Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 11:23:54
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz nisem Upam pa, da konec meseca bom in da tokrat ostane .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 12:16:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro .... Kakšni lepi dnevi, mi pa doma z vročino .... Prejšnji teden petardito, zdaj junior ....upam, da se tukaj krog ustavi. Kako pa Jaka in Adam? ojoj, petarda za juniorja!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 12:16:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Jaz nisem Upam pa, da konec meseca bom in da tokrat ostane . Držim pesti, teni!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 12:33:22
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala, bubi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 14:10:34
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro .... Kakšni lepi dnevi, mi pa doma z vročino .... Prejšnji teden petardito, zdaj junior ....upam, da se tukaj krog ustavi. Kako pa Jaka in Adam? za vse bolančke otročka sta komaj zaspala, včeraj nista nič ker se je preveč dogajalo, sem se vstrašila da bo danes isto, pa ni ko se naspijo gremo v Kamnik glede slikic, jih moram dol dobiti iz fotiča, bom sedaj preverila če imam kakšno na tem računalniku
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 14:13:59
|
|
|
|
amy26
|
našla komaj eno slikico pa še ta je stara že 4.mesece, vse ostalo imam v službi pa še fotič je tam no dosti od takrat se nista spremenila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 15:16:11
|
|
|
|
Urša
|
Joooj, kako sta že velika! Jaka ima vročino, hripav glas, tgežko diha, tko da smo šli k dežurnemu pljuča poslušat, pa se nič ne sliši, tako da verjetno viroza. A se vam je že kdaj zgodilo, da se vam bi pokvarila ena stvar za drugo? Pri nas je v roku enega meseca pokvaril kavomat, prali stroj in avto, danes pa se nam je še lijak zamašil.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 15:18:11
|
|
|
|
Urša
|
Teni, držim pesti! Mene je tudi zadnjič zagrabilo, sem začela celo vozičke gledat po internetu, haha, no pa me je že spustilo. So pa pri moji učenki dobili sedmega otroka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 15:20:14
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zakaj se mi zdi, da je ena od nas ilegalka na drugem forumu? No zakaj? Jaz nič ne vem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 18:33:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zakaj se mi zdi, da je ena od nas ilegalka na drugem forumu? No zakaj? Jaz nič ne vem. Ja saj jaz (uradno) tudi ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 18:34:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, dve leti in pol je že Ela, kako sta že velika
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 18:34:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Teni, držim pesti! Mene je tudi zadnjič zagrabilo, sem začela celo vozičke gledat po internetu, haha, no pa me je že spustilo. So pa pri moji učenki dobili sedmega otroka! mogoče sem pa ravno tebe pri aprilkah videla
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.10.2009 18:36:11 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 18:50:16
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Teni, držim pesti! Mene je tudi zadnjič zagrabilo, sem začela celo vozičke gledat po internetu, haha, no pa me je že spustilo. So pa pri moji učenki dobili sedmega otroka! mogoče sem pa ravno tebe pri aprilkah videla Ne, ne, to pa zihr ne, sm ravno M zaključila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 19:03:04
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Teni, držim pesti! Mene je tudi zadnjič zagrabilo, sem začela celo vozičke gledat po internetu, haha, no pa me je že spustilo. So pa pri moji učenki dobili sedmega otroka! mogoče sem pa ravno tebe pri aprilkah videla kaj si pa ti tam delala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 19:11:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Teni, držim pesti! Mene je tudi zadnjič zagrabilo, sem začela celo vozičke gledat po internetu, haha, no pa me je že spustilo. So pa pri moji učenki dobili sedmega otroka! mogoče sem pa ravno tebe pri aprilkah videla kaj si pa ti tam delala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 19:37:15
|
|
|
|
Urša
|
Saj res, kaj si tam delala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 19:45:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Teni, držim pesti! Mene je tudi zadnjič zagrabilo, sem začela celo vozičke gledat po internetu, haha, no pa me je že spustilo. So pa pri moji učenki dobili sedmega otroka! mogoče sem pa ravno tebe pri aprilkah videla kaj si pa ti tam delala? Ja, to pa tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 19:50:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A se vam je že kdaj zgodilo, da se vam bi pokvarila ena stvar za drugo? Pri nas je v roku enega meseca pokvaril kavomat, prali stroj in avto, danes pa se nam je še lijak zamašil. Za pop*****....Toliko naenkrat k sreči še ne.... .... upam, da tako ostane ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 20:51:01
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://www.ringaraja.net/nagrajenci-nivea_2023.html nagrajenke, poiščite se!! Bubika je zadela 2x, mamica pa 1x Pa Ado sem našla jeeee (sem pa čisto pozabila na to ) mirena? a to ne boli, ko ti vstavljajo? Ti si že 3x rodila in me sprašuješe, če boli tisto sekundo, ko M vstavijo? Sploh ni panike, meni je sicer svetovala, da pol ure prej en analgetik vzamem. Pa res ne vem, če je potreba. meni ni smešno, imam občutek, da bi me ful bolelo veš kak je, porodi meni niso bili neki hudi, pa sploh tista zavest, da dobiš potem dojenčka v roke... kaj bom pa dobla, ko mi vstavijo mireno? no, konec meseca moram itak na pregled k G zaradi brisa, pa se bom malo posvetovala...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 21:15:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 meni ni smešno, imam občutek, da bi me ful bolelo veš kak je, porodi meni niso bili neki hudi, pa sploh tista zavest, da dobiš potem dojenčka v roke... kaj bom pa dobla, ko mi vstavijo mireno? občutek brezskrbnosti, ne boš trepetala, ko bo zaostajala..... predvsem pa ne bo več . Suma sumarum še na vložkih prišparaš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 21:26:31
|
|
|
|
petarda
|
A res? Potem nimaš več ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 21:28:04
|
|
|
|
petarda
|
Pa bubi neki smo te spraševale... Samo, če imaš Mireno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 21:31:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa bubi neki smo te spraševale... Samo, če imaš Mireno Neeeeeeeeeeeee, nisem Poznam nekaj punc med aprilčicami.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 21:31:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A res? Potem nimaš več ? ne Možen stranski učinek. Ki je ful fajn
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.10.2009 10:03:37
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A res? Potem nimaš več ? ne Možen stranski učinek. Ki je ful fajn jaz se pa bojim, da bi šlo v drugo skrajnost in bi potem kar skoz imela, vsaj pri tabletah je bilo tako, da sem 2 meseca skupaj krvavela no, v glavnem, 20. imam pregled za bris, pa se zmenim še za to.... če se ne bom prej med junijke vpisala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Notranja naravnanostJaz sem...pozitivka (
50%)
negativka (
3%)
nekaj vmes (
47%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!