petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bubi, jaz bi bila za, sam si ne upam, a to sploh imaš kaj energije za funkcioniranje??? No...ker sta že dve bom kar tule ...jaz sem imela post s tem sirupom že kakih 7 let nazaj...takrat sem zdržala okrog 6 dni se mi zdi...brez problema...in sem potem zdaj parkrat že probala in se postila tak po dan, dva, tri.... zdaj sem se pa odločila, da pred službo še naredim totalni post 10 dni... prebrala sem na temo posta OGROMNO....forume, šla v knjižnico...evo par knjig imam še vedno doma. Sem se tudi bala, da bom naredila več škode kot koristi. Prebrala sem ogromno komentarjev ljudi, ki so se rešili svega in svačega med drugim tudi MIGRENE vsaj za leto in pol...in moram rečt, da me je to ful spodbudilo, ker sem ob misli na vrnitev v službo skoraj vedno pomislila na migrene.... No...predno je padla dokončna odločitev sem se postavila v mojo omaro in malo gledala kaj bi oblekla v službo...vse kar sem probala popeto, premalo, skrčeno , potem sem šla za računalnik...pogledala stanje na TRR, varčevalnem...vse premalo, skrčeno ...in se dokončno odločila...post bo...in tokrat celih 10 dni...in nema trte mrte ....vtipkala v google post, amy, javorjev sirup.... .... in dobila še večjo motivacijo. Počutje ...prvi in mislim, da še drugi dan me je bolela glava, sem vzela kar tablet, nisem hotla riskirat, zvečer sem bila lačna sem si skuhala metin čaj in ga toplega spila...menda pomaga, meni je....od tretjega dne naprej sem se počutila odlično, imela ful energije, lakoto sem občutila le takrat ko sem kuhala, bila v bližini hrane...drugače ne...se pa šele takrat zaveš koliko vsega pojemo tako "sproti". Vsak drugi dan sem stopila v omaro in sprobavala iste stvari...in bila navdušena....saj vem, da je šla večinoma voda, da so izgubljene kile na račun praznjenja črevesja....ampak počutje je bilo super, jaknice in hlače pa so mi spet prav... in to mi je všeč. Izgubila sem 6,5 kg s tem da sem zdaj dobila kg nazaj...pa verjetno bom še kakšnega...čeprav upam da ne. Skoraj vsak dan se spravim na orbitrek, zjutraj spijem zelenjavno sadni sok, opoldne pojem skromno kosilo, potem pa praviloma samo še sokove...in to bo zaenkrat to...še ta teden....ko bom v službi si bom pa postavila pravilo, da po službi ne jem (končala bom ob cca 17.uri) oziroma izjemoma solato, jogurt...pač malenkost drugače pa zelenjavni sok. .... Na splošno pa sem se odpovedala kruhu (tega bom pojedla res za vzorec, če bo res nuja ) zdaj ga že skoraj 20 dni nisem niti pikice in sladkarijam...spet kolikor bo mogoče. No....toliko...na kratko Ni hudič, da v enem letu ne grem dol še vsaj 10 kg ....aja...če mi vsa motivacija ne pade v vodo prvi dan službe ....lahko sem jaz zdaj frajerka polna energije in elana, če si sama razporejam čas in ljudi, ki jih imam okoli sebe ....skoraj nobenih stresnih situacij, nič.... ...tam bo pa prva "zahtevna" stranka pa bom že vlekla čokoladico iz predala
|