Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 19:50:06
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa upam bubi, da niste vlaka zamudili.... ko smo se peljali po drugi strani smo vas videli, pa ste nekam hitro šibali , sicer je pa bilo potrebno, ker je bila že pozna ura.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 20:11:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 BUBI & NATY hvala za krasen dan , mi je bilo prav super danes. bo treba ponoviti, pa takrat , petarda, upam, da ne bo izgovorov, pa da se vsedeš za volan in prišibaš. novembrčkov skoraj nismo videli, so se odlično zabavali na igralih, Erik je v živo še večji cuker kot na sliki, pa tak priden iz zadovoljen...., bubika pa je taka zlata punčka, da bi jo samo gledal .... pa z mihom imata enake kodrčke, samo druge barve. 1. Jaz se za naslednji 6 let ne upam nič več menit .... če ne bo en, bo pa drug, če pa ne bo drug, bo pa tretji .... 2. Ampak to pa čisto res...sem ravno zadnjič gledala fotke z morja.... A ve ste se uspele kaj pofotkat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 20:20:09
|
|
|
|
ada2
|
ja, smo se uspele, ampak bo trajalo, da naložim slike.... ok, tak se zmeniva, ti obljubi, da se boš potrudila priti v naše kraje na eno srečanje, jaz pa obljubim slikice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 20:49:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja, smo se uspele, ampak bo trajalo, da naložim slike.... ok, tak se zmeniva, ti obljubi, da se boš potrudila priti v naše kraje na eno srečanje, jaz pa obljubim slikice Ok...ti danes, jaz pa pridem še letos
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 20:52:17
|
|
|
|
petarda
|
Mam ravno čas, ko čakam ene obiske...si moreš mislit ob kateri uri! ..... Pridejo okoli desetih, pol enajstih .... je pa to moja naaaajboooooljša teta in naaaaajboljša sestrična in naaaaajboljša mami .....grejo potem naprej k moji naaaaaajboooooljši babici ..... In čakam, da bo ura pol desetih, da začnem za pico pripravljat .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 20:53:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja, smo se uspele, ampak bo trajalo, da naložim slike.... ok, tak se zmeniva, ti obljubi, da se boš potrudila priti v naše kraje na eno srečanje, jaz pa obljubim slikice aja....pa če lahko prosim, bi pomanjšane slike ....ker tvoje so pa res tako velike, da jih meni potem pol ure odpira
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 21:24:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Krasno smo se imeli danes Da se lahko otroci 3 ure podijo po igrišču, brez da bi se potolkli in pobili (tako ali drugače), si sploh nisem mislila Vlaka k sreči nismo zamudili, je pa vožnja domov minila kot šus. Bubika sploh ni hotela zaspat. Aja, doma sem ju najprej v banjo namočila in preverila če sta prava, preden smo dobili še en obisk Bi bilo kar za ponovit, bom prečekirala povezave med vikendi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 21:44:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja, super je bilo. Meni je ful pasalo. Se mi zdi da je zadnjih 7 mesecev tako enakih in vsakodnevno natrpanih, da na trenutke niti dihati ne utegnem. In današnji dan je bil pravi balzam. Res. Otroci si itak pravi cukri. Vsi. Pa prav kičasto pridni so bili danes Človek kar ne more verjeti Edino S ima željo da bi se on peljal s P z vlakom. Pa se mi zdi kar malo preveč, da bi se najprej peljala z avtom do Mb, pa potem dalje z vlakom na Ptuj Tak, zdaj pa grem malo kvačkat. Imam v planu do sobote narediti en velikanski prt, za katerega še nisem uspela navodil preštudirat... Tak da... Pridne mi bodite. In, Bubi, za vikend sem jaz za. ker G se običajno cel vikend vozi okrog s štirikolesnikom in sem več ali majn sama z malidvema. Slike pa na mail prosim :-)
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.8.2010 21:57:21
|
|
|
|
petarda
|
Sem vesela, da ste se imeli vsi krasno ....bubi naštudiraj še pot iz MB v BV...pripelje čisto blizu nas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.8.2010 1:42:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem vesela, da ste se imeli vsi krasno ....bubi naštudiraj še pot iz MB v BV...pripelje čisto blizu nas jao Koliko časa te to vozi? Pa ziher je treba prestopat vmes Ti vlaki imajo tako ozka vrata, da voziček ne gre vmes. Sem ga morala zložit. Pa seveda stopnice. Že železniške postaje so vse polne stopnic, da prideš na drugi peron. Ne, BV pa res ni varianta. Če že, raje z avtom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.8.2010 1:43:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Slike pa na mail prosim :-) Itak da na mail. Sploh tista gasilska. Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.8.2010 11:50:15
|
|
|
|
petarda
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.8.2010 16:37:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, meni še ni uspelo slikic iz fotkiča spravit. Sem čitalec kartic uničila Sicer pa je prvi delovni dan po 6-tedenskem dopustu za mano. Nič pretresljivega, bolj dober dan in kako ste se imeli..... pa kup lavfanja po mestu z dokončnim urejanjem birokracije, saj večinoma veste česa. Jao, samo še to dam skoz, pa naj stane kolikor hoče
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.8.2010 18:32:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jao, samo še to dam skoz, pa naj stane kolikor hoče saj bo! drugače pa jaz še tudi nisem uspela slik spravit na računalnik.... ga pa moram danes nafilat (baterijo), pa mi mogoče še uspe
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.8.2010 21:44:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* dokončnim urejanjem birokracije, saj večinoma veste česa. Jao, samo še to dam skoz, pa naj stane kolikor hoče Ej, babi, glejta da nebom jaz čakala do božiča teh slik....
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.8.2010 21:46:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, je katera že imela sistematskega z našimi novemberčki? Midva sva danes dobila vabilo, da morava priti 1. septembra. Mislim, pri treh letih sva morala priti dobra dva meseca pozneje, zdaj pa toliko prej...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.8.2010 22:31:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* dokončnim urejanjem birokracije, saj večinoma veste česa. Jao, samo še to dam skoz, pa naj stane kolikor hoče če kaj pomagajo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.8.2010 22:33:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, je katera že imela sistematskega z našimi novemberčki? Midva sva danes dobila vabilo, da morava priti 1. septembra. Mislim, pri treh letih sva morala priti dobra dva meseca pozneje, zdaj pa toliko prej... Petardito ga še ni imel...niti vabila dobil.... Matr PET LET bodo že stari naši novembrčki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.8.2010 13:52:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, je katera že imela sistematskega z našimi novemberčki? Midva sva danes dobila vabilo, da morava priti 1. septembra. Mislim, pri treh letih sva morala priti dobra dva meseca pozneje, zdaj pa toliko prej... Petardito ga še ni imel...niti vabila dobil.... Matr PET LET bodo že stari naši novembrčki Bubi tudi še ni dobil vabila.... pa kam se jim mudi. 3 mesece pa je tudi neka razlika, mar ne? Ja, petarda, tak gre to... ampak še prej bo moja septembrka dve stara. " De leti bom stala. Tolto bom mela, pa secke pihala." Pričakovanje na višku v glavnem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.8.2010 19:06:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, je katera že imela sistematskega z našimi novemberčki? Midva sva danes dobila vabilo, da morava priti 1. septembra. Mislim, pri treh letih sva morala priti dobra dva meseca pozneje, zdaj pa toliko prej... Petardito ga še ni imel...niti vabila dobil.... Matr PET LET bodo že stari naši novembrčki Bubi tudi še ni dobil vabila.... pa kam se jim mudi. 3 mesece pa je tudi neka razlika, mar ne? Ja, petarda, tak gre to... ampak še prej bo moja septembrka dve stara. " De leti bom stala. Tolto bom mela, pa secke pihala." Pričakovanje na višku v glavnem Cuker mali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.8.2010 20:27:13
|
|
|
|
ada2
|
lep pozdrav iz bolnišnice kjer sva včeraj okoli 10 zvečer pristala z mihom. imel je močan napad laringitisa, dihati skoraj ni več mogel zdaj dobiva adrenalin, deksametazon, včeraj ponoči pa je dobil še inhalacije z ventolinom in 2x infuzijo. poleg tega je pa imel še vročino okoli 40. zdaj je že malo boljši, ampak še vedno zelo glasno diha
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.8.2010 21:35:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 lep pozdrav iz bolnišnice kjer sva včeraj okoli 10 zvečer pristala z mihom. imel je močan napad laringitisa, dihati skoraj ni več mogel zdaj dobiva adrenalin, deksametazon, včeraj ponoči pa je dobil še inhalacije z ventolinom in 2x infuzijo. poleg tega je pa imel še vročino okoli 40. zdaj je že malo boljši, ampak še vedno zelo glasno diha Joj Ada...kar solze so mi stopile v oči, ko sem tole brala... ....vem, kako grozno je to, ker je imel petardito enkrat tak napad....k sreči, ne tako hud, ampak smo takrat tudi sredi noči leteli na urgenco in tudi vročina mu je na ful hitro zrasla....tisti občutek nemoči, ko držiš otroka, ki skoraj ne more dihat...tega ne bom pozabila nikoli...še zdaj me je ful strah ob vsakem še najmanjšem kašlju in takoj laufamo vlažilca.... Še za Miha...da bo kmalu bolje in da se nikol več ne ponovi!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.8.2010 10:13:24
|
|
|
|
ada2
|
hvala petarda. noč je bila dokaj mirna, zjutraj na viziti je zdravnica rekla, da je veliko boljše, ampak domov naju pa še ne pustijo. zdaj spi, diha čisto lepo in mirno, ko pa je buden pa samo sili ven, kaže s prstom na vrata in pravi "pa-pa".
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.8.2010 20:24:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hvala petarda. noč je bila dokaj mirna, zjutraj na viziti je zdravnica rekla, da je veliko boljše, ampak domov naju pa še ne pustijo. zdaj spi, diha čisto lepo in mirno, ko pa je buden pa samo sili ven, kaže s prstom na vrata in pravi "pa-pa". Junior je bil samo eno noč v bolnici, pa je tudi skoz kazal proti vratom...Jim je kar premajhna tista sobica, ne? ... No, upam, da vam stanje ostane stabilno in se boste kmalu crkljali doma.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.8.2010 20:37:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Ojoj, Ada In veliko za Miha!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......