Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.5.2010 21:04:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še nova stran za naslednje 3 tedne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.5.2010 20:37:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Drugače pa.... znova spoznavam, da življenje ni potica Kaj pa je?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.5.2010 21:04:59
|
|
|
|
ada2
|
ja, res, življenje ni potica bubi upam, da čimprej mine, karkoli je...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.5.2010 22:21:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja, res, življenje ni potica bubi upam, da čimprej mine, karkoli je... Kaj je pa tebi?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.5.2010 16:24:55
|
|
|
|
ada2
|
mi smo začeli graditi.... pa da ne govorim o tem, kako skačem okoli za kredit, pa sem kreditno nesposobna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.5.2010 22:24:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada Kaj ko bi se midve na kaki kavici dobili?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.5.2010 22:25:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Drugače pa.... znova spoznavam, da življenje ni potica Kaj pa je? Upam, da se kmalu kaj vidimo. Bi mi prav prišla družba katere od vas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.5.2010 22:52:37
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada Kaj ko bi se midve na kaki kavici dobili? a veš, da bi res lahko.... a se zmeniva na pol poti?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.5.2010 22:56:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi smo začeli graditi.... pa da ne govorim o tem, kako skačem okoli za kredit, pa sem kreditno nesposobna Nisi osamljena... , danes je take najmanj 3/4 Slovenije. Niso lepi časi, res ne .... Kaj pa Andrej in njegova firma? A si mogoče razmišljala, da bi povprašala na kakšnem leasingu (NLB; Hypo, Unicredit; SKB....).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.5.2010 22:57:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Drugače pa.... znova spoznavam, da življenje ni potica Kaj pa je? Upam, da se kmalu kaj vidimo. Bi mi prav prišla družba katere od vas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2010 10:52:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada Kaj ko bi se midve na kaki kavici dobili? a veš, da bi res lahko.... a se zmeniva na pol poti? Kje pa je pol poti? Počivališče Prepolje? Ali Ptuj? Jaz se sicer z Natyko nekaj dogovarjam, pa čakam lepše vreme. Bi mogoče tudi to bila varianta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2010 19:18:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada Kaj ko bi se midve na kaki kavici dobili? a veš, da bi res lahko.... a se zmeniva na pol poti? Kje pa je pol poti? Počivališče Prepolje? Ali Ptuj? Jaz se sicer z Natyko nekaj dogovarjam, pa čakam lepše vreme. Bi mogoče tudi to bila varianta nm
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2010 20:44:58
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada Kaj ko bi se midve na kaki kavici dobili? a veš, da bi res lahko.... a se zmeniva na pol poti? Kje pa je pol poti? Počivališče Prepolje? Ali Ptuj? Jaz se sicer z Natyko nekaj dogovarjam, pa čakam lepše vreme. Bi mogoče tudi to bila varianta sem mislila ptuj, čeprav mi je tista varianta z natyko tudi všeč glede kredita pa sem nekaj rihtala in če bo vse po sreči bo uspelo - držite pesti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2010 20:46:02
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa prva plošča je že zabetonirana
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2010 21:29:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada Kaj ko bi se midve na kaki kavici dobili? a veš, da bi res lahko.... a se zmeniva na pol poti? Kje pa je pol poti? Počivališče Prepolje? Ali Ptuj? Jaz se sicer z Natyko nekaj dogovarjam, pa čakam lepše vreme. Bi mogoče tudi to bila varianta sem mislila ptuj, čeprav mi je tista varianta z natyko tudi všeč glede kredita pa sem nekaj rihtala in če bo vse po sreči bo uspelo - držite pesti Evo...jaz držim...močno, močno, močno...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2010 21:30:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem bila včeraj v MB in sem celi čas mislila nate ma....si frajerka, da se upaš to napisat!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2010 22:43:41
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2010 8:36:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem bila včeraj v MB in sem celi čas mislila nate pol bi pa se oglasila, da ti nekaj stvari vrnem. Mogoče vem bo kmalu prav prišlo Aja, pa ne reči mi, da si popoldan po Europarku šetala, ker potem pa te bom res po riti. Mi smo dolgčas prodajali
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.5.2010 8:37:06 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2010 8:37:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa prva plošča je že zabetonirana Pa , da urediš s kreditom.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2010 8:39:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kje pa je pol poti? Počivališče Prepolje? Ali Ptuj? Jaz se sicer z Natyko nekaj dogovarjam, pa čakam lepše vreme. Bi mogoče tudi to bila varianta nm To je nam pol poti do morja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2010 8:53:47
|
|
|
|
Urša
|
Držim pesti, Ada!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2010 20:02:52
|
|
|
|
ada2
|
hvala hvala, zgleda, da bo res šlo skozi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2010 7:52:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hvala hvala, zgleda, da bo res šlo skozi kaj ugodnega? Jaz tudi rabim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2010 18:06:33
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem bila včeraj v MB in sem celi čas mislila nate pol bi pa se oglasila, da ti nekaj stvari vrnem. Mogoče vem bo kmalu prav prišlo Aja, pa ne reči mi, da si popoldan po Europarku šetala, ker potem pa te bom res po riti. Mi smo dolgčas prodajali Ne, sem bila na enem predavanju na na ŠOUM-u. Pa sem se mimo peljala qlandije in sem se spomnila, da sva se tukaj dobile, ko sem 2. bila noseča. In sem se spominjala, tistega. Še kaj sem imela oblečeno vem . Pa sladoled smo jedli, se spomniš? kaj sem pa jaz tebi posodila? Ker zdaj mi je res sodelavec rodil n sem mu obljubila cotike, pa sem iskala in nimam nič. S tem, da sem cotike, kolikor se spomnim posodila nekomu drugemu. A tebi tudi?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......