ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Navadi se! ....ne resno....isto, kot sem napisala že bubi...vztrajat, vztrajat, vztrajat....se obrestuje! Pa ne se pustit zdaj ob živce spravljat...sta vseeno še premala...šparaj jih za takrat, ko bodo naredili vozniški izpit, cele noči hodili okrog, me pa ne bomo vedele kje so, s kom so in kaj delajo....pa šparaj jih za takrat, ko boš dobila "ta mlade" k hiši ... Jaz na srečo s petarditom nimam problemov...se da vse zmenit, vse razume, bolj pridnega otroka si ne bi mogla želeti...v bistvu je preveč priden...nima svoje izpušne točke...se ne izpiha, ne da jeze iz sebe...kar sploh ni dobro. Če mu kaj ni všeč, upogne ramena in gre v posteljo...ko ga vprašam kaj dela, pravi, da razmišlja .... Sva se ravno včeraj pogovorila o tem, da če mu kaj ni prav, če ga kaj muči...da mora to vedno povedat in se bomo potem, če ne prej zvečer pred spanjem pogovorili... Da ni prav, da je samo tiho, če mu kaj ne paše, ker ga potem lahko začne bolet želodček, trebušček, glava... Je pa pri nas dostikrat tako, da mu kaj ni prav, ker junior je itak zdaj šef .... preizkuša in preizkuša meje...vedno znova in znova jih skuša premaknit in čaka, če bom-o odreagirali...in dostikrat pride tako, da petarditu kaj vzame, podre ali ga udari...on pa nič..... ...ampak saj bo..... sem mu povedala, da so to faze dvoletnikov in da bo minilo...in da mu ne smemo popuščat...tudi on ne. Včeraj je ravno junior zamahnil proti meni, kao da me bo udaril ...pa me petardito pogleda in pravi: "Misliš, da je že v puberteti?" to je pa genau isto kot pri nas adam miren, potrpežljiv, miha pa kot da mu je v rit zlezlo 100 rojev sršenov .... z vsakim hoče obračunati fizično, prav čaka kjer bo lahko kaj ušpičil, pokvaril.... v playstation mu je uspelo naenkrat 6 cdjev porinit , da smo ga morali kar na servis odpeljat. da o tem kdaj smo nazadnje imeli doma pospravljeno sploh ne govorim... lahko le ugibam. potem ga pa skregamo, pa pogleda s tistimi velikimi žalostnimi učkami, da te kar nekje spika.... aaaaah, pravi glumac je. vedno pravim uboga tista deklica, ki ga bo dobila drugače pa.... ne morem se rešit kirurgije ... ok, zaključila sem včeraj, pa kolokvij sem uspešno opravila, ampak že danes sem bila spet tam, ko sem ata peljala, ki je v torek v parku padel v en prepad in si natolkel nogo, pa ga prej nismo spravili k zdravniku, ker njega nič ne boli, oteklina bo pa že sama izginila ... ja, danes pa je komaj iz postelje vstal, komaj hodi.... sva šla k dežuenemu, pa na slikanje in v ponedeljek mora nazaj, da mu bodo odprli in sčistili, ker se mu dela velik hematom ... zdaj samo upam, da se bom lahko v službi zmenila, da dobim fraj. po 6 tednih se vračam v svojo službo in že fehtarim za prost dan joj joj. da o tem kako smo hudi nanj sploh ne govorim ... on se pri svojih 83 letih spravi v prepad reševat eno drevo (jah, ne more iz svoje kože... gozdar s srcem in telesom ), ki ga je "napadla" ena ovijalka.... pa še očala je tam izgubil in sem šla z nušo in nečakom iskat, ampak nismo našli.... so verjetno padla čisto na dno oz. do potoka, ki teče na dnu... ampak tja pa ne lezem.... še tako sreča, da ni bilo kaj hujšega....