Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 10:28:40
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene drage moje... .... jaz sem si tudi včeraj kokice privoščila....
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 12:25:28
|
|
|
|
ada2
|
ooo naty, ti še živiš? a take kokice kot jaz? samo upam, da so pri tebi bile v plus drugače pa lep pozdrav iz bolnice, adam se dobro drži
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 13:13:23
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja, Ada, občasno še diham... Pošiljam vama vse tega sveta, da se z Adamom hitro vrneta domov. Sem mogla it nazaj brat zakaj sta sploh v bolnici.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 13:20:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, to sem vas hotela vprašat - kako velike puzzle zlagajo vaši malčki? Mislim seveda število koščkov. Nina, ti vem, da si 1x že pisala, kaka majstora sta tvoja dva. Al ti? Bubi je bil navdušen tam okoli 2. leta. Zdaj pa nekaj časa nič. Odkar ima Ben 10 puzzle, pa seveda spet. Ima ene 2x48 koščkov in jih zloži sam. Pa sva včeraj v BC videla, da imajo tudi večje. Potem pa dilema: 60 kosov (piše 5-6 let) ali 104 kosi (6-7 let). Pa se mi je 104 le zdelo preveč. Včeraj sva prvič zlagala teh 60 kosov in mu je kar šlo. Ampak mislim, da bo v par dneh obvladal čisto sam. Tak da bo verjetno za RD dobil tudi večje. Bubi, Sergej se je lotil tistih puzlov ko jih je 160 not in je po nekaj dneh truda tudi sestavil. Me je prav presenetil, da je sploh tako dolgo vztrajal zraven. Drugače pa najrajši zlaga tiste velike puzle ko jih 24 not. Itak da je motiv strel Mcqveen. So pa take velike. Ena puzla je nekje 10X10 cm. Zadnjič sva bila na obisku pri mojem bratu. In nečak zlaga 1500 puzlov. Jaz sem vztrajala ene 20 minut potem pa se mi več ni ljubilo. Je en tak zmešan tropski motiv z nekimi papagaji in drevjem ki je vse več ali majn iste barve. No, jaz sem našla eno, Sergej pa je v istem času našel tri puzle. Moram povedat da se je Sergej zelo karakterno spremenil. Risanke ga skoraj več ne zanimajo. Zdaj zelo redko pogleda kakšno, pa še to običajno v nedeljo ko bi midva z atijem malo poležavala. Postal je izredno vztrajen. Določeno stvar je sposoben res dolgo časa tuhtat. Po drugi strani pa, ko ni glih njegov dan, v trenutku popeni. In potem vse leti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 13:24:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj kako čas beži Smo šli ven že ob 8., da bi ja vse nemoteno stlačili v dan.... ...pa moram že spet Tino budit ko je po kosilu zaspala , da ne zamudi plesnih. Sem nekako računala, da bo uspela prej it spat, a nam ni ni uspelo - zjutraj pohod, potem papir na papirno zvozit, pripravit kosilo.... aaaaaaaaaaaaaa enkrat nas bo ura prehitela. Popoldne bo pa itak spet eno samo hitenje - na plesne, po plesnih Anžeta na floorball, potem pa še malo pred hišo (če ne bosta otroka preveč lačna ), kopanje, večerja in spanje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 13:28:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada lepo je brat, da se Adam v redu počuti Naty, krasno, da si se spet oglasila . Sergej je pa res super vztrajen, da ima voljo puzzle več dni sestavljat . Pri nas je jamranje že po pol ure, če jih do takrat skupaj ne dobi . Drugače pa Tina sestavlja manjše puzzle do 60 kosov max, pri večjih niti volje ne pokaže.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 13:34:51
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ puzzle do 60 kosov max, pri večjih niti volje ne pokaže. Tu je pomemben predvsem motiv. Če mu je slika brezvezna, potem noče niti pogledat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 14:29:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Pozdravljene drage moje... .... jaz sem si tudi včeraj kokice privoščila.... IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ooo naty, ti še živiš? a take kokice kot jaz? samo upam, da so pri tebi bile v plus Naty Khm, khm..... zdaj bomo ugotovili, da vse po vrsti kokice jeste? Naty, upam, da so tvoje kokice brez kečapa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 14:29:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Bubi, Sergej se je lotil tistih puzlov ko jih je 160 not in je po nekaj dneh truda tudi sestavil. Me je prav presenetil, da je sploh tako dolgo vztrajal zraven. Drugače pa najrajši zlaga tiste velike puzle ko jih 24 not. Itak da je motiv strel Mcqveen. So pa take velike. Ena puzla je nekje 10X10 cm. wau jaz pa sem med 60 in 104 oklevala, nazadnje pa manjše izbrala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 18:10:34
|
|
|
|
ada2
|
tak, sem doma, Adam je kar dobro, ful jue bil vesel lego duplo avtobusa in sva se cel dan igrala, ati je pa Miha na sprehod 2x peljal boli ga v bistvu samo roka, ker še ima vstavljeno kanilo, za grlo nič ne jamra pojedel je eno lučko in kar lepo pil, kaj drugega pa danes ne sme jesti. ob tem moram povedat, da se zaradi tega nuša ful sekira, da bo shiral, da bo umrl, če ne bo jedel... sem ji razložila, da je pomembna tekočina, pa da bo jutri že lahko kaj več pojedel danes si je ful zaželel, da bi nušo videl, pa sta se potem skoraj 15 minut pogovarjala po telefonu in se je tako smejal zraven, da me je že kar strah postalo no, jutri gre pa nuša z mano k njemu, če pa bo slučajno že jutri lahko šel domov (nekaj so omenili danes, da je možnost), bo pa itak adam že doma, ko bo nuša prišla iz šole. tak, tolko zdaj, zvečer se spet tipkamo... aja, na pico s kečapom pa mi še ni uspelo it
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 19:20:19
|
|
|
|
*bubi*
|
za Adama, da se tako drži. IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, na pico s kečapom pa mi še ni uspelo it Pa ne, da boš spet kokice jedla? Ti jaz hallo pico naročim?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 20:31:39
|
|
|
|
ada2
|
samo jaz bi pa zdaj čisto zares pico jedla, ker nisem nič prav jedla celi dan.... in ker je bilo včeraj tolko govora o kokicah, si jih grem čisto zares naredit v mikrovalovno. drugače pa ... adam se pogumno drži, je pa potem, ko sem bila jaz že doma zaspal in, ko se je zbudil, ga je zelo bolelo, pa je dobil sirup proti bolečinam... komaj čakam, da bo doma....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 20:42:36
|
|
|
|
ada2
|
aja, pozabila pa sem pohvalit ustrežljivost in prijaznost sester na ORL oddelku rakičanske bolnice. res svaka čast. še andreju so hotele narezat meso pri kosilu, ko so videle, da nima prstov na eni roki. sploh je pa vso osebje zelo prijazno in vredno vseh pohval
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 21:19:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Čvekice moje, z veseljem bi prišla malo počvekat, pa imamo obiske. Pa žal ne morem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 21:21:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 še andreju so hotele narezat meso pri kosilu, ko so videle, da nima prstov na eni roki. He, he, Ada, to še pa moram komentirat: pa si ziher da so tako ustrežljive zaradi prstov??? Da nimajo kakšnega drugega motiva...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 21:22:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Pozdravljene drage moje... .... jaz sem si tudi včeraj kokice privoščila.... IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ooo naty, ti še živiš? a take kokice kot jaz? samo upam, da so pri tebi bile v plus Naty Khm, khm..... zdaj bomo ugotovili, da vse po vrsti kokice jeste? Naty, upam, da so tvoje kokice brez kečapa Hm... kečap? Hm... Bi blo treba probat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 21:24:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ok. moram it. Čujem, da že nekaj komentirajo ko me tak dolgo ni... Jao, jao...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 21:24:52
|
|
|
|
*bubi*
|
o je pa lepo prebrat, Ada, sploh v časih, ko veliko ljudi vidi samo napake in negativne stvari
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 21:33:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty, daj na veliko zehat pri mizi Kje pa je petarda danes? Si kokice dela? Al pico čaka?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 22:17:19
|
|
|
|
petarda
|
Me veseli, da je Adam uspešno prestal poseg, upam, da bo jutri že doma . Zdaj pa letim, ker so se mi kokice že vžgale
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.10.2009 22:42:12
|
|
|
|
Urša
|
Super za Adama!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 6:48:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Držim pesti Ada, da Adam danes pride domov Drugače pa: dobro jutro in Zdaj pa hitim otroka popokat v vrtec, čeprav imam jaz še vedno dopust - imajo danes fotografiranje in želim,da sta prisotna na skupinski fotki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 7:35:41
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro , hvala za kavico in informacijo o hotelu Špik. Mogoče ga pa res kdaj obiščemo, KG me je itak navdušila s svojimi lepotami... Imajo pa zgodaj fotografiranje...datumsko mislim... pri nas je vedno nekje proti koncu šol.leta.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 7:41:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, pri nas je okvirno tak datum že odkar pomnim - še ko sem jaz hodila v OŠ . Mi2 z pa zdaj tuhtava kaj bi počela: a) generalno pospravila stanovanje; b) skuhala gurmansko kosilo; c) šla malo šetat (in zapravljat ) po trgovinah; d) šla migat v naravo; e) prespala popoldne Oh težka odločitev, sploh ko cinca med a in b, jaz pa med d in e , c varianta mi pa tud ni nesimpatična
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 8:49:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, dvomim, da boš lahko popoldan spala, ko bosta malčka že doma Bejži takoj v posteljo Jaz pa imam danes fraj Sem se odpovedala izletu, grem raje popoldan na eno izobraževanje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?