Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.4.2011 21:43:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Lep petek vam želim, lepe praznike... bubi vi se pa lepo imejte na morju vi verjetno šibate proti morju, da se že danes poslavljaš Tudi vi maximalno uživajte!!! Mi še ne gremo, bomo šunko in jajčka doma počakali Smo hoteli, ja...pa ni ratalo....odrinemo jutri, tako, da se bomo s šunko in jajčki vseeno dol sladkali . Smo pa danes barvali jajčka...v kurkumi, v čebuli, v vinu in v foliji...zadnja varianta je še najbolj enostavna in orng prime .... Evo...res lepe praznike vam želim....veliko lepih trenutkov v krogu družine
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.4.2011 23:54:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda in v foliji...zadnja varianta je še najbolj enostavna in orng prime .... Kaj če bi ti to malo podrobneje razložila? Mi bomo jutri barvali jajčke.... zdaj pa še pečem kolačke, da jih bosta lahko jutri krasila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.4.2011 7:46:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda in v foliji...zadnja varianta je še najbolj enostavna in orng prime .... Kaj če bi ti to malo podrobneje razložila? Mi bomo jutri barvali jajčke.... zdaj pa še pečem kolačke, da jih bosta lahko jutri krasila Eh...brezveze...samo petardito se je v Mullerju zagledal v te folije...v bistvu jajček samo skuhaš in ga zaviješ v tako barvno folijo....podobno, kot alu folijo .... meni ni všeč, mala dva sta pa lepo zavijala .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.4.2011 8:05:32
|
|
|
|
*bubi*
|
aha, nekaj podobnega smo imeli lani. Ampak jajčke najprej pobarvaš in jih potem ovijaš v srebrno folijo in se ta srebrna barva prime na njih. Letos bomo pa..... hahahah... presenečenje.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.4.2011 11:07:04
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aha, nekaj podobnega smo imeli lani. Ampak jajčke najprej pobarvaš in jih potem ovijaš v srebrno folijo in se ta srebrna barva prime na njih. Letos bomo pa..... hahahah... presenečenje..... evo, mi smo letos tak barvali. Petarda, bubi, uživajta na dopustu, ostale pa doma. Vesele velikončne praznike želim vsem. Mi pa odputujemo v ponedeljek, via Turčija. Tako, da se bomo še danes napokali z žegnjano šunko, ....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.4.2011 17:17:42
|
|
|
|
Urša
|
Tudi jaz želim lepe praznike, vsem, ki odpotujete, pa lepo vreme in polno novih dogodivščin!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.4.2011 21:08:30
|
|
|
|
ada2
|
Vesele praznike vsem tudi od nas. naj povem, da sem jaz že ok - sm šla celo danes delat - polovičko, pa mi je kar malo žal, ker sem bila potem cel dan žalostno jezna zaradi ene ženske, ki je naredila grozno neumnost.... ne moreš verjet kaj vse nosi ta zemlja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.4.2011 21:11:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Tudi mi vam želimo lepo praznično nedeljo in lep praznično-počitniški teden!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.4.2011 6:27:34
|
|
|
|
kvaka
|
Za Veliko noč, vam pošiljamo v pomoč: enga zajca, ki rad štriha jajca, eno pišče, ki hren išče, in pa kuharico lisico, da vam speče orehovo potico. Lepe Velikonočne praznike :)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.4.2011 7:27:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Vesele praznike želimo tudi iz našega konca ...pa današnji sonček je nujno izkoristiti , ker za nprej so obeti vse prej kot sončni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.4.2011 18:43:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hoj, hoj! Vidim, da ste vse že na dopustu Sončka smo dodobra izkoristili, no sicer je bil večji del poti po gozdu , ampak vroče je bilo pa vseeno. Tina je že na OF , kar pa me ne čudi, saj smo se danes vsi pošteno utrudili . Itak pa moram prilimat kako fotko, da se malo pohvalim ob poti je raslo lepooooo cvetoče grmovje in naša pozerka je takoj hotela pozirati s Triglavom v ozadju pa kaj druzga če ne spet sneeeeeg
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 24.4.2011 18:48:21 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.4.2011 7:04:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.4.2011 20:10:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
...pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.4.2011 15:43:54
|
|
|
|
ada2
|
o nina luštne slikice , kot vedno. mi smo tudi uživali čez vikend, pa včeraj, danes je sicer deževno, ampak sem pa v službi uživala.... sem se nacartala z 1 in 2 dni starimi dojenčki.... me je kar zamikalo, ampak !?! bom se raje zdaj še ta teden pri drugih naslajala, potem avgusta pa dobimo eno štručko v družini, pa bom šla tja zadovoljevat take potrebe
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.4.2011 8:07:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro sem se nacartala z 1 in 2 dni starimi dojenčki.... me je kar zamikalo, ampak !?! Ada, neuničljiva si
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.4.2011 21:24:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
sva z Ado edini, ki malikujeva bližajoči se praznik No glavn da uživate na počitnicah Moja otroka tudi ...malo pri mami, malo pri prjatlih, doma komaj kaj utegenta biti Smo pa ugotovili, da Tina neizmerno privlači klope - že tretjega v zdanjem mesecu smo ji včeraj odstranili, medtem ko ga nihče drug še ni pridelal . Včeraj ga je dobila, ko smo šli s kolesom do Peričnika (no do slapa sicer peš, vendar tam ni ne trave ne listavcev Zdaj moram pa resno razmisliti o kakem Autanu oz. nečem podobnem, samo s to kemijo jo mazat vsak dan mi pa tudi ni . Jaaa, danes je dobila novo kolo - 20 colskega s prestavami, iiiiiiiiiiiiiiiiii kakšno veselje Takega: http://www.sportshop.si/ProductInfo.aspx?product_id=1009 Kaj je še novega Ja ravno me je klicala prijateljica, pri kateri danes moja2 prenočujeta , da so se njenemu sinu zelo verjetno danes spustile norice , vsaj tako zgledajo pikce ... ... tako da sem ji naročila, da jih mora zdaj dati obema (tako Tini kot Anžetu), da bomo mi potem v eni rundi podelali No OK, zdaj pa kliče postelja... ...no ja pravzaprav mislim da je glas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.4.2011 7:35:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.4.2011 10:23:55
|
|
|
|
kvaka
|
Dober dan tudi od nas. Ne Nina z Ado nista edini dve, ki preživljata praznike doma . Imamo spet bolančka, Luka je prehlajen in vsake toliko časa ga kuha. Nisem šla nč zdravniku, ker naša P ima dopust, tako da ga bom probala sama pozdravit, mu dam par vpihov Ventolina, da lažje diha in upam da se stanje ne poslabša. Smo imeli take lepe plane, kam vse bomo šli Pa bolj ko planiramo nikako se ne izide. Tako sem skeptična tudi za letošnji dopust, se kar ne morem odločit pa rezervirat, ker bo zagotovo kdo zbolel. Tako je bilo že vsa leta do sedaj, da je šel vedno nekdo z antibiotikom na morje . Lani vsi trije, predlanskim pa še moj zdravn Bravo za novo Tinino kolo Kaj ne bo ponosna še jaz bi bila Naša dva si tudi želita novega na prestave, sam letos še odpade, drugo leto pa zagotovo dobita .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.4.2011 15:28:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sranje kvaka no, vi ste pa res veliko bolni . upam, da vam bodo kaj pomagale Ob rezervaciji dopusta pa nuno doplačat zavarovanje za riziko odpovedi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.4.2011 16:17:36
|
|
|
|
ada2
|
jah, kaj hočemo, jaz bom še po vsej verjetnosti imela delovne praznike, če pa ne, pa me čaka učenje .... danes sem sicer opravila kolokvij iz porodno - ginekološkega dela, ampak kaj, tisto ta glavno še pa pride.... sem si ravno vso gradivo domov prišlepala ahhh, kdaj bom le utegnila vsaj prebrat???? drugače pa...iztekajo se mi dnevi na porodnem oddelku, jutri še grem, potem se pa na kirurgijo selim.... potem pa še na psihiatrijo. in danes sem spet izkoristila vsako priložnost, da sem kakega malega bavčka pocartala.... sploh, ko so kričali ko so jim kri jemali, pa ko so jih na uz kolkov vozili.... pa ko so se mame zjutraj šle tuširat..... mi sploh ni hudo zjutraj vstat pa it delat, ko vem kaj me čaka najbolj hecno pa je, ko kaka porodnica reče "ah, saj vi pa imate veliko posla z dojenčki, vsak dan." pol pa rečem, da ne, da je moje delo daleč vstran od dojenčkov, da imam na skrbi ostarele in samo debelo gledajo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.4.2011 16:19:53
|
|
|
|
ada2
|
kvaka hitro se pozdravte, da boste lahko vsaj kak izlet opravili. mi smo v sredo šli v mozirski gaj... ja, urša, sem imela namen poklicat, pol so se pa zraven prilepli še mama in ata, pa tašča in svak z družino... pa še dež se je vlil in na koncu smo potem šli samo do tete v varpolje.... ok, pokličemo obvezno drugič
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.4.2011 22:37:06
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sranje kvaka no, vi ste pa res veliko bolni . upam, da vam bodo kaj pomagale Ob rezervaciji dopusta pa nuno doplačat zavarovanje za riziko odpovedi Ja res je, naš Luka nam kar nekje na tri do štiri tedne zboleva . Do odstranitve žrelnice skoraj vedno tako, da smo bili na AB, sedaj pa dobi napade kašlja, prvi dan je tako nadležen suh kašelj, da kašlja v eno in ga od kašlja boli trebušček, mu nič ne pomaga, da bi se kašelj pomiril. Čez noč in drugi dan pa je kašelj sočen, produktiven, takrat dobi malo povišano temperaturo tam do 38,5, ampak to samo en dan in se mu sama umiri brez protivročinskih preparatov. Je pa kašelj pri njem vedno prisoten, tudi ko je zdrav kašlja in so pljuča čista. Ne vem več kaj naj naredim, če grem k P mi pravi, da je vse bp in tudi na krvi se ponavadi nič ne pokaže. Tudi alergološka testiranja sva dala skozi pa je vse bp. Še vedno se tolažim z besedami ene izmed zdravnic, da bo povsem okreval lahko traja tudi več let, tudi vse do vstopa v šolo. Ker je bil nedonošenček in so bila njegova pljuča slabše razvita . Pa ne vem ali delam prav, ali bi morala še kaj bolj težit Imam pa teh kontrol in pregledov pri zdravnikih že čez glavo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.4.2011 8:09:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Jaz sem tudi danes na šihtu ... ... pa me tolaži vsaj misel, da je itak slabo vreme Zvečer očitno še s kresovanjem ne bo nič
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.4.2011 14:50:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Jaz sem tudi danes na šihtu ... ... pa me tolaži vsaj misel, da je itak slabo vreme Zvečer očitno še s kresovanjem ne bo nič jaz sem tudi dala skozi polovični šiht danes.... in kljub nasplošno veselemu vzdušju na porodnem oddelku smo bili neki zamorjeni danes.... včeraj zvečer se je namreč tu v bližini zgodila huda prometna nesreča v kateri so umrli 30 in 28 letni ženski in njun 12 letni bratec. cela bolnica je v šoku in samo o tem se govori
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.4.2011 17:46:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
tu v bližini zgodila huda prometna nesreča v kateri so umrli 30 in 28 letni ženski in njun 12 letni bratec. cela bolnica je v šoku in samo o tem se govori ja sem brala si sploh ne morem predstavljati žalosti staršev
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 30.4.2011 17:47:25 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?