|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
13.4.2011 18:13:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

naše manjkajoče jungle mania sličice:
6, 8, 19, 23, 25, 39, 43, 60, 62, 63, 89, 101, 103, 105, 106, 116, 131, 134, 147, 152, 153

če ima katera viška.... za zamenjat pa nimam več nobene.... je nuša vse v šoli spravila v promet

Ostale imam, razen 25, 116, 131 in 153.

Naslov sporoči na ZS.

Za ostale pa jaz preverim, ko jih petardito prinese iz vrtca domov...tam menja z vzgojiteljicouser posted image . Svojo 154 sem pa dobila user posted image .

Nimam nič user posted image ....v bistvu jih imam zdaj spet ful malo, ker je petardito bil v vrtcu zelo radodaren user posted image user posted image user posted image user posted image ....ni menjal samo z vzgojiteljico, ampak z vsemi prijateljčki....v bistvu jih je podaril, glede na to, da jih imamo vse....kako došlo, tako prošlo user posted image ..... zdaj moram pa samo še svakinji razložit, da jih nimam tolk več fuuuuuuuuuuuuul zanjo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
13.4.2011 18:19:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Eh....ko sem že mislila kako lepo se bomo dojili vsaj do 6. meseca....danes je imel sistematiko, kjer smo ugotovili, da je v zadnjem mesecu dobil premalo.... pediater je priporočal dodajanje.... Skupna teža sicer ni kritična, ker je v prvih dveh mesecih dobil dovolj, v zadnjem pa premalo.... in....zdaj lahko samo upam, da se bo še hotel dojiti, ko bo spoznal kako super je flaška user posted image

user posted image  glede na videno temu otroki čisto nič ne manjka... ne višina, ne teža, ne radoživost... tako da jaz ne bi kar takoj obupala.

Pri tej teži gre za grame, eno kakanje več pa ima premalo user posted image  poleg tega je tudi najstarejši drobižek... pač otroci so si različni. Ima glede na starost veliko manj kot sta imela bratca? 
Kaj če bi se raje zmenila za ponovno tehtanje čez 14 dni (brez dodajanja)? Če bi zdržala še ta mesec bi lahko potem začela na žličko.

user posted image  Hvala. Tudi jaz mislim, da ni za obupat...povečala bom število podojev in mu dala dodatek zvečer recimo....ali pa potem čez par dni po dojenju recimo, pa bom videla kako bo.... sem pa tudi jaz razmišljala, da bi ga čez 14 dni nesla na kontrolo...bom videla kako se obrne...ker zdaj zadnje čase mi je res štrajkal pri hranjenju, samo sem si mislila, da če je tako priden že ni lačen.... Mi je danes pediater rekel, da je zato tako priden, ker špara z energijo... prav nič lepo se ni slišalo user posted image ....je pa tudi on rekel, da še ni panike...samo čisto v redu pa tudi ni...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
13.4.2011 19:12:40   
NinaŠ
Petarda, jaz se tudi strinjam z Bubi user posted image user posted image no vsaj sama bi najprej ubrala takšno taktiko user posted image verjetno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
13.4.2011 19:16:13   
NinaŠ
 Dilema: Anžetu moram naročit smučarski kombinezon oz. komplet (bunda + hlače) za naslednjo sezono user posted image user posted image user posted image Številka 130 mu je sedaj malenkost prevelika (recimo 5 cm fore ima), ampak ne toliko, da ne bi mogel nosit.... Ne vem user posted image naj mu naročim 130 (pa se bojim da bi bilo jeseni premajhno) ali 140 (pa se bojim, da bo jeseni še ful preveliko - vsaj zdaj mu je še) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aaaaaaaaaaaaaaaa pa do jutri zjutraj se moram odločit.... ....pa 300€ pride (če sponzorji ne bodo nič prispevali ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
13.4.2011 19:23:59   
Paštetka
petarda, jaz sicer nisem videla tvojega minija, vendar glede na bratca kolikor se spomnim, je tudi big brother bil vedno na spodnji meji, pa vidiš kako je zrasel user posted image .
Jaz bi se tudi z bubi strinjala. Pa saj itak sama vidiš, če je lačen ali ne user posted image

Naš user posted image tudi v vrtcu menjava sličice, vendar sistema menjave še zdaj ne morem pogruntati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ada, kaj če bi ti kaj prišla na kavo k nam in samo pogledala katere sličice ti manjkajo user posted image .

Nina, dobra si, da se zdaj ubadaš s kombinezoni za nalednjo zimo. Jaz se ubadam s kopalkami user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
13.4.2011 19:33:53   
Paštetka

6, 8, 19, 23, 25, 39, 43, 60, 62, 63, 89, 101, 103, 105, 106, 116, 131, 134, 147, 152, 153

če ima katera viška.... za zamenjat pa nimam več nobene.... je nuša vse v šoli spravila v promet

Naslov sporoči na ZS.

ada zdaj ti manjka samo še 153, ker ostale imam pa jaz. Prideš na kavo ali pošljem?

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
13.4.2011 20:08:00   
Paštetka
A je katera v stiku s tincci? Kako je kaj Hana? Je že kaj revica, je kaj boljše?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
13.4.2011 21:22:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Naslov sporoči na ZS.

ada zdaj ti manjka samo še 153, ker ostale imam pa jaz. Prideš na kavo ali pošljem?

no, Ada, zdaj pa ti ne manjka nobena več user posted image user posted image user posted image  Prideš na kavo? eh, bom poslala, ker ne vem, kdaj bom jaz našla čas.

Sem kateri še obljubila kakšno? Jih imam ful, pa sploh več ne vem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.4.2011 21:25:19   
NinaŠ
Sem kateri še obljubila kakšno? Jih imam ful, pa sploh več ne vem user posted image

Ti kar počakaj Bubi.... ...mojima otrokoma so mame zdaj nanosile kup sličic (ki jih drugače sploh nismo zbirali, ker ne kupujemo v šparu user posted image ), jutri sodelavec prinese še album,.... tko da povpraševanje vsekakor še bo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.4.2011 21:27:00   
NinaŠ
Ja smučarki komplet sem se pa odločila da naročim 130, saj po predvideni krivulji rasti Anže v enem letu ne bo presegel 130 cm user posted image Upam da se nisem zaj***** user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.4.2011 22:33:40   
ada2

Naslov sporoči na ZS.

daj pošlji prosim, da bo končno mir s temi slikicami, na kavo pa pridem (še posebej, če dodaš tiramisuuser posted image ) v kratkem, ko bo treba v nakupe poletne garderobe.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.4.2011 22:36:31   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Naslov sporoči na ZS.

no, Ada, zdaj pa ti ne manjka nobena več user posted image user posted image user posted image  Prideš na kavo? eh, bom poslala, ker ne vem, kdaj bom jaz našla čas.

v soboto imamo namen iti v mb v kino - obljuba za adama, če bo zdrav... in ker je tako pridno inhaliral in počival in pil čaje in ni imel danes  več vročine mislim, da se bo uresničilo. če si fraj se lahko dobimo v planet tušu.... lahko pa bi pripelala deco gledat rio - če nista na "vikendu".

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
13.4.2011 22:37:22   
ada2
kvaka tebi pa hvala user posted image , ZS sem ti pa poslala že dopoldneuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.4.2011 22:38:05   
ada2
aja, pa hvala seveda tudi bubi in paštetki, pa petardi, da je pogledala če ima kaj...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.4.2011 22:44:03   
ada2
pa da vam povem kako je bilo danes v službi - je ena sestra mogla iti v porodni blok merit ekg in sem se hitro vštulila zraven (sem si mislila grem pogledat, če kakega novorojenčka vidim), pa pridema tja in vse mirno, samo ta ena punca, čisto mirna lepo čaka, da se kaj začne, vse porodne sobe prazne.... brezveze.... no, ta punca pa šele 18 letna, ampak tako kjut.... tak lep trebušček, čisto mali, okrogeluser posted image ... ahh, sem jo mogla malo pobožatuser posted image
pa čisto sem podoživela moj zadnji porod.... sem vidla tisto posteljo kamor so me prvo noč dali ležat, pa sem se spomnila na vse vas, ki ste čakale, da javim novico, pol sma si pa s petardo smsjaleuser posted image
no, drugi teden začnem na ginekološkem oddelku, pa upam, da me bodo kak dan v porodni blok dali.... ali pa na porodni oddelek....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.4.2011 23:46:41   
Urša

Eh....ko sem že mislila kako lepo se bomo dojili vsaj do 6. meseca....danes je imel sistematiko, kjer smo ugotovili, da je v zadnjem mesecu dobil premalo.... pediater je priporočal dodajanje.... Skupna teža sicer ni kritična, ker je v prvih dveh mesecih dobil dovolj, v zadnjem pa premalo.... in....zdaj lahko samo upam, da se bo še hotel dojiti, ko bo spoznal kako super je flaška user posted image

Ne sekiraj se! Pri flaški pa obvezno cucelj za novorojenčka! Jaz dodajam Izaku zvečer, pa ne zato, da ne bi imela, ampak ker mi tako lepše spi. user posted image  Cucelj ima še vedno najmanjši. Koliko g pa je pridobil v zadnjem mesecu, da je premalo?

< Sporočilo je popravil Urša -- 13.4.2011 23:48:10 >

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.4.2011 23:51:34   
Urša
No, ko sem se zadnjič hvalila, da pri nas pa ne strgamo hlač...user posted image  To ne velja več!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.4.2011 23:55:30   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
pa 300€ pride (če sponzorji ne bodo nič prispevali ) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
14.4.2011 0:01:15   
Urša

no, drugi teden začnem na ginekološkem oddelku, pa upam, da me bodo kak dan v porodni blok dali.... ali pa na porodni oddelek....

Te bo hitro kaj zamikalo! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
14.4.2011 0:05:11   
Urša
Midva sva tudi povabljena v vrtec! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
14.4.2011 9:35:06   
ada2
user posted image  zdaj je pa zakuhal še miha.... končno je adam zdrav, zdaj pa to.... pa je spet kino pod vprašajemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
14.4.2011 9:36:03   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Te bo hitro kaj zamikalo! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

saj mika me že zdaj, ampak ko samo malo pomislim..... ne hvalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.4.2011 9:36:56   
ada2
no, zdaj, ko smo napolnile jungle manio.... a katera zbira tudi živalsko kraljestvo?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
14.4.2011 9:52:31   
Paštetka

no, zdaj, ko smo napolnile jungle manio.... a katera zbira tudi živalsko kraljestvo?

mi samo nam gre bolj počasi, ker jih user posted image ne sme, potem pa mu dam tu in tam, ko se malo pregreši. Imam točno 4 slike za zamenjati user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
14.4.2011 14:25:10   
*bubi*

v soboto imamo namen iti v mb v kino - obljuba za adama, če bo zdrav... in ker je tako pridno inhaliral in počival in pil čaje in ni imel danes  več vročine mislim, da se bo uresničilo. če si fraj se lahko dobimo v planet tušu.... lahko pa bi pripelala deco gledat rio - če nista na "vikendu".

v soboto delam cel dan... laboratorijske vaje. Pojma nimam, kdaj bomo končali. Se pa vsekakor slišiva in upam da vidiva.

Ja, spet je vikend user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?