petarda
|
Luka je pa krasen...bil in je zdaj s to frizuro . In čisto verjamem, da ga bivši sosed ni prepoznal, ker je čisto drugi . So pa tudi meni všeč fantki z dolgimi lasmi...ne samo, da so mi všeč...ampak so mi ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....ampak samo fantki....FANTJE z dolgimi lasmi pa mi niso niti malo všeč...ala Jure R. Glede tistega nekaj, kar je in ni.... ko mi je pri 16-tih umrl oči, me je edino to, da sem verjela, da pazi name, da je z mano... držalo pokonci...da bi ga kdaj srečala, čutila...ga nisem, čeprav sem ga prosila naj da kakšen znak .... Edino, kar se mi je "nenavadnega" zgodilo je pa sledeče.... Vedno mi je bilo ful žal, ker oči ni spoznal lubija, pa ker ni mogel biti na poroki, me predat, pa v nosečnosti sem bila žalostna, ker ne bo videl vnuka.... in ko sem rodila in so petardita položili v tisto grelno posteljico...sem ga pogledala in videla NJEGA....moj oči.....z vsemi gubami, ki jih je imel, čisto tak, kot je bil...dojenček z glavo starejše osebe (creepy, ja...samo niti ni bilo ).... Ampak sem bila tiho, da si ne bi mislili, da me je porod toliko zdelal ....in potem je moj , ki je mojega očija videl samo na slikah in enem videoposnetku, rekel: "poglej lubi...tvoj oči...petardito je čisti on...ziher nas je prišel pogledat", in sva oba tisto minuto strmela v njega....ampak samo tisto minuto je bil čisto, čisto podoben mojemu očiju...ampak v piko....takoj zatem je petardito ratal čisto svoj, podoben bolj lubiju, kot meni...šele zdaj se spet nagiba na mojo stran... No...in to izkušnjo sem jaz vzela, kot da me je prišel takrat oči pogledat, čestitat, potolažit, razveselit....vse hkrati... .... in ko sem rojevala juniorja in minija.....sem se zelo veselila trenutka, ko bi spet prišel...ampak ga ni bilo...tudi ni nič takega opazil.... ....v bistvu kar razočaranje...a imam feeling, da se bo spet kje pojavil, ko ga bom res rabila.....saj zdaj, ko berem kaj pišem...se sama sebi zdim čudna ...zato ti Nina nič ne zamerim, če se bom tudi tebi ....ampak izkušnja je pa taka .... Bi še verjela, da sem ga videla, ker sem pač mislila na njega...da ga je videl pa moj ...to mi je pa takrat takoj dalo mislit...
|