|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
18.1.2010 21:04:39   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

O bakuganih nimam pojma! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.1.2010 21:05:28   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bakugani.... pride tudi zvečer na vrsto. No, bubi nič kaj po pravilih ne igra, pač ima jih user posted image  da ne govorim, koliko user posted image  Pa bakugansko areno mu je božiček prinesel, obična plastika za čisto preveč denarja.

Pravil pravzaprav ne poznam, se mi ne da brat in študirat. Preko kartic kotališ kroglice, pa barve in vrednosti nekaj pomenijo. Kaj pa vem - kaj pa če na youtube pogledaš, če je kak filmček "navodilo" gor.

Dej povej, dej povej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.1.2010 22:16:54   
*bubi*
Po moje še bubi sam ne ve. Za RD jih je dobil 12, pa če se ne motim je še božiček nekaj prinesel. Aja, pa tistega velikega tudi ima. user posted image

Ada, jaz vem, da se pri gormitih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč, ki je na kartici. Pa tega tudi ne znamo igrat. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.1.2010 8:37:27   
ada2
ok, za gormite pa niti ne vem kakšni souser posted image

bakugane imamo pa samo zato, ker jih ima moj nečak, ki je adamu nekakšen vzor (čeprav meni to ni najbolj všečuser posted image ), po moje adam sploh ne bi vedel, da obstajajo, če ga ne bi matjaž s tem navdušil. ker risank sploh noče gledat, edina risanka z bolj fantovsko vsebino, ki jo še pogleda je ben 10.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.1.2010 12:37:20   
petarda

Po moje še bubi sam ne ve. Za RD jih je dobil 12, pa če se ne motim je še božiček nekaj prinesel. Aja, pa tistega velikega tudi ima. user posted image

Ada, jaz vem, da se pri gormitih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč, ki je na kartici. Pa tega tudi ne znamo igrat. user posted image

Kokr sem skužila se tudi pri bakuganih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč na kartici...samo še pogruntat moram katera je od katerega moč user posted image ...dobro je, da lahko malce improviziram, pa petardito itak ne bo vedel user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
19.1.2010 12:39:50   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ok, za gormite pa niti ne vem kakšni souser posted image

bakugane imamo pa samo zato, ker jih ima moj nečak, ki je adamu nekakšen vzor (čeprav meni to ni najbolj všečuser posted image ), po moje adam sploh ne bi vedel, da obstajajo, če ga ne bi matjaž s tem navdušil. ker risank sploh noče gledat, edina risanka z bolj fantovsko vsebino, ki jo še pogleda je ben 10.

Petardito je pa navdušenje nad bakugani prinesel iz vrtca. In zato je še večji problem, ker se noben doma ne zna igrat...niti njegovi strici user posted image user posted image user posted image .... Za risanko pa sploh nisem vedela, da obstaja, je tudi nikoli nismo gledali. Pri petarditu je še vedno zakon Nodi, Pujsa Pepa... zelo rad pa si ogleda tudi daljše risanke. Recimo Alvina in veveričke 1 ima fuuuuul rad in se zraven ful reži user posted image user posted image user posted image ....pred njim je bil pa navdušen nad Boltom. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.1.2010 12:40:44   
petarda
Bubi daj mi danes pliiiiiiis najdi tisti link za nastavitev smajlijev in drugih slikic user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.1.2010 17:16:42   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kokr sem skužila se tudi pri bakuganih sešteva moč, ki je napisana na njem in moč na kartici...samo še pogruntat moram katera je od katerega moč user posted image ...dobro je, da lahko malce improviziram, pa petardito itak ne bo vedel user posted image user posted image user posted image ....

po barvah se gre, kolko je na kartici pod barvo od bakugana, ki se odpre na njej, toliko je plusa, če je pa tista barva obkrožena z rumeno je pa minus - tak mi je bilo razloženouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.1.2010 19:11:14   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

O bakuganih nimam pojma! user posted image user posted image user posted image

jaz tud ne user posted image Imamo sicer ene 3 doma, ker jih je Anže na vsak načih želel, vendar niso "potegnili" tako da je ostalo pri teh treh, ki ležijo v eni škatli user posted image . Enako so se obnesli Gormiti user posted image . Pri nas so amortizirana razna prevozna sredstva, Lego kocke, punčke, kuhinja in barvice vseh vrst user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
19.1.2010 19:15:38   
NinaŠ
Zdaj sem ravno otroka dostavila v vrtec, kjer imajo danes pižama parti in potem spanje v vrtcu user posted image Me prav zanima kako se bo obneslo pri Tini user posted image . Sicer je bila zelo navdušena, tako kot za vsako stvar, samo velikokrat potem ko preide k dejanjem zatrokira user posted image . Anže pa nikdar ne pokaže pretiranega navdušenja, vendar dejanje vedno izpelje do konca, ne glede na njegova čustva. Čeprav bi, po prvem vtisu, ko ju srečaš, rekel obratno... user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 19.1.2010 19:17:41 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
19.1.2010 20:24:14   
*bubi*
Petarda, probaj, če si lahko kaj s tem pomagaš:
http://www.ringaraja.net/forum/smajliji/m_4215541/tm.htm

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
19.1.2010 20:58:27   
ada2

Petarda, probaj, če si lahko kaj s tem pomagaš:
http://www.ringaraja.net/forum/smajliji/m_4215541/tm.htm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se nič ne spoznam... grem raje spat, sem se sprijaznila, da mi pač več ne gre copy/paste, pa da ne najdem razlogauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.1.2010 20:38:44   
*bubi*
Ne tak hitro obupat, Ada user posted image

Se bova 1x ujeli in ti bom pomagala naredit nastavitve. Ni tak težko.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
20.1.2010 20:39:34   
*bubi*
Naty vam vsem skupaj pošilja lepe pozdrave user posted image
S pikecom sta že doma, ko ujameta ritem, pa se bo kaj oglasila.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
20.1.2010 21:21:16   
Urša
Nina, kako se je obneslo spanje v vrtcu? Naši imajo to samo v najstarejši skupini proti koncu, gredo najprej na pico , potem pa po temi peš z baterijami do vrtca, pižama party in spat.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.1.2010 21:41:08   
NinaŠ
Obneslo se je OK oz. super user posted image Otroka sta bila navdušena user posted image . Sicer je Tina sredi noči zlezla v vzgojiteljičino spalko user posted image , tako da so jo zjutraj skoraj malo iskali user posted image .... Smo jih pa starši dostavili v vrtec ob 19., prej domastuširali in jim pripravili večerjo, tako da so imeli v vrtcu potem le party s sladkarijami in slanarijami user posted image (ma nič narobe za tako priložnost), pravljico in spanje.

Naši imajo to samo v najstarejši skupini

Saj naša dva sta OBA v najstarejši skupini user posted image , Tina bo tu pač 2 leti. Naši imajo pa konec leta "vrtec na kmetiji" za 3 dni (2 nočitvi) user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.1.2010 21:42:27   
NinaŠ
Naty, dobro se cartajte user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.1.2010 23:04:37   
Naty_ka
Dober večer user posted image

Samo vas na brzino pozdravim.
Najlepša hvala vsem za lepe želje.

Ja, midva z Erikom sva doma in počasi se navajamo drug na drugega in iščemo ritem.

Bi vam z veseljem prilimala kakšno slikico, pa če sem odkrita, se mi ne da najprej nalagat v album pa potem še sem. Sem pa dala gor eno na FB-tam je vse skup majn zakomplicirano.

Tako, zdaj pa šibam spat. Fajn bodite. Se oglasim kaj ko bo čas.

Lahko noč.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.1.2010 8:31:17   
ada2
dober dan - letim na FBuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.1.2010 10:52:29   
petarda

dober dan - letim na FBuser posted image

enako user posted image

Naty ti pa nam ob priliki še zaupaj porodno zgodbo. user posted image

Nina me veseli, da se je super izteklo, pri nas kar dvomim, da bi bilo OK... Za tisti vikend paket pa skoraj garantiram, da nebi bilo Ok user posted image ....bi se pa pustila presenetit, ker drugače gre v vrtec zelo rad in letos ima suuuuuuuuuuuper vzgojiteljici. Ravno predvčerajšnjim smo bili vsi skupaj na Trški gori-pohod z lučkami, otroci so bili navdušeni, starši pa tudiuser posted image ...čeprav sem komaj na vrh prilezla user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
22.1.2010 9:50:44   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image da'vte lažje za PCjem sedele in na RR kaj naklofale user posted image

Naty res imaš krasnega fanta user posted image in že sedaj je taprav de(s)c user posted image . Ponavadi so novorojenči vizualno nedoločljivi po spolu, ampak Erika pa ne moreš zgrešit user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
22.1.2010 13:31:49   
ada2
eeeemm.... pomoč...

sem se malo izživljala v kuhinji in skuhala en ogromen lonec bujte repe, zdaj mi pa manjka lačnih ust.... pa samo upam, da, ko pride andrej domov ne bo zavihal nosa, da on tega ne jeuser posted image
upam, da se nečakinja iz šole grede kaj tu ustavi, da vsaj nekaj v promet spravimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
22.1.2010 14:17:20   
*bubi*

eeeemm.... pomoč...

in kako pomoč zdaj rabiš? user posted image user posted image user posted image

Počakaj, da se nočna smena začne in 113 pokliči user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
22.1.2010 14:19:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Smo jih pa starši dostavili v vrtec ob 19., prej domastuširali in jim pripravili večerjo, tako da so imeli v vrtcu potem le party s sladkarijami in slanarijami user posted image (ma nič narobe za tako priložnost), pravljico in spanje.

[

potem pa so še cel dan v vrtcu ostali? Ali ste jih morali it zjutraj pocartat? user posted image

Joj, meni bi bilo ful všeč, če bi jim kako letovanje organizirali. Saj pred leti so na morje šli, zdaj pa tega menda ni več.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
22.1.2010 14:19:53   
*bubi*
Naty user posted image  user posted image

Saj se bosta hitro navadila.

Mene bolj kot porodna zgodba zanima, kako je S sprejel bratca user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

varstvo
Siana

Kam raje daste otroka?

V vrtec (77%)

Varuški (23%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!