Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 10:27:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz grem pa jutri na ali po (ali kako se naj sploh izrazim ) nekaj, kar si že dolgo želim...... če nebi bila tako skrivnostna, bi ti lahko pomagala z izražanjem a zanima pa te, a ne? no, šla sem si naredit tatoo in tako imam zdaj enega takega luštnega slončka na desni rami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 11:45:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, šla sem si naredit tatoo in tako imam zdaj enega takega luštnega slončka na desni rami aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čisto ta pravega fotko! Torej si šla PO tatu in NA mučenje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 11:53:29
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, šla sem si naredit tatoo in tako imam zdaj enega takega luštnega slončka na desni rami aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čisto ta pravega fotko! Torej si šla PO tatu in NA mučenje a ne bi rajši v živo videla? ok, fotka bo, samo ne danes, zdaj trenutno je tak namazan z bepantenom, da se skoraj ne vidi , potem pa grem delat popoldne, pa niti ne vem kje je fotoaparat , mislim, da celo v avtu, ker smo rabili za urejanje kredita slike od hiše.... v glavnem ja, bom slikala sploh pa .... ni bilo hudo.... kot, da bi te mačka praskala .... je pa rekel tatu majster, da če sem že 3x rodila bo to mačji kašelj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 12:22:15
|
|
|
|
Urša
|
Waw, Ada! Jaz sem se šla tetovirat prvi dan, ko sem bila polnoletna! Zdaj pa ne vem, če se bi upala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 20:39:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
Čer babe IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kdaj že pridem jaz k tebi Ada, lepo prosim,če se čimprej zdevaš sem. Glej da se še moja porodniška prej ne izteče.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 20:42:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj to je mali Sergej? Naty, kaj ti imaš že 2. otroka? Ni treba, sem se že treščila po glavi. Čestitam potem Natyka!!! Joj, Paštetka, bog mi pomagaj, če bi Sergej še po dobrih štirih letih bil tak dojenček...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 20:44:25
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, šla sem si naredit tatoo in tako imam zdaj enega takega luštnega slončka na desni rami aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čisto ta pravega fotko! Torej si šla PO tatu in NA mučenje Uuu... čestitke Ada
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 20:45:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem se šla tetovirat prvi dan, ko sem bila polnoletna! Zdaj pa ne vem, če se bi upala. He he... Zakaj pa si sedaj nebi upala?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.6.2010 20:50:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, pa da vam povem, da se m taaaak slabe volje in sitna, da je hudo. Se me na veliko vsi izogibajo. Namreč, danes smo imeli sestanek pred prvim vpisom otroka (Erika) v vrtec in tam mi tak mimogrede povejo, da nismo sprejeti. Ah, ja. Lepo bodite. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.6.2010 8:47:38
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Čer babe IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kdaj že pridem jaz k tebi Ada, lepo prosim,če se čimprej zdevaš sem. Glej da se še moja porodniška prej ne izteče. sem se včeraj zelo blizu peljala, ko sem šla po tatu... sem mislila na tebe kako ste kaj vi z dopustom? ker če mi ne bomo ravno cela 2 tedna na morju, bi se lahko zmenili proti koncu mojega dopusta. Se mi pa zdi, da imam proti koncu julija še en prosti dan, pa bi mogoče raje takrat. samo res ne vem točno datumsko, ker si nisem skopirala razporeda v službi. bom danes pogledala. bi pa rada prišla z adamom, ker se mu je zadnjič tako super zdelo, in ker vedno govori, kdaj bo spet lahko šel k prijatelju Sergeju. za vrtec pa... saj ne vem kaj naj rečem upam, da se do takrat, ko bo dejansko treba dat otroka v varstvo sprosti kako mesto.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.6.2010 8:48:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Waw, Ada! Jaz sem se šla tetovirat prvi dan, ko sem bila polnoletna! Zdaj pa ne vem, če se bi upala. zakaj pa si zdaj ne bi upala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.6.2010 9:46:22
|
|
|
|
Urša
|
Boječka sm ratala!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.6.2010 13:23:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem se šla tetovirat prvi dan, ko sem bila polnoletna! Zdaj pa ne vem, če se bi upala. He he... Zakaj pa si sedaj nebi upala? Ker je že rodila vmes
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.6.2010 13:24:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty Ada, ja, prav imaš..... bi se res lahko kaj videli. Jaz sicer vedno bolj razmišljam, da bi si kako maserko na dom povabila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.6.2010 22:32:32
|
|
|
|
ada2
|
adam je prinesel iz vrtca "knjigico" na kateri piše: pisatelj: adam ciglar ilustrator: adam ciglar Dinozavri v šoli - pravljica to so trije neprijazni, hudobni dinozavri, ki gredo v šolo, kjer se bodo naučili biti pridni. to je dinozavra ana. to je dinozaver dino. tukaj je šola za dinozavre. ta roža pa raste pred šolo. to rožo je posadil vrtnar, ki živi v šoli. to je vrtnar. dinozaver ima štiri noge. to je izvedel v šoli. učitelj dinozavrov uči dinozavre matematiko. s to raketo se prevažajo dinozavri.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.6.2010 11:01:43
|
|
|
|
Urša
|
Waw, bravo Adam!!! To bo pravi pisatelj!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.6.2010 19:29:51
|
|
|
|
ada2
|
pa dobro ženske moje, kje se skrivate? ok, saj mi je jasno, bubi in urša uživata, ker je konec šole, petarda je verjetno na morju, naty ima polne roke dela.... ampak vseeno .... pogrešam vas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.6.2010 20:46:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, saj mi je jasno, bubi in urša uživata, ker je konec šole, uf, kje pa.... za otroke je večinoma konec, ja..... za nas pa malo morgen Daj pridi na čvek, Ada... gmail ali FB
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.6.2010 6:26:18
|
|
|
|
ada2
|
joj bubi prepozno.... ej, a tisto še velja, da se na pol poti dobima? na ptuju je eno krasno igrišče za otroke s super igrali in v senci... lahko pa bi prišla ti v ormož, pa gremo na bazen, samo zdaj je še malo mrzla voda.... naj dobro začne sonce sijati, da bodo kolektorji segreli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.6.2010 6:26:44
|
|
|
|
ada2
|
aja, lepo nedeljo vsem.... jaz grem delat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.6.2010 18:13:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, se bova zmenili Čeprav naslednjih 14 dni Festival Lent vabi.... oz. za otroke mestni park. Krasno imajo porihtano. Na bazen pa jaz sama z obema niti slučajno ne bi upala it.... no way. Smo bili danes v Radencih z babico, pa sva komaj vsaka svojega čuvali. Bubiju nočem več obroča dat, bubiko pa sem tudi dala v navadni obroč, ne več tistega s hlačkami. Bi rada, da se malo bolj na vodo privadita pred morjem. Nista moja dva neka ljubitelja vode, sploh pa ne mrzle Jaz pa tudi ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.6.2010 19:41:47
|
|
|
|
Urša
|
Ada, boš kaj pokazala tatoo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.6.2010 20:32:05
|
|
|
|
ada2
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.6.2010 20:49:26
|
|
|
|
*bubi*
|
ko si napisala na rami, sem imela asociacijo bolj na lopatici. Kako pa je tvojim otrokom všeč? Bodo šli kar po tojih stopinjah?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.6.2010 21:04:43
|
|
|
|
ada2
|
sem v bistvu hotela bolj spodaj na roki, nekje pod komolcem, pa sem si potem zaradi službe izbrala raje višje... otroci pa... nuša je čisto navdušena je rekla, da sem cool ... ja, pa želi si ga tudi, ampak smo kar rekli, da si ga bo še 7 let želela adam ga je pogledal, pa ni glih nekaj navdušen, miha pa ga kar naprej gleda, pa boža, pa jesti mu daje z žlico , pa če rečem kje ima mama slona mi že vlači rokav gor
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......