Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 14:34:55
|
|
|
|
Urša08
|
tanci paket je prišel - a boš mela čas prevzet preden šibnete
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 14:35:33
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-če boste vi pozabli it, gremo mi namesto vas....ti tok dogaja.... glej, da ne boš na koncu otrok pozabla..... za nove čevlje, jaz jih s petko nisem imela obutih od lani ...enkrat avgusta sem jih nazadnje..... bi se pa v 11 cm visokih petkah UBILA.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 14:37:29
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. DRŽIM PESTI ZA VSE DIETKARCE Js bom tudi ,ko bom malo manj dojila,no saj sem že napisala,ker če ne sem samo za v posteljo Sem pa fuuull vesela za vas in komaj čakam rezultate Moram povedat,da naša mala čmrla se že štiri dni spretno postavlja na noge,najbolj pogumna je v stajici in ob meni(ko mami telovadi,toliko da se vsaj malo raztegnem)in ležim na tleh,takoj pride in začne se njena telovadba .Za seznam naj se napiše kar v začetku osmega meseca . Drugače smo same,sprehod je že padel,kosilo tudi,Patricija spi ...js bi pa mogla malo pred zapiske,če ne bo ratalo sedaj bom pač spet ponoči,no pozno zvečer ...no evo že čujem,da bo polna hiša,grem pogledat in že spet neka žlahta js pa opet kelnarco špilat eh.Jao..k sem imela čist druge načrte. se kasneje še oglasim... Lep dan.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 15:10:24
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla punce :) danes sem brala na vizita.si, da so najnovejse ugotovitve pediatrov, da se naj mleko, jajca in morska hrana uvajajo ze od 4-6m naprej. Razen ce ima otrocek probleme z alergijami in prebavo. Seveda postopoma, zivilo po zivilo, ampak ne rabi se vec cakat do ne vem kdaj za mleko in morske sadeze. ql
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 15:43:13
|
|
|
|
Čebel@
|
urša........hvala za ideje za malico katjuša......a v špinačo pa ne smeš dati nič?jaz dam recimo zdenka sir ali pa kislo smetano...... za tvojo mami-sem še jaz ponosna,čeprav jo ne poznam .......predlog za tvoj nick:POPAJ(špinača pa to) onasiss........ full si bila že pridna danes tanci......zrihtajte si novega fotkiča da ne zvisimo pri slikicah .....pa rada bi videla kakšne šuhe si ubodla surf...... mali da se že na nogice postavlja in pridna si da se učiš-imaš še veliko do konca? barbara.......jaz se zelo nazaj držim glede hrane,ker se bojim alergij ko križa jaz sem pa Hani skuhala domače frutke in imam mir nadaljnih 14 dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 16:14:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......a v špinačo pa ne smeš dati nič?jaz dam recimo zdenka sir ali pa kislo smetano...... za tvojo mami-sem še jaz ponosna,čeprav jo ne poznam .......predlog za tvoj nick:POPAJ(špinača pa to) piše osoljena špinača jst je še zmiksala nisem sem pol mamico vprašala, če jo ona miksa pa je rekla seveda dober nick tale popaj sam bi se vsak daj spominjala moje špinače
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 16:47:37
|
|
|
|
TAMIKA3
|
hvala za . mai je dobil tobrex kapljice za nos, tristan fenistil kaplice proti kašlju. hiša je bomba fanta sta na treningu, mai in tristan se "igrata", pa oba sta tečna ko 100 je že spet alarm
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 17:04:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jaz sem pa Hani skuhala domače frutke [/quote] kako jih pa narediš
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 17:09:21
|
|
|
|
Čebel@
|
ok,meni ni nič jasno:Hana že 3 dni zaporedoma se zbudi kao za malico,potem pa namesto da bi jedla se zjoka do konca in ko jo dam v posteljico,v trenutku zaspi katjuša.......ko ti bo ratalo zgubiti željene kilograme s špinačo,se jo boš z veseljem spominjala tamika......pri nas je mala tudi začela kašljat...... bi jo bilo treba peljati pokazat p??? .........skuham različno sadje,zmiksam skupaj in dam v hladilnik(v frutkovih kozarčkih)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 17:56:03
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čebel@... odvisno kakšen kašelj je tristan je kašljal lajajoče in suho. 0šen000000000000000011111111111111111111111.,.,
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 18:04:16
|
|
|
|
Katjusa
|
evo večerjo smo pojedli..... puranji zrezek in solata je bilo ful dobro.... tud solata brez krompirčka je bla dobra sme se spomnla, da imam balzamični kis sem tega uporabla in je bla ful dobra zdej grem pa z otrokoma na srehodek do sosedov jim morem neki nest.... sam najprej morem počakat, da se Benjemin zbudi , možek mora pa še neki nazaj v službo pa sej ne bo dolgo kako urco in pol ga ne bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 18:14:50
|
|
|
|
kayica24
|
Halo punce moje!!! Nisem se nič javljala, ker je Marinela bila čist bubana..Dva dni vročina, pa nos zabasan Ko je šel prehlad skoraj mimo, pa je spet začela kihat in ji je teklo iz nosa Sem jo kar k P peljala, da pregleda ušeska, pa grlo, pa pljučka..Vse ok.. Rekla je, da je pač virus in da možno, da bo tudi začela kaj pokašljevat...Ampak ne premočno, ker bi potem moralr prit nazaj...Tako, da Čebel@, po moje ni hudega če Hana malo pokašljuje sedaj.... No mi smo sedaj že skoraj ok, zjutraj in zvečer še pucamo noska- da ne omenjam kaka kriza je to...Taki jok, da je joj...Ampak pri čiščenju noska sem pač ravnodušna...Boljše da to potrpimo, kot vnetje uhic potem.... Vsem držim pesti za dieto!!!!!!! Vsem bolančkom pikapokice... Naša Marinela je pa danes začela govorit, oz. praktično ponavljat za mano besedo baba je pa važna, ker ima novo stajico in je sedaj igranje volj varno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 20:03:22
|
|
|
|
piskot
|
cer. no zdaj pa mislim da je tudi tavelik omagal. a je vase tudi tako zmedla tale ura? no saj v bistvu ane ni zmedla. ona gre pac zdaj ob 18h spat. sam meni je ful cudno. pa saj bomo ze zmogli pocasi. sam ker sem ji prepozno dala vecerjo je bila tako utrujena da niti jest ni mogla. drugace je pa taka tecka zadnje dni, se v vozicku je zacela nekaj trmarit in se ven metat. upam da so zobje in da mine. zdaj ji rineta ven zgornji dvojki. bo mali vampircek .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 20:05:14
|
|
|
|
sjmm
|
ojla punce, pri nas je dans k da so nas čebelce napadle, je bla prej prjatlca na kafetku, pa so vsi mulčki za mizo sedel, pa ...mi bi tud kapučinček al pa kakavček, pol je pa ta velk sine tok govoru beri nakladal, da sva se komaj kej zmenili, še dobr, da je ta mal govorec spančkal. čokolada nič posebnega, a ko smo jo vzeli iz zmrzovalnika je bla kr fajn za posladkat spekla sm tudi 2-kilski hlebec kruha, tak na roke, drgač ga v kruhomatu pečemo in vsi so bili čist happy, kok je dobr, da se kr v ustih topi, pa že sam pogled na hlebec je bil dobr sem popoldan 2x pomivalca šibala, zdej po večerji pa sem dala komando, da za seboj pomijejo in pobrišejo posodo, da ne vidim tud pikce, ne morm verjet, da sem bla tok vzgojna sicer pa itak tv in pc in psp trpijo ko vrag, še dobr, da se tok radi pogovarjajo, da jih vse to ne zasvoji več kot tolk bravo za nove nicke, pa za shujševalno in seveda za tisto, ki je kupila nove čevle z 11cm zdej grem pa mulčke v kopalnico pošibat, da ne bo potem ob 10h še zmeri gužva se še kej oglasim
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 20:16:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 20:38:08
|
|
|
|
Urša08
|
dober večer Mojedva sončka že spančkata kok je to fino ko je zvečer malce tišine tanci še enkrat hvala za vse, a veš da je pladenj že skor prazen, je vse tako dobro kolumbo super da se v sredo vidimo Če ima še katera željo je lepo vabljena Jutri imamo mi tudi kar pestro, dopoldan skočim do kolegice na eno kavico, potem domov kuhat in popoldan še na en obisk Piskot lahko da so zobki. Ob 18 ti Ana že omaga, kdaj pa zjutraj vstane? Še eno vprašanje za vse k mate lego duplo doma? Dejte povedat kok so kej dobri teli lego kombajni, bagerji, ... pač vsi tile stroji, pa vlakci,... kaj priporočate?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 20:39:52
|
|
|
|
Urša08
|
rem zdej v banjo na glavo pol pa spat--....lahko noč IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer! Nam za spremembo ful paše tale ta nova ura....mularija celo že spi , in celo v vrtec uspemo pridt točno ob 8h . Šli smo na brzino k babici, midva še v mesto po prstane (zdej se tok šajnajo k d sva se glih kar poročila ) Prvi dan dijete sm zmagala, mal me noge bolijo ker sm tut kr neki prepešačila....jutr mam šoping day za hrano, pa kurilca prpelje....v sredo skočim do Urše, v četrtek pa na eno razvajanje.....v petek si pa loh kakšen nov kos garderobe za praznike kupim grem zdej v banjo na glavo pol pa spat--....lahko noč kolumbo temu stavku sem se pa nasmejala, si te že predstavljam v banji na glavo obrnjena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 20:47:39
|
|
|
|
piskot
|
ursa zjutraj vstane tam okoli 6h. lego duplo - ful dobra kvaliteta. mi ne kupujemo vec drugih igrac, ker imam jaz cez glavo raznih avtomobilckov kjer takoj vse razpade. kateri te pa zanima? imamo gasilce, policaje, zapor, bager, smetarje, hrusko, vojca, drejca in maxija od mojstra miha, resilca, postni avion, postarja z motorjem, farmo s konji, zivalski vrt, polarni zivalski vrt, domace zivali, vlakec tomaz in vlakec jakob z zeleznico. no ce povzamem manjka nam kar je za puncke, pa tisti ta novi avtomobili, ki se jih da se popravljat. a je pol jasno zakaj smo kupili posebno omaro samo za lego kocke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 20:56:14
|
|
|
|
boma2
|
čeeeeeeeeeer.... za SEZNAM 1.10 prvi zobek, 26.10. drugi zobek... kako ste kaj.. mamice... :) Vsem bolančkom Naša hčerka pa ima vneta ušeska.. :(
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 20:59:16
|
|
|
|
SURF
|
Evo,moja2 spita...js pravkar iz pod tuša,imam eno obrazno masko(robida)na frisu,tak,da če me zdele kdo vidi,ga kap ,sem si hotela še nohte malo polakirat na nogi,pa sem šla raje malo na rr...sedaj se grem pa učit,ni zneslo prej... Majchy-imam malo več izpitov kot sem mislila da mi je ostalo ampak vseeno računam da mi nekako znese v tem šolskem letu,bo treba ornk gurat...malo smešno,ampak včasih se mi zdi da bolje funkcioniram(beri : mislim)ko mi voda po grlu teče Katjuša,Kolumbo- go,go,go super. Sjmm-Tako lepo je prebrati tvoje poste,se kar vživim Mlea-Obožujem petke . Lepo in mirno nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 21:02:07
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 rem zdej v banjo na glavo pol pa spat--....lahko noč IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer! Nam za spremembo ful paše tale ta nova ura....mularija celo že spi , in celo v vrtec uspemo pridt točno ob 8h . Šli smo na brzino k babici, midva še v mesto po prstane (zdej se tok šajnajo k d sva se glih kar poročila ) Prvi dan dijete sm zmagala, mal me noge bolijo ker sm tut kr neki prepešačila....jutr mam šoping day za hrano, pa kurilca prpelje....v sredo skočim do Urše, v četrtek pa na eno razvajanje.....v petek si pa loh kakšen nov kos garderobe za praznike kupim grem zdej v banjo na glavo pol pa spat--....lahko noč kolumbo temu stavku sem se pa nasmejala, si te že predstavljam v banji na glavo obrnjena Tudi js sm se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 21:03:03
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 čeeeeeeeeeer.... za SEZNAM 1.10 prvi zobek, 26.10. drugi zobek... kako ste kaj.. mamice... :) Vsem bolančkom Naša hčerka pa ima vneta ušeska.. :( za tvojo hčerkico.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 21:07:00
|
|
|
|
SURF
|
Aja....NUJNO.. Moja čmrla je že kar kmalu kakšno izustila,mam,pa ata...odkar smo prišli iz bolnice je konec,sploh me ne zna poklicat ...vidim,da vaši že kar lepo govorijo,pa sej ne paničarim,si bolj želim da bi mi rekla mami.Saj še ima čas?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 22:04:36
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Aja....NUJNO.. Moja čmrla je že kar kmalu kakšno izustila,mam,pa ata...odkar smo prišli iz bolnice je konec,sploh me ne zna poklicat ...vidim,da vaši že kar lepo govorijo,pa sej ne paničarim,si bolj želim da bi mi rekla mami.Saj še ima čas? brez panike. to kar zdaj govorijo je itak cebljanje. ne poznajo se pomena teh gugujev ki jih skladajo skupaj. verjetno bo prej shodila kot pa govorila. vsaj obicajno je tako. nekateri tudi do 2 ali 3 leta ne znajo nic pametnega povedat, pol pa lepo v stavkih zacnejo govorit.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 26.10.2009 23:28:55
|
|
|
|
Ajvy
|
oi......sva šli k P...pogledla ušesa.....jutri morava na ORL..je rekla, da bodo oni vedli kaj narest..da pa sta tolk zapacana ušeska, da se sploh bobničev ne vidi.... sjmm....super za Sašo.....to je pa lepo....njami he he...kolk je zaspančkan.... Čebela...ah pri dveh letih ne bo nobene razlike več ..vsi bodo hodili... KAtjuša...jst mam pa tolk rada špinačo...njami... Bravo tvoja mami...to je pa zelo dobro... Urša--mene tut moj kup perila lepo gleda.... tanci..super za nakupe.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?