|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
25.1.2010 8:29:39   
petarda
http://www.youtube.com/watch?v=LVK-hVGqCpo

evo vidim, da je tudi na youtube user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.1.2010 8:41:26   
ada2
očitno je kavica mojauser posted image  ko bi le še družbo  imela zraven... mislim, kako odraslo, saj miha imamuser posted image

je pa miha včeraj zakuhaluser posted image , pa noč smo imeli bolj slabo, ampak zdaj je pa dobre volje.

petarda lahko bi rekla, da že štejem dneve, čeprav jih v resnici ne... porodniška mi steče 2.2., delat pa grem 8.3. - bom še ves lanski dopust skoristila, pa 1/4 novega. sem pa bila zadnjič na pokušinji novih uniform, in so tak udobne, da me je imelo kar ostatiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
25.1.2010 11:55:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

očitno je kavica mojauser posted image  ko bi le še družbo  imela zraven... mislim, kako odraslo, saj miha imamuser posted image

je pa miha včeraj zakuhaluser posted image , pa noč smo imeli bolj slabo, ampak zdaj je pa dobre volje.

petarda lahko bi rekla, da že štejem dneve, čeprav jih v resnici ne... porodniška mi steče 2.2., delat pa grem 8.3. - bom še ves lanski dopust skoristila, pa 1/4 novega. sem pa bila zadnjič na pokušinji novih uniform, in so tak udobne, da me je imelo kar ostatiuser posted image

Uuuuuuuuu srečnica! user posted image ....meni lanskega ni ostalo nič, ker sem ga v celoti koristila pred porodniško...letošnjega pa sedaj ne bom koristila, ker ga bo itak prehitro zmankalo... Junior bo en teden pri moji mamici, potem pa v vrtec... samo to se mi malo smili, ker bo revež komaj 11 mesecev star user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
25.1.2010 11:57:17   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  Da ne bo zbolel....in da se boste to noč naspali. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
25.1.2010 19:03:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

No....zdaj se pa verjetno lahko že "pohvalim", da je za mano 10 dni javorja user posted image user posted image user posted image ...hvala Amy za spodbudo. user posted image user posted image user posted image .... posledično nekaj zgubljenih kilogramčkov in nekaj prišparanega denarja na oblačila, ki so mi spet prav user posted image user posted image user posted image .... dol je šlo, zdaj se bo pa treba potrudit da tako tudi ostane...oziroma, da gre še kaj dol user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bi še jaz rabila kako spodbudo user posted image  Če bosta dve, bo mogoče kaj haska user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image  za petardita. Pri nas še kar ni nobenega interesa za smučanje user posted image  Spodbud pa tudi ne user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
25.1.2010 19:57:50   
Urša
Bubi, jaz bi bila za, sam si ne upam, a to sploh imaš kaj energije za funkcioniranje??? user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
25.1.2010 20:29:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bubi, jaz bi bila za, sam si ne upam, a to sploh imaš kaj energije za funkcioniranje??? user posted image

No...ker sta že dve bom kar tule user posted image ...jaz sem imela post s tem sirupom že kakih 7 let nazaj...takrat sem zdržala okrog 6 dni se mi zdi...brez problema...in sem potem zdaj parkrat že probala in se postila tak po dan, dva, tri.... zdaj sem se pa odločila, da pred službo še naredim totalni post 10 dni... prebrala sem na temo posta OGROMNO....forume, šla v knjižnico...evo par knjig imam še vedno doma. user posted image  Sem se tudi bala, da bom naredila več škode kot koristi. Prebrala sem ogromno komentarjev ljudi, ki so se rešili svega in svačega med drugim tudi MIGRENE vsaj za leto in pol...in moram rečt, da me je to ful spodbudilo, ker sem ob misli na vrnitev v službo skoraj vedno pomislila na migrene.... No...predno je padla dokončna odločitev sem se postavila v mojo omaro in malo gledala kaj bi oblekla v službo...vse kar sem probala popeto, premalo, skrčeno user posted image , potem sem šla za računalnik...pogledala stanje na TRR, varčevalnem...vse premalo, skrčeno user posted image ...in se dokončno odločila...post bo...in tokrat celih 10 dni...in nema trte mrte user posted image ....vtipkala v google post, amy, javorjev sirup....user posted image .... in dobila še večjo motivacijo.user posted image  Počutje ...prvi in mislim, da še drugi dan me je bolela glava, sem vzela kar tablet, nisem hotla riskirat, zvečer sem bila lačna sem si skuhala metin čaj in ga toplega spila...menda pomaga, meni je....od tretjega dne naprej sem se počutila odlično, imela ful energije, lakoto sem občutila le takrat ko sem kuhala, bila v bližini hrane...drugače ne...se pa šele takrat zaveš koliko vsega pojemo tako "sproti". Vsak drugi dan sem stopila v omaro in sprobavala iste stvari...in bila navdušena....saj vem, da je šla večinoma voda, da so izgubljene kile na račun praznjenja črevesja....ampak počutje je bilo super, jaknice in hlače pa so mi spet prav... in to mi je všeč. Izgubila sem 6,5 kg s tem da sem zdaj dobila kg nazaj...pa verjetno bom še kakšnega...čeprav upam da ne. Skoraj vsak dan se spravim na orbitrek, zjutraj spijem zelenjavno sadni sok, opoldne pojem skromno kosilo, potem pa praviloma samo še sokove...in to bo zaenkrat to...še ta teden....ko bom v službi si bom pa postavila pravilo, da po službi ne jem (končala bom ob cca 17.uri) oziroma izjemoma solato, jogurt...pač malenkost drugače pa zelenjavni sok.user posted image .... Na splošno pa sem se odpovedala kruhu (tega bom pojedla res za vzorec, če bo res nujauser posted image ) zdaj ga že skoraj 20 dni nisem niti pikiceuser posted image  in sladkarijam...spet kolikor bo mogoče.user posted image  No....toliko...na kratko user posted image   Ni hudič, da v enem letu ne grem dol še vsaj 10 kguser posted image ....aja...če mi vsa motivacija ne pade v vodo prvi dan službe user posted image ....lahko sem jaz zdaj frajerka polna energije in elana, če si sama razporejam čas in ljudi, ki jih imam okoli sebe user posted image ....skoraj nobenih stresnih situacij, nič....user posted image ...tam bo pa prva "zahtevna" stranka pa bom že vlekla čokoladico iz predala user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
26.1.2010 8:42:50   
NinaŠ
...tam bo pa prva "zahtevna" stranka pa bom že vlekla čokoladico iz predala

user posted image  upaj da ne boš imela časa user posted image  Drugače pa vsa čast, da se držiš diete in ne padeš na kakem slastnem preizkusu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
26.1.2010 9:01:32   
amy26
petarda vsaka ti čast da si zdržala postuser posted image user posted image user posted image user posted image
in vesela sem da sem ti bila motivacijauser posted image user posted image

jaz se probam nazaj držati s hrano, malo me mojuser posted image  rajca s picami in zaradi njega naredim greh ki ga drugače ne bi
gor sem šla 1 kg, kar ni panike, res pa je da skoraj nič ne treniram in premalo pijem, tako da sem si danes v službo prinesla 1,5l vode z brusnicami, ki ima res malo kalorij ker sama voda mi glih ne gre po grlu

februarja se spet nameravam vpisati na fitnes, ker sedaj ni možno, spet imam ogromno dela in spet selim trgovino tokrat gremo nazaj v Stično v najem ob glavni cesti, prostor bo danes končan (na novo zrihtani v nulo) jutri prevzamemo ključe
nam je tukaj v Grosuplju ratalo majhno, roba je po tleh, komaj se obrnem vse polno škatel itd.,,,
tako da bomo pokrivali dolenjski konec s tesnili, ležaji, jermeni,...
pa mojuser posted image dela pri meni že 4.mesec, je zapustil bankouser posted image

otroci da potrkam so ok, ne bom jih preveč hvalila, so pa kar poredni ampak ni panike sam da so zdravi in živahni

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
26.1.2010 9:33:15   
Urša
Še enkrat bravo Petarda! Res si carica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
26.1.2010 9:35:59   
Urša
Amy, tebi pa čestitke za posel, če vam je prostor premajhen, je sigurno dober znak! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
26.1.2010 12:55:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

februarja se spet nameravam vpisati na fitnes, ker sedaj ni možno, spet imam ogromno dela in spet selim trgovino tokrat gremo nazaj v Stično v najem ob glavni cesti, prostor bo danes končan (na novo zrihtani v nulo) jutri prevzamemo ključe
nam je tukaj v Grosuplju ratalo majhno, roba je po tleh, komaj se obrnem vse polno škatel itd.,,,
tako da bomo pokrivali dolenjski konec s tesnili, ležaji, jermeni,...
pa mojuser posted image dela pri meni že 4.mesec, je zapustil bankouser posted image

otroci da potrkam so ok, ne bom jih preveč hvalila, so pa kar poredni ampak ni panike sam da so zdravi in živahni

Ja...same dobre novice. user posted image  Čestitam! Tako kot je rekla Urša...to je že dober znak, če vam je vse premajhno ratalo user posted image .... Kako pa se user posted image  obnese kot podrejeni? user posted image ....saj verjetno mu ni nič drugače, kot doma, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
26.1.2010 12:56:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Še enkrat bravo Petarda! Res si carica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
26.1.2010 12:57:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image  upaj da ne boš imela časa user posted image  Drugače pa vsa čast, da se držiš diete in ne padeš na kakem slastnem preizkusu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ....drugače pa hvala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
26.1.2010 13:10:05   
*bubi*

Uh, jaz imam šele zahtevnih strank user posted image  Pa 5 min odmora je tudi ravno prav za kako čokoladico iz mašine strest user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
26.1.2010 13:43:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Uh, jaz imam šele zahtevnih strank user posted image  Pa 5 min odmora je tudi ravno prav za kako čokoladico iz mašine strest user posted image

Pa predstavljaj si potem njihove starše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
26.1.2010 17:00:02   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa predstavljaj si potem njihove starše! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Amy user posted image user posted image user posted image super da je biznis tako zlavfal user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
26.1.2010 17:02:18   
NinaŠ
Mi gremo danes na nočno smuko user posted image user posted image user posted image user posted image . Po pravici povedano tudi jaz nisem še nikdar smučala pod reflektorji user posted image .... ...zdaj sta naju pa otroka prepričala user posted image . Poročam zvečer kako se je obeslo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
26.1.2010 17:22:10   
amy26
Nina uživaj, jaz bi tuuudiuser posted image

user posted image  kot zaposleni, ne bi preveč komentiralauser posted image  

no končno se je našel, ležijo mu sestanki torej terensko delo, pa robo zna tudi pripravitiuser posted image
če je pa treba kakšne papirje prelagati kar je tudi potrebno sej ne morem kar druge plačevati, 3 mesece se niso premaknili oz. prelagal je iz enega kupčka na druguser posted image

videl je da moram kar precej delati torej kup enih papirjev in enga sranja da zadevo spelješ oz. pridobiš stranko
v njegovih očeh sem caricauser posted image  ženske smo res bolj za vse stvari in se prilagajmo če je treba, moškim pa treba stokrat eno in isto stvar reči pa spet ponoviti, tako je

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
26.1.2010 19:06:32   
ada2
miha ima laringitis, je dobil danes eno ampulo deksametazona, jutri morava po novouser posted image , upam, da bo vsaj ponoči bolje...

petarda si pa pridna in vztrajnauser posted image

pa amy, super, da je posel zalavfal, zdaj pa lahko nam držite pesti, da bo mojemu spet zalavfalo.... pravkar je šel na sestanek na ptuj... oz. ne glih pravi sestanek, ta je na vrsti jutri, ampak prišli so poslovni partnerji iz tujine in se danes dobi z njimi, da jim pokaže kje bodo spali, pa da se domenijo kdaj se jutri dobijo, da speljejo posle....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
26.1.2010 20:58:37   
Urša
Za Mihca-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Waw, Nina, nočna smuka, super!!! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
26.1.2010 21:28:36   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miha

Joj, mi smo se imeli krasno, dve urici smo šibali gor in dol user posted image user posted image user posted image , nobene gužve user posted image user posted image .... ...otroka bi seveda še ostala, samo se jima je začela poznati utrujenost (ob 20.00, ko sta drugače ponavadi že v postelji user posted image ) in sem zaukazala odhod, ker "saj vemo kdaj se najraje dogajajo nesreče".  Sem naredila tudi nekaj fotk, samo so bolj user posted image user posted image user posted image ker so reflektorji na smučišču ful močni in se mi ni niti dalo, niti nisem imela časa oz. otroka nista imela potrpljenja user posted image , ukvarjati se z nastavitvami fotoaparata. Doma smo se komaj utegnili stuširat, za večerjo sta imela vsak dva piškota in čaj, za kaj več ni bilo moči, potem sta kar padla v postelji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
27.1.2010 8:46:51   
petarda

miha ima laringitis, je dobil danes eno ampulo deksametazona, jutri morava po novouser posted image , upam, da bo vsaj ponoči bolje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Miha...kako je bilo ponoči? Joj, mene je tega sranja tako strah user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te so pa za Andreja...naj se izteče sestanek tako, da bo najbolje za vas. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.1.2010 8:48:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Nina uživaj, jaz bi tuuudiuser posted image

user posted image  kot zaposleni, ne bi preveč komentiralauser posted image  

no končno se je našel, ležijo mu sestanki torej terensko delo, pa robo zna tudi pripravitiuser posted image
če je pa treba kakšne papirje prelagati kar je tudi potrebno sej ne morem kar druge plačevati, 3 mesece se niso premaknili oz. prelagal je iz enega kupčka na druguser posted image

videl je da moram kar precej delati torej kup enih papirjev in enga sranja da zadevo spelješ oz. pridobiš stranko
v njegovih očeh sem caricauser posted image  ženske smo res bolj za vse stvari in se prilagajmo če je treba, moškim pa treba stokrat eno in isto stvar reči pa spet ponoviti, tako je

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ni fajn občutek? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drgač sem se pa nasmejala orng zdaj, ko si ga kar predstavljam med kupom papirjev user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.1.2010 8:50:09   
petarda
Joj, mi smo se imeli krasno, dve urici smo šibali gor in dol user posted image user posted image user posted image , nobene gužve user posted image user posted image .... ...otroka bi seveda še ostala, samo se jima je začela poznati utrujenost (ob 20.00, ko sta drugače ponavadi že v postelji user posted image ) in sem zaukazala odhod, ker "saj vemo kdaj se najraje dogajajo nesreče".  Sem naredila tudi nekaj fotk, samo so bolj user posted image user posted image user posted image ker so reflektorji na smučišču ful močni in se mi ni niti dalo, niti nisem imela časa oz. otroka nista imela potrpljenja user posted image , ukvarjati se z nastavitvami fotoaparata. Doma smo se komaj utegnili stuširat, za večerjo sta imela vsak dva piškota in čaj, za kaj več ni bilo moči, potem sta kar padla v postelji user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuuuuuuuu....sliši se super...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

večerno varstvo
1hruška

Komu najbolj zaupate otroka v večerno varstvo (če imata oba s partnerjem večerno službo)?

mami (72%)

sestri (6%)

tašči (16%)

prijateljici (1%)

varuški (3%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!