|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
11.4.2011 20:55:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kdo je ta blondinka na sliki? 

user posted image k enemu od bratcev na fotki paše user posted image user posted image user posted image ...pa samo eden od njih ima sestrico user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.4.2011 20:57:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

... user posted image  Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca user posted image user posted image

saj sta lahko user posted image

koliko mamic te bo po strani gledalo, ker bodo njihovi otroci doma hoteli dojenčka? user posted image user posted image user posted image

Saj ni treba, da me postrani gledajo...na delo in je user posted image .... Ko sem danes gledala te male glavice v juniorjevi skupini.......še dobro, da imam mireno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
12.4.2011 7:48:10   
petarda
Kavicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 12.4.2011 7:52:55 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
12.4.2011 8:12:10   
NinaŠ
Dobro jutro!  in hvala za kavico, lepoooo diši user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
12.4.2011 9:08:48   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

... user posted image  Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca user posted image user posted image

saj sta lahko user posted image

koliko mamic te bo po strani gledalo, ker bodo njihovi otroci doma hoteli dojenčka? user posted image user posted image user posted image

Saj ni treba, da me postrani gledajo...na delo in je user posted image .... Ko sem danes gledala te male glavice v juniorjevi skupini.......še dobro, da imam mireno user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
12.4.2011 9:13:15   
ada2
mi imamo tudi bolnika - adam kuha že od nedelje....oz. kuha ko mene ni doma, ko sem pa z njim je pa okuser posted image
tako je v nedeljo imel 39, 6 vročine, ko sem prišla zvečer domov mu je pa kar hitro padla, čeprav je imel kar neke more. kaj takega še nismo doživeli - tresel se je od strahu, kričal, govoril o živih skalah, ki so atija pojedle, pa naj mi2 beživa stran.... grozno! no, potem pa kot da bi odrezal, ni bilo več skal in ne vročine. potem je včeraj bil celo dopoldne super, jaz sem šla malo čez 2 v službo, okoli 4 pa ga je spet začelo kuhat. zdaj je pa spet ok.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
12.4.2011 9:14:27   
ada2
no, grem si še jaz eno kavico privoščit.... pa še kako družbo bi zraven melauser posted image
mogoče bo pa adam pri volji spit kak kakavuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
12.4.2011 9:38:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi imamo tudi bolnika - adam kuha že od nedelje....oz. kuha ko mene ni doma, ko sem pa z njim je pa okuser posted image
tako je v nedeljo imel 39, 6 vročine, ko sem prišla zvečer domov mu je pa kar hitro padla, čeprav je imel kar neke more. kaj takega še nismo doživeli - tresel se je od strahu, kričal, govoril o živih skalah, ki so atija pojedle, pa naj mi2 beživa stran.... grozno! no, potem pa kot da bi odrezal, ni bilo več skal in ne vročine. potem je včeraj bil celo dopoldne super, jaz sem šla malo čez 2 v službo, okoli 4 pa ga je spet začelo kuhat. zdaj je pa spet ok.

Res grozno user posted image . Kako pa kaj drugače vaši novembrčki spijo in sanjajo? Petardito je le enkrat prišel ponoči k nama in rekel, da grozno sanja in da ga je strah.... Drugače pa vedno lepo sanja... mi pa velikokrat, ko ga kaj sprašujem kako je spal, sanjal...reče, da sploh ni spal user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
12.4.2011 9:47:11   
NinaŠ
Adam user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tina spi dobro, včasih sicer kaj pove med spanjem user posted image  a se tega ne spomni user posted image . Zeloooo redko se zgodi (recimo 1x na 3 mesece), da med spanjem zajoka in ko jo predramim (včasih mi tega niti ne uspe, ker se hitro pomiri in spi naprej) reče, da je sanjala nekaj groznega. Anže je v spanju bolj zgovoren user posted image user posted image user posted image , da bi ga tlačile "more" pa ne user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
12.4.2011 10:01:07   
Paštetka

user posted image k enemu od bratcev na fotki paše user posted image user posted image user posted image ...pa samo eden od njih ima sestrico user posted image

user posted image

kaj si nor? Bubika je že tako velika? user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
12.4.2011 10:10:37   
petarda

user posted image

kaj si nor? Bubika je že tako velika? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
12.4.2011 11:26:44   
Urša
Waw kako so se imeli fajn novembrčki! user posted image user posted image user posted image  Petarda, imaš ti nov fotoaparat? Kaj ti lepe slike dela! Kateri je?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
12.4.2011 11:31:13   
Urša

Jaz sem tudi to premišljevala najprej! user posted image user posted image user posted image  Kako je že velika! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
12.4.2011 11:33:05   
Urša

Mini je pa imel danes prvi nastop. Je obiskal juniorjevo in petarditovo skupino v vrtcu in jim pokazal kako pridni znajo biti dojenčki, iz česa pijejo - ko so malo večji - (flaška - ne joška user posted image )...pa pleničke, mali bodi, dudo, fiziološko, magični lonček, slinček, malo kapico....je bilo otrokom ful zanimivo user posted image  Pa tako lepo so ga božali, za nogice cukali... user posted image  Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca user posted image user posted image

Kako lepo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
12.4.2011 11:36:39   
Urša
Zdaj pa šibava ven preden se dež ulije.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
12.4.2011 18:55:39   
kvaka
Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
12.4.2011 19:17:20   
Paštetka

Adam user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tina spi dobro, včasih sicer kaj pove med spanjem user posted image  a se tega ne spomni user posted image . Zeloooo redko se zgodi (recimo 1x na 3 mesece), da med spanjem zajoka in ko jo predramim (včasih mi tega niti ne uspe, ker se hitro pomiri in spi naprej) reče, da je sanjala nekaj groznega. Anže je v spanju bolj zgovoren user posted image user posted image user posted image , da bi ga tlačile "more" pa ne user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz pa govorim vsako noč user posted image

Zadnjič mi je mož rekel, da sem klicala na informacije in prosila številko JAmes Bonda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
12.4.2011 19:18:08   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album user posted image

meni manjka še: 69, 169

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
12.4.2011 19:19:46   
NinaŠ

jaz pa govorim vsako noč user posted image

Zadnjič mi je mož rekel, da sem klicala na informacije in prosila številko JAmes Bonda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ql

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
12.4.2011 19:33:34   
kvaka

meni manjka še: 69, 169

169 dobiš. Pošlji naslov na ZS

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
12.4.2011 19:44:06   
Paštetka
Kvaka, si dobila ZS? Ker mi kaže že 10 minut, da pošilja

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
12.4.2011 20:33:42   
petarda

Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim user posted image . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
12.4.2011 20:36:29   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
12.4.2011 20:50:57   
Paštetka

Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim user posted image . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem. user posted image

koliko jih hočeš? 3, 4???  Teh imam kot je rib v morju user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
12.4.2011 20:59:58   
petarda

koliko jih hočeš? 3, 4???  Teh imam kot je rib v morju user posted image

Ena bo dovolj user posted image ....no...al pa dve, ker je svakinja tudi nima user posted image user posted image user posted image user posted image ....bomo videli jutri, če moja prispe po pošti. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?