Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:31:47
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:33:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, če se izrazim matematično.... odštevanec, razlika, minus ampak jaz bi vseeno take z maslom .... kečapom? Kokice s kečapom? Pol je že boljše brez kokic. S čokolado Jao, Ada, ti ga sekaš danes.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:34:14
|
|
|
|
ada2
|
en pakl kokic je še ostal, če do sobote ne dobim kake boljše ideje, si jih naredim še takrat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:35:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bolniška ti pripada samo prvi in zadnji dan bolnice. Tako je to! Ja, za zadnji dan pa vem. No, mi smo potem morali še en teden bit doma.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:35:16
|
|
|
|
ada2
|
ok, pol bi ba samo kečap
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:36:37
|
|
|
|
petarda
|
A neeeeeeeeeee jaz sem pa čist narobe razumela , pa še ta kišta mi tak počas dela, da vse zamudim . V glavnem se mi zdi, da Ada bi zdaj kečup, pa skomerkoli že .... Drgač pa ja imajo kokice visok GI, ti trebuh zraste po njih , ampak nažret se jih je pa vseeno fajn
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:38:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, kaj boš te kokice jedla. Raje si kaj boljšega privošči. Kokice se samo v kinu jejo, kar je pri nas zelo redko. Pravzaprav že kar nekaj časa sploh več ne jem kokic. Jih po moje nikol več ne bom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:40:43
|
|
|
|
ada2
|
samo smo res vse skupaj zakomplicirale in zakamuflirale, tak, da še meni ni več nič jasno v glavnem imam zdaj doma tri ... uporabljene pakete kokic , dva prazna, v enem še nekaj je.... ćetrtega uporabim v soboto, če se prej ne najem kakšne pizze s kečapom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:42:48
|
|
|
|
petarda
|
Bubi ti si čist ven padla .... a to hujšaš zdaj al kaj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:43:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, pizza s kečapom bo ziher do sobote, da ne boš reva teh kokic jedla. Si preveč suha. Aja, je ravno petarda napisala, da po kokicah trebuh zraste
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:45:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi ti si čist ven padla .... a to hujšaš zdaj al kaj? malo bi bilo treba. sem tudi migat začela. Ampak saj pravim, da sem se malo prej čokolade najedla. Kokic pa res ne bi zdaj, da mi ne bi trebuh še bolj zrasel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:46:41
|
|
|
|
ada2
|
nič, grem jaz spat, da bom jutri spočita za adama, pa mogoče bom bolj mirno spala, andrej ne bo smrčal, pa kokice me ne bodo preveč tiščale
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:48:48
|
|
|
|
petarda
|
Mah...ste me čist razrajcale zdajle...si grem tudi jaz ene pristavit, še dobro, da mikrovalovka danes dela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:51:08
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč, Ada . Pa ne skrbi za Andreja...Če bo smrčal in zbudil tetko, si bosta pa kake kokice skup privoščla, pa bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:52:58
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mah...ste me čist razrajcale zdajle...si grem tudi jaz ene pristavit, še dobro, da mikrovalovka danes dela malo nazaj poglej kdo je skokicami sploh začel...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:53:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Lahko noč, Ada . Pa ne skrbi za Andreja...Če bo smrčal in zbudil tetko, si bosta pa kake kokice skup privoščla, pa bo packa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:55:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, mirno noč ti želim, da ga ne bodo otroci kaj biksali ponoči. No, otroka. Jutri pa adama polubčkaj in mu kaj lepega nesi, bo takoj manj bolelo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 22:07:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uf, sem že doma ... ...na srečo smo špilali le uro in pol , pa še to sem čist zaribana . Sicer mi pa sploh ni šlo slabo , le malo fizične moči mi manjka Ah kokice jaz bi tudi, pa kaj ko sem jih vrečo že popoldne stresla.... ...trgovina je pa že zaprta . Se bom pa zdajle lotila praznit skrinjo - no zaloge sladoleda v njej IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina kateri je Špik? Tisti nasproti Larixa? Ne, Hotel Špik je v Gozd Martuljku (ca 5 km pred Kranjsko Goro)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 22:10:00
|
|
|
|
*bubi*
|
A ti bi tudi še kokice, Nina?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 22:11:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, grem jaz pod odejo Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 7:14:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Ajdi, obeta se še en lep dan, ki ga je treba izkoristiti ..... .... jutri se bo menda vreme podrekalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 8:08:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Jutri še bo.... se pa strinjam, da je treba dan izkoristit. Jaz na žalost ne na najboljši način, malo bom z otrokoma No, ena lepa stvar pa je danes: moj bratranec praznuje polnoletnost Zakaj sem tako vesela? Ker je bil (skupaj s sestrično) moj mali pikec, skoz sem bila pri njih, velikokrat tudi za varuško. Zdaj pa je eno glavo večji od mene
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 8:09:21
|
|
|
|
ada2
|
tak, mi2 z Mihom šibama za Rakičan lep dan vsem!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 8:51:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Držite se, Ada! Mislimo na Adama
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 8:57:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, to sem vas hotela vprašat - kako velike puzzle zlagajo vaši malčki? Mislim seveda število koščkov. Nina, ti vem, da si 1x že pisala, kaka majstora sta tvoja dva. Al ti? Bubi je bil navdušen tam okoli 2. leta. Zdaj pa nekaj časa nič. Odkar ima Ben 10 puzzle, pa seveda spet. Ima ene 2x48 koščkov in jih zloži sam. Pa sva včeraj v BC videla, da imajo tudi večje. Potem pa dilema: 60 kosov (piše 5-6 let) ali 104 kosi (6-7 let). Pa se mi je 104 le zdelo preveč. Včeraj sva prvič zlagala teh 60 kosov in mu je kar šlo. Ampak mislim, da bo v par dneh obvladal čisto sam. Tak da bo verjetno za RD dobil tudi večje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?