam je kar čep ven padu....user posted image user posted image user posted image  Držim pesti da bo ok.

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 27.10.2009 7:19:18 >

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
27.10.2009 7:21:36   
Onasiss
Joj birdy....vi imate pa res fulll smolo..... Naj se vsi čimprej pozdravite.......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.10.2009 7:25:32   
Onasiss
Urša mi imamo tok različnih kock, da sploh ne vem več kere so duplo....user posted image user posted image user posted image  Igra se z vsemi, najraje pa ima kake figurice od vojakov, indijancev in kavbojcev... jih postavi po celi sobi in se igra. Ne pozabi pa glede na to, da je fant....imeti mora vsaj 50 najrazličnejših avtomobilčkov....user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno pa smo v fazi bakuganov in BEN 10 user posted image user posted image ...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.10.2009 7:25:53   
baki
dobro jutro.....nik se je zbudo ob 4.30,popil čokolino in zaspal nazaj do7.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .jst sem pa fullllll slabo spala sm bla lačna ponoči tk da me je trebuh bolu.pol sem pa šla ob 3.00 na čik pa pol litra vode sem spila pa je blo bolšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
27.10.2009 7:26:43   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
27.10.2009 7:27:30   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro.

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
27.10.2009 7:28:21   
baki
kje je še 13 dni diete.sam je prve dni najbol zaj...... pol se pa telo navadi.kocke......pojma nimam mi smo meli punčke,kocke nas še čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
27.10.2009 7:35:17   
baki
ka bote dons kuhale??????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
27.10.2009 7:36:04   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
27.10.2009 7:39:02   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: baki

ka bote dons kuhale??????

Pojma nimam! Zdele je najprej na vrsti zajtrk!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
27.10.2009 7:42:41   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss kk dobro............

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?