|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
22.1.2010 15:16:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

eeeemm.... pomoč...

in kako pomoč zdaj rabiš? user posted image user posted image user posted image

Počakaj, da se nočna smena začne in 113 pokliči user posted image

bi rabila kake lačne obiskeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
22.1.2010 19:54:41   
NinaŠ
potem pa so še cel dan v vrtcu ostali? Ali ste jih morali it zjutraj pocartat? user posted image

ne, ostali so normalno cel dan v vrtcu user posted image , iskat smo jih šli, kot ponavadi, popoldne user posted image

Ada, upam da si uspela nahranit veliko lačnih ust in izničit buto repo user posted image - mimogrede kaj je to user posted image oz. kaj, poleg zelo očitne glavne sestavine, je še notuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.1.2010 16:23:12   
ada2
bujta repa je prekmurska jed - repa, meso in prosena kaša, je pa malo ostalo, pa moj je rekel, da glih ni ljubitelj, ampak pojedel pa je.... na srečo pa sta se oglasila še moja sestra in svak, pa z nečakinjo sva skoraj pol lonca sami mazniliuser posted image

zdaj pa moram nušo pohvalit... danes je imela izpit pri baletu, pred 3-člansko komisijo in je naredila s 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.1.2010 19:52:33   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

bujta repa je prekmurska jed - repa, meso in prosena kaša, je pa malo ostalo, pa moj je rekel, da glih ni ljubitelj, ampak pojedel pa je.... na srečo pa sta se oglasila še moja sestra in svak, pa z nečakinjo sva skoraj pol lonca sami mazniliuser posted image

zdaj pa moram nušo pohvalit... danes je imela izpit pri baletu, pred 3-člansko komisijo in je naredila s 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image Nuša. user posted image ...zdaj grem pa tisti link od bubi naštudirat... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
23.1.2010 20:02:59   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  DELUJE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa mogla explorer zapret in ga še enkrat odpret. Bubi 100x hvala. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
23.1.2010 20:07:14   
petarda
user posted image

Evo v zahvalo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
23.1.2010 20:12:07   
petarda
user posted image user posted image user posted image

Šibam zdaj na sedežno me čaka moj preljubi, da si ogledava 2012 user posted image

Nooooočka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.1.2010 20:50:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image

Evo v zahvalo user posted image

oh, ti dobra duša user posted image

Saj sem vedela, da te moram malo pustit, preden ti dam še bolj podrobna navodila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.1.2010 7:18:26   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno so zalavfali "naše" smučišče, tako da ga gremo danes sprobat user posted image user posted image user posted image . Žal bo Anže moral počakati doma, ker je imel včeraj vročino user posted image - saj popoldne je bilo že OK, vendar bo danes preventivno raje not.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.1.2010 7:56:54   
petarda
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.1.2010 7:57:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

oh, ti dobra duša user posted image

Saj sem vedela, da te moram malo pustit, preden ti dam še bolj podrobna navodila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.1.2010 7:59:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

Končno so zalavfali "naše" smučišče, tako da ga gremo danes sprobat user posted image user posted image user posted image . Žal bo Anže moral počakati doma, ker je imel včeraj vročino user posted image - saj popoldne je bilo že OK, vendar bo danes preventivno raje not.

Uživajte! "Naše" laufa že od novega leta user posted image ...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici user posted image ...samo ko ga pridemo pogledat tam malo pred prvo uro je že čisto zmatran, pa samo okoli gleda kdaj bomo prišli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.1.2010 8:14:26   
NinaŠ
...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici user posted image

user posted image user posted image user posted image Petardito! Zdaj se bo pa počasi tudi mamica mogla na dilce spravt user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.1.2010 8:19:06   
petarda
No....zdaj se pa verjetno lahko že "pohvalim", da je za mano 10 dni javorja user posted image user posted image user posted image ...hvala Amy za spodbudo. user posted image user posted image user posted image .... posledično nekaj zgubljenih kilogramčkov in nekaj prišparanega denarja na oblačila, ki so mi spet prav user posted image user posted image user posted image .... dol je šlo, zdaj se bo pa treba potrudit da tako tudi ostane...oziroma, da gre še kaj dol user posted image user posted image .... glede na to, da grem v začetku februarja v službo upam, da to ne bo problem user posted image ... zagotovo bo lažje kot zdaj, ko sem kuhala za juniorja vsemogoče kombinacije + še za user posted image  kosilo, saj je hodil vsak dan opoldne domov. Še sama nimam pojma kako sem zdržala ob vseh teh vonjavah + hodila na smučanje s petarditom (mmmmmmmmm kako je dišala jota v koči user posted image , pa tisti ostanki hot doga, ki ga ni pojel do konca user posted image user posted image user posted image ) + hodila k mamici, tašči in starim mamam na obisk...tle se je najtežje zadržat, ko te tako silijo user posted image ....stari mami sem se celo malo "zlagala", da sem se že doma fuuuuuul najedla in še pri njej pojedla eno palačinko ravno v času, ko mi je ona čaj pristavljala user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj, ko bi ona vedla, da bi z veseljem pojedla tisti cel krožnik palačink z domačo marmelado user posted image user posted image user posted image

No...zdaj pa pri nas v kuhinji prevladuje sokovnik in z user posted image  že mešava razne zelenjavno-sadne sokove. Zanimivo, da moj user posted image  čisto lepo prenese sok kumaric, medtem, ko jih v solati ne mara, pa recimo brez problema korenčkov sok, paradižnikov.... No, padla je obljuba...on nam vsako jutro naredi sok, jaz pa pomijem sokovnik user posted image ....zdaj to že kak teden laufa, upam, da nam zleze pod kožo, ker res ne vzame več kot 5 minut časa vsakemu. user posted image

Še kaj? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.1.2010 8:20:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici user posted image

user posted image user posted image user posted image Petardito! Zdaj se bo pa počasi tudi mamica mogla na dilce spravt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nalednjo sezono sigurno! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.1.2010 8:22:22   
petarda

Šibam zdaj na sedežno me čaka moj preljubi, da si ogledava 2012 user posted image

Nooooočka user posted image

...aja...tle je bla pa noooočka dobesedno...sva oba zaspala na sedežni user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.1.2010 11:15:24   
Urša
Bravo Petarda za discipliniranost!!!! Dobra si, da si zdržala! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.1.2010 11:17:44   
Urša
Jaz sem pa tako slabo spala, sva gledala The Fourth Kind, posneto po resničnih dogodkih in je mogel it moj lulat ponoč z mano! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.1.2010 13:22:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaz sem pa tako slabo spala, sva gledala The Fourth Kind, posneto po resničnih dogodkih in je mogel it moj lulat ponoč z mano! user posted image

Kakšen film pa je to? Saj gledala ga itak ne bom, če so že pri tebi taki učinki, kaj bi to šele pri meni naredilo, ko imam domišljijo za znoret....user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.1.2010 16:53:23   
NinaŠ
da grem v začetku februarja v službo

user posted image a že? Joj še meni je to leto kar zbežalo user posted image

Mi 3je smo se super nasmučali user posted image user posted image user posted image , je bilo ful fino ko ni bilo nobene gužve in smo tri urce samo šibali gor in dol user posted image user posted image user posted image (no na čajček smo se enkrat vmes ustavili). Anže je bil seveda zelo razočaran, ker ga nismo vzeli s seboj (smo ga pustili pri mojih starših in mu nismo že vnaprej povedali kam gremo user posted image , drugače verjetno ne bi nihče mogel nikamor user posted image ), ampak se je pomiril, ko sem mu obljubila, da bomo tudi Tino enkrat doma pustili (naslednjo soboto, ko ima popoldne plesni nastop in ne želim, da bi bila preveč utrujena user posted image ) in naju bo z atijem imel samo zase user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.1.2010 16:54:36   
NinaŠ

Kakšen film pa je to? Saj gledala ga itak ne bom, če so že pri tebi taki učinki, kaj bi to šele pri meni naredilo, ko imam domišljijo za znoret....user posted image

Moje domišljije ne bi ocenila ravno "za znoret", ampak takega filma pa vsekakor tudi jaz ne bi gledala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.1.2010 17:30:26   
Urša
Jaz veliko trilerjev gledam, pa kar OK prenesem, ampak tukaj je bila resnična zgodba, z dokazi, vmes med filmom so tudi prikazali prave video in avdio posnetke, tako da, to mi je pa bilo spooky!

http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.1.2010 18:45:31   
petarda

Jaz veliko trilerjev gledam, pa kar OK prenesem, ampak tukaj je bila resnična zgodba, z dokazi, vmes med filmom so tudi prikazali prave video in avdio posnetke, tako da, to mi je pa bilo spooky!

Sej ne vem, če naj sploh povezavo pogledam user posted image user posted image user posted image ...mogoče kdaj drugič...ju grem zdaj iz banje ven pobrat, kot bi Nina rekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.1.2010 8:24:00   
petarda
Dobro jutroooooo

user posted image

Ena zame, ena za prvo, ki pride na RR user posted image user posted image user posted image user posted image ....ada že odštevaš dneve? Kolko še?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.1.2010 8:27:31   
petarda

Sej ne vem, če naj sploh povezavo pogledam user posted image user posted image user posted image ...mogoče kdaj drugič...ju grem zdaj iz banje ven pobrat, kot bi Nina rekla user posted image user posted image user posted image

Pogledala zdaj...se mi zdi zanimiv....mene pritegnejo taki filmi, samo me je potem fuuuul strah...pa mojega user posted image  nič dosti manj...tak, da midva nisva glih za skupaj gledat user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva včeraj gledala The box ...tudi zanimiv...in ne tako strašen user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Koliko časa sta potrebovala za zanositev?
Itkica

Koliko časa?

1-2 meseca (53%)

cca pol leta (18%)

cca eno leto (11%)

več let (18%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!