|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
26.10.2009 14:34:55   
Urša08
tanci paket je prišel - a boš mela čas prevzet preden šibnete

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
26.10.2009 14:35:33   
Onasiss
tanci-če boste vi pozabli it, gremo mi namesto vas....ti tok dogaja....user posted image user posted image user posted image  glej, da ne boš na koncu otrok pozabla.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za nove čevlje, jaz jih s petko nisem imela obutih od lani ...enkrat avgusta sem jih nazadnje.....user posted image user posted image  bi se pa v 11 cm visokih petkah UBILA.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
26.10.2009 14:37:29   
SURF
Pozdravčke.
DRŽIM PESTI ZA VSE DIETKARCEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Js bom tudi ,ko bom malo manj dojila,no saj sem že napisala,ker če ne sem samo za v posteljouser posted image Sem pa fuuull vesela za vas in komaj čakam rezultateuser posted image user posted image

Moram povedat,da naša mala čmrla se že štiri dni spretno postavlja na noge,najbolj pogumna je v stajici in ob meni(ko mami telovadi,toliko da se vsaj malo raztegnem)in ležim na tleh,takoj pride in začne se njena telovadbauser posted image .Za seznam naj se napiše kar v začetku osmega mesecauser posted image .

Drugače smo same,sprehod je že padel,kosilo tudi,Patricija spiuser posted image ...js bi pa mogla malo pred zapiske,če ne bo ratalo sedaj bom pač spet ponoči,no pozno zvečeruser posted image ...no evo že čujem,da bo polna hiša,grem pogledat in že spet neka žlahta js pa opet kelnarco špilatuser posted image eh.Jao..k sem imela čist druge načrte.

se kasneje še oglasim...

Lep dan.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
26.10.2009 15:10:24   
BarbaraGS
ojla punce :)

danes sem brala na vizita.si, da so najnovejse ugotovitve pediatrov, da se naj mleko, jajca in morska hrana uvajajo ze od 4-6m naprej. Razen ce ima otrocek probleme z alergijami in prebavo. Seveda postopoma, zivilo po zivilo, ampak ne rabi se vec cakat do ne vem kdaj za mleko in morske sadeze.
ql

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
26.10.2009 15:43:13   
Čebel@
urša........hvala za ideje za malicouser posted image user posted image user posted image
katjuša......a v špinačo pa ne smeš dati nič?jaz dam recimo zdenka sir ali pa kislo smetano......user posted image user posted image user posted image za tvojo mami-sem še jaz ponosna,čeprav jo ne poznamuser posted image user posted image user posted image .......predlog za tvoj nick:POPAJ(špinača pa to)user posted image user posted image user posted image
onasiss........user posted image user posted image user posted image user posted image full si bila že pridna danes
tanci......zrihtajte si novega fotkiča da ne zvisimo pri slikicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa rada bi videla kakšne šuhe si ubodlauser posted image
surf......user posted image user posted image user posted image  mali da se že na nogice postavlja in pridna si da se učiš-imaš še veliko do konca?
barbara.......jaz se zelo nazaj držim glede hrane,ker se bojim alergij ko user posted image  križa

jaz sem pa Hani skuhala domače frutke in imam mir nadaljnih 14 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
26.10.2009 16:14:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
katjuša......a v špinačo pa ne smeš dati nič?jaz dam recimo zdenka sir ali pa kislo smetano......user posted image user posted image user posted image za tvojo mami-sem še jaz ponosna,čeprav jo ne poznamuser posted image user posted image user posted image .......predlog za tvoj nick:POPAJ(špinača pa to)user posted image user posted image user posted image

piše osoljena špinačauser posted image user posted image user posted image user posted image jst je še zmiksala nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image sem pol mamico vprašala, če jo ona miksa pa je rekla sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

dober nick tale popajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam bi se vsak daj spominjala moje špinačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
26.10.2009 16:47:37   
TAMIKA3
hvala za user posted image . mai je dobil tobrex kapljice za nos, tristan fenistil kaplice proti kašlju.
hiša je bomba user posted image user posted image
fanta sta na treningu, mai in tristan se "igrata", pa oba sta tečna ko 100 user posted image

user posted image je že spet alarm

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
26.10.2009 17:04:27   
TAMIKA3

jaz sem pa Hani skuhala domače frutke
[/quote]

kako jih pa narediš user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
26.10.2009 17:09:21   
Čebel@
ok,meni ni nič jasno:Hana že 3 dni zaporedoma se zbudi kao za malico,potem pa namesto da bi jedla se zjoka do konca in ko jo dam v posteljico,v trenutku zaspiuser posted image user posted image user posted image

katjuša.......ko ti bo ratalo zgubiti željene kilograme s špinačo,se jo boš z veseljem spominjalauser posted image
tamika......pri nas je mala tudi začela kašljat......user posted image user posted image bi jo bilo treba peljati pokazat p???user posted image user posted image .........skuham različno sadje,zmiksam skupaj in dam v hladilnik(v frutkovih kozarčkih)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
26.10.2009 17:56:03   
TAMIKA3
čebel@... odvisno kakšen kašelj je user posted image tristan je kašljal lajajoče in suho.

0šen000000000000000011111111111111111111111.,.,

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
26.10.2009 18:04:16   
Katjusa
evo večerjo smo pojedli..... puranji zrezek in solatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bilo ful dobro.... tud solata brez krompirčka je bla dobra sme se spomnla, da imam balzamični kis sem tega uporabla in je bla ful dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa z otrokoma na srehodek do sosedov jim morem neki nest.... sam najprej morem počakat, da se Benjemin zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image , možek mora pa še neki nazaj v službouser posted image pa sej ne bo dolgo kako urco in pol ga ne bo

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
26.10.2009 18:14:50   
kayica24
Halo punce moje!!!

Nisem se nič javljala, ker je Marinela bila čist bubana..Dva dni vročina, pa nos zabasanuser posted image user posted image user posted image

Ko je šel prehlad skoraj mimo, pa je spet začela kihat in ji je teklo iz nosauser posted image Sem jo kar k P peljala, da pregleda ušeska, pa grlo, pa pljučka..Vse ok..

Rekla je, da je pač virus in da možno, da bo tudi začela kaj pokašljevat...Ampak ne premočno, ker bi potem moralr prit nazaj...Tako, da Čebel@, po moje ni hudega če Hana malo pokašljuje sedaj....

No mi smo sedaj že skoraj ok, zjutraj in zvečer še pucamo noska- da ne omenjam kaka kriza je to...Taki jok, da je joj...Ampak pri čiščenju noska sem pač ravnodušna...Boljše da to potrpimo, kot vnetje uhic potem....

Vsem držim pesti za dieto!!!!!!!

Vsem bolančkom pikapokice...

Naša Marinela je pa danes začela govorit, oz. praktično ponavljat za mano besedo babauser posted image

je pa važna, ker ima novo stajico in je sedaj igranje volj varnouser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
26.10.2009 20:03:22   
piskot
cer.

no zdaj pa mislim da je tudi tavelik omagal.

a je vase tudi tako zmedla tale ura? no saj v bistvu ane ni zmedla. ona gre pac zdaj ob 18h spat. sam meni je ful cudno. pa saj bomo ze zmogli pocasi. sam ker sem ji prepozno dala vecerjo je bila tako utrujena da niti jest ni mogla.

drugace je pa taka tecka zadnje dni, se v vozicku je zacela nekaj trmarit in se ven metat. upam da so zobje in da mine. zdaj ji rineta ven zgornji dvojki. bo mali vampircek user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
26.10.2009 20:05:14   
sjmm
ojla punce, pri nas je dans k da so nas čebelce napadle, je bla prej prjatlca na kafetku, pa so vsi mulčki za mizo sedel, pa ...mi bi tud kapučinček al pa kakavček, pol je pa ta velk sine tok govoru beri nakladal, da sva se komaj kej zmenili, še dobr, da je ta mal govorec spančkal.

čokolada nič posebnega, a ko smo jo vzeli iz zmrzovalnika je bla kr fajn za posladkat

spekla sm tudi 2-kilski hlebec kruha, tak na roke, drgač ga v kruhomatu pečemo in vsi so bili čist happy, kok je dobr, da se kr v ustih topi, pa že sam pogled na hlebec je bil dobruser posted image

sem popoldan 2x pomivalca šibala, zdej po večerji pa sem dala komando, da za seboj pomijejo in pobrišejo posodo, da ne vidim tud pikce, ne morm verjet, da sem bla tok vzgojna

sicer pa itak tv in pc in psp trpijo ko vrag, še dobr, da se tok radi pogovarjajo, da jih vse to ne zasvoji več kot tolk

bravo za nove nicke, pa za shujševalno in seveda za tisto, ki je kupila nove čevle z 11cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa mulčke v kopalnico pošibat, da ne bo potem ob 10h še zmeri gužva

se še kej oglasimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 20:16:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
26.10.2009 20:38:08   
Urša08
dober večer

Mojedva sončka že spančkata user posted image kok je to fino ko je zvečer malce tišine user posted image user posted image user posted image

tanci še enkrat hvala za vse, a veš da je pladenj že skor prazen, je vse tako dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo super da se v sredo vidimouser posted image user posted image user posted image Če ima še katera željo je lepo vabljenauser posted image

Jutri imamo mi tudi kar pestro, dopoldan skočim do kolegice na eno kavico, potem domov kuhat in popoldan še na en obiskuser posted image

Piskot lahko da so zobki. Ob 18 ti Ana že omaga, kdaj pa zjutraj vstane?

Še eno vprašanje za vse k mate lego duplo doma? Dejte povedat kok so kej dobri teli lego kombajni, bagerji, ... pač vsi tile stroji, pa vlakci,... kaj priporočate?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
26.10.2009 20:39:52   
Urša08
rem zdej v banjo na glavo pol pa spat--....lahko noč
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer!

Nam za spremembo ful paše tale ta nova ura....mularija celo že spiuser posted image , in celo v vrtec uspemo pridt točno ob 8huser posted image user posted image user posted image .

Šli smo na brzino k babici, midva še v mesto po prstane (zdej se tok šajnajo k d sva se glih kar poročilauser posted image user posted image user posted image )

Prvi dan dijete sm zmagala, mal me noge bolijo ker sm tut kr neki prepešačila....jutr mam šoping day za hrano, pa kurilca prpelje....v sredo skočim do Urše, v četrtek pa na eno razvajanje.....v petek si pa loh kakšen nov kos garderobe za praznike kupimuser posted image

grem zdej v banjo na glavo pol pa spat--....lahko noč

kolumbo temu stavku sem se pa nasmejala, si te že predstavljam v banji na glavo obrnjena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.10.2009 20:47:39   
piskot
ursa zjutraj vstane tam okoli 6h. lego duplo - ful dobra kvaliteta. mi ne kupujemo vec drugih igrac, ker imam jaz cez glavo raznih avtomobilckov kjer takoj vse razpade. kateri te pa zanima? imamo gasilce, policaje, zapor, bager, smetarje, hrusko, vojca, drejca in maxija od mojstra miha, resilca, postni avion, postarja z motorjem, farmo s konji, zivalski vrt, polarni zivalski vrt, domace zivali, vlakec tomaz in vlakec jakob z zeleznico. no ce povzamem manjka nam kar je za puncke, pa tisti ta novi avtomobili, ki se jih da se popravljat.

a je pol jasno zakaj smo kupili posebno omaro samo za lego kocke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.10.2009 20:56:14   
boma2

čeeeeeeeeeer....

za SEZNAM 1.10 prvi zobek, 26.10. drugi zobek...

kako ste kaj.. mamice... :)

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša hčerka pa ima vneta ušeska.. :(

boma2 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2744
26.10.2009 20:59:16   
SURF
Evo,moja2 spita...js pravkar iz pod tuša,imam eno obrazno masko(robida)na frisu,tak,da če me zdele kdo vidi,ga kapuser posted image ,sem si hotela še nohte malo polakirat na nogi,pa sem šla raje malo na rr...sedaj se grem pa učit,ni zneslo prej...

Majchy-imam malo več izpitov kot sem mislila da mi je ostalouser posted image ampak vseeno računam da mi nekako znese  v tem šolskem letu,bo treba ornk gurat...malo smešno,ampak včasih se mi zdi da bolje funkcioniram(beri : mislim)ko mi voda po grlu tečeuser posted image user posted image

Katjuša,Kolumbo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go,go,gouser posted image super.

Sjmm-Tako lepo je prebrati tvoje poste,se kar vživimuser posted image

Mlea-Obožujem petkeuser posted image user posted image .

user posted image Lepo in mirno nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2745
26.10.2009 21:02:07   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

rem zdej v banjo na glavo pol pa spat--....lahko noč
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer!

Nam za spremembo ful paše tale ta nova ura....mularija celo že spiuser posted image , in celo v vrtec uspemo pridt točno ob 8huser posted image user posted image user posted image .

Šli smo na brzino k babici, midva še v mesto po prstane (zdej se tok šajnajo k d sva se glih kar poročilauser posted image user posted image user posted image )

Prvi dan dijete sm zmagala, mal me noge bolijo ker sm tut kr neki prepešačila....jutr mam šoping day za hrano, pa kurilca prpelje....v sredo skočim do Urše, v četrtek pa na eno razvajanje.....v petek si pa loh kakšen nov kos garderobe za praznike kupimuser posted image

grem zdej v banjo na glavo pol pa spat--....lahko noč

kolumbo temu stavku sem se pa nasmejala, si te že predstavljam v banji na glavo obrnjena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tudi js sm seuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
26.10.2009 21:03:03   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

čeeeeeeeeeer....

za SEZNAM 1.10 prvi zobek, 26.10. drugi zobek...

kako ste kaj.. mamice... :)

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša hčerka pa ima vneta ušeska.. :(

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo hčerkico.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.10.2009 21:07:00   
SURF
Aja....NUJNO..
Moja čmrla je že kar kmalu kakšno izustila,mam,pa ata...odkar smo prišli iz bolnice je konec,sploh me ne zna poklicatuser posted image ...vidim,da vaši že kar lepo govorijo,pa sej ne paničarim,si bolj želimuser posted image user posted image da bi mi rekla mami.Saj še ima čas?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.10.2009 22:04:36   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Aja....NUJNO..
Moja čmrla je že kar kmalu kakšno izustila,mam,pa ata...odkar smo prišli iz bolnice je konec,sploh me ne zna poklicatuser posted image ...vidim,da vaši že kar lepo govorijo,pa sej ne paničarim,si bolj želimuser posted image user posted image da bi mi rekla mami.Saj še ima čas?

brez panike. to kar zdaj govorijo je itak cebljanje. ne poznajo se pomena teh gugujev ki jih skladajo skupaj. verjetno bo prej shodila kot pa govorila. vsaj obicajno je tako. nekateri tudi do 2 ali 3 leta ne znajo nic pametnega povedat, pol pa lepo v stavkih zacnejo govorit.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.10.2009 23:28:55   
Ajvy
oi......sva šli k P...pogledla ušesa.....jutri morava na ORL..je rekla, da bodo oni vedli kaj narest..da pa sta tolk zapacana ušeska, da se sploh bobničev ne vidi....user posted image user posted image user posted image

sjmm..
..super za Sašo.....to je pa lepo....njami
he he...kolk je zaspančkan....

Čebela...ah pri dveh letih ne bo nobene razlike večuser posted image ..vsi bodo hodili...

KAtjuša...jst mam pa tolk rada  špinačo...njami...
Bravo tvoja mami...to je pa zelo dobro...

Urša
--mene tut moj kup perila lepo gleda....

tanci.
.super za nakupe.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?