|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
8.10.2009 10:28:40   
Naty_ka
Pozdravljene drage moje...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .... jaz sem si tudi včeraj kokice privoščila....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.10.2009 12:25:28   
ada2
ooo naty, ti še živiš?

a take kokice kot jaz?user posted image  samo upam, da so pri tebi bile v plususer posted image user posted image

drugače pa lep pozdrav iz bolnice, adam se dobro držiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
8.10.2009 13:13:23   
Naty_ka
Ja, Ada, občasno še diham...user posted image user posted image user posted image

Pošiljam vama vse user posted image user posted image user posted image user posted image  tega sveta, da se z Adamom hitro vrneta domov. Sem mogla it nazaj brat zakaj sta sploh v bolnici.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 178
8.10.2009 13:20:30   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, to sem vas hotela vprašat - kako velike puzzle zlagajo vaši malčki? Mislim seveda število koščkov.

Nina, ti vem, da si 1x že pisala, kaka majstora sta tvoja dva. Al ti? user posted image

Bubi je bil navdušen tam okoli 2. leta. Zdaj pa nekaj časa nič. Odkar ima Ben 10 puzzle, pa seveda spet. Ima ene 2x48 koščkov in jih zloži sam. Pa sva včeraj v BC videla, da imajo tudi večje. Potem pa dilema: 60 kosov (piše 5-6 let) ali 104 kosi (6-7 let). Pa se mi je 104 le zdelo preveč.

Včeraj sva prvič zlagala teh 60 kosov in mu je kar šlo. Ampak mislim, da bo v par dneh obvladal čisto sam. Tak da bo verjetno za RD dobil tudi večje.

Bubi, Sergej se je lotil tistih puzlov ko jih je 160 not in je po nekaj dneh truda tudi sestavil. Me je prav presenetil, da je sploh tako dolgo vztrajal zraven.
Drugače pa najrajši zlaga tiste velike puzle ko jih 24 not. Itak da je motiv strel Mcqveen. So pa take velike. Ena puzla je nekje 10X10 cm.

Zadnjič sva bila na obisku pri mojem bratu. In nečak zlaga 1500 puzlov. Jaz sem vztrajala ene 20 minut potem pa se mi več ni ljubilo. Je en tak zmešan tropski motiv z nekimi papagaji in drevjem ki je vse več ali majn iste barve. No, jaz sem našla eno, Sergej pa je v istem času našel tri puzle.

Moram povedat da se je Sergej zelo karakterno spremenil. Risanke ga skoraj več ne zanimajo. Zdaj zelo redko pogleda kakšno, pa še to običajno v nedeljo ko bi midva z atijem malo poležavala. Postal je izredno vztrajen. Določeno stvar je sposoben res dolgo časa tuhtat. Po drugi strani pa, ko ni glih njegov dan, v trenutku popeni. In potem vse leti.

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.10.2009 13:24:54   
NinaŠ
Joj kako čas beži user posted image Smo šli ven že ob 8., da bi ja vse nemoteno stlačili v dan.... ...pa moram že spet Tino budit user posted image ko je po kosilu zaspala user posted image , da ne zamudi plesnih. Sem nekako računala, da bo uspela prej it spat, a nam ni ni uspelo - zjutraj pohod, potem papir na papirno zvozit, pripravit kosilo.... aaaaaaaaaaaaaa enkrat nas bo ura prehitela. Popoldne bo pa itak spet eno samo hitenje - na plesne, po plesnih Anžeta na floorball, potem pa še malo pred hišo (če ne bosta otroka preveč lačna user posted image ), kopanje, večerja in spanje.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
8.10.2009 13:28:29   
NinaŠ
Ada lepo je brat, da se Adam v redu počuti user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty, krasno, da si se spet oglasila user posted image user posted image user posted image . Sergej je pa res super vztrajen, da ima voljo puzzle več dni sestavljat user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas je jamranje že po pol ure, če jih do takrat skupaj ne dobi user posted image . Drugače pa Tina sestavlja manjše puzzle do 60 kosov max, pri večjih niti volje ne pokaže.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.10.2009 13:34:51   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

puzzle do 60 kosov max, pri večjih niti volje ne pokaže.

Tu je pomemben predvsem motiv. Če mu je slika brezvezna, potem noče niti pogledat.

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 182
8.10.2009 14:29:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

user posted image user posted image user posted image .... jaz sem si tudi včeraj kokice privoščila....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ooo naty, ti še živiš?

a take kokice kot jaz?user posted image  samo upam, da so pri tebi bile v plususer posted image user posted image

Naty user posted image user posted image user posted image

Khm, khm..... zdaj bomo ugotovili, da vse po vrsti kokice jeste? user posted image

Naty, upam, da so tvoje kokice brez kečapa user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.10.2009 14:29:16   
*bubi*

Bubi, Sergej se je lotil tistih puzlov ko jih je 160 not in je po nekaj dneh truda tudi sestavil. Me je prav presenetil, da je sploh tako dolgo vztrajal zraven.
Drugače pa najrajši zlaga tiste velike puzle ko jih 24 not. Itak da je motiv strel Mcqveen. So pa take velike. Ena puzla je nekje 10X10 cm.

wau user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem med 60 in 104 oklevala, nazadnje pa manjše izbrala user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
8.10.2009 18:10:34   
ada2
tak, sem doma, Adam je kar dobro, ful jue bil vesel lego duplo avtobusa in sva se cel dan igrala, ati je pa Miha na sprehod 2x peljaluser posted image

boli ga v bistvu samo roka, ker še ima vstavljeno kanilo, za grlo nič ne jamrauser posted image
pojedel je eno lučko in kar lepo pil, kaj drugega pa danes ne sme jesti. ob tem moram povedat, da se zaradi tega nuša ful sekira, da bo shiral, da bo umrl, če ne bo jedel... sem ji razložila, da je pomembna tekočina, pa da bo jutri že lahko kaj več pojedeluser posted image

danes si je ful zaželel, da bi nušo videl, pa sta se potem skoraj 15 minut pogovarjala po telefonu in se je tako smejal zraven, da me je že kar strah postalouser posted image
no, jutri gre pa nuša z mano k njemu, če pa bo slučajno že jutri lahko šel domov (nekaj so omenili danes, da je možnost), bo pa itak adam že doma, ko bo nuša prišla iz šole.

tak, tolko zdaj, zvečer se spet tipkamo...

aja, na pico s kečapom pa mi še ni uspelo ituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
8.10.2009 19:20:19   
*bubi*
user posted image  za Adama, da se tako drži.

aja, na pico s kečapom pa mi še ni uspelo ituser posted image

Pa ne, da boš spet kokice jedla? user posted image user posted image user posted image  Ti jaz hallo pico naročim? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 186
8.10.2009 20:31:39   
ada2
samo jaz bi pa zdaj čisto zares pico jedla, ker nisem nič prav jedla celi dan.... in ker je bilo včeraj tolko govora o kokicah, si jih grem čisto zares naredit v mikrovalovno.

drugače pa ... adam se pogumno drži, je pa potem, ko sem bila jaz že doma zaspal in, ko se je zbudil, ga je zelo bolelo, pa je dobil sirup proti bolečinam...

komaj čakam, da bo doma....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 187
8.10.2009 20:42:36   
ada2
aja, pozabila pa sem pohvalit ustrežljivost in prijaznost sester na ORL oddelku rakičanske bolnice. res svaka čast. še andreju so hotele narezat meso pri kosilu, ko so videle, da nima prstov na eni roki. sploh je pa vso osebje zelo prijazno in vredno vseh pohvaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 188
8.10.2009 21:19:53   
Naty_ka
Čvekice moje, z veseljem bi prišla malo počvekat, pa imamo obiske. Pa žal ne morem user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 189
8.10.2009 21:21:55   
Naty_ka

še andreju so hotele narezat meso pri kosilu, ko so videle, da nima prstov na eni roki. 

He, he, Ada, to še pa moram komentirat:
pa si ziher da so tako ustrežljive zaradi prstov??? user posted image user posted image user posted image

Da nimajo kakšnega drugega motiva...user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 190
8.10.2009 21:22:52   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ooo naty, ti še živiš?

Naty user posted image user posted image user posted image

Khm, khm..... zdaj bomo ugotovili, da vse po vrsti kokice jeste? user posted image

Naty, upam, da so tvoje kokice brez kečapa user posted image user posted image user posted image

Hm... kečap? Hm... Bi blo treba probat...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
8.10.2009 21:24:18   
Naty_ka
Ok. moram it. Čujem, da že nekaj komentirajo ko me tak dolgo ni... Jao, jao...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
8.10.2009 21:24:52   
*bubi*
o je pa lepo prebrat, Ada, sploh v časih, ko veliko ljudi vidi samo napake in negativne stvari user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 193
8.10.2009 21:33:20   
*bubi*
Naty, daj na veliko zehat pri mizi user posted image user posted image user posted image

Kje pa je petarda danes? Si kokice dela? Al pico čaka? user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
8.10.2009 22:17:19   
petarda
Me veseli, da je Adam uspešno prestal poseg, upam, da bo jutri že doma user posted image . Zdaj pa letim, ker so se mi kokice že vžgale user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
8.10.2009 22:42:12   
Urša
Super za Adama! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 196
9.10.2009 6:48:46   
NinaŠ
Držim pesti Ada, da Adam danes pride domov user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: dobro jutro in user posted image

Zdaj pa hitim otroka popokat v vrtec, čeprav imam jaz še vedno dopust - imajo danes fotografiranje in  želim,da sta prisotna na skupinski fotki user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 197
9.10.2009 7:35:41   
petarda
Dobro jutro user posted image , hvala za kavico in informacijo o hotelu Špik. Mogoče ga pa res kdaj obiščemo, KG me je itak navdušila s svojimi lepotami...

Imajo pa zgodaj fotografiranje...datumsko mislim... pri nas je vedno nekje proti koncu šol.leta.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 198
9.10.2009 7:41:39   
NinaŠ
Petarda, pri nas je okvirno tak datum že odkar pomnim - še ko sem jaz hodila v OŠ user posted image .

Mi2 z user posted image pa zdaj tuhtava kaj bi počela: a) generalno pospravila stanovanje; b) skuhala gurmansko kosilo; c) šla malo šetat (in zapravljat user posted image ) po trgovinah; d) šla migat v naravo; e) prespala popoldne user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Oh težka odločitev, sploh ko user posted image cinca med a in b, jaz pa med d in e user posted image user posted image user posted image , c varianta mi pa tud ni nesimpatična user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.10.2009 8:49:13   
*bubi*
Nina, dvomim, da boš lahko popoldan spala, ko bosta malčka že doma user posted image

Bejži takoj v posteljo user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam danes fraj user posted image  Sem se odpovedala izletu, grem raje popoldan na eno izobraževanje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?