|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
27.10.2009 7:44:18   
baki
sem kr sita ko se spomnim na dieto pa šeuser posted image sem dobla

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
27.10.2009 7:46:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ka bote dons kuhale??????

Ti si na dieti...... in imaš zrezek, solato in sadje...user posted image user posted image   Jaz bom spekla samo krompir, ker sem včeraj pri najboljšemu sosedu kupla pečene rebrca.....

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
27.10.2009 7:48:32   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

ka bote dons kuhale??????

Ti si na dieti...... in imaš zrezek, solato in sadje...user posted image user posted image   Jaz bom spekla samo krompir, ker sem včeraj pri najboljšemu sosedu kupla pečene rebrca.....
jst vem da mam zrezek sam moj tudi more neki jest pa nik tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
27.10.2009 7:48:55   
Onasiss
Dietkarce.....ne pozabte pit veeeeelikoooooooo vode......pa ne med obrokom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
27.10.2009 7:52:29   
Onasiss
Aha.... naša bo imela malo goveje juhice, krompir in zelenjavo.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
27.10.2009 7:52:42   
Urša08

Urša mi imamo tok različnih kock, da sploh ne vem več kere so duplo....user posted image user posted image user posted image  Igra se z vsemi, najraje pa ima kake figurice od vojakov, indijancev in kavbojcev... jih postavi po celi sobi in se igra. Ne pozabi pa glede na to, da je fant....imeti mora vsaj 50 najrazličnejših avtomobilčkov....user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno pa smo v fazi bakuganov in BEN 10 user posted image user posted image ...

Mlea
a smem vprašat kaj je to?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
27.10.2009 7:53:33   
Urša08

Baki jaz sem tud user posted image dobla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 7:54:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 7:55:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
27.10.2009 7:56:30   
Urša08
Kolumbo a sva zmenjene v sredo al četrtek? Sej men je vseeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2785
27.10.2009 7:56:47   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Urša mi imamo tok različnih kock, da sploh ne vem več kere so duplo....user posted image user posted image user posted image  Igra se z vsemi, najraje pa ima kake figurice od vojakov, indijancev in kavbojcev... jih postavi po celi sobi in se igra. Ne pozabi pa glede na to, da je fant....imeti mora vsaj 50 najrazličnejših avtomobilčkov....user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno pa smo v fazi bakuganov in BEN 10 user posted image user posted image ...

Onasis 
a smem vprašat kaj je to?user posted image

Ja.. to so risanke na Cartoon network.

user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 7:57:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2787
27.10.2009 7:58:03   
Onasiss
Kje se pa dobita????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.10.2009 7:59:24   
Urša08
Onasis a nč ne bereš user posted image user posted image user posted image do mene pride, pa sem včerej vprašala če ma še katera voljo pa čas pridt user posted image Če maš čas prlet oz. se rajši pripeljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
27.10.2009 8:00:02   
baki

Dietkarce.....ne pozabte pit veeeeelikoooooooo vode......pa ne med obrokom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hvala da si me spomnila grem spit kr en kozarc vode

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
27.10.2009 8:00:17   
Čebel@
jutro......

nisem nič brala za nazaj tko da zaenkrat ne bom nič komentirala.......pri nas se že dogaja na polno:z možem sva ustala ob 6.30,on je šel na "gradbišče",jaz pa rezat zelenjava za rižoto in mi že diši po stanovanju po pečenem mesku......Hana še spi,je lepo spala celo nočko........ko ustane bom ugasnila štedilnik in Hano dala tašči za 15 minut tok da jaz letim do BC po nov aspirator(možu je včeraj zvečer en del padel za hladilnik)

lep dan in se tipkamo kasneje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
27.10.2009 8:02:04   
baki

Baki jaz sem tud user posted image dobla user posted image user posted image user posted image

urša jst sem pa vesela da sem doblauser posted image ker mam gin.3.11 da bo do takrat čedna

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
27.10.2009 8:04:48   
Onasiss

Onasis a nč ne bereš user posted image user posted image user posted image do mene pride, pa sem včerej vprašala če ma še katera voljo pa čas pridt user posted image Če maš čas prlet oz. se rajši pripeljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeri sem bila na 120.....user posted image user posted image user posted image  sory....user posted image .Sem šla popoldne v šoping...... me še zdaj glava boli....user posted image .....

Bom še vidla, ker ne vem kako moj Onasis dela..... danes je zjutraj....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
27.10.2009 8:18:04   
Urša08
Onasis a ni super da ti možek dopoldan dela, boste popoldan vsi skupi user posted image user posted image user posted image Zakaj te pa od šopinga glava boli, a od slabega zraka a od tega k si preveč zapravlauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
27.10.2009 8:18:26   
Urša08
majchy pridna da že kuhaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
27.10.2009 8:20:05   
Onasiss
Ja... tale moj Onasis je sedaj malo spremeni način dela....pa je zvečer več doma.....HVALA BOGU!!!!

Glava me boli od obojega, pa še potem na konc ugotovim, da ne glede na spisek kaj pozabim... user posted image user posted image user posted image  važn, da sem skret papir kupla....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
27.10.2009 8:23:29   
Onasiss
Simonakr....tebi dolgujem odgovor... če moj kaj šteje....user posted image user posted image user posted image

Naša je najprej začela se spuščat in dvigovat ob opori, tako, da se je držala. Sedaj to počne ne ba si se česarkoli držala. Vstane na mestu tudi že brez opore in prav tako se tudi lepo spusti  dol. Kake 2 tedna nazaj je sama že naredila 2 koraka, danes jih naredi že kake 4. user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa seveda najhitrejša če gre po vseh štirih.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
27.10.2009 8:25:53   
birdy
Čebelca, glede tega da se hana ne usede sama, nč bat, je to še čist normalno, tud Kristi se ne. Krasna vaja za naučit se sedet: daš jo na bok, jo podpreš v boku in ji "pomagaš" da se v tem položaju malček dvigne (na boku nujno) in opre na roko. No, eni se pa posedajo tko da grejo na kolena in se zvrnejo na ritko. Skratka, z napisano vajo ne boš nobene škode nardila. Kar se tiče da se sekiraš ker sta jo posedala... S tem ni nič narobe če jo le nista kej zalagala s povštri, se prav da sta jo začela posedat šele ko je dejansko lahko sama sedela. Pa še neki, nikol pa je ne smeš pustit da ji daš roko in da se iz "hrbta dvigne". To je pa narobe ker otroci se ne posedajo tako, ker nenazadnje niso kake klade, tud ti se verjetno ne posedaš večinoma tako.
Upam da ti kej pomaga, mi je pa to rekla razvojna zdravnica tko da zih ni nč narobeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.10.2009 8:31:05   
sunny24
Jutro!
Uf, učeri smo full pohajkali, tako da je malo zmankalo cajta z RR...
No, zjutri smo z Gajo spalae od 9h-11h, pol smo šle počasi ven, kafetkat, sprehodek in pršle nazaj ob 15h. Malo smo ble pr "tašči", pol smo šli še z mojim do enih prjatlov, k je punca nosečka in sem ji nesla moje user posted image kavbojke in Angel sounds na posojo. Gajči je bla pridna, je papcala sadnega muffina narejenega samo zanjo user posted image user posted image user posted image . No, pol za nazaj smo šli še na večerjo in smo pršli ob 21h domov, zjajcani na full! sm bla ob 23h že v postli...user posted image user posted image user posted image

Gaja je nočko prespala, sam se mi zdi da jo je moj rihtu enkrat ponoči...Spet se nism dala motit...ampak to je že 3. noč, ko moj vse pošlihta! Zadnjič jo je celo sam previl ko se je pokakala...user posted image user posted image user posted image

birdy in ajvy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše bubančke!!!
čebel@...ti si pa pridna, že na vse zgodi kuhaš...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.10.2009 8:33:05   
birdy

Z avtomobilčki mi je pa znano, od Neliuser posted image
Neli še p od punčke ni, ona je tak gavnar k fant, tud igra se k fantek.
Joj, telebajski rules, zdej so ji končno všeč risankeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?