|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
10.4.2011 8:03:18   
Naty_ka
Pa lep dan vsem skupaj user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
10.4.2011 17:39:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda
...in naletim na Nininega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  večna mladost... saj ni čudno, ko toliko športa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...jaz bi pa rekla, da toliko športa, ker je še tako mlada user posted image user posted image user posted image user posted image ...pri 25-tih sem jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
10.4.2011 17:41:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

In res je bil user posted image . Bubi in kvaka hvala za družbo...res je bilo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
10.4.2011 18:33:10   
petarda
Tale je za pokušino...ostale bodo pa na FB, ko spravim otroke spat user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 10.4.2011 18:35:47 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
10.4.2011 18:42:06   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

In res je bil user posted image . Bubi in kvaka hvala za družbo...res je bilo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala za vse.

Bubika je spala pol urce po poti domov user posted image  smo podaljšali še na en obisk... otroka zgleda že dolgo nista po trampolinu skakala user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
10.4.2011 19:05:40   
petarda
Junior je zaspal prvo minuto v avtu...in potem kar dolgo spal...smo tudi mi podaljšali na obisk do babice in dedija, da se je lahko malo v avtu naspal...zdaj sta pa že skopana in pregledujeta albume...hvala obema za vse slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
10.4.2011 19:16:11   
petarda
Evo...slikice so naložene, vidim, da jih kvaka že gleda...samo se od doma ne more na RR javit, je nekaj zaštrikala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
10.4.2011 20:45:28   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image vidim, da ste se imeli krasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo dan izkoristili maximalno... ...lepo lagano na sončku user posted image ... nismo pretiravali z aktivnostmi, tudi trampolin pa ni manjkal user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
10.4.2011 20:48:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image vidim, da ste se imeli krasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo dan izkoristili maximalno... ...lepo lagano na sončku user posted image ... nismo pretiravali z aktivnostmi, tudi trampolin pa ni manjkal user posted image

ne verjamem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
11.4.2011 10:32:17   
kvaka

Evo...slikice so naložene, vidim, da jih kvaka že gleda...samo se od doma ne more na RR javit, je nekaj zaštrikala user posted image

Mi ni dalo mira. Sem morala it računalnik rihtat user posted image Evo in sem se odštrikala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
11.4.2011 10:34:26   
kvaka

Junior je zaspal prvo minuto v avtu...in potem kar dolgo spal...smo tudi mi podaljšali na obisk do babice in dedija, da se je lahko malo v avtu naspal...zdaj sta pa že skopana in pregledujeta albume...hvala obema za vse slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši pa nč spal, tudi najmlajši. Smo šli potem še na krajši pohod in je tudi Luka hodil tja in nazaj. Seveda smo morali obvezno sabo malico vzet, da smo imeli piknik user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
11.4.2011 10:36:19   
kvaka
Danes imam pa L doma, ga nekaj kuha. Upam, da ni nič hujšega in da bo v parih dneh OK. Pa še nekaj user posted image user posted image , da mu bodo pomagale. 

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
11.4.2011 12:44:41   
Paštetka
U madona kakšni velikani so že vaši novemberčki. user posted image Naš je pikolo proti vašim user posted image

Mi smo pa bili na Krku. M & M sta se celo kopala v morju user posted image .
Zgleda, da velja tisti rek: Kaj otroci vejo kaj je težko oz. v tem primeru mrzlo user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
11.4.2011 13:44:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Danes imam pa L doma, ga nekaj kuha. Upam, da ni nič hujšega in da bo v parih dneh OK. Pa še nekaj user posted image user posted image , da mu bodo pomagale. 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
11.4.2011 13:45:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Mi ni dalo mira. Sem morala it računalnik rihtat user posted image Evo in sem se odštrikala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ...Jaz sem pa takoj, ko sem videla tvoj nick pomislila, da si pri mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
11.4.2011 13:46:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

U madona kakšni velikani so že vaši novemberčki. user posted image Naš je pikolo proti vašim user posted image

Mi smo pa bili na Krku. M & M sta se celo kopala v morju user posted image .
Zgleda, da velja tisti rek: Kaj otroci vejo kaj je težko oz. v tem primeru mrzlo user posted image user posted image user posted image user posted image

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, brrrrrrrrrrrr, brrrrrrrrrrrrrrr....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
11.4.2011 13:49:23   
petarda
Mini je pa imel danes prvi nastop. Je obiskal juniorjevo in petarditovo skupino v vrtcu in jim pokazal kako pridni znajo biti dojenčki, iz česa pijejo - ko so malo večji - (flaška - ne joška user posted image )...pa pleničke, mali bodi, dudo, fiziološko, magični lonček, slinček, malo kapico....je bilo otrokom ful zanimivo user posted image  Pa tako lepo so ga božali, za nogice cukali... user posted image  Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 11.4.2011 13:50:31 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
11.4.2011 13:49:48   
petarda
user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 11.4.2011 13:50:10 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.4.2011 15:17:42   
Paštetka

user posted image

kaj se ti je zareklo?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.4.2011 19:04:24   
*bubi*

... user posted image  Junior in petardito sta bila pa ponosna velika bratca user posted image user posted image

saj sta lahko user posted image

koliko mamic te bo po strani gledalo, ker bodo njihovi otroci doma hoteli dojenčka? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.4.2011 19:04:53   
*bubi*
kopanje v morju? khmmmm... brrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.4.2011 19:05:29   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za L.
Morda pa se je samo malo pregrel na sončku?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.4.2011 19:54:50   
Paštetka
kdo je ta blondinka na sliki? 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.4.2011 20:11:44   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kdo je ta blondinka na sliki? 

user posted image k enemu od bratcev na fotki paše user posted image user posted image user posted image ...pa samo eden od njih ima sestrico user posted image

aaaaaaaaaa, kopanje v morju user posted image zame je še julija skoraj malo premrzlo user posted image Sploh pa mi še smučk nismo pospravili user posted image user posted image user posted image , ravno danes sem Anžetove spet malo napilit dala user posted image

Kvaka user posted image user posted image user posted image za L, upam, da se ne nakuha kaj hujšega user posted image user posted image user posted image

Petarda si kar predstavljam ponosna starejša bratca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
11.4.2011 20:12:56   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ne verjamem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?