|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
22.4.2011 21:43:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Lep petek vam želim, lepe praznike... bubi vi se pa lepo imejte na morju user posted image

vi verjetno šibate proti morju, da se že danes poslavljaš user posted image

Tudi vi maximalno uživajte!!!

Mi še ne gremo, bomo šunko in jajčka doma počakali user posted image

Smo hoteli, ja...pa ni ratalo....odrinemo jutri, tako, da se bomo s šunko in jajčki vseeno dol sladkali user posted image . Smo pa danes barvali jajčka...v kurkumi, v čebuli, v vinu in v foliji...zadnja varianta je še najbolj enostavna in orng prime user posted image ....

Evo...res lepe praznike vam želim....veliko lepih trenutkov v krogu družine user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
22.4.2011 23:54:41   
*bubi*

in v foliji...zadnja varianta je še najbolj enostavna in orng prime user posted image ....

Kaj če bi ti to malo podrobneje razložila?

Mi bomo jutri barvali jajčke.... zdaj pa še pečem kolačke, da jih bosta lahko jutri krasila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
23.4.2011 7:46:22   
petarda

in v foliji...zadnja varianta je še najbolj enostavna in orng prime user posted image ....

Kaj če bi ti to malo podrobneje razložila?

Mi bomo jutri barvali jajčke.... zdaj pa še pečem kolačke, da jih bosta lahko jutri krasila user posted image

Eh...brezveze...samo petardito se je v Mullerju zagledal v te folije...v bistvu jajček samo skuhaš in ga zaviješ v tako barvno folijo....podobno, kot alu folijouser posted image .... meni ni všeč, mala dva sta pa lepo zavijala user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
23.4.2011 8:05:32   
*bubi*
aha, nekaj podobnega smo imeli lani. Ampak jajčke najprej pobarvaš in jih potem ovijaš v srebrno folijo in se ta srebrna barva prime na njih.

Letos bomo pa..... hahahah... presenečenje.....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
23.4.2011 11:07:04   
Paštetka

aha, nekaj podobnega smo imeli lani. Ampak jajčke najprej pobarvaš in jih potem ovijaš v srebrno folijo in se ta srebrna barva prime na njih.

Letos bomo pa..... hahahah... presenečenje.....

evo, mi smo letos tak barvali. user posted image

Petarda, bubi, uživajta na dopustu, ostale pa doma. Vesele velikončne praznike želim vsem.

Mi pa odputujemo v ponedeljek, via Turčija.

Tako, da se bomo še danes napokali z žegnjano šunko, .... user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
23.4.2011 17:17:42   
Urša
Tudi jaz želim lepe praznike, vsem, ki odpotujete, pa lepo vreme in polno novih dogodivščin!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
23.4.2011 21:08:30   
ada2
Vesele praznike vsem tudi od nas.
naj povem, da sem jaz že ok - sm šla celo danes delat - polovičko, pa mi je kar malo žal, ker sem bila potem cel dan žalostno jezna zaradi ene ženske, ki je naredila grozno neumnost.... ne moreš verjet kaj vse nosi ta zemljauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
23.4.2011 21:11:05   
*bubi*
Tudi mi vam želimo lepo praznično nedeljo in lep praznično-počitniški teden!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
24.4.2011 6:27:34   
kvaka
Za Veliko noč, vam pošiljamo v pomoč:
enga zajca, ki rad štriha jajca,
eno pišče, ki hren išče,
in pa kuharico lisico, da vam speče orehovo potico.

Lepe Velikonočne praznike :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
24.4.2011 7:27:49   
NinaŠ
Vesele praznike želimo tudi iz našega konca user posted image

...pa današnji sonček je nujno izkoristiti user posted image user posted image user posted image user posted image , ker za nprej so obeti vse prej kot sončni user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
24.4.2011 18:43:25   
NinaŠ
Hoj, hoj!

Vidim, da ste vse že na dopustu user posted image

Sončka smo dodobra izkoristili, no sicer je bil večji del poti po gozdu user posted image , ampak vroče je bilo pa vseeno. Tina je že na OF user posted image user posted image user posted image , kar pa me ne čudi, saj smo se danes vsi pošteno utrudili user posted image user posted image user posted image user posted image .  Itak pa moram prilimat kako fotko, da se malo pohvalim user posted image user posted image user posted image

ob poti je raslo lepooooo cvetoče grmovje in naša pozerka je takoj hotela pozirati user posted image  
user posted image   

s Triglavom v ozadju
user posted image

pa kaj druzga če ne spet sneeeeeg user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 24.4.2011 18:48:21 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
25.4.2011 7:04:10   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
25.4.2011 20:10:10   
NinaŠ
...pa lahko noč user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
26.4.2011 15:43:54   
ada2
o nina luštne slikiceuser posted image , kot vedno.
mi smo tudi uživali čez vikend, pa včeraj, danes je sicer deževno, ampak sem pa v službi uživala.... sem se nacartala z 1 in 2 dni starimi dojenčki.... me je kar zamikalo, ampak !?! bom se raje zdaj še ta teden pri drugih naslajala, potem avgusta pa dobimo eno štručko v družini, pa bom šla tja zadovoljevat take potrebeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
27.4.2011 8:07:57   
NinaŠ

sem se nacartala z 1 in 2 dni starimi dojenčki.... me je kar zamikalo, ampak !?!

Ada, neuničljiva si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
28.4.2011 21:24:50   
NinaŠ
user posted image sva z Ado edini, ki malikujeva bližajoči se praznik user posted image  user posted image user posted image user posted image No glavn da uživate na počitnicah user posted image user posted image user posted image Moja otroka tudi ...malo pri mami, malo pri prjatlih, doma komaj kaj utegenta biti user posted image

Smo pa ugotovili, da Tina neizmerno privlači klope user posted image - že tretjega v zdanjem mesecu smo ji včeraj odstranili, medtem ko ga nihče drug še ni pridelal user posted image . Včeraj ga je dobila, ko smo šli s kolesom user posted image user posted image user posted image do Peričnika (no do slapa sicer peš, vendar tam ni ne trave ne listavcev user posted image Zdaj moram pa resno razmisliti o kakem Autanu oz. nečem podobnem, samo s to kemijo jo mazat vsak dan mi pa tudi ni user posted image .

Jaaa, danes je dobila novo kolo - 20 colskega s prestavami, iiiiiiiiiiiiiiiiii kakšno veselje user posted image Takega:   http://www.sportshop.si/ProductInfo.aspx?product_id=1009 

Kaj je še novega user posted image user posted image user posted image

Ja ravno me je klicala prijateljica, pri kateri danes moja2 prenočujeta user posted image , da so se njenemu sinu zelo verjetno danes spustile norice user posted image , vsaj tako zgledajo pikce user posted image ... ... tako da sem ji naročila, da jih mora zdaj dati obema (tako Tini kot Anžetu), da bomo mi potem v eni rundi podelali user posted image

No OK, zdaj pa kliče postelja... ...no ja pravzaprav mislim da je glas user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
29.4.2011 7:35:21   
NinaŠ

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
29.4.2011 10:23:55   
kvaka
Dober dan tudi od nas.

Ne Nina z Ado nista edini dve, ki preživljata praznike doma user posted image . Imamo spet bolančka, Luka je prehlajen in vsake toliko časa ga kuha. Nisem šla nč zdravniku, ker naša P ima dopust, tako da ga bom probala sama pozdravit, mu dam par vpihov Ventolina, da lažje diha in upam da se stanje ne poslabša.
Smo imeli take lepe plane, kam vse bomo šli user posted image Pa bolj ko planiramo nikako se ne izide. Tako sem skeptična tudi za letošnji  dopust, se kar ne morem odločit pa rezervirat, ker bo zagotovo kdo zbolel. Tako je bilo že vsa leta do sedaj, da je šel vedno nekdo z antibiotikom na morje user posted image . Lani vsi trije, predlanskim pa še moj zdravn user posted image

Bravo za novo Tinino kolo user posted image user posted image user posted image
Kaj ne bo ponosna še jaz bi bila user posted image Naša dva si tudi želita novega na prestave, sam letos še odpade, drugo leto pa zagotovo dobita user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
29.4.2011 15:28:26   
NinaŠ
Sranje kvaka no, vi ste pa res veliko bolni user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da vam bodo kaj pomagale user posted image   Ob rezervaciji dopusta pa nuno doplačat zavarovanje za riziko odpovedi user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
29.4.2011 16:17:36   
ada2
jah, kaj hočemo, jaz bom še po vsej verjetnosti imela delovne praznike, če pa ne, pa me čaka učenjeuser posted image .... danes sem sicer opravila kolokvij iz porodno - ginekološkega dela, ampak kaj, tisto ta glavno še pa pride.... sem si ravno vso gradivo domov prišlepalauser posted image  ahhh, kdaj bom le utegnila vsaj prebrat????
drugače pa...iztekajo se mi dnevi na porodnem oddelku, jutri še grem, potem se pa na kirurgijo selim.... potem pa še na psihiatrijo.
in danes sem spet izkoristila vsako priložnost, da sem kakega malega bavčka pocartala.... sploh, ko so kričali ko so jim kri jemali, pa ko so jih na uz kolkov vozili.... pa ko so se mame zjutraj šle tuširat..... mi sploh ni hudo zjutraj vstat pa it delat, ko vem kaj me čakauser posted image
najbolj hecno pa je, ko kaka porodnica reče "ah, saj vi pa imate veliko posla z dojenčki, vsak dan." pol pa rečem, da ne, da je moje delo daleč vstran od dojenčkov, da imam na skrbi ostarele in samo debelo gledajouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
29.4.2011 16:19:53   
ada2
kvaka hitro se pozdravte, da boste lahko vsaj kak izlet opravili.
mi smo v sredo šli v mozirski gaj... ja, urša, sem imela namen poklicat, pol so se pa zraven prilepli še mama in ata, pa tašča in svak z družino... pa še dež se je vlil in na koncu smo potem šli samo do tete v varpolje.... ok, pokličemo obvezno drugičuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
29.4.2011 22:37:06   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sranje kvaka no, vi ste pa res veliko bolni user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da vam bodo kaj pomagale user posted image   Ob rezervaciji dopusta pa nuno doplačat zavarovanje za riziko odpovedi user posted image

Ja res je, naš Luka nam kar nekje na tri do štiri tedne zboleva user posted image .  Do odstranitve žrelnice skoraj vedno tako, da smo bili na AB, sedaj pa dobi napade kašlja, prvi dan je tako nadležen suh kašelj, da kašlja v eno in ga od kašlja boli trebušček, mu nič ne pomaga, da bi se kašelj pomiril. Čez noč in drugi dan pa je kašelj sočen, produktiven, takrat dobi malo povišano temperaturo tam do 38,5, ampak to samo en dan in se mu sama umiri brez protivročinskih preparatov. Je pa kašelj pri njem vedno prisoten, tudi ko je zdrav kašlja in so pljuča čista. Ne vem več kaj naj naredim, če grem k P mi pravi, da je vse bp in tudi na krvi se ponavadi nič ne pokaže. Tudi alergološka testiranja sva dala skozi pa je vse bp.
Še vedno se tolažim z besedami ene izmed zdravnic, da bo povsem okreval lahko traja tudi več let, tudi vse do vstopa v šolo. Ker je bil nedonošenček in so bila njegova pljuča slabše razvita user posted image .
Pa ne vem ali delam prav, ali bi morala še kaj bolj težituser posted image Imam pa teh kontrol in pregledov pri zdravnikih že čez glavo user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
30.4.2011 8:09:00   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem tudi danes na šihtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ... pa me tolaži vsaj misel, da je itak slabo vreme user posted image  Zvečer očitno še s kresovanjem ne bo nič user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
30.4.2011 14:50:21   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem tudi danes na šihtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ... pa me tolaži vsaj misel, da je itak slabo vreme user posted image  Zvečer očitno še s kresovanjem ne bo nič user posted image

jaz sem tudi dala skozi polovični šiht danes.... in kljub nasplošno veselemu vzdušju na porodnem oddelku smo bili neki zamorjeni danes.... včeraj zvečer se je namreč tu v bližini zgodila huda prometna nesreča v kateri so umrli 30 in 28 letni ženski in njun 12 letni bratec. cela bolnica je v šoku in samo o tem se govoriuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
30.4.2011 17:46:52   
NinaŠ
tu v bližini zgodila huda prometna nesreča v kateri so umrli 30 in 28 letni ženski in njun 12 letni bratec. cela bolnica je v šoku in samo o tem se govoriuser posted image

ja sem brala user posted image user posted image user posted image si sploh ne morem predstavljati žalosti staršev user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 30.4.2011 17:47:25 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?