Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.4.2011 20:55:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kdo je ta blondinka na sliki? k enemu od bratcev na fotki paše ...pa samo eden od njih ima sestrico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.4.2011 20:57:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ... Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca saj sta lahko koliko mamic te bo po strani gledalo, ker bodo njihovi otroci doma hoteli dojenčka? Saj ni treba, da me postrani gledajo...na delo in je .... Ko sem danes gledala te male glavice v juniorjevi skupini.......še dobro, da imam mireno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 7:48:10
|
|
|
|
petarda
|
Kavicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil petarda -- 12.4.2011 7:52:55 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 8:12:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! in hvala za kavico, lepoooo diši
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 9:08:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ... Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca saj sta lahko koliko mamic te bo po strani gledalo, ker bodo njihovi otroci doma hoteli dojenčka? Saj ni treba, da me postrani gledajo...na delo in je .... Ko sem danes gledala te male glavice v juniorjevi skupini.......še dobro, da imam mireno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 9:13:15
|
|
|
|
ada2
|
mi imamo tudi bolnika - adam kuha že od nedelje....oz. kuha ko mene ni doma, ko sem pa z njim je pa ok tako je v nedeljo imel 39, 6 vročine, ko sem prišla zvečer domov mu je pa kar hitro padla, čeprav je imel kar neke more. kaj takega še nismo doživeli - tresel se je od strahu, kričal, govoril o živih skalah, ki so atija pojedle, pa naj mi2 beživa stran.... grozno! no, potem pa kot da bi odrezal, ni bilo več skal in ne vročine. potem je včeraj bil celo dopoldne super, jaz sem šla malo čez 2 v službo, okoli 4 pa ga je spet začelo kuhat. zdaj je pa spet ok.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 9:14:27
|
|
|
|
ada2
|
no, grem si še jaz eno kavico privoščit.... pa še kako družbo bi zraven mela mogoče bo pa adam pri volji spit kak kakav
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 9:38:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi imamo tudi bolnika - adam kuha že od nedelje....oz. kuha ko mene ni doma, ko sem pa z njim je pa ok tako je v nedeljo imel 39, 6 vročine, ko sem prišla zvečer domov mu je pa kar hitro padla, čeprav je imel kar neke more. kaj takega še nismo doživeli - tresel se je od strahu, kričal, govoril o živih skalah, ki so atija pojedle, pa naj mi2 beživa stran.... grozno! no, potem pa kot da bi odrezal, ni bilo več skal in ne vročine. potem je včeraj bil celo dopoldne super, jaz sem šla malo čez 2 v službo, okoli 4 pa ga je spet začelo kuhat. zdaj je pa spet ok. Res grozno . Kako pa kaj drugače vaši novembrčki spijo in sanjajo? Petardito je le enkrat prišel ponoči k nama in rekel, da grozno sanja in da ga je strah.... Drugače pa vedno lepo sanja... mi pa velikokrat, ko ga kaj sprašujem kako je spal, sanjal...reče, da sploh ni spal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 9:47:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Adam Tina spi dobro, včasih sicer kaj pove med spanjem a se tega ne spomni . Zeloooo redko se zgodi (recimo 1x na 3 mesece), da med spanjem zajoka in ko jo predramim (včasih mi tega niti ne uspe, ker se hitro pomiri in spi naprej) reče, da je sanjala nekaj groznega. Anže je v spanju bolj zgovoren , da bi ga tlačile "more" pa ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 10:01:07
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kdo je ta blondinka na sliki? k enemu od bratcev na fotki paše ...pa samo eden od njih ima sestrico kaj si nor? Bubika je že tako velika?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 10:10:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kdo je ta blondinka na sliki? k enemu od bratcev na fotki paše ...pa samo eden od njih ima sestrico kaj si nor? Bubika je že tako velika?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 11:26:44
|
|
|
|
Urša
|
Waw kako so se imeli fajn novembrčki! Petarda, imaš ti nov fotoaparat? Kaj ti lepe slike dela! Kateri je?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 11:31:13
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kdo je ta blondinka na sliki? Jaz sem tudi to premišljevala najprej! Kako je že velika!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 11:33:05
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mini je pa imel danes prvi nastop. Je obiskal juniorjevo in petarditovo skupino v vrtcu in jim pokazal kako pridni znajo biti dojenčki, iz česa pijejo - ko so malo večji - (flaška - ne joška )...pa pleničke, mali bodi, dudo, fiziološko, magični lonček, slinček, malo kapico....je bilo otrokom ful zanimivo Pa tako lepo so ga božali, za nogice cukali... Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca Kako lepo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 11:36:39
|
|
|
|
Urša
|
Zdaj pa šibava ven preden se dež ulije.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 18:55:39
|
|
|
|
kvaka
|
Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 19:17:20
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Adam Tina spi dobro, včasih sicer kaj pove med spanjem a se tega ne spomni . Zeloooo redko se zgodi (recimo 1x na 3 mesece), da med spanjem zajoka in ko jo predramim (včasih mi tega niti ne uspe, ker se hitro pomiri in spi naprej) reče, da je sanjala nekaj groznega. Anže je v spanju bolj zgovoren , da bi ga tlačile "more" pa ne jaz pa govorim vsako noč Zadnjič mi je mož rekel, da sem klicala na informacije in prosila številko JAmes Bonda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 19:19:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
jaz pa govorim vsako noč Zadnjič mi je mož rekel, da sem klicala na informacije in prosila številko JAmes Bonda ql
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 19:33:34
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album meni manjka še: 69, 169 169 dobiš. Pošlji naslov na ZS
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 20:33:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 20:36:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zadnjič mi je mož rekel, da sem klicala na informacije in prosila številko JAmes Bonda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 20:50:57
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem. koliko jih hočeš? 3, 4??? Teh imam kot je rib v morju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.4.2011 20:59:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Komu še fali kaka slikica jungle mania, smo jih dobili skoraj za cel album Meni manjka samo še 154, samo naj bi jo jutri dobila...te pa vseeno prosim, da jo daš na stran (če jo imaš), če je slučajno ne dobim . Drugače pa moja svakinja tudi zbira...jaz ji bom svoje dala in bom malo pregledala kaj ji še manjka, pa ti napišem. koliko jih hočeš? 3, 4??? Teh imam kot je rib v morju Ena bo dovolj ....no...al pa dve, ker je svakinja tudi nima ....bomo videli jutri, če moja prispe po pošti.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?