ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa od vsega tega sekiranja mi zamuja... bi mogla že včeraj dobit, pa še nič.... ti samo upaj, da je od sekiranja, ne pa od .....čeprav....če bi že bilo....saj eden več se ne pozna tolk Za Adama, da zdrži zdrav skoraj dvomim, da bi bilo od , se ne spomnim kdaj sem nazadnje , sigurno pa ne več kot 2x v preteklem mesecu, pa še to tak "pri velki nedli dol" , tak, da bi blo kar čudežno... če pa bi že bilo, pa mislim, da bi me hitro sprejeli v tisti zeleni stavbi na začetku mesta Kaj to pomeni? ....kakšen nov položaj al kaj? to je pa štorija ene naše pokojne stanovalke, ki mi je zelo velio pomenila, ker sem jo poznala že od malega... namreč ona nam je v službi razlagala kako je svojega sina učila spolne vzgoje... in mu je rekla: veš, sine, ko se boš rad imel s kako deklico moraš vedno uporabljati kondom, tako se boš izognil nepotrebnim težavam. in on jo je vprašal: kaj pa če bo potreba prevelika, jaz pa kondoma ne bom imel? pa je ona rekla: ja pol moraš pa pri veliki nedelji dol. ( velika nedelja je ena postaja pred ormožem, če se pelješ z vlakom, ampak tak narečno rečemo velka nedla) Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaa....naša priljubljena postaja, torej ja, samo veš kolko smeha je bilo na ta račun v službi , kar predstavljaj si eno suho staro ženičko, ki pripoveduje take zgodbice