petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka joj, jaz sem pa mislila, da se bo meni spipalo. Prav tako kot vidve ada in petarda opisujeta, sta moja dva. Nemogoča sta. M nekaj časa mirno prenaša, M muhe, potem pa ji da nazaj. Potem se pa začne. Včeraj v avtu je malo malo manjkalo, da bi jo nekje odložila . Ma, hvala bogu! ...ker jaz sem res že mislila, da smo mi preveč popustljivi in je zato tak .... sploh, ker mi je njuna prababica rekla, da tega pa ne smem pustit...ja hudiča...saj ne pustim...samo kaj naj ...ga nažgem ko bika .... še vedno mislim, da bomo vse rešili s pogovorom, s kaznijo....in najbolj z doslednostjo...res za vsako ga bom kaznovala in mu povedala za kaj je kazen...zdaj sem si prav zadala ta projekt, časa imam itak dovolj, živce pa tudi spočite, ker nisem v službi... ... evo danes zjutraj sem jih pokala vse tri v avto, da ju peljem v vrtec in mi je pobegnil po parkirišču...pa mu pravim...POČAKAJ, junior POČAKAJ....on pa veselo naprej...in ko sem krenila za njim mi je hotel pobegnit, gledal nazaj, tekel naprej in se zabil v naš kombi...itak jok...sem ga samo pobrala, mu rekla prav je tako, ker ne ubogaš in potem se poškoduješ...mogoče si boš zapomnil za naslednjič, da če pravim počakaj je treba počakat....je tulil skoz do vrtca, tam sva se pogovorila in je potem rekel: "Oprosti, mami", ampak sem prepričana, da se ga še ni prijelo....ampak počasi pa bo...enkrat ...jaz mislim, da pri tako malih otročkih še ni problem, ker samo sprobavajo koliko daleč lahko grejo in do kje jih pustimo...ko bo pa enkrat tako velik kot petardito....oziroma tam štiri leta...potem pa ni več trte mrte....potem pa že mora vedet kje je meja . Je pa res, da pri petarditu verjetno nisem toliko zaznala tega iskanja meje, ker je bil sam, edini...in smo se lahko samo njemu posvečali...zdaj nas je malo več, vsak nekaj po svoje in itak je otrok zmeden...ampak, kot sem že rekla...bo že...enkrat
|