|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
12.4.2011 21:04:33   
Paštetka
no, daj napiši mi katerih vse nima svakinja, da mi ne bo treba 2x na pošto user posted image .

Itak, da grem vsak dan na pošto user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.4.2011 21:06:51   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim user posted image . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem. user posted image

154 dala na stran, za zbiratelje iz spodnjega štuka pa sporoči kaj jim fali. In se potem lahko dobiva na kavi pa izmenjava.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.4.2011 21:14:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Waw kako so se imeli fajn novembrčki! user posted image user posted image user posted image  Petarda, imaš ti nov fotoaparat? Kaj ti lepe slike dela! Kateri je?

Imam kar starega Nikon D40 kit...razmišljam pa o novem objektivu že nekaj časa...samo nekako zmeraj zmanjka financ user posted image . Dela pa lepe slikice ja....ker so lepi motivi user posted image . Recimo tale user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.4.2011 21:16:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

no, daj napiši mi katerih vse nima svakinja, da mi ne bo treba 2x na pošto user posted image .

Itak, da grem vsak dan na pošto user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim user posted image . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem. user posted image

154 dala na stran, za zbiratelje iz spodnjega štuka pa sporoči kaj jim fali. In se potem lahko dobiva na kavi pa izmenjava.

Sem jo prejle klicala, da preverim, pa jih še veliko manjka...pa tudi še albuma nima user posted image .... potegnemo jutri skup in napišem

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
12.4.2011 21:25:13   
petarda
user posted image

user posted image ...sej bom nehala.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....me vsake toliko zanese med fotke user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
12.4.2011 22:35:21   
ada2
jaz pa sem danes v službi po čisti neumnosti izvedela, da smo v širši družini dobili eno malo štručkouser posted image
sem jo imela sicer namen iti takoj pogledat na drug oddelek, ampak je potem začela gužva in nikakor ni bilo 5 minut cajta, no, ko se je pa umirilo je bilo pa že pozno in se mi ni zdelo primerno iti.... bom pa jutri.
je pa to po andrejevi strani in itak, da sem zdaj jaz cela glavna, ko sem prva zvedela.... pa tak, sploh nismo vedeli, da pričakujejouser posted image user posted image ... jao, od poroke lani se nismo videli in evo, je moglo ravno tam nekje okoli poroke se zgodituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
12.4.2011 22:37:04   
ada2
aja, jaz bi tudi jungle manio.... ampak poiščem jutri kaj manjka, zdaj grem pa spatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
12.4.2011 23:36:10   
Urša
Lepotec Mini! user posted image  

To smo pa mi:
user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
13.4.2011 6:56:43   
petarda

To smo pa mi:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo vas je videti!!! Pa neverjetno kako je Jaka podoben očitu. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
13.4.2011 7:25:20   
kvaka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo vas je videti!!! Pa neverjetno kako je Jaka podoben očitu. user posted image

Se podpišem pod petardin post.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
13.4.2011 7:26:26   
kvaka
Pa kavica za dobro jutro bi prav pasala.

Jo danes jaz kuham user posted image , pa čajček tudi.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
13.4.2011 8:16:04   
NinaŠ
user posted image ...sej bom nehala.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....me vsake toliko zanese med fotke user posted image

Petarda ni treba nehat user posted image user posted image user posted image user posted image  

podpis user posted image  in pripis: Nika pa mamici user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
13.4.2011 8:32:48   
Paštetka

To smo pa mi:
user posted image

Mala pa mami user posted image . Še enako faco držita na sliki user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
13.4.2011 8:34:18   
Paštetka

user posted image

kaj tole je petardito? user posted image user posted image

Pismo vola kak so si tvoja deca identičnauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
13.4.2011 8:54:28   
Urša
Ja,to pa res, Petardini otroci so kot klončki! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
13.4.2011 9:08:54   
Paštetka

Ja,to pa res, Petardini otroci so kot klončki! user posted image

sem prebrala, da so si enaki kot  lončki user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
13.4.2011 9:31:39   
ada2
user posted image  pa res, jaka je celi ati, nika pa cela mama... me prav zanima na koga se bo izak vrgeluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
13.4.2011 9:34:06   
ada2
naše manjkajoče jungle mania sličice:
6, 8, 19, 23, 25, 39, 43, 60, 62, 63, 89, 101, 103, 105, 106, 116, 131, 134, 147, 152, 153

če ima katera viška.... za zamenjat pa nimam več nobene.... je nuša vse v šoli spravila v promet

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
13.4.2011 10:58:36   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

6, 8, 19, 23, 25, 39, 43, 60, 62, 63, 89, 101, 103, 105, 106, 116, 131, 134, 147, 152, 153

če ima katera viška.... za zamenjat pa nimam več nobene.... je nuša vse v šoli spravila v promet

Ostale imam, razen 25, 116, 131 in 153.

Naslov sporoči na ZS.

< Sporočilo je popravil kvaka -- 13.4.2011 11:04:33 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
13.4.2011 13:54:58   
petarda
Eh....ko sem že mislila kako lepo se bomo dojili vsaj do 6. meseca....danes je imel sistematiko, kjer smo ugotovili, da je v zadnjem mesecu dobil premalo.... pediater je priporočal dodajanje.... Skupna teža sicer ni kritična, ker je v prvih dveh mesecih dobil dovolj, v zadnjem pa premalo.... in....zdaj lahko samo upam, da se bo še hotel dojiti, ko bo spoznal kako super je flaška user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
13.4.2011 13:56:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ostale imam, razen 25, 116, 131 in 153.

Naslov sporoči na ZS.

Za ostale pa jaz preverim, ko jih petardito prinese iz vrtca domov...tam menja z vzgojiteljicouser posted image . Svojo 154 sem pa dobila user posted image .

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
13.4.2011 13:57:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda ni treba nehat user posted image user posted image user posted image user posted image  

podpis user posted image  in pripis: Nika pa mamici user posted image  user posted image user posted image user posted image

Podpis na pripis user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
13.4.2011 15:56:07   
*bubi*

To smo pa mi:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
13.4.2011 15:56:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
13.4.2011 15:56:12   
*bubi*

Eh....ko sem že mislila kako lepo se bomo dojili vsaj do 6. meseca....danes je imel sistematiko, kjer smo ugotovili, da je v zadnjem mesecu dobil premalo.... pediater je priporočal dodajanje.... Skupna teža sicer ni kritična, ker je v prvih dveh mesecih dobil dovolj, v zadnjem pa premalo.... in....zdaj lahko samo upam, da se bo še hotel dojiti, ko bo spoznal kako super je flaška user posted image

user posted image  glede na videno temu otroki čisto nič ne manjka... ne višina, ne teža, ne radoživost... tako da jaz ne bi kar takoj obupala.

Pri tej teži gre za grame, eno kakanje več pa ima premalo user posted image  poleg tega je tudi najstarejši drobižek... pač otroci so si različni. Ima glede na starost veliko manj kot sta imela bratca? 
Kaj če bi se raje zmenila za ponovno tehtanje čez 14 dni (brez dodajanja)? Če bi zdržala še ta mesec bi lahko potem začela na žličko.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?