Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 19:32:31
|
|
|
|
petarda
|
Včeraj jegra, pa ni dosti pomagal , danes sem si pa po nasvetu petarditove prababice kar čebulo narezala, pa dala na vrat in ovila s šalom .... pa pride petardito prej mimo mene:"Mami...od kdaj pa ti tako smrdiš???"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 19:39:33
|
|
|
|
petarda
|
Smo pa imeli danes 1.govorilne z novo vzgojiteljico. Petardito je priden, pridno posluša, spremlja... edina šibka točka je ta, da se noče izpostavljat Če kaj sprašuje celo skupino, on ne bo nikoli odgovarjal...mora prav njega vprašat in potem dobi odgovor. Pravi, da iz tega vidi, da spremlja in razume, samo noče odgovarjat, ker ni dovolj samozavesten...jaoooo pa ne moreš verjet, da glih moj otrok . Drugače pa smo to že doma ugotovili, ampak pomagat pa ne znamo . Razen tako, da ga vzpodbujamo, če gre v gostilno vedno on plača, v trgovini tudi velikokrat, če gremo na kako predstavo...ga probam čimbolj vplest zraven ali pa na morju recimo, smo hodili vedno plesat z otročki...samo sem že tam opazila, da se raje nazaj drži . Vzgojiteljica pravi, da smo na pravi poti in da bo prerasel....upam, da res, drgač bo pa pač isti ata . Pa ne mu povedat, da sem to rekla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 19:45:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj bo, petarda Vidiš, bubi pa kar gre. JE bilo rajanje na trgu pod Pohorjem, je kar šel zraven plesat, brez da bi mu kdo rekel, naj gre. Bubika pa itak samo šiba naokoli, že kar preveč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 19:49:16
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda "Mami...od kdaj pa ti tako smrdiš???" Smešni so teli naši novembrčki! Danes sem našla na tleh en kakec od našega prašička-ponavadi drži do kletke, je res priden, ampak včasih pa uide in rečem naj hitro pospravita z WC papirjem, ker bo ati hud, če bo videl, pa pravi Jaka: ''Znoru bo!'' Ne vem od kje mu to besedoslovje!? Ada, zate in za Adama: Vem kako je ko se pripravljap na bolnico. Psihično te najeda, ampak pri vas so verjetno bolj resni kot v Lj, ko smo po doooolgi čakalni dobi le prišli do datuma in so nas sprejeli v bolnico, potem pa rekli, da imajo preveliko gužvo, da bodo vzeli samo nujne primere in da se opravičujejo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 19:53:07
|
|
|
|
petarda
|
Ja, saj pri bubiju se vidi, da je pogumen. Meni je to fuuuul lepo. Res. Al pa taki mali otročki, ki znajo kje nastopat, peti, mamicam deklamirat...fuuuul lepo. Jaz sem si ful želela, da bi bili moji otročki taki . No, saj eno možnost imam še . Drgač je pa petardito itaaaaaak ful priden, cuker, neštetokrat mi pove, da me ima rad, se stisne k meni, pravi da sem lepa in mlada .... Ja....bo že...če ne, pa ne, nič zato.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 19:56:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Smešni so teli naši novembrčki! Danes sem našla na tleh en kakec od našega prašička-ponavadi drži do kletke, je res priden, ampak včasih pa uide in rečem naj hitro pospravita z WC papirjem, ker bo ati hud, če bo videl, pa pravi Jaka: ''Znoru bo!'' Ne vem od kje mu to besedoslovje!? Kaj se zdaj izmikaš? Doma je slišal. Drgač pa petardito tudi uporablja to besedno zvezo...ampak on jo je lahko doma slišal, ker jaz dostikrat tako rečem ....pa moj lubi tudi ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 20:09:34
|
|
|
|
Urša
|
No, sej mogoče jo je res že slišal doma, ampak sem bila presenečena, ker jo je prvič uporabil. Nika pa me je danes šokirala, ko sva gledali slike na internetni strani vrtca in je rekla za enga fantka-To je pa moj lubi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 20:18:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša No, sej mogoče jo je res že slišal doma, ampak sem bila presenečena, ker jo je prvič uporabil. Nika pa me je danes šokirala, ko sva gledali slike na internetni strani vrtca in je rekla za enga fantka-To je pa moj lubi! Če bosta vedno imeli tako odkrit odnos, bom lahko samo srečna!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 20:56:26
|
|
|
|
ada2
|
no, upam, da imam vse pripravljeno za jutri... mislite kaj name, zvečer pa se javim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 21:20:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša No, sej mogoče jo je res že slišal doma, ampak sem bila presenečena, ker jo je prvič uporabil. Nika pa me je danes šokirala, ko sva gledali slike na internetni strani vrtca in je rekla za enga fantka-To je pa moj lubi! Če bosta vedno imeli tako odkrit odnos, bom lahko samo srečna! Boš sem hotela napisat...no, saj....jaz pa s tabo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.10.2009 21:24:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, upam, da imam vse pripravljeno za jutri... mislite kaj name, zvečer pa se javim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 8:11:59
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Naj bo lep dan, za Ado&family čim manj stresa, za vse ostale pa uživanje na sončku ...jaz se že veselim, ker bomo šli danes po doooolgem času (5 dni) spet vsi skupaj na sprehod in igrala...zdaj sva z hodila izmensko ven s petarditom, da je bil eden pri juniorju...tak da danes je luuuuksuuuuz . Za začetek pa kavica...jaz je že nekaj časa ne pijem več, razen v dobri družbi .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 10:40:04
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, upam, da imam vse pripravljeno za jutri... mislite kaj name, zvečer pa se javim Petarda, hvala za jutranjo kavico, sedaj si bom še eno skuhala imam tukaj v službi kuhalnik dam malo vode in vključim, voda je v trenutku vrela, si pa naredim instant od barcaffe zunaj je res lep dan, popoldne ga bomo izkoristili v naravi, z vrtcem imamo kostanjev piknik malo ga bomo šli nabirat tako bolj na easy za otroke, očki ga bodo med tem časom pa že pekli, saj smo ga dosti tudi nesli v vrtec ker tole z otroci nabiranje bo bolj simbolično sam da bodo uživali, Aleks se ful veseli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 18:22:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Adam še nekaj da naslednje dni ne bo preveč bolelo . Mi smo šli danes plavat - prvič v obnovljeni hotel Špik oz. njihov wellness - in če se boste kdaj potikali tu okrog in imeli kako uro viška - priporočam . Voda in zrak full topla (tako da še mene ni zeblo ), poleg otroškega in "relaksacijskega" bazena imajo pa tudi "plavalni" bazen, kjer je voda hladnejša in primerna za aktivno plavanje. Tudi cene niso navite v nebo . Smo danes imeli cel bazenski kompleks samo zase , pa še baywatch je pazil le na nas ... ...no mojmu ni bilo preveč všeč, da ni bilo nič za "pogledat" , drugače smo pa itak uživali. Zvečer grem pa na "rekreacijo", bomo babe košarko igrale . Sicer ne vem kako bom zdržala 2 uri košarke, ampak če že sin, hči in redno hodijo po telovadbah bi bilo pa res že malo smešno, da bi jaz vse dni doma čepela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 19:21:13
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem doma, adam je zaenkrat super, saj v bistvu danes mu res ni bilo hudega, je vesel, se ful igra... skrbi me za noč lahko samo to, ker so zaradi prostorske stiske morali dati andreja in adama skupaj s še eno mamico in moj andrej ponoči grozno smrči, da ta mamica ne bo mogla nič spati zaradi njega operiran bo jutri zjutraj. zdaj pa šibam po nušo, ki prihaja iz ekskurzije, potem pa upam, da boste čvekale z mano, vsaj nekaj časa bubi in petarda čaka vaju ZS
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:18:33
|
|
|
|
Urša
|
Fajn Ada. Jah, Andrej bo pač smrčal! Nina, kako si ti pridna!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:19:35
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:21:13
|
|
|
|
petarda
|
Nina kateri je Špik? Tisti nasproti Larixa?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:32:06
|
|
|
|
ada2
|
ok, evo me, ready for čvek počakam še malo, da nuša opravi v kopalnici, pa si grem tudi jaz po ... hmm... kokice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:32:58
|
|
|
|
ada2
|
aja, bubi , tisočkrat hvala za tvoje besede....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:35:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 skrbi me za noč lahko samo to, ker so zaradi prostorske stiske morali dati andreja in adama skupaj s še eno mamico in moj andrej ponoči grozno smrči, da ta mamica ne bo mogla nič spati zaradi njega operiran bo jutri zjutraj. Verjetno ima na voljo samo kak trd neudoben ležalnik, tako da kaj veliko ne bo smrčal tam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:37:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, evo me, ready for čvek počakam še malo, da nuša opravi v kopalnici, pa si grem tudi jaz po ... hmm... kokice Samo ne s hrano noret, ker če grem jaz hladilnik praznit.... idite nekam, sem že lačna. Kaj naj zdaj naredim?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:37:58
|
|
|
|
ada2
|
ne bubi ima tako posteljo, kot bi bil pacient, pa vse obroke in moram reči zelo okusne obroke (on je prišel namreč šele okoli pol 5, ker je prej imel na invalidski v MB obravnavo zaradi roke, pa sem kosilo zanj pojedla jaz ) sem takoj doma povedala, da je hrana boljša kot v ptujski bolnici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:39:31
|
|
|
|
ada2
|
ups, sori bubi, sva očitno pisali istočasno no, pol pa ne bom povedala, kaj je bilo za kosilo, samo moram pa povedat, da so me doma čakali kuhani kostanji, čisto frišni, topli.... sem se jih najedla do sitega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.10.2009 20:40:25
|
|
|
|
ada2
|
petarda kje si zdaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Prva zanositevagnesKako hitro ste zanosile?Se je kar zgodilo brez načrtovanja (
30%)
1 do 3 meseci poskušanja (
36%)
4 do 12 mesecev poskušanja (
14%)
1 do 2 leti poskušanja. (
7%)
Več kot dve leti poskušanja. (
7%)
Nikoli. (
7%)
Število vseh glasov: 585Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!