|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
2.6.2010 8:35:28   
Urša
Petarda, vse najboljše!!!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
2.6.2010 9:33:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

drugače pa z gradnjo kar napredujemo.... danes so nam pripeljali les za "rušt" in moram za prevoz jeseni prinesti 3 kg grozdja, za ves les pa povabit na trgatevuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  pol pa si lahko tiste 3 kg grozdja sami natrgajo user posted image

sem pa danes dobila pošto z davčne....in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pričakujem danes user posted image  in upam, da se nisem zmotila pri info izračunu user posted image  Eh, če ne bo po mojih željah, so se itak oni zmotili user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
2.6.2010 9:33:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Na pregledu je bilo vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image  Svojega sončka sem lahko že skoraj pestovala user posted image ... ginekologinja mi je namreč naredila 4D ultrazvok, ki ga imajo sedaj na probi in se je samo zame spravila ga testirat user posted image user posted image user posted image .... Res se je user posted image  zelo lepo videl, kako pleše v svoji lupinici...ima že glavico, srček, rokice, nogice, mali nosek user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

ker doma so me pa pričakali trije sončki user posted image user posted image user posted image . Petardito že na vratih s šopkom treh vrtnic in besedami, ki jih verjetno ne bom pozabila nikoli: " Tri rožice za našo najlepšo rožico, ki nam bo rodila še enega bratca ali sestrico in ima jutri rojstni dan."

user posted image user posted image user posted image  

škoda, da se še ne vidi..... na 4D bi lahko bolj sigurno videla user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
2.6.2010 9:33:46   
*bubi*

Bubi....v četrtek odpade MB....so prestavili na petek 11.06.2010!

user posted image user posted image user posted image  sem že razmišljala, kako naj izpeljem vse skupaj.... sem namreč pozabila, da sem dopoldan na maturi, in ta user posted image  geografija se piše 180 min + 30 min pavze vmes user posted image . Potem pa še ena ura pouka, tako da mi najverjetneje ne bi zneslo user posted image

Tako da.... sem vesela in ostaja upanje, da se uspemo videt user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
2.6.2010 22:19:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  sem že razmišljala, kako naj izpeljem vse skupaj.... sem namreč pozabila, da sem dopoldan na maturi, in ta user posted image  geografija se piše 180 min + 30 min pavze vmes user posted image . Potem pa še ena ura pouka, tako da mi najverjetneje ne bi zneslo user posted image

Super!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
2.6.2010 22:20:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, vse najboljše!!!

user posted image

Hvala, Urša! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.6.2010 21:30:06   
ada2
uh, že dva dni letam s temi kreditnimi polami, pa še vedno ne vemuser posted image user posted image user posted image  pa sploh več ne vem kaj sploh hočem vedetuser posted image

v glavnem.... bo, 1x že bouser posted image

petarda oprosti še 1x, da sva te gnjavila po telefonu, pa še na tvoj RD user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, bubi, grozdja si pa tisti za prevoz ne bodo sami trgali, ker niso isti kot so les daliuser posted image

pa dajte bodite malo bolj pridne no, da ne bo skoz sam dežuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.6.2010 13:33:02   
Paštetka
Petarda, vse najboljše!!!! user posted image user posted image

Četudi en dan prepozno, vendar od srca iskreno! user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.6.2010 13:33:59   
Paštetka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobila darilo od user posted image .... karte za Gibonnijev jutrišnji koncert v Križankah user posted image user posted image user posted image

fak, midva sva si pa zadnji čas premislila

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
5.6.2010 21:53:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobila darilo od user posted image .... karte za Gibonnijev jutrišnji koncert v Križankah user posted image user posted image user posted image

fak, midva sva si pa zadnji čas premislila

Škoda. Ker je bilo fenomenalno! user posted image user posted image user posted image  .... danes smo pa končno tudi mi obiskali dinozavre v arboretumu in se zabavali 100/h. (bubi zadnjič potem nismo šli noter, ker smo se pripeljali ravno do vhodnih vrat in se je ulilo kot iz škafa user posted image ) ... No, danes si je petardito z zanimanjem ogledal vse dinozavre, vse poslušal kar sem mu od njih prebrala....potem pa juriš na igrala.... domov, smo šli s solzami v očeh user posted image user posted image user posted image user posted image .....juniorju so bila pa tudi igrala najbolj všeč, s tem da on je bil čisto zadovoljen s hišico in peskom...ni rabil letat povsod naokrog user posted image ....tak, da...če kdo še ni bil...toplo priporočam!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
5.6.2010 22:07:00   
ada2
mi smo tudi en lep dan preživeli danes.... najprej smo spoznali ene andrejeve poslovne partnerje, pa šli z njimi na ptujski grad, pa v hotelu primus sem bila in tako videla kje bi delala, če bi pred 3 leti dobila tam službo. popoldne sem bila malo na vrtu, pa kosili smo, pa žeblje okoli hiše pobirali, pa prala sem ko zmešana, ker so mi stoj zadnjič čisto zabarikadirali in nisem mogla do njega in posledično 3 dni nisem nič prala (drugače perem vsaj 1 stroj na dan).... zvečer so otroci kar popadali v postelje, jaz pa tudi grem zdaj pred TV, pa še en del razočaranih gospodinj pogledamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.6.2010 9:26:25   
Urša
A so še dinozavri? user posted image  Jaz sem mislila, da jih ni več! A niso bili samo do sredine maja?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.6.2010 19:46:08   
*bubi*

.... danes smo pa končno tudi mi obiskali dinozavre v arboretumu in se zabavali 100/h. 

....tak, da...če kdo še ni bil...toplo priporočam!

ok, še dobro, da ste bili včeraj in ne danes..... ker pol pa bi te za ušesa, da mi nisi javila user posted image  no, mi smo bili danes user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.6.2010 19:46:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

A so še dinozavri? user posted image  Jaz sem mislila, da jih ni več! A niso bili samo do sredine maja?

je podaljšano do 20.6. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.6.2010 19:49:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

posledično 3 dni nisem nič prala (drugače perem vsaj 1 stroj na dan)....

cele 3 dni? ja kaka mama pa si? user posted image

Eh. mi peremo samo ob vikendih. Oz. smo do zdaj - je stroj neumorno lavfal od jutra do mraka.

Mogoče bo bolje drugo taktiko ubrat, ampak se mi zdi, da se kar pozna nižja tarifa, ker pri nas še sušilec dela. Ponoči pa ne morem prat, ker se ful sliši user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.6.2010 22:03:23   
ada2
joj, niti mi ne govori o računu elektrikeuser posted image user posted image user posted image

ker zdaj, ko gradimo gre pa nenormalno veliko.... se mi je račun povečal za pribl. 25 %user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
7.6.2010 16:31:36   
*bubi*
Kaj sproti javljaš stanje števca? Nam samo 1x letno popišejo, me je vedno strah položnice v aprilu. No, letos smo pridelali dobropis user posted image  Ne veliko, ampak boljše imet en obrok v dobrem kot dva v minus user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.6.2010 20:07:12   
petarda

Super!!!!

user posted image user posted image user posted image  Petek 11.06. odpade..novega datuma še ni user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.6.2010 20:13:54   
*bubi*
Pa kaj se to greste?

Glej, da mi ne pozabiš sporočit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.6.2010 21:48:17   
*bubi*
Kaj zdaj, babe? user posted image

Prijeten vikend vam želim!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.6.2010 7:12:59   
ada2
no, danes, ko bi pa lahko spala vsaj do pol 8, pa sem že auf in me sploh ne vleče nazaj v posteljouser posted image

sedim zdaj tu v tišini čisto pod vtisom včerajšnje valete od nečakinje (Josipeuser posted image ).... priznam, sem potočila kar nekaj solz....ko so prvič zaplesali in sem videla to našo malo špelco že čisto odraslo, ko je en fant bral spis sošolke v katerem je opisovala njihovo umrlo sošolkouser posted image , ko so punce pele solo, še posebej, ko je zapela špela.... ko se je na koncu razjokala v očetovem objemu med plesom....

seveda je pa bilo tudi smeha ob opisovanju norčij, ki so jih v osmih letih zganjaliuser posted image

pa ne morem verjet, da je tako minil čas.... kot da bi bilo včeraj, ko smo se odpravljali v SG gledat novega družinskega člana, pa sploh še nismo vedeli, ali je fant ali punca.... v rokah sem imela škatlico z darilom, na njej pa dve čestitki, eno modro in drugo rozauser posted image , da pač dam tisto, ki bo ustrezala.... namreč domov nas je poklical doktor, ki je pomagal pri porodu (ki je žal pred nekaj dnevi preminiluser posted image ) in rekel, da se porod bliža koncu, naj pridemo.... mi (jaz, moj ati in mama) smo sedli v avto in šli... v SG smo šli najprej k temu zdravniku na dom, oz. k njegovi ženi, kajti tja je potem javil, kdaj smo lahko prišli na obisk in tista ura se mi je vlekla kot še nikoli....in končno... ko sem stopila skoza vrata sobe v bolnici in zagledala majhno štručko pod majhno odejo izpod katere je gledala majhna glavica oblečena v roza kapico sem vedela, da bo odslej v naši hiši veselo.... takrat še pomislila nisem, da me bo ta mala štručka čez 14 let spravila v jokuser posted image user posted image

joj, res sem čisto raznežena ob tem.... pa potem njene sošolke in sošolci, skoraj vse poznam, saj sem jo vozila na razne rojstne dneve, hodila po njo v vrtec in šolo, včasih vskočila namesto mame na kako delavnico, druženje ali sestanek....
ah, ko sem jo "dobila" sem bila sama srednješolka in edina v razredu, ki je bila tetauser posted image , zdaj bo srednješolka ona....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.6.2010 7:50:17   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

Ja, Ada, tak nekak gre to, ja. Pri meni je isto ko gledam mojega nečaka. Še včeraj so ga prinesli iz bolnice, danes pa je že za glavo večji od mene, pa razganja ga tristo na uro, pa konec leta bo že polnoleten. Sploh ne moreš verjeti kdaj je čas tako minil. Uh.

Drugače pa, drage moje lepo pozdravljene. Sem vas prišla malo pozdravit. Moji trije moški še spijo, tako da mami v miru brska po netu user posted image  Bi vam prilimala kakšno slikico, pa ne znam user posted image  Je ta rr čist preveč zahtevna za mene. Bom prosila Bubi da mi bo pomagala. user posted image

Vidim da bolj malo čvekate. Petarda čestitke za user posted image , čestitke vsem ki ste pred kratkim praznovali user posted image
Mi smo v redu. S&E pridno rasteta in mami kravžljata živčke user posted image

Moram pa vam povedat da me je pred kakim mesecem zagrabila tako huda alergija da se mi je skoraj zmešalo. user posted image  In zdaj je začela cvest še lipa, tako da jeprava žurka. Še sreča da obstajajo tablete za to, čeprav kak dan niti te ne pomagajo user posted image

Urša, kako si rešila zadevo?

Nič, grem malo kvačkat dokler še vsi spijo. Zdaj delam en prtiček v obili školjke in je fenomenalen user posted image

Držite se.
Čao

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.6.2010 7:58:38   
Naty_ka
Babe, eno prošnjo mam: tast in tašča bosta praznovala abrahama in smo se odločili da jima kupimo vikend paket v enih izmed naših toplic. Zdaj pa rabim nasvet: katere naj izberem? Šla pa bosta septembra.
Tak da vsaka informacija bo dobrodošla. user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.6.2010 13:49:50   
*bubi*
Naty, slikice še vedno palijo, če jih kam drugam nalepiš in sem samo kopiraš. Drugače pa mi na mail pošlji in bom nalimala user posted image

Glede toplic pa verjetno ne bi rada čisto v vašem koncu? Ker so meni Radenci ful všeč user posted image  Paštetka bo seveda predlagala konkurenco user posted image . Malo je odvisno tudi od tega, kaj želita še zraven.... samo toplo vodo za namakanje ali tudi hribolazita. Terme Topolšica so fajn izhodiščna točka. ni pa tam nek luksuz, zunanji bazeni so krasni.

Četež je tudi fajn zadeva, ali pa septembra Žusterna ob morju. Spet odvisno, ali sta se navajena peljat kam daleč, ali sta raje bliže doma.

Pravzaprav bi septembra bilo krasno kje na obali user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.6.2010 20:37:41   
Naty_ka

Naty, slikice še vedno palijo, če jih kam drugam nalepiš in sem samo kopiraš. Drugače pa mi na mail pošlji in bom nalimala user posted image

Glede toplic pa verjetno ne bi rada čisto v vašem koncu? Ker so meni Radenci ful všeč user posted image  Paštetka bo seveda predlagala konkurenco user posted image . Malo je odvisno tudi od tega, kaj želita še zraven.... samo toplo vodo za namakanje ali tudi hribolazita. Terme Topolšica so fajn izhodiščna točka. ni pa tam nek luksuz, zunanji bazeni so krasni.

Četež je tudi fajn zadeva, ali pa septembra Žusterna ob morju. Spet odvisno, ali sta se navajena peljat kam daleč, ali sta raje bliže doma.

Pravzaprav bi septembra bilo krasno kje na obali user posted image

Bubi, hvala. Bom probala s slikomatom, če pa mi v prvo ne rata pa si ti na vrsti user posted image

Je pa mi ta varianta všeč-Žusterna. Bom malo preverila kako je s ponudbo. In tu naš okoliš ne pride v poštev. Kar se pa Radenec tiče pa se moja tašča verjetno nebi strinjala s tabo, glede na to, da je vsak dan v tem zdravilišču...user posted image user posted image user posted image
In definitivno ne rabita nekega hudega luksuza. Glavno da gresta vstran, da odklopita. user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......