|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
26.5.2010 14:01:41   
Urša
Grozno, da moraš takole en teden čakat na rentgen, da sploh zveš kaj ti je ....

Ja, ker ni poškodba in se je treba naročit na rentgen. user posted image  Sicer se pa na tisti pregled z iglami čaka po več mesecev, v Lj celo več kot eno leto. user posted image  Seveda, če daš 90 eur, pa ni problema, banda lopovska! A ni trapasto, že tako nam trgajo pri plači, dodatno zavarovanje si plačujemo, potem pa takole!user posted image
Drugače si pa dajem hladne obkladke in mažem a hldilno kremo, da malo omili. Je pa to izgleda res povezano z vratom, ker ko si ga masiram, je roka boljša za par trenutkov. Ada!!!Kdaj pridete kaj v Šoštanj? user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.5.2010 15:05:09   
petarda
Šoštanj? A niste vi v Mozirju? user posted image ....al ste se vmes preselili?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.5.2010 17:56:31   
Urša
Ne, Ada ima sorodnike v Šoštanju, se mi zdi...user posted image , to pa je blizu nas. Mi iz Mozirja ne gremo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
26.5.2010 18:07:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ne, Ada ima sorodnike v Šoštanju, se mi zdi...user posted image , to pa je blizu nas. Mi iz Mozirja ne gremo! user posted image user posted image user posted image

Zato mi je pa bilo čudno, ja, ker vem, da vam je v Mozirju ful všeč.

A tipkaš tudi samo z levo? user posted image user posted image user posted image ....al diktiraš, pa ti M piše? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
26.5.2010 19:20:35   
Urša
Tipkam samo z levo in mi gre že kar hitreje kot na začetku! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
26.5.2010 20:19:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Tipkam samo z levo in mi gre že kar hitreje kot na začetku! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
26.5.2010 20:54:55   
Paštetka
user posted image user posted image

Urša user posted image user posted image user posted image

Petadrdito user posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.5.2010 9:06:09   
petarda
user posted image

Kavica....če jo še katera rabi tako kot jaz user posted image ... Popoldne šla v posteljo za dve urici, zgodaj zvečer šla v posteljo, celo noč spala, pa se zjutraj utrujena zbudila user posted image ..... Zdajle pri kavici, upam, da prime, ker me čaka še veliko dela danes, zvečer bi si pa rada ogledala polfinale Eurosonga. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.5.2010 9:14:40   
petarda
http://www.ringaraja.net/tdp/tdp5.asp?CatID=1

Sem vam prilimala link za potegovanje za brezplačne počitnice, če kateri prav pride user posted image .... Samo meni tako čudno prime...pritisnem glasuj, pa me samo vrne na vrh strani...a vam tudi?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.5.2010 14:08:55   
petarda
Zdaj vem zakaj sem ga vzela...ga pošljem po sol za pomivalni stroj, pa mi sproti prinese še sladoled! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa......konec user posted image .... Zdaj bom pa res sproti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.5.2010 12:51:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zdaj vem zakaj sem ga vzela...ga pošljem po sol za pomivalni stroj, pa mi sproti prinese še sladoled! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole si moram vsake tolko prebrat, pa globoko dihat...... ...jao, jao..... user posted image ...rajši sploh ne govorim kaj se mu je posrečilo user posted image ....sicer pa itak nimam komu....kje ste vse? user posted image .... Aja...sonček, pa zdravi ste user posted image ..... saj petarditu je tudi že bolje, danes sva imela kontrolo in je OK user posted image ....antibiotik mora do konca spit, potem pa čez tri tedna dat urin in upamo, da bo vse OKuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.5.2010 18:37:39   
Paštetka
Petrada, a si ti meni poslala oblekico za krst?

Da nisi kje poslala na star naslov?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
28.5.2010 20:54:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Verjetno ti ni, ker za novega user posted image  špara user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
28.5.2010 20:59:59   
*bubi*

Tole si moram vsake tolko prebrat, pa globoko dihat...... ...jao, jao..... user posted image ...rajši sploh ne govorim kaj se mu je posrečilo user posted image ....sicer pa itak nimam komu....kje ste vse? user posted image .... Aja...sonček, pa zdravi ste user posted image ..... saj petarditu je tudi že bolje, danes sva imela kontrolo in je OK user posted image ....antibiotik mora do konca spit, potem pa čez tri tedna dat urin in upamo, da bo vse OKuser posted image

Ja, petarda, ti kar + zapisuj..... na kake manj lepe stvari pa čim prej pozabi.

Evo, jaz sem tukaj.... smo bili na enem super sprehodu in podaljšali na trampolinu pri bratu. kako veselje je to user posted image  Vidim, da so vseeno prednosti hiške in koščka trave ob njej user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
31.5.2010 16:20:44   
Paštetka

user posted image user posted image user posted image

hvala za vitamine user posted image . kako za vraga si našla službeni naslov. Meni pa moja sodelavka reče: Paket si dobilaaaaa..

Sem mislila, da mi je kdo antraks poslal user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
31.5.2010 19:38:27   
petarda

user posted image user posted image user posted image

hvala za vitamine user posted image . kako za vraga si našla službeni naslov. Meni pa moja sodelavka reče: Paket si dobilaaaaa..

Sem mislila, da mi je kdo antraks poslal user posted image

user posted image user posted image user posted image  A si ga zaslužiš? user posted image user posted image user posted image

Drgač pa...hvala lepa, da si mi še enkrat posodila in resnično se opravičujem, da je tako dolgo hodilo nazaj user posted image ...takrat, ko smo bili na izletu pri vas, sem ga pozabila vzeti, potem sem rekla, da bom po pošti poslala, pa je pošta taaakooooo daleč, da groza user posted image , pa sem si rekla boljše, da počakam itak bom morala v kratkem službeno v MB, pa potegnem do MS in ga osebno vrnem user posted image .....potem tega sestanka v MB kar ni in ni bilo in sem se odločila, da raje pošljem, da ne dobiš enkrat drugo leto nazaj user posted image ......no, pošljem (naslov - CIA user posted image ) danes vidim, da si se že spraševala kje je user posted image ....potem pa še v službi izvem, da moram v četrtek v MB user posted image user posted image user posted image .... Evo te vabim v četrtek na kavico in tortico, da ne boš samo vitamine dobila v zahvalo user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Pa tebe bubi tudi, pa seveda ostale iz tistega konca, če bo katera v MB v četrtek enkrat po 12.uri, da se v živo prepričate o veličini mojega bušija user posted image user posted image user posted image  Nimam pa veliko časa, ker moram potem nazaj, ker ima šef fešto za 50-letnico tu v našem koncu...razen, če bo zaradi slabega vremena odpadla.user posted image

Evo toliko....ful sem utrujena in zaspana zadnje čase, menda bo še en mesec tako, potem pa upam na tisto nosečniško energijo user posted image user posted image user posted image user posted image .... Jutri pa prosim, prosim, prosim da držite pesti in pošljete kaj pikapok zame, ker imam 1. pregled in močno, močno, močno upam, da bo vse v redu in da zaslišm user posted image  mojega tretjega sončka user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
31.5.2010 20:30:56   
*bubi*

....potem pa še v službi izvem, da moram v četrtek v MB user posted image user posted image user posted image .... Evo te vabim v četrtek na kavico in tortico, da ne boš samo vitamine dobila v zahvalo user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Pa tebe bubi tudi, pa seveda ostale iz tistega konca, če bo katera v MB v četrtek enkrat po 12.uri, da se v živo prepričate o veličini mojega bušija user posted image user posted image user posted image   

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  Jao, ura.... takoj ob 12ih bi lahko, pa vsaj kako urco časa imam.... potem pa šibam v službo, imam eno uro pouka user posted image  Al pa si bom nekaj zmislila oz. nekam prestavila tole eno uro, se mi že skoraj ne splača vozit user posted image  V glavnem - z velikim veseljem. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
31.5.2010 20:32:33   
*bubi*

Jutri pa prosim, prosim, prosim da držite pesti in pošljete kaj pikapok zame, ker imam 1. pregled in močno, močno, močno upam, da bo vse v redu in da zaslišm user posted image  mojega tretjega sončka user posted image

Bom mislila nate user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
31.5.2010 21:13:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

....potem pa še v službi izvem, da moram v četrtek v MB user posted image user posted image user posted image .... Evo te vabim v četrtek na kavico in tortico, da ne boš samo vitamine dobila v zahvalo user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Pa tebe bubi tudi, pa seveda ostale iz tistega konca, če bo katera v MB v četrtek enkrat po 12.uri, da se v živo prepričate o veličini mojega bušija user posted image user posted image user posted image   

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  Jao, ura.... takoj ob 12ih bi lahko, pa vsaj kako urco časa imam.... potem pa šibam v službo, imam eno uro pouka user posted image  Al pa si bom nekaj zmislila oz. nekam prestavila tole eno uro, se mi že skoraj ne splača vozit user posted image  V glavnem - z velikim veseljem. user posted image

No, super...bova v kontaktu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
31.5.2010 21:14:11   
petarda

Jutri pa prosim, prosim, prosim da držite pesti in pošljete kaj pikapok zame, ker imam 1. pregled in močno, močno, močno upam, da bo vse v redu in da zaslišm user posted image  mojega tretjega sončka user posted image

Bom mislila nate user posted image

user posted image

Hvala ti za tole deteljico! Zdaj vem, da bo vse v redu!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
1.6.2010 1:05:18   
Urša
Iiiiiiiiiiiiii, Petarda, kako se tole lepo sliši, srček tretjega sončka! user posted image user posted image user posted image  Uživaj!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
1.6.2010 21:12:32   
ada2
petarda kako je bilo?

mi smo pa imeli v soboto končno krst... je bilo kar pestro, ker je miha kar hodil okrog po cerkviuser posted image

drugače pa z gradnjo kar napredujemo.... danes so nam pripeljali les za "rušt" in moram za prevoz jeseni prinesti 3 kg grozdja, za ves les pa povabit na trgatevuser posted image user posted image user posted image

sem pa danes dobila pošto z davčne....in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.6.2010 4:58:39   
petarda
Na pregledu je bilo vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image  Svojega sončka sem lahko že skoraj pestovala user posted image ... ginekologinja mi je namreč naredila 4D ultrazvok, ki ga imajo sedaj na probi in se je samo zame spravila ga testirat user posted image user posted image user posted image .... Res se je user posted image  zelo lepo videl, kako pleše v svoji lupinici...ima že glavico, srček, rokice, nogice, mali nosek user posted image ....naredila je tudi nekaj 3D slikic, ko bo čas vam eno pripopam user posted image .... v glavnem vse OK....ampak potem me je pa tako zvilo, da se ne spomnim kdaj nazadnje sem bila tako boga user posted image ....slabo, migrena do onemoglosti...sem se komaj domov pripeljala iz službe, bruhala ko vidra...groza...verjetno so me živci izdali....user posted image .... v glavnem mi je bilo ful žal...ker doma so me pa pričakali trije sončki user posted image user posted image user posted image . Petardito že na vratih s šopkom treh vrtnic in besedami, ki jih verjetno ne bom pozabila nikoli: " Tri rožice za našo najlepšo rožico, ki nam bo rodila še enega bratca ali sestrico in ima jutri rojstni dan." Če mi nebi bilo tako slabo bi se najbrž zjokala od sreče user posted image .... tako pa direkt v posteljo, potem ponoči sem morala vzeti daleron, ker je bilo res prehudo....zdaj sem vstala, da se zrihtam in skup spravim, ampak mislim, da še brez enega Dalerona ne bo šlo, ker še vedno čutim da se mi bolečina razvija user posted image user posted image user posted image

Evo toliko od mene...hvala, da ste držale pesti user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.6.2010 5:00:11   
petarda

No, super...bova v kontaktu! user posted image user posted image user posted image

Bubi....v četrtek odpade MB....so prestavili na petek 11.06.2010!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.6.2010 6:55:09   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobila darilo od user posted image .... karte za Gibonnijev jutrišnji koncert v Križankah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......