Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 21:04:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša O bakuganih nimam pojma!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 21:05:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bakugani.... pride tudi zvečer na vrsto. No, bubi nič kaj po pravilih ne igra, pač ima jih da ne govorim, koliko Pa bakugansko areno mu je božiček prinesel, obična plastika za čisto preveč denarja. Pravil pravzaprav ne poznam, se mi ne da brat in študirat. Preko kartic kotališ kroglice, pa barve in vrednosti nekaj pomenijo. Kaj pa vem - kaj pa če na youtube pogledaš, če je kak filmček "navodilo" gor. Dej povej, dej povej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 22:16:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Po moje še bubi sam ne ve. Za RD jih je dobil 12, pa če se ne motim je še božiček nekaj prinesel. Aja, pa tistega velikega tudi ima. Ada, jaz vem, da se pri gormitih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč, ki je na kartici. Pa tega tudi ne znamo igrat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.1.2010 8:37:27
|
|
|
|
ada2
|
ok, za gormite pa niti ne vem kakšni so bakugane imamo pa samo zato, ker jih ima moj nečak, ki je adamu nekakšen vzor (čeprav meni to ni najbolj všeč ), po moje adam sploh ne bi vedel, da obstajajo, če ga ne bi matjaž s tem navdušil. ker risank sploh noče gledat, edina risanka z bolj fantovsko vsebino, ki jo še pogleda je ben 10.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.1.2010 12:37:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Po moje še bubi sam ne ve. Za RD jih je dobil 12, pa če se ne motim je še božiček nekaj prinesel. Aja, pa tistega velikega tudi ima. Ada, jaz vem, da se pri gormitih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč, ki je na kartici. Pa tega tudi ne znamo igrat. Kokr sem skužila se tudi pri bakuganih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč na kartici...samo še pogruntat moram katera je od katerega moč ...dobro je, da lahko malce improviziram, pa petardito itak ne bo vedel ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.1.2010 12:39:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ok, za gormite pa niti ne vem kakšni so bakugane imamo pa samo zato, ker jih ima moj nečak, ki je adamu nekakšen vzor (čeprav meni to ni najbolj všeč ), po moje adam sploh ne bi vedel, da obstajajo, če ga ne bi matjaž s tem navdušil. ker risank sploh noče gledat, edina risanka z bolj fantovsko vsebino, ki jo še pogleda je ben 10. Petardito je pa navdušenje nad bakugani prinesel iz vrtca. In zato je še večji problem, ker se noben doma ne zna igrat...niti njegovi strici .... Za risanko pa sploh nisem vedela, da obstaja, je tudi nikoli nismo gledali. Pri petarditu je še vedno zakon Nodi, Pujsa Pepa... zelo rad pa si ogleda tudi daljše risanke. Recimo Alvina in veveričke 1 ima fuuuuul rad in se zraven ful reži ....pred njim je bil pa navdušen nad Boltom.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.1.2010 12:40:44
|
|
|
|
petarda
|
Bubi daj mi danes pliiiiiiis najdi tisti link za nastavitev smajlijev in drugih slikic
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.1.2010 17:16:42
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Po moje še bubi sam ne ve. Za RD jih je dobil 12, pa če se ne motim je še božiček nekaj prinesel. Aja, pa tistega velikega tudi ima. Ada, jaz vem, da se pri gormitih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč, ki je na kartici. Pa tega tudi ne znamo igrat. Kokr sem skužila se tudi pri bakuganih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč na kartici...samo še pogruntat moram katera je od katerega moč ...dobro je, da lahko malce improviziram, pa petardito itak ne bo vedel .... po barvah se gre, kolko je na kartici pod barvo od bakugana, ki se odpre na njej, toliko je plusa, če je pa tista barva obkrožena z rumeno je pa minus - tak mi je bilo razloženo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.1.2010 19:11:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša O bakuganih nimam pojma! jaz tud ne Imamo sicer ene 3 doma, ker jih je Anže na vsak načih želel, vendar niso "potegnili" tako da je ostalo pri teh treh, ki ležijo v eni škatli . Enako so se obnesli Gormiti . Pri nas so amortizirana razna prevozna sredstva, Lego kocke, punčke, kuhinja in barvice vseh vrst
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.1.2010 19:15:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj sem ravno otroka dostavila v vrtec, kjer imajo danes pižama parti in potem spanje v vrtcu Me prav zanima kako se bo obneslo pri Tini . Sicer je bila zelo navdušena, tako kot za vsako stvar, samo velikokrat potem ko preide k dejanjem zatrokira . Anže pa nikdar ne pokaže pretiranega navdušenja, vendar dejanje vedno izpelje do konca, ne glede na njegova čustva. Čeprav bi, po prvem vtisu, ko ju srečaš, rekel obratno...
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 19.1.2010 19:17:41 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.1.2010 20:58:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, probaj, če si lahko kaj s tem pomagaš: http://www.ringaraja.net/forum/smajliji/m_4215541/tm.htm jaz se nič ne spoznam... grem raje spat, sem se sprijaznila, da mi pač več ne gre copy/paste, pa da ne najdem razloga
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.1.2010 20:38:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne tak hitro obupat, Ada Se bova 1x ujeli in ti bom pomagala naredit nastavitve. Ni tak težko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.1.2010 20:39:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty vam vsem skupaj pošilja lepe pozdrave S pikecom sta že doma, ko ujameta ritem, pa se bo kaj oglasila.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.1.2010 21:21:16
|
|
|
|
Urša
|
Nina, kako se je obneslo spanje v vrtcu? Naši imajo to samo v najstarejši skupini proti koncu, gredo najprej na pico , potem pa po temi peš z baterijami do vrtca, pižama party in spat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.1.2010 21:41:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Obneslo se je OK oz. super Otroka sta bila navdušena . Sicer je Tina sredi noči zlezla v vzgojiteljičino spalko , tako da so jo zjutraj skoraj malo iskali .... Smo jih pa starši dostavili v vrtec ob 19., prej domastuširali in jim pripravili večerjo, tako da so imeli v vrtcu potem le party s sladkarijami in slanarijami (ma nič narobe za tako priložnost), pravljico in spanje. Naši imajo to samo v najstarejši skupini Saj naša dva sta OBA v najstarejši skupini , Tina bo tu pač 2 leti. Naši imajo pa konec leta "vrtec na kmetiji" za 3 dni (2 nočitvi) .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.1.2010 21:42:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty, dobro se cartajte
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 20.1.2010 23:04:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober večer Samo vas na brzino pozdravim. Najlepša hvala vsem za lepe želje. Ja, midva z Erikom sva doma in počasi se navajamo drug na drugega in iščemo ritem. Bi vam z veseljem prilimala kakšno slikico, pa če sem odkrita, se mi ne da najprej nalagat v album pa potem še sem. Sem pa dala gor eno na FB-tam je vse skup majn zakomplicirano. Tako, zdaj pa šibam spat. Fajn bodite. Se oglasim kaj ko bo čas. Lahko noč.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2010 8:31:17
|
|
|
|
ada2
|
dober dan - letim na FB
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.1.2010 10:52:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dober dan - letim na FB enako Naty ti pa nam ob priliki še zaupaj porodno zgodbo. Nina me veseli, da se je super izteklo, pri nas kar dvomim, da bi bilo OK... Za tisti vikend paket pa skoraj garantiram, da nebi bilo Ok ....bi se pa pustila presenetit, ker drugače gre v vrtec zelo rad in letos ima suuuuuuuuuuuper vzgojiteljici. Ravno predvčerajšnjim smo bili vsi skupaj na Trški gori-pohod z lučkami, otroci so bili navdušeni, starši pa tudi ...čeprav sem komaj na vrh prilezla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2010 9:50:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! da'vte lažje za PCjem sedele in na RR kaj naklofale Naty res imaš krasnega fanta in že sedaj je taprav de(s)c . Ponavadi so novorojenči vizualno nedoločljivi po spolu, ampak Erika pa ne moreš zgrešit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2010 13:31:49
|
|
|
|
ada2
|
eeeemm.... pomoč... sem se malo izživljala v kuhinji in skuhala en ogromen lonec bujte repe, zdaj mi pa manjka lačnih ust.... pa samo upam, da, ko pride andrej domov ne bo zavihal nosa, da on tega ne je upam, da se nečakinja iz šole grede kaj tu ustavi, da vsaj nekaj v promet spravim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2010 14:17:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 eeeemm.... pomoč... in kako pomoč zdaj rabiš? Počakaj, da se nočna smena začne in 113 pokliči
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2010 14:19:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Smo jih pa starši dostavili v vrtec ob 19., prej domastuširali in jim pripravili večerjo, tako da so imeli v vrtcu potem le party s sladkarijami in slanarijami (ma nič narobe za tako priložnost), pravljico in spanje. [ potem pa so še cel dan v vrtcu ostali? Ali ste jih morali it zjutraj pocartat? Joj, meni bi bilo ful všeč, če bi jim kako letovanje organizirali. Saj pred leti so na morje šli, zdaj pa tega menda ni več.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2010 14:19:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty Saj se bosta hitro navadila. Mene bolj kot porodna zgodba zanima, kako je S sprejel bratca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
varstvoSianaKam raje daste otroka?V vrtec (
77%)
Varuški (
23%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!