|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
25.7.2010 11:31:19   
Urša
Joooj, cukrčki! Za zmečkat! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
25.7.2010 20:28:29   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, nam so rekli, da naj bi bilo morje nekaj onesnaženo, da naj bi se nekje tam kanalizacija pretrgala in bi naj zato vsi driskali, čeprav mi ni jasno zakaj potem mi2 z nušo nisvauser posted image  pa glede na to, da se je od vseh nuša edina potapljala in bila po 3 ure skupaj v vodi.

ampak, če je pa to iz splita do KB prišlo....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Prvič slišim???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Če bi bilo to res, bi bilo ziher v vseh slovenskih medijih user posted image user posted image user posted image user posted image

baje je nekaj bilo za kaštelanski zalivuser posted image  ampak pravim baje, sama nisem videla, sem samo slišala govorice... še potem doma, ko so eni kolegi prišli iz kaštel štafilića, da naj bi se to zgodilo v kaštel stariuser posted image user posted image user posted image
so pa res tam domačini imeli tudi kar nekaj težav... predvsem z izpuščaji po koži in drisko...

no, v glavnem, za nami jeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.7.2010 18:04:58   
*bubi*

Te bom kar prehitela user posted image user posted image user posted image .....app. je super!!! Klima, blizu morja, lepa razporeditev in predvsem veliiiiiiko in lepo dvorišče, ograja...ma ni da ni. user posted image .... Smo se končno uspele z bubi uloviti, čeprav je malo manjkalo, da bi se spet grešile, ne? user posted image .... V glavnem hvala za družbo, pravi sončki ste! user posted image

podpis user posted image

Ja, mi smo nazaj, imeli smo se prekrasno! Tudi z zdravjem nismo imeli takih težav, kot berem tukaj user posted image . Pa upam, da so zdaj že vsi moški, mali in veliki, ok. user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.7.2010 18:05:00   
*bubi*

....če pa ne veš, kaj bi počela....hmmmmm....ni treba, da ti je dolgčas....ovekoveči ta trenutek z bratcem ali sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

a dolgčas vama je bilo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
26.7.2010 18:05:05   
*bubi*

user posted image

user posted image  sem vedela, da bodo lepši, ko bodo večji.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
27.7.2010 19:42:11   
ada2
user posted image user posted image user posted image  bubi, prav si imela... čeprav najlepši so pa, ko vsi naenkrat spijouser posted image

ej, nekaj mi povejte... a so vaši novembrčki tudi čisto nori na lego kocke? pa ne mislim na velike- duplo, tiste prave male lego kocke. včasih se mi zdi, da adam vidi svet okoli sebe le še v lego kockahuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
28.7.2010 11:16:53   
*bubi*
Bubiju male legice še niso zanimive. Jih ima že kar nekaj, ampak se redko spravi, da bi kaj sestavil. Še najbolj so v uporabi kolesa, ki sem jih enkrat kupila posebej v eni škatlici user posted image
Po moje zato, ker se jaz igram z duplo z bubiko.... in se nama raje pridruži. Pa mogoče bi bilo fajn, da kake načrte za splošne kocke najdem, ker po načrtih pa rad zlaga tiste Ben 10 legice. Ko dela kombinacije iz dveh ali treh.

No evo, pa gremo v lov za nalepkicami, ki so od danes naprej v Intersparu. Do RD se bo kar nabralo, pa bomo kako zanimivo stvar kupili. Nagledan imam tisti zaboj s splošnimi, ker je not veliko posebnih kock, pa upam da kaki predlogi za sestavljanje tudi. Potem pa bomo videli.... odvisno od zbranih nalepk in pridnosti user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
28.7.2010 11:17:58   
*bubi*
No, so pa zdaj do neke mere zanimive Lego Bionicle. Čeprav meni ni preveč.... bi mi bilo ljubše, če bi se z navadnimi igral user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
30.7.2010 18:17:45   
ada2
jap, saj bionicli so pri nas tudi zelooo zanimivi, sploh, ko iz 3 sestavlja eno ogromno čudno kolobocijouser posted image user posted image user posted image , meni so pa totalno anti, ampak kaj čemo.... pa čisto je nor na lego risanke.... skratka, pri nas je trenutno v rabi samo legouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
30.7.2010 22:56:13   
petarda
Čer user posted image

Evo tudi mi počasi zaključujemo z dopustom. Imeli smo se fino, čeprav so se prebavne težave mojih fantov vlekle še cel teden user posted image ....ampak k sreči ni bilo hujšega..... user posted image

Se mi pa sploh ne da it v ponedeljek v službo user posted image ....me tolaži misel, da še malo, pa bom spet nekaj časa doma user posted image ....

Lego kocke? Pri nas niso v uporabi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
31.7.2010 8:33:14   
ada2

Čer user posted image

Evo tudi mi počasi zaključujemo z dopustom. Imeli smo se fino, čeprav so se prebavne težave mojih fantov vlekle še cel teden user posted image ....ampak k sreči ni bilo hujšega..... user posted image

Se mi pa sploh ne da it v ponedeljek v službo user posted image ....me tolaži misel, da še malo, pa bom spet nekaj časa doma user posted image ....

Lego kocke? Pri nas niso v uporabi... user posted image user posted image user posted image

potem ne boste rabili šparovih točk?user posted image

pa lepo, da ste uživali na dopustu in da ni bilo hujšega s fanti.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
31.7.2010 9:33:02   
petarda

Čer user posted image

potem ne boste rabili šparovih točk?user posted image

pa lepo, da ste uživali na dopustu in da ni bilo hujšega s fanti.

Dobro jutro user posted image

Ada...si sploh še nisem ogledala, kaj bodo imeli za te točke....če ne bo nič zanimiviega za nas, potem ti jih vsekakor pošljem, OK? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
31.7.2010 11:57:00   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Brcike! user posted image user posted image user posted image .... Sem jih čutila že nekaj časa nazaj, samo nisem bila ziher, da je to to...ker sem jih itak čutila že predno sem bila noseča user posted image user posted image user posted image user posted image ....prejle sem se pa pospešenem pospravljanju stanovanja, ulegla zraven juniorja, se umirila in čutila...in to konkretno, tak da ni dvoma user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....ma, sem vesela, kot da je prvič user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
31.7.2010 12:12:45   
Urša
Super, Petarda! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.8.2010 20:49:08   
*bubi*
Petarda, uspešno jutri.... da ne bi bil prevelik šok.

Jaz sem še 14 dni doma user posted image  Potem bom tri dni zalet jemala.... in štart v novo š.l.

Lego... verjemi, prej kot slej bodo tudi pri vas prišle v poštev. Mogoče so bolj problem malčki, ki bi v usta dajali.... no, taki kandidati pa bodo še kar nekaj časa pri vas user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.8.2010 21:13:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, uspešno jutri.... da ne bi bil prevelik šok.

Jaz sem še 14 dni doma user posted image  Potem bom tri dni zalet jemala.... in štart v novo š.l.

Lego... verjemi, prej kot slej bodo tudi pri vas prišle v poštev. Mogoče so bolj problem malčki, ki bi v usta dajali.... no, taki kandidati pa bodo še kar nekaj časa pri vas user posted image

Bubi ti kar uživaj še teh 14 dni doma, jaz bom potem itak celo leto user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa danes videla to akcijo lego...super!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.8.2010 22:01:15   
ada2
iiii petarda, jaz sem ti tudi favšuser posted image  za brcike....

bubi če si še 14 dni doma, a potem bi bila možnost, da se konec naslednjega tedna vidimo? imam namreč prost dan 13. 8. in bi se šla malo potepatuser posted image

drugače pa.... po 5 letih imamo spet bano.... sicer smo dobili v uporabo staro kopalnico od mame in ata, ker sta si ona2 naredila novo (imata zdaj celo stanovanje v enem nadstropju, da ni stopnic), ampak je prav pasalo, ko sem se namakala v vodiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.8.2010 10:24:13   
*bubi*

bubi če si še 14 dni doma, a potem bi bila možnost, da se konec naslednjega tedna vidimo? imam namreč prost dan 13. 8. in bi se šla malo potepatuser posted image

Ada, z veseljem. Dajva se kak dan prej slišat telefonu, prav? Sicer ne morem rečt, v kaki zasedbi bomo, ampak jaz zaenkrat nimam nič v planu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.8.2010 21:07:42   
ada2

Ada, z veseljem. Dajva se kak dan prej slišat telefonu, prav? Sicer ne morem rečt, v kaki zasedbi bomo, ampak jaz zaenkrat nimam nič v planu user posted image

samo upam, da mi ne vzamejo prost danuser posted image .... danes so že bile neke spremembe, ampak za ta teden, ko pa mi itak nimajo kaj vzeti, ker sem cel teden popoldan, pa še v nedeljo. no, ok, se slišiva tam 1x v sredo ali četrtekuser posted image

jaz še tudi ne vem v kakšni zasedbi, ampak, če boš imela ti bubija s sabo, bom jaz definitivno imela adamauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.8.2010 8:35:22   
Urša
No, punce, zdaj pa je čas, da še vam povem, da bosta Nika in Jaka februarja postala starejša bratec in sestrica! user posted image  Jakata je zanimalo, če me kaj boli in kako bo dojenček prišel ven!user posted image  Drugače sta pa lepo sprejela. Jaz sem bila pa boga, slabosti od jutra do večera in še ponoči...user posted image no, zdaj je mimo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.8.2010 8:50:45   
ada2
wou urša, to pa je novicauser posted image user posted image user posted image

čestitam, sem ful vesela zate.

mi je prav polepšalo danuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.8.2010 9:40:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

No, punce, zdaj pa je čas, da še vam povem, da bosta Nika in Jaka februarja postala starejša bratec in sestrica! user posted image  Jakata je zanimalo, če me kaj boli in kako bo dojenček prišel ven!user posted image  Drugače sta pa lepo sprejela. Jaz sem bila pa boga, slabosti od jutra do večera in še ponoči...user posted image no, zdaj je mimo.

NA RIT ME JE VRGLO ZDAJ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fuuuul sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....koliko si potem zdaj noseča? Kdaj točno imaš PDP?...Dajva se zmenit, da moj malo počaka, tvoj pa malo pohiti, pa bova obe januarčici. user posted image user posted image user posted image user posted image .....

V glavnem ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.8.2010 10:50:42   
*bubi*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

user posted image user posted image user posted image  Urša user posted image user posted image user posted image

Čestitke

Rabi katera kinderpet? Prodajam user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
6.8.2010 12:58:04   
petarda

Rabi katera kinderpet? Prodajam user posted image

Ti ga kar še malo zadrži! user posted image user posted image user posted image .... Drgač ga pa jaz ne rabim, ker junior že kar lep čas spi v svoji posteljici, tak da bo imel user posted image  kje spat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
6.8.2010 14:34:04   
Urša
user posted image user posted image user posted image  Hvala za čestitke!
14. teden sem, PDP 8.2. user posted image  Ja, lahko se zmeniva petarda, itak jaz 'ponavadi' rodim 1 teden prej, hehe, tako da je varianta. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......