ada2
|
kak lubek je junior bubi, ta kašelj je zdaj trenutno suh in dražeč, pred tem se je pa že lepo izkašljevala... pa da ne govorim, kako ji je danes začelo tečt z nosa , tisto čisto začetno, ko se ti samo voda vliva... naredla sem ji inhalacije, pa posodico z vodo v sobo na radiator, pa panatus sem ji dala, pa upam, da se spet kaj ne razvije... v petek zjutraj je namreč vzela zadnjo dozo AB, danes šla po 10 tih dneh prvič v šolo, zdaj pa spet nekaj AAAHHHHH! no, miha je pa precej boljši... samo zmatralo ga pa je tudi zelo. je kar shujšal, pa sploh se noče več na noge postavit, oz. če se splazi do mizice ali sedežne se dvigne in hodi zraven, tak, da se drži, če pa ga jaz postavim na noge se pa v trenutku na kolena vrže... tako, da lahko spet rečem, da še ne hodi adam pa itak svoje vrste patron on se ne spomni kaj so delali v vrtcu, ali kaj je vzgojiteljica rekla, ali kam so šli, ali kaj so jedli, on ve samo to, da se niso tepli... a ni to dovolj? ja, pa on se ne bo trudil z učenjem vezanja vezalk, ker se vedno najde kdo, ki mu jih bo zavezal....pa njemu je fajn, če nuše ni doma, ker se lahko z njenimi "baulikami" (barbike) igra, samo ni pa fajn, če je predolgo ni, ker sam se pa nerad igra...