Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 15:38:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Rabi katera kinderpet? Prodajam Ti ga kar še malo zadrži! .... Čemu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 18:50:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Hvala za čestitke! 14. teden sem, PDP 8.2. Ja, lahko se zmeniva petarda, itak jaz 'ponavadi' rodim 1 teden prej, hehe, tako da je varianta. ...jeeeee .....pa ti si čisto malo za mano! .... že veš spol?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 18:50:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Rabi katera kinderpet? Prodajam Ti ga kar še malo zadrži! .... Čemu Saj veš....nikoli ne reci nikoli...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 18:59:13
|
|
|
|
Urša
|
Vem spol:)) V naši družini bodo prevladovali moški!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 21:32:08
|
|
|
|
Urša
|
Jutri odrinemo na zaslužen dopust.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 21:47:30
|
|
|
|
ada2
|
uživajte na dopustu urša bubi, če ne za drugo, lahko kinderpet obdržiš za vnuke.... pri nas je nuša spala v mojem kinderpetu za petek zaenkrat še dobro kaže, čeprav so neke napetosti glede razporeda, ampak danes za mene še ni bilo sprememb... upam, da tako ostane. kaj praviš na to, da bi še naty vključile? jaz bi tak rada vidla njena fanta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.8.2010 13:42:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi, če ne za drugo, lahko kinderpet obdržiš za vnuke.... pri nas je nuša spala v mojem kinderpetu Pa ki je še to za petek zaenkrat še dobro kaže, čeprav so neke napetosti glede razporeda, ampak danes za mene še ni bilo sprememb... upam, da tako ostane. kaj praviš na to, da bi še naty vključile? jaz bi tak rada vidla njena fanta Se strinjam in se že veselim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.8.2010 16:35:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Vem spol:)) V naši družini bodo prevladovali moški! ...vseeno boljše razmerje kot pri nas ....je pa res, da sem jaz za dve babnci
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.8.2010 16:45:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jutri odrinemo na zaslužen dopust. Upam, da niste ostali kje v kakšni gneči in že namakate riti ... Jaz sem pa danes žalostna ...in jezna .... Danes se poročita še zadnja dva prijatelja iz druščine s katero sem preživela svoje mladostne dni....in že fantovščino sem zamudila, ker sta bila mulčka takrat na driski.... v četrtek so imeli smrekice pri prijatelju in sem tudi ostala doma, ker je junior v sredo ponoči bruhal in sem bila potem z njim na bolniški, da se pošlihta....včeraj zvečer je bruhal še petardito in sem si nekako mislila, da bo šlo po enakem ritmu, kot pri juniorju, ko je bilo že čez dan boljše...ga dam k moji mamici v varstvo in se zmenim, da pokliče, če bo kaj narobe....no in potem se končno odpraviva na poroko, gremo po ženina, po nevesto....in tam postane še mojemu ful slabo ....itak nimamo kaj...se odpravimo domov, kličemo mami kako je petardito pravi, da super, da je vse OK....si mislim, saj bo.....urco dve bo lubi počival, potem pa nazaj na civilno poroko in potem na fešto.....in moj lubi čedalje slabše, mami pa me je tudi klicala potem čez kako urico, da je petardito še enkrat bruhal .....zdaj spi, jaz pa kuham prežganko za lubija in letim po mala dva....v glavnem.... očitno mi ni bilo sojeno iti na to poroko...pa tako sem si želela .....no, sem pa vsaj nevesto videla in se celo uspela slikati z njo .......ampak se še zdaj sprašujem...ZAKAJ otroci zbolijo VEDNO, ko je tega najmanj treba? .... No....pa še par , da se vsi moji trije moški pošlihtajo čez vikend.
< Sporočilo je popravil petarda -- 7.8.2010 16:47:03 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.8.2010 9:23:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Ojoj upam, da je danes že vsem boljše. Jaz moram kar potrkat, vsi smo zdravi. In meni je uspelo it na poroko v soboto . Dva draga prijatelja sta se poročila in je bilo prav lušno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.8.2010 21:23:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ku-ku
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.8.2010 21:26:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene drage moje Po dolgem času malo sem poškilim, pa vidim take fajn novičke Petarda, čestitke Urša, čestitke Ada in Bubi, če bosta pozabili na mene ko se dobita, se vama slabo piše...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 9.8.2010 21:27:09 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.8.2010 21:27:57
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, sliki sta kalni zato, ker sem (pre)pozno ugotovila, da je leča umazana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.8.2010 21:29:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Vem spol:)) V naši družini bodo prevladovali moški! ...vseeno boljše razmerje kot pri nas ....je pa res, da sem jaz za dve babnci S tem pa se tudi jaz strinjam-mislim bolj ali majn velja to tudi pri nas.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.8.2010 8:41:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ku-ku
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.8.2010 20:41:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ku-ku CUKER! ....pravi lepotec je Erik....sem se že na FB čisto raznežila. Pa sploh ne morem verjet, da je že tako velik!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.8.2010 20:42:55
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa..... ....mi se zgleda še kar ne bomo izkopali iz tega sranja .... dva dni sem bila zdaj v službi, za jutri mi pa že slabo kaže .... Junior nekaj na suho kašlja, zvečer je imel povišano temperaturo... že tri dni slabo je... ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.8.2010 11:10:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Joj, Petarda, držim pesti da se hitro poštimate.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.8.2010 22:16:28
|
|
|
|
ada2
|
vau kaki cuker je E. sicer je pa itak S. že od nekdaj tudi tak lepotec, da skoraj ni za pričakovati, da bi bratec bil kaj drugačen no, naty in bubi, kako je za petek? jaz imam en predlog... a bi se dobile na ptuju, pa šle na igrala ob dravi, pa si naredle en "mini piknik" vsaka bi nekaj prinesla za jest, pa obvezno z vsemi otroki. tako imamo vse pribl. isto pot, pa še jaz nimam problemov glede izbire poti, ker na atovem avtu ni vinjete. no, to je moj predlog, seveda pa se komot zmenimo drugače. petarda, vi pa se hitro pozdravite
< Sporočilo je popravil ada2 -- 11.8.2010 22:17:04 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.8.2010 8:36:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, naty in bubi, kako je za petek? jaz imam en predlog... a bi se dobile na ptuju, pa šle na igrala ob dravi, pa si naredle en "mini piknik" vsaka bi nekaj prinesla za jest, pa obvezno z vsemi otroki. tako imamo vse pribl. isto pot, pa še jaz nimam problemov glede izbire poti, ker na atovem avtu ni vinjete. no, to je moj predlog, seveda pa se komot zmenimo drugače. petarda, vi pa se hitro pozdravite z veseljem. Če se da to združit še z vožnjo z vlakom, pa še toliko bolj Ker imata moja malčka zadnji dan počitnic in to veliko neizpolnjeno obljubo Jaz bom prečekirala vozni red za vlak, ti pa mi povej, če je to sploh možno, ker ne vem, kako daleč so ta igrala od žel. postaje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.8.2010 21:29:43
|
|
|
|
ada2
|
bubi, naty kako je zdaj v planu? jaz sem sprosila avto. bubi kdaj točno imate vlak?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.8.2010 22:57:23
|
|
|
|
petarda
|
Lepo se mejte punce, bubi hvala za vabilo ....ampak mi bomo vikend očitno preživeli kar doma ....junior ima očitno virozo na virozo....tudi danes je imel vročino, tak da.... .... Saj bo bolje, ne? .... Enkrat že
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 4:45:54
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, vlak.... razumem, da se bubi veseli svoje prve vožnje z vlakom. Ampak bubiki se je skoraj zmešalo, ko sem jima povedala Skoz je ponavljala: vlakom bomo pelali . Še v postlci je skoz to govorila No, bomo videli jutri kako bo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 15:50:58
|
|
|
|
petarda
|
Upam, da zdaj uživate nekje skupaj na kakem igrišču....pa kake fotke se tudi nebi branili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 19:48:31
|
|
|
|
ada2
|
BUBI & NATY hvala za krasen dan , mi je bilo prav super danes. bo treba ponoviti, pa takrat , petarda, upam, da ne bo izgovorov, pa da se vsedeš za volan in prišibaš. novembrčkov skoraj nismo videli, so se odlično zabavali na igralih, Erik je v živo še večji cuker kot na sliki, pa tak priden iz zadovoljen...., bubika pa je taka zlata punčka, da bi jo samo gledal .... pa z mihom imata enake kodrčke, samo druge barve.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......