Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.7.2010 11:31:19
|
|
|
|
Urša
|
Joooj, cukrčki! Za zmečkat!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.7.2010 20:28:29
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, nam so rekli, da naj bi bilo morje nekaj onesnaženo, da naj bi se nekje tam kanalizacija pretrgala in bi naj zato vsi driskali, čeprav mi ni jasno zakaj potem mi2 z nušo nisva pa glede na to, da se je od vseh nuša edina potapljala in bila po 3 ure skupaj v vodi. ampak, če je pa to iz splita do KB prišlo.... Prvič slišim???? Če bi bilo to res, bi bilo ziher v vseh slovenskih medijih baje je nekaj bilo za kaštelanski zaliv ampak pravim baje, sama nisem videla, sem samo slišala govorice... še potem doma, ko so eni kolegi prišli iz kaštel štafilića, da naj bi se to zgodilo v kaštel stari so pa res tam domačini imeli tudi kar nekaj težav... predvsem z izpuščaji po koži in drisko... no, v glavnem, za nami je
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.7.2010 18:04:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Te bom kar prehitela .....app. je super!!! Klima, blizu morja, lepa razporeditev in predvsem veliiiiiiko in lepo dvorišče, ograja...ma ni da ni. .... Smo se končno uspele z bubi uloviti, čeprav je malo manjkalo, da bi se spet grešile, ne? .... V glavnem hvala za družbo, pravi sončki ste! podpis Ja, mi smo nazaj, imeli smo se prekrasno! Tudi z zdravjem nismo imeli takih težav, kot berem tukaj . Pa upam, da so zdaj že vsi moški, mali in veliki, ok.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.7.2010 18:05:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....če pa ne veš, kaj bi počela....hmmmmm....ni treba, da ti je dolgčas....ovekoveči ta trenutek z bratcem ali sestrico a dolgčas vama je bilo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.7.2010 18:05:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem vedela, da bodo lepši, ko bodo večji.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.7.2010 19:42:11
|
|
|
|
ada2
|
bubi, prav si imela... čeprav najlepši so pa, ko vsi naenkrat spijo ej, nekaj mi povejte... a so vaši novembrčki tudi čisto nori na lego kocke? pa ne mislim na velike- duplo, tiste prave male lego kocke. včasih se mi zdi, da adam vidi svet okoli sebe le še v lego kockah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.7.2010 11:16:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubiju male legice še niso zanimive. Jih ima že kar nekaj, ampak se redko spravi, da bi kaj sestavil. Še najbolj so v uporabi kolesa, ki sem jih enkrat kupila posebej v eni škatlici Po moje zato, ker se jaz igram z duplo z bubiko.... in se nama raje pridruži. Pa mogoče bi bilo fajn, da kake načrte za splošne kocke najdem, ker po načrtih pa rad zlaga tiste Ben 10 legice. Ko dela kombinacije iz dveh ali treh. No evo, pa gremo v lov za nalepkicami, ki so od danes naprej v Intersparu. Do RD se bo kar nabralo, pa bomo kako zanimivo stvar kupili. Nagledan imam tisti zaboj s splošnimi, ker je not veliko posebnih kock, pa upam da kaki predlogi za sestavljanje tudi. Potem pa bomo videli.... odvisno od zbranih nalepk in pridnosti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.7.2010 11:17:58
|
|
|
|
*bubi*
|
No, so pa zdaj do neke mere zanimive Lego Bionicle. Čeprav meni ni preveč.... bi mi bilo ljubše, če bi se z navadnimi igral
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.7.2010 18:17:45
|
|
|
|
ada2
|
jap, saj bionicli so pri nas tudi zelooo zanimivi, sploh, ko iz 3 sestavlja eno ogromno čudno kolobocijo , meni so pa totalno anti, ampak kaj čemo.... pa čisto je nor na lego risanke.... skratka, pri nas je trenutno v rabi samo lego
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.7.2010 22:56:13
|
|
|
|
petarda
|
Čer Evo tudi mi počasi zaključujemo z dopustom. Imeli smo se fino, čeprav so se prebavne težave mojih fantov vlekle še cel teden ....ampak k sreči ni bilo hujšega..... Se mi pa sploh ne da it v ponedeljek v službo ....me tolaži misel, da še malo, pa bom spet nekaj časa doma .... Lego kocke? Pri nas niso v uporabi...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.7.2010 8:33:14
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Čer Evo tudi mi počasi zaključujemo z dopustom. Imeli smo se fino, čeprav so se prebavne težave mojih fantov vlekle še cel teden ....ampak k sreči ni bilo hujšega..... Se mi pa sploh ne da it v ponedeljek v službo ....me tolaži misel, da še malo, pa bom spet nekaj časa doma .... Lego kocke? Pri nas niso v uporabi... potem ne boste rabili šparovih točk? pa lepo, da ste uživali na dopustu in da ni bilo hujšega s fanti.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.7.2010 9:33:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Čer Evo tudi mi počasi zaključujemo z dopustom. Imeli smo se fino, čeprav so se prebavne težave mojih fantov vlekle še cel teden ....ampak k sreči ni bilo hujšega..... Se mi pa sploh ne da it v ponedeljek v službo ....me tolaži misel, da še malo, pa bom spet nekaj časa doma .... Lego kocke? Pri nas niso v uporabi... potem ne boste rabili šparovih točk? pa lepo, da ste uživali na dopustu in da ni bilo hujšega s fanti. Dobro jutro Ada...si sploh še nisem ogledala, kaj bodo imeli za te točke....če ne bo nič zanimiviega za nas, potem ti jih vsekakor pošljem, OK?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.7.2010 11:57:00
|
|
|
|
petarda
|
Brcike! .... Sem jih čutila že nekaj časa nazaj, samo nisem bila ziher, da je to to...ker sem jih itak čutila že predno sem bila noseča ....prejle sem se pa pospešenem pospravljanju stanovanja, ulegla zraven juniorja, se umirila in čutila...in to konkretno, tak da ni dvoma ....ma, sem vesela, kot da je prvič
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.7.2010 12:12:45
|
|
|
|
Urša
|
Super, Petarda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.8.2010 20:49:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, uspešno jutri.... da ne bi bil prevelik šok. Jaz sem še 14 dni doma Potem bom tri dni zalet jemala.... in štart v novo š.l. Lego... verjemi, prej kot slej bodo tudi pri vas prišle v poštev. Mogoče so bolj problem malčki, ki bi v usta dajali.... no, taki kandidati pa bodo še kar nekaj časa pri vas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.8.2010 21:13:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, uspešno jutri.... da ne bi bil prevelik šok. Jaz sem še 14 dni doma Potem bom tri dni zalet jemala.... in štart v novo š.l. Lego... verjemi, prej kot slej bodo tudi pri vas prišle v poštev. Mogoče so bolj problem malčki, ki bi v usta dajali.... no, taki kandidati pa bodo še kar nekaj časa pri vas Bubi ti kar uživaj še teh 14 dni doma, jaz bom potem itak celo leto Drgač sem pa danes videla to akcijo lego...super!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.8.2010 22:01:15
|
|
|
|
ada2
|
iiii petarda, jaz sem ti tudi favš za brcike.... bubi če si še 14 dni doma, a potem bi bila možnost, da se konec naslednjega tedna vidimo? imam namreč prost dan 13. 8. in bi se šla malo potepat drugače pa.... po 5 letih imamo spet bano.... sicer smo dobili v uporabo staro kopalnico od mame in ata, ker sta si ona2 naredila novo (imata zdaj celo stanovanje v enem nadstropju, da ni stopnic), ampak je prav pasalo, ko sem se namakala v vodi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.8.2010 10:24:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi če si še 14 dni doma, a potem bi bila možnost, da se konec naslednjega tedna vidimo? imam namreč prost dan 13. 8. in bi se šla malo potepat Ada, z veseljem. Dajva se kak dan prej slišat telefonu, prav? Sicer ne morem rečt, v kaki zasedbi bomo, ampak jaz zaenkrat nimam nič v planu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.8.2010 21:07:42
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi če si še 14 dni doma, a potem bi bila možnost, da se konec naslednjega tedna vidimo? imam namreč prost dan 13. 8. in bi se šla malo potepat Ada, z veseljem. Dajva se kak dan prej slišat telefonu, prav? Sicer ne morem rečt, v kaki zasedbi bomo, ampak jaz zaenkrat nimam nič v planu samo upam, da mi ne vzamejo prost dan .... danes so že bile neke spremembe, ampak za ta teden, ko pa mi itak nimajo kaj vzeti, ker sem cel teden popoldan, pa še v nedeljo. no, ok, se slišiva tam 1x v sredo ali četrtek jaz še tudi ne vem v kakšni zasedbi, ampak, če boš imela ti bubija s sabo, bom jaz definitivno imela adama
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 8:35:22
|
|
|
|
Urša
|
No, punce, zdaj pa je čas, da še vam povem, da bosta Nika in Jaka februarja postala starejša bratec in sestrica! Jakata je zanimalo, če me kaj boli in kako bo dojenček prišel ven! Drugače sta pa lepo sprejela. Jaz sem bila pa boga, slabosti od jutra do večera in še ponoči... no, zdaj je mimo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 8:50:45
|
|
|
|
ada2
|
wou urša, to pa je novica čestitam, sem ful vesela zate. mi je prav polepšalo dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 9:40:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša No, punce, zdaj pa je čas, da še vam povem, da bosta Nika in Jaka februarja postala starejša bratec in sestrica! Jakata je zanimalo, če me kaj boli in kako bo dojenček prišel ven! Drugače sta pa lepo sprejela. Jaz sem bila pa boga, slabosti od jutra do večera in še ponoči... no, zdaj je mimo. NA RIT ME JE VRGLO ZDAJ!!! Fuuuul sem vesela za vas .....koliko si potem zdaj noseča? Kdaj točno imaš PDP?...Dajva se zmenit, da moj malo počaka, tvoj pa malo pohiti, pa bova obe januarčici. ..... V glavnem ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 10:50:42
|
|
|
|
*bubi*
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Urša Čestitke Rabi katera kinderpet? Prodajam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 12:58:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Rabi katera kinderpet? Prodajam Ti ga kar še malo zadrži! .... Drgač ga pa jaz ne rabim, ker junior že kar lep čas spi v svoji posteljici, tak da bo imel kje spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.8.2010 14:34:04
|
|
|
|
Urša
|
Hvala za čestitke! 14. teden sem, PDP 8.2. Ja, lahko se zmeniva petarda, itak jaz 'ponavadi' rodim 1 teden prej, hehe, tako da je varianta.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......