Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 19:10:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Super za Tejo. Kako to, da nima nobenega iz vrtca? Saj je hodila v istem mestu v vrtec kot OŠ. PA to mesto ni taaaaak blazno veliko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 19:24:57
|
|
|
|
Urša
|
Za Adama, da ne zboli- Jaka tudi neka viroza daje, tako da sem jo fajn naprej prenesla. Je rekel, da bo ''um (polglasnik) lu''.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:21:14
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro, hvala za kavico IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi gremo pa na bratvo Kaj ti pa tu ni všeč? Pa daj bodi vesela, no!!! Jaz sem bila zadnjič en dan in je bilo suuuuupeeeeer. Meni je všeč, lepo na zraku, s prijetnimi ljudmi, malo delaš, malo čvekaš...nimamo pa lastnega vinograda in je mogoče to razlika...ker mi poberemo, pomalcamo in gremo , lastniku pa potem ostane ful dela še naprej, pa sekiranja...mi pa potem spet samo pridemo, spijemo in gremo no, na koncu je pa res super izpadlo, samo sem se tak kostanjev nažrla, da sem cela napihnjena...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:23:10
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem se pa danes v otroške cunje vrgla... ahh, za fanta je končano, nuša pa še pride na vrsto. je pa adam začel nekaj kašljat, pa me je samo strah, da se kaj ne razvije, ker potem adijo operacija drugi teden pa od vsega tega sekiranja mi zamuja... bi mogla že včeraj dobit, pa še nič.... za Adama, zdaj jih ful potrebuje! Daj, Ada, no, zdaj bi bil čas še za eno sestrco pa daaaaj no....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:25:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem se pa danes v otroške cunje vrgla... ahh, za fanta je končano, nuša pa še pride na vrsto. je pa adam začel nekaj kašljat, pa me je samo strah, da se kaj ne razvije, ker potem adijo operacija drugi teden pa od vsega tega sekiranja mi zamuja... bi mogla že včeraj dobit, pa še nič.... za Adama, zdaj jih ful potrebuje! Daj, Ada, no, zdaj bi bil čas še za eno sestrco pa daaaaj no.... Saj Miha je tako priden, da si to lahko privoščiš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:27:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Za Adama, da ne zboli- Jaka tudi neka viroza daje, tako da sem jo fajn naprej prenesla. Je rekel, da bo ''um (polglasnik) lu''. Ja, začenja se čas viroz...juniorju je tudi ponoči nabilo na skoraj 40 smo ga ohlajali, svečko je dobil in danes je čez dan brez vročine, upam, da zdrži še noč ....za vse naše bolančke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:29:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa od vsega tega sekiranja mi zamuja... bi mogla že včeraj dobit, pa še nič.... ti samo upaj, da je od sekiranja, ne pa od .....čeprav....če bi že bilo....saj eden več se ne pozna tolk Za Adama, da zdrži zdrav skoraj dvomim, da bi bilo od , se ne spomnim kdaj sem nazadnje , sigurno pa ne več kot 2x v preteklem mesecu, pa še to tak "pri velki nedli dol" , tak, da bi blo kar čudežno... če pa bi že bilo, pa mislim, da bi me hitro sprejeli v tisti zeleni stavbi na začetku mesta Kaj to pomeni? ....kakšen nov položaj al kaj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:33:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem se pa danes v otroške cunje vrgla... ahh, za fanta je končano, nuša pa še pride na vrsto. je pa adam začel nekaj kašljat, pa me je samo strah, da se kaj ne razvije, ker potem adijo operacija drugi teden pa od vsega tega sekiranja mi zamuja... bi mogla že včeraj dobit, pa še nič.... za Adama, zdaj jih ful potrebuje! Daj, Ada, no, zdaj bi bil čas še za eno sestrco pa daaaaj no.... Saj Miha je tako priden, da si to lahko privoščiš jooj, mogoče, če bi bila kakih 5 let mlajša, pa če ne bi miha bil še tako majhen... eh, pa kaj sploh o tem govorimo, itak, da nisem noseča, pa sploh ni treba razmišljat, sem pa se zdaj odločila, da grem na prevez jajcevodov, ker ne mislim več tvegat ...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:39:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa od vsega tega sekiranja mi zamuja... bi mogla že včeraj dobit, pa še nič.... ti samo upaj, da je od sekiranja, ne pa od .....čeprav....če bi že bilo....saj eden več se ne pozna tolk Za Adama, da zdrži zdrav skoraj dvomim, da bi bilo od , se ne spomnim kdaj sem nazadnje , sigurno pa ne več kot 2x v preteklem mesecu, pa še to tak "pri velki nedli dol" , tak, da bi blo kar čudežno... če pa bi že bilo, pa mislim, da bi me hitro sprejeli v tisti zeleni stavbi na začetku mesta Kaj to pomeni? ....kakšen nov položaj al kaj? to je pa štorija ene naše pokojne stanovalke, ki mi je zelo velio pomenila, ker sem jo poznala že od malega... namreč ona nam je v službi razlagala kako je svojega sina učila spolne vzgoje... in mu je rekla: veš, sine, ko se boš rad imel s kako deklico moraš vedno uporabljati kondom, tako se boš izognil nepotrebnim težavam. in on jo je vprašal: kaj pa če bo potreba prevelika, jaz pa kondoma ne bom imel? pa je ona rekla: ja pol moraš pa pri veliki nedelji dol. ( velika nedelja je ena postaja pred ormožem, če se pelješ z vlakom, ampak tak narečno rečemo velka nedla)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:45:48
|
|
|
|
*bubi*
|
http://www.ringaraja.net/nagrajenci-nivea_2023.html nagrajenke, poiščite se!! Bubika je zadela 2x, mamica pa 1x Pa Ado sem našla
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.10.2009 20:46:51 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:46:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, Mirena je tudi ful fajn zadeva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 20:58:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa od vsega tega sekiranja mi zamuja... bi mogla že včeraj dobit, pa še nič.... ti samo upaj, da je od sekiranja, ne pa od .....čeprav....če bi že bilo....saj eden več se ne pozna tolk Za Adama, da zdrži zdrav skoraj dvomim, da bi bilo od , se ne spomnim kdaj sem nazadnje , sigurno pa ne več kot 2x v preteklem mesecu, pa še to tak "pri velki nedli dol" , tak, da bi blo kar čudežno... če pa bi že bilo, pa mislim, da bi me hitro sprejeli v tisti zeleni stavbi na začetku mesta Kaj to pomeni? ....kakšen nov položaj al kaj? to je pa štorija ene naše pokojne stanovalke, ki mi je zelo velio pomenila, ker sem jo poznala že od malega... namreč ona nam je v službi razlagala kako je svojega sina učila spolne vzgoje... in mu je rekla: veš, sine, ko se boš rad imel s kako deklico moraš vedno uporabljati kondom, tako se boš izognil nepotrebnim težavam. in on jo je vprašal: kaj pa če bo potreba prevelika, jaz pa kondoma ne bom imel? pa je ona rekla: ja pol moraš pa pri veliki nedelji dol. ( velika nedelja je ena postaja pred ormožem, če se pelješ z vlakom, ampak tak narečno rečemo velka nedla) Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaa....naša priljubljena postaja, torej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 21:03:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://www.ringaraja.net/nagrajenci-nivea_2023.html nagrajenke, poiščite se!! Bubika je zadela 2x, mamica pa 1x Pa Ado sem našla Čestitke. Kako se je pa sodelovalo Spomin je bilo treba igrat. Se je kar nekaj časa vrtela reklama tukaj na RR.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 21:08:35
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://www.ringaraja.net/nagrajenci-nivea_2023.html nagrajenke, poiščite se!! Bubika je zadela 2x, mamica pa 1x Pa Ado sem našla jeeee (sem pa čisto pozabila na to ) mirena? a to ne boli, ko ti vstavljajo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 21:12:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa od vsega tega sekiranja mi zamuja... bi mogla že včeraj dobit, pa še nič.... ti samo upaj, da je od sekiranja, ne pa od .....čeprav....če bi že bilo....saj eden več se ne pozna tolk Za Adama, da zdrži zdrav skoraj dvomim, da bi bilo od , se ne spomnim kdaj sem nazadnje , sigurno pa ne več kot 2x v preteklem mesecu, pa še to tak "pri velki nedli dol" , tak, da bi blo kar čudežno... če pa bi že bilo, pa mislim, da bi me hitro sprejeli v tisti zeleni stavbi na začetku mesta Kaj to pomeni? ....kakšen nov položaj al kaj? to je pa štorija ene naše pokojne stanovalke, ki mi je zelo velio pomenila, ker sem jo poznala že od malega... namreč ona nam je v službi razlagala kako je svojega sina učila spolne vzgoje... in mu je rekla: veš, sine, ko se boš rad imel s kako deklico moraš vedno uporabljati kondom, tako se boš izognil nepotrebnim težavam. in on jo je vprašal: kaj pa če bo potreba prevelika, jaz pa kondoma ne bom imel? pa je ona rekla: ja pol moraš pa pri veliki nedelji dol. ( velika nedelja je ena postaja pred ormožem, če se pelješ z vlakom, ampak tak narečno rečemo velka nedla) Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaa....naša priljubljena postaja, torej ja, samo veš kolko smeha je bilo na ta račun v službi , kar predstavljaj si eno suho staro ženičko, ki pripoveduje take zgodbice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 21:59:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://www.ringaraja.net/nagrajenci-nivea_2023.html nagrajenke, poiščite se!! Bubika je zadela 2x, mamica pa 1x Pa Ado sem našla jeeee (sem pa čisto pozabila na to ) mirena? a to ne boli, ko ti vstavljajo? Ti si že 3x rodila in me sprašuješe, če boli tisto sekundo, ko M vstavijo? Sploh ni panike, meni je sicer svetovala, da pol ure prej en analgetik vzamem. Pa res ne vem, če je potreba.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 22:24:06
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.10.2009 22:35:26
|
|
|
|
Teni_
|
Nima nobenega iz njene skupine. Vsi so v A razredu, ona pa je B. Nekaj pa jih je še i Bistrice ob Dravi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 7:39:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Lepo nedeljo vam želim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 7:40:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Zakaj se mi zdi, da je ena od nas ilegalka na drugem forumu?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 7:55:03
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Lepo nedeljo vam želim dobro jutro pa za vse, oz. mlekec lepa nedelja, ampak mrzzzzla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 8:01:02
|
|
|
|
amy26
|
naša dva sta tudi smrkava pa skos po malem kašljata ampak dokler ni vročine in sta v redu razpoložena je ok sedaj gledata živ žav, jaz pa končno malo miru, ga ponavadi sploh nimam, niti ob nedeljah, danes pa imam ker je nečakinja pri nas prespala in skupaj v spalnici gledajo risanke, prav paše ena pomoč Lisa jima mleko naredi, ju obleče, igra se z njimi, jih krega prav paše malo uživat me pa čaka gora cunjic za sortirat, premajhne stvari ven in v škatle spakirat pa večje notri, sploh se ne spravim v delo, sem imela skos izgovor da nimam širokega salotejpa da škatle zlepim tako da sem odlašala, zdaj ga imam pa bo treba zagrabiti za delo kosilo pa danes tašča kuha, tako da mi to ne treba, imamo pa na izbiro da gremo moji mami na kosilo ker moram nečakinjo domov peljati ali pa doma ostati in potem v Kamnik na večerjo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 8:20:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Amy, daj no kako fotko tvojih sončkov gor. Ela mora bit že velika al pa po mailu pošlji
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.10.2009 10:27:27
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro .... Kakšni lepi dnevi, mi pa doma z vročino .... Prejšnji teden petardito, zdaj junior ....upam, da se tukaj krog ustavi. Kako pa Jaka in Adam? Amy ti kar kosilo lepo pri tašči, potem pa v Kamnik na izlet & večerjo...kaj češ lepšega. Bubi a je spet kaka ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Partner pri porodusmžAli bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?DA (
86%)
NE (
14%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!