petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petrada, a si ti meni poslala oblekico za krst? Da nisi kje poslala na star naslov? hvala za vitamine . kako za vraga si našla službeni naslov. Meni pa moja sodelavka reče: Paket si dobilaaaaa.. Sem mislila, da mi je kdo antraks poslal A si ga zaslužiš? Drgač pa...hvala lepa, da si mi še enkrat posodila in resnično se opravičujem, da je tako dolgo hodilo nazaj ...takrat, ko smo bili na izletu pri vas, sem ga pozabila vzeti, potem sem rekla, da bom po pošti poslala, pa je pošta taaakooooo daleč, da groza , pa sem si rekla boljše, da počakam itak bom morala v kratkem službeno v MB, pa potegnem do MS in ga osebno vrnem .....potem tega sestanka v MB kar ni in ni bilo in sem se odločila, da raje pošljem, da ne dobiš enkrat drugo leto nazaj ......no, pošljem (naslov - CIA ) danes vidim, da si se že spraševala kje je ....potem pa še v službi izvem, da moram v četrtek v MB .... Evo te vabim v četrtek na kavico in tortico, da ne boš samo vitamine dobila v zahvalo ..... Pa tebe bubi tudi, pa seveda ostale iz tistega konca, če bo katera v MB v četrtek enkrat po 12.uri, da se v živo prepričate o veličini mojega bušija Nimam pa veliko časa, ker moram potem nazaj, ker ima šef fešto za 50-letnico tu v našem koncu...razen, če bo zaradi slabega vremena odpadla. Evo toliko....ful sem utrujena in zaspana zadnje čase, menda bo še en mesec tako, potem pa upam na tisto nosečniško energijo .... Jutri pa prosim, prosim, prosim da držite pesti in pošljete kaj pikapok zame, ker imam 1. pregled in močno, močno, močno upam, da bo vse v redu in da zaslišm mojega tretjega sončka
|