Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:50:44
|
|
|
|
ada2
|
ja kaj zdaj, a si vse jesti delate ali nimate nič za rečt....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:04:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ne bubi ima tako posteljo, kot bi bil pacient, pa vse obroke in moram reči zelo okusne obroke Kaj to je treba plačat al ne? Vem, da je bilo ful enih debat okoli tega.... kao da ima otrok pravico imet starša ob sebi in bi morali staršu tudi vse to nudit. Jaz recimo nisem dobila ne postelje ne obrokov. Pač tiste raztegljive stole, ki so res bolj za silo, imajo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:06:06
|
|
|
|
petarda
|
Evo mene .... a grem lahko še pod tuš, al bomo najprej kokice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:08:33
|
|
|
|
*bubi*
|
No, še bolj pomembno vprašanje pa je - ali starši sploh dobijo bolniško, če je otrok hospitaliziran? Po mojih izkušnjah ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:08:40
|
|
|
|
petarda
|
Ko je bil petardito tist en dan zaradi laringitisa v bolnici, sem jaz imela na razpolago navaden stol, ker je tistih kao raztegljivih zmanjkalo, pa mi ga je potem ena odstopila, ko je videla, da sem visoko noseča . Vse obroke sem pa dobila tudi jaz, oziroma moj lubi, pač kdor je bil pri njemu. Je pa bila hrana tudi pri nas zelo okusna.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:08:57
|
|
|
|
ada2
|
daj petarda če boš v 5 minutah fertik te idi pod tuš, meni se mudi po kokice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:10:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, še bolj pomembno vprašanje pa je - ali starši sploh dobijo bolniško, če je otrok hospitaliziran? Po mojih izkušnjah ne Jaz sem bila takrat že na dopustu. Je pa sedaj petarditov prijateljček v bolnišnici in je njegov očka vzel bolniško... tak, da mislim, da ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:11:10
|
|
|
|
ada2
|
ni treba plačat, za bolniško pa ne vem, če se dobi se niti nisva menila kako bo to zgledalo, sicer pa glede na to, da si je sam sebi šef si bo magari dopust pisal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:11:37
|
|
|
|
ada2
|
ok, jaz grem samo lulat....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:12:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 daj petarda če boš v 5 minutah fertik te idi pod tuš, meni se mudi po kokice Ma daj idi ti najprej po kokice, ziher se ti bolj mudi ...za tuš mam jaz čas cel večer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:13:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, jaz grem samo lulat.... glej, da boš takoj nazaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:16:30
|
|
|
|
ada2
|
sem že nazaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:16:41
|
|
|
|
petarda
|
Joooooooooooj kako mi počasi internet dela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:18:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem že nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:19:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ni treba plačat, za bolniško pa ne vem, če se dobi se niti nisva menila kako bo to zgledalo, sicer pa glede na to, da si je sam sebi šef si bo magari dopust pisal Ja, vidiš..... pri nama recimo ni te variante. Noben si ni sam šef Mi smo kombinirali na vse načine, da je bil skoz nekdo pri njemu - jaz, ati, babi, teta.... je pa kdaj moral bit tudi kako urco, dve sam. Potem sem si za en dan bolniško za sebe zrihtala, ker sem poleg bubija imela še sama 2 pregleda za bubiko, ki je rastla v trebuščku. Tisti dan pa enostavno nisem več zmogla it v službo, čisto sem se zjokala pri G (ja, nosečniški hormoni) in me je hotela kar za 14 dni doma podržat. Ampak smo pregurali. Samo to si želim, da gremo to zimo skoz brez takih hudih bronhitisov.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:19:56
|
|
|
|
ada2
|
evo, saj ne vem, ali bi v prihodnosti še jedla kokice, ali ne.... po eni strani bi... ful, po drugi me je pa strah.... da se mi za zobe ne prilepijo.... mah, če so že narete jih bom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:21:33
|
|
|
|
ada2
|
za bubija, da ne bo več bronhitisov zdaj grem pa gledat, če so kokice že
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:24:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 za bubija, da ne bo več bronhitisov zdaj grem pa gledat, če so kokice že v mikrovalovki jih delaš? Joj, zdaj sem se spomnila, da imam ful koruze doma. Ampak kokice imajo visok GI, tak da se jim bom kar odrekla.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:26:57
|
|
|
|
ada2
|
ja, v mikrovalovki jih delam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:27:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj zdaj, so že al ne? Saj ne traja več kot 5 min
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:28:24
|
|
|
|
ada2
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:28:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo, saj ne vem, ali bi v prihodnosti še jedla kokice, ali ne.... po eni strani bi... ful, po drugi me je pa strah.... da se mi za zobe ne prilepijo.... mah, če so že narete jih bom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:30:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, zdaj sem se spomnila, da imam ful koruze doma. Ampak kokice imajo visok GI, tak da se jim bom kar odrekla. sem raje malo čokolade pojedla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:30:48
|
|
|
|
ada2
|
no, če se izrazim matematično.... odštevanec, razlika, minus ampak jaz bi vseeno take z maslom .... kečapom?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 21:31:00
|
|
|
|
Urša
|
Bolniška ti pripada samo prvi in zadnji dan bolnice. Tako je to!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?