|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
6.8.2010 15:38:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Rabi katera kinderpet? Prodajam user posted image

Ti ga kar še malo zadrži! user posted image user posted image user posted image ....

Čemu user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.8.2010 18:50:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image  Hvala za čestitke!
14. teden sem, PDP 8.2. user posted image  Ja, lahko se zmeniva petarda, itak jaz 'ponavadi' rodim 1 teden prej, hehe, tako da je varianta. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa ti si čisto malo za mano! .... že veš spol?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.8.2010 18:50:44   
petarda

Rabi katera kinderpet? Prodajam user posted image

Ti ga kar še malo zadrži! user posted image user posted image user posted image ....

Čemu user posted image

Saj veš....nikoli ne reci nikoli... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.8.2010 18:59:13   
Urša
Vem spol:)) V naši družini bodo prevladovali moški! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.8.2010 21:32:08   
Urša
Jutri odrinemo na zaslužen dopust. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.8.2010 21:47:30   
ada2
uživajte na dopustu uršauser posted image

bubi, če ne za drugo, lahko kinderpet obdržiš za vnuke.... pri nas je nuša spala v mojem kinderpetuuser posted image

za petek zaenkrat še dobro kaže, čeprav so neke napetosti glede razporeda, ampak danes za mene še ni bilo sprememb... upam, da tako ostane. kaj praviš na to, da bi še naty vključile? jaz bi tak rada vidla njena fantauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.8.2010 13:42:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

bubi, če ne za drugo, lahko kinderpet obdržiš za vnuke.... pri nas je nuša spala v mojem kinderpetuuser posted image

Pa ki je še to user posted image user posted image user posted image

za petek zaenkrat še dobro kaže, čeprav so neke napetosti glede razporeda, ampak danes za mene še ni bilo sprememb... upam, da tako ostane. kaj praviš na to, da bi še naty vključile? jaz bi tak rada vidla njena fantauser posted image

Se strinjam user posted image  in se že veselim user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
7.8.2010 16:35:37   
petarda

user posted image user posted image user posted image ...vseeno boljše razmerje kot pri nas user posted image user posted image user posted image ....je pa res, da sem jaz za dve babnci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
7.8.2010 16:45:28   
petarda

Jutri odrinemo na zaslužen dopust. user posted image

Upam, da niste ostali kje v kakšni gneči in že namakate riti user posted image ...

Jaz sem pa danes žalostna user posted image ...in jezna user posted image ....

Danes se poročita še zadnja dva prijatelja iz druščine s katero sem preživela svoje mladostne dni....in že fantovščino sem zamudila, ker sta bila mulčka takrat na driski.... v četrtek so imeli smrekice pri prijatelju in sem tudi ostala doma, ker je junior v sredo ponoči bruhal in sem bila potem z njim na bolniški, da se pošlihta....včeraj zvečer je bruhal še petardito in sem si nekako mislila, da bo šlo po enakem ritmu, kot pri juniorju, ko je bilo že čez dan boljše...ga dam k moji mamici v varstvo in se zmenim, da pokliče, če bo kaj narobe....no in potem se končno odpraviva na poroko, gremo po ženina, po nevesto....in tam postane še mojemu user posted image  ful slabo user posted image ....itak nimamo kaj...se odpravimo domov, kličemo mami kako je petardito pravi, da super, da je vse OK....si mislim, saj bo.....urco dve bo lubi počival, potem pa nazaj na civilno poroko in potem na fešto.....in moj lubi čedalje slabše, mami pa me je tudi klicala potem čez kako urico, da je petardito še enkrat bruhal user posted image .....zdaj spi, jaz pa kuham prežganko za lubija in letim po mala dva....v glavnem.... očitno mi ni bilo sojeno iti na to poroko...pa tako sem si želela user posted image .....no, sem pa vsaj nevesto videla in se celo uspela slikati z njo user posted image user posted image user posted image .......ampak se še zdaj sprašujem...ZAKAJ otroci zbolijo VEDNO, ko je tega najmanj treba? user posted image ....

No....pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vsi moji trije moški pošlihtajo čez vikend.

< Sporočilo je popravil petarda -- 7.8.2010 16:47:03 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
9.8.2010 9:23:42   
*bubi*
Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da je danes že vsem boljše.

Jaz moram kar potrkat, vsi smo zdravi. In meni je uspelo it na poroko v soboto user posted image . Dva draga prijatelja sta se poročila in je bilo prav lušno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
9.8.2010 21:23:59   
Naty_ka
Ku-ku user posted image

user posted image

user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
9.8.2010 21:26:47   
Naty_ka
Pozdravljene drage moje user posted image

Po dolgem času malo sem poškilim, pa vidim take fajn novičke user posted image user posted image user posted image

Petarda, čestitke user posted image user posted image user posted image

Urša, čestitke user posted image user posted image user posted image

Ada in Bubi, če bosta pozabili na mene ko se dobita, se vama slabo piše...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 9.8.2010 21:27:09 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
9.8.2010 21:27:57   
Naty_ka
Aja, sliki sta kalni zato, ker sem (pre)pozno ugotovila, da je leča umazana user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
9.8.2010 21:29:12   
Naty_ka

user posted image user posted image user posted image ...vseeno boljše razmerje kot pri nas user posted image user posted image user posted image ....je pa res, da sem jaz za dve babnci user posted image user posted image user posted image

S  tem pa se tudi jaz strinjam-mislim bolj ali majn velja to tudi pri nas. user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.8.2010 8:41:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Ku-ku user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.8.2010 20:41:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Ku-ku user posted image

user posted image

user posted image

CUKER! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pravi lepotec je Erik....sem se že na FB čisto raznežila. Pa sploh ne morem verjet, da je že tako velik! user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
10.8.2010 20:42:55   
petarda
Drgač pa..... user posted image ....mi se zgleda še kar ne bomo izkopali iz tega sranja user posted image .... dva dni sem bila zdaj v službi, za jutri mi pa že slabo kaže user posted image .... Junior nekaj na suho kašlja, zvečer je imel povišano temperaturo... že tri dni slabo je... user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
11.8.2010 11:10:12   
Naty_ka
Joj, Petarda, držim pesti da se hitro poštimate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
11.8.2010 22:16:28   
ada2
vau kaki cuker je E. user posted image user posted image user posted image

sicer je pa itak S. že od nekdaj tudi tak lepotec, da skoraj ni za pričakovati, da bi bratec bil kaj drugačenuser posted image

no, naty in bubi, kako je za petek?
jaz imam en predlog... a bi se dobile na ptuju, pa šle na igrala ob dravi, pa si naredle en "mini piknik" vsaka bi nekaj prinesla za jest, pa obvezno z vsemi otroki. tako imamo vse pribl. isto pot, pa še jaz nimam problemov glede izbire poti, ker na atovem avtu ni vinjete.
no, to je moj predlog, seveda pa se komot zmenimo drugače.

petarda, vi pa se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 11.8.2010 22:17:04 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.8.2010 8:36:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, naty in bubi, kako je za petek?
jaz imam en predlog... a bi se dobile na ptuju, pa šle na igrala ob dravi, pa si naredle en "mini piknik" vsaka bi nekaj prinesla za jest, pa obvezno z vsemi otroki. tako imamo vse pribl. isto pot, pa še jaz nimam problemov glede izbire poti, ker na atovem avtu ni vinjete.
no, to je moj predlog, seveda pa se komot zmenimo drugače.

petarda, vi pa se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

z veseljem. Če se da to združit še z vožnjo z vlakom, pa še toliko bolj user posted image  Ker imata moja malčka zadnji dan počitnic in to veliko neizpolnjeno obljubo user posted image

Jaz bom prečekirala vozni red za vlak, ti pa mi povej, če je to sploh možno, ker ne vem, kako daleč so ta igrala od žel. postaje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.8.2010 21:29:43   
ada2
bubi, naty kako je zdaj v planu? jaz sem sprosila avto. bubi kdaj točno imate vlak?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.8.2010 22:57:23   
petarda
Lepo se mejte punce, bubi hvala za vabilo user posted image user posted image user posted image ....ampak mi bomo vikend očitno preživeli kar doma user posted image ....junior ima očitno virozo na virozo....tudi danes je imel vročino, tak da.... user posted image .... Saj bo bolje, ne? user posted image .... Enkrat že user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.8.2010 4:45:54   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, vlak.... razumem, da se bubi veseli svoje prve vožnje z vlakom. Ampak bubiki se je skoraj zmešalo, ko sem jima povedala user posted image Skoz je ponavljala: vlakom bomo pelali user posted image . Še v postlci je skoz to govorila user posted image

No, bomo videli jutri kako bo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.8.2010 15:50:58   
petarda
Upam, da zdaj uživate nekje skupaj na kakem igrišču....pa kake fotke se tudi nebi branili user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.8.2010 19:48:31   
ada2
BUBI & NATY hvala za krasen danuser posted image user posted image , mi je bilo prav super danes. bo treba ponoviti, pa takrat , petarda, upam, da ne bo izgovorov, pa da se vsedeš za volan in prišibaš.
novembrčkov skoraj nismo videli, so se odlično zabavali na igralih, Erik je v živo še večji cuker kot na sliki, pa tak priden iz zadovoljen...., bubika pa je taka zlata punčka, da bi jo samo gledaluser posted image .... pa z mihom imata enake kodrčke, samo druge barve.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......