Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 10:45:51
|
|
|
|
Naty_ka
|
Alo babe IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naty na raport... mislim, da je čas, da se začneš vsak dan javljat Ada, komu pa naj se javljam? Sama sebi? Čisto ste se poslabšale...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 11:06:43
|
|
|
|
ada2
|
ja komu... meni sicer preverim vedno še na FB, če imaš kmetijo urejeno, pol vem, da si še doma
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 11:40:45
|
|
|
|
petarda
|
Ja pa meni Jaz sem pa odnehala s kmetijo...mi ni zneslo...dokler mi je Simon pomagal je še nekako šlo, potem je zbolel, potem še vikend cel zaseden, pa je šlo vse v franže...se sploh ne upam pogledat ....pa tak počasi mi je delala povezava, da res ni bilo smisla, ker je bilo več jeze kot veselja Mi smo pa pravkar pojedli kosilo...vidim, da sem bila danes zgodnja ...se kar pozna tole vreme, zunaj dež, potem pa itak moraš noter bit in imaš čas skuhat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 12:28:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja komu... meni sicer preverim vedno še na FB, če imaš kmetijo urejeno, pol vem, da si še doma Na to pa se ne zanašaj preveč- glede kmetije in urejenosti. Zjutraj mi jo porihta Gregor preden gre v službo: mojo in njegovo ( pa ne me vprašaj od kod mu volja, ker za to da porihta obe kmetiji porabi dobre pol ure. In njemu ni problem toliko prej vstati ) . Pa zvečer je to tudi njegovo delo. Jaz če se mi da in če imam čas, potem čez dan postorim kakšno malenkost.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 12:29:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
Sicer pa, jaz se vama lahko javim, ja. Samo glede na to, da sta tako redko tukaj, bom verjetno jaz že prej iz bolnice doma z otrokom, kot pa bosta vidve ugotovile, da me že nekaj časa ni...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 17:03:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Khm...Khm...Khm... Kje ste vse? Lenobe? Zunaj tak fajn dežek pada, ve pa tiho...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 18:40:30
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Sicer pa, jaz se vama lahko javim, ja. Samo glede na to, da sta tako redko tukaj, bom verjetno jaz že prej iz bolnice doma z otrokom, kot pa bosta vidve ugotovile, da me že nekaj časa ni... da si ne boš kaj naredla sem te že zdaj pogrešala, pa sigurno sem vsak dan vsaj 1x tu no, glede farme pa... saj te bo menda Gregor peljal, ne? no, in potem če vidim tvojo in njegovo farmu neporihtano, je to lahko en znak za alarm, a ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 19:08:28
|
|
|
|
Urša
|
Kako pa vidite če je kmetija porihtana ali ne? A je to spet kaka FB fora?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 20:08:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj si me pa nasmejala, Ada. Ja, v planu je da me bo peljal Gregor. Če le ne bo slučajno kje na drugem koncu SLO
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 20:10:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kako pa vidite če je kmetija porihtana ali ne? A je to spet kaka FB fora? Urša, drugega ti ne preostane kot da začneš farmat pa ti bo hitro jasno Pa tako jaz kot Gregor oba rabiva sosede... Tako da kar pogumno...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 20:17:01
|
|
|
|
petarda
|
Me zanima kolk bosta mela časa za farmo, ko bo še en pri hiši ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 20:18:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Me zanima kolk bosta mela časa za farmo, ko bo še en pri hiši .... Aja...edino, če bo tak priden kot je bil Sergej, ko je že od začetka cele noči pa do desetih zjutraj spal .... A spol vesta? Pa povesta? ...a imena imata že zbrana? Pa kakšna?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:08:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
Če že jaz ne bom imela časa, bo pa Gregor ziher farmal Spol: ne vemo. Je pa res da sem imela samo 2 UZ pri moji G. Ime? Za vemo, če bo pa pa še verjetno sam bog ne ve... Tokrat namreč ime zbira Gregor in ne najde moškega imena ki bi se mu dopadlo!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:10:51
|
|
|
|
ada2
|
eh petarda, če jaz zmorem 2 farmi obdelovat pri 3 otrocih, bo pa naty pri 2 tudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:16:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Me zanima kolk bosta mela časa za farmo, ko bo še en pri hiši .... Imam mogoče po eni strani srečo, da je tak letni čas in Gregor nima gužve v službi in bo več doma. Kako bo pa dejansko pa bomo videli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:18:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa lepo prosim če mi zdaj nikam ne odideta, ker meni farma ne dela in nebi rada sama sedela pri RR. Pa tudi kvačkat ne morem več, ker sem danes pol dneva presedela pri enem prtu in si moram malo odahnit. Zdaj delam enega takega božičnega. Je ful lep pa kr precej zahteven. Moram zraven študirat kaj delam in biti skoncentrirana. Pa mi po enih petih urah kar malo motivacija pade...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 8.12.2009 21:19:32 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:24:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja komu... meni sicer preverim vedno še na FB, če imaš kmetijo urejeno, pol vem, da si še doma dober indikator
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:24:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Pa lepo prosim če mi zdaj nikam ne odideta, ker meni farma ne dela in nebi rada sama sedela pri RR. Pa tudi kvačkat ne morem več, ker sem danes pol dneva presedela pri enem prtu in si moram malo odahnit. Zdaj delam enega takega božičnega. Je ful lep pa kr precej zahteven. Moram zraven študirat kaj delam in biti skoncentrirana. Pa mi po enih petih urah kar malo motivacija pade... upam, da se ne sekiraš? 5 ur skupaj kvačkaš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:24:20
|
|
|
|
ada2
|
ja, naty, farma nekaj zajebava, ampak mi je le uspelo tolko notri priti, da sem pridelke pospravila, kopali, pa sejali bomo pa jutri... itak je nafte za traktor sfalilo si pa pridna s tem kvačkanjem a za si kake copatke nakvačkala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:27:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ne, nisem nič nakvačkala za . Se mi ne doapde. Pa ne vem zakaj. Imam še od S ene 6 parov "čeveljčkov" nakvačkanih ki pa mu jih nisem nikoli obula
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:29:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, grem spat.... ko je liga prvakov, nimam pravice do pilota Pa ravno danes, ko je nori dohtar že prej. HB, da je te glupe kmetije slavnih konec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:30:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, zdaj pa še rr zajebava Bubi, ne, ne sekiram se Je pa bilo danes tako vreme, da si nisem imela kaj drugega za začet. Pa še prt bo res lep in imam voljo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:30:13
|
|
|
|
petarda
|
Dobro, da ne dela, ste se vsaj tukaj javile ....a za punčko veste, pa ne poveste? .... Katera so pa v ožjem izboru za fantka? V tole kvačkanje pa kar noter padeš, vem ...podobno sem jaz pri goblenih ali pa pri tistih zapestnicah, ki smo jih včasih vezli....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:32:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
Za punčko, bo tisto kar bi bil že Sergej če bi bil . Ima že ena novemberka tako ime, pa mi je zagotovila, da je ne moti če bo še naši babiki tako ime. Glede fantka pa nimamo NIČ. Ni ne ožjega in ne širokega izbora...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2009 21:32:34
|
|
|
|
*bubi*
|
ada, na www.farmville.com dela Pa še en link: www.farmviller.com Tukaj pa je vse pregledno napisano, kaj se splača, kaka so darila, updejti,....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?