|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
14.3.2011 9:30:59   
Teni_
Kakšna bom šele septembra - pa še široko majico imam gor. Bog pomagaj, kako se šele opazi v ozkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
14.3.2011 11:09:44   
Urša
Teni, vidim, da user posted image  pridno raste! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
14.3.2011 11:11:06   
Urša
Anže, vse najboljše za tvoj 7. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 14.3.2011 11:12:03 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
14.3.2011 21:28:43   
petarda
Lahko noč user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
15.3.2011 6:10:28   
Teni_
Dobro jutro. Kak je hudo, ko človek ne more spat, ker ima nos zabasan. Jojuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
15.3.2011 8:21:23   
Paštetka
dobroo jutro...

Anže, vse najboljše user posted image

Uuuu, Teni, lepa si že user posted image

Petarda in ostale....  evo, zdaj pa lahko spet glasujete na čebelinka.si user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
15.3.2011 8:40:32   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za čestitke user posted image  

...fotk še nisem uspela user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
15.3.2011 9:53:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Petarda in ostale....  evo, zdaj pa lahko spet glasujete na čebelinka.si user posted image

A zdaj so jim pa glasove brisali? user posted image  So kaj povedali kaj je bilo narobe? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
15.3.2011 9:55:17   
petarda
Zdaj moramo pa še računat znatuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
15.3.2011 10:22:29   
Paštetka
ja, da malo matematike ponoviš user posted image .

Drug teden bodo pa množenje dali user posted image , samo do logaritmiranja naj ne pridejo, ker potem sem zmrznila. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
15.3.2011 18:37:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A zdaj so jim pa glasove brisali? user posted image  So kaj povedali kaj je bilo narobe? user posted image

edino prav. Ne se sprenevedat, saj je kvaka lepo napisala, kaj je bilo narobe.

Paštetka, nimam nič proti tvojim čebelicam, tudi jaz glasujem user posted image  Ampak vseeno sem do neke mere za fair play user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
15.3.2011 19:34:17   
Paštetka
bubi se strinjam zato sem pa napisala, da je očitno nekaj narobe, saj so me ful ljudje klicali, da sploh niso mogli glasovati za nju, drugim se je ša skoz dalo...

Zato, sem pa pisala na belinko in so se opravičili in vse skupaj korigirali.

Hvala, za tvoj glas bubi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
15.3.2011 20:04:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

edino prav. Ne se sprenevedat, saj je kvaka lepo napisala, kaj je bilo narobe.

Paštetka, nimam nič proti tvojim čebelicam, tudi jaz glasujem user posted image  Ampak vseeno sem do neke mere za fair play user posted image

Ni bilo mišljeno, kot sprenevedanje user posted image . Mene je bolj zanimalo, če so kaj povedali zakaj je do tega, da se zanju ni dalo glasovati (oziroma so nekateri lahko tudi večkrat) sploh prišlo ali so samo zbrisali glasove pa jovo na novo ali so jih zbrisali po dejanskem (pregledanem) stanju... sem pa potem, ko sem glasovala opazila njihovo sporočilo in videla, da so tudi izboljšali sistem nadzora glasovanja.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
15.3.2011 20:11:55   
petarda

sem pa potem, ko sem glasovala opazila njihovo sporočilo in videla, da so tudi izboljšali sistem nadzora glasovanja.

Ki pa očitno še vedno ni zanesljiv, saj sem pravkar lahko še enkrat danes zanju glasovala user posted image

Sem pa tudi jaz za fair play...samo, da bi ga imeli, bi morali omogočiti, da bi bilo glasovanje čisto zares mogoče samo enkrat na dan....za vse sodelujoče, oziroma, če se mene vpraša bi bilo dovolj samo enkrat (ne enkrat vsak dan) iz posameznega IP.user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
15.3.2011 20:28:49   
*bubi*

če se mene vpraša bi bilo dovolj samo enkrat (ne enkrat vsak dan) iz posameznega IP.user posted image  

ob tem je treba upoštevat, da lahko ima računalnik spreminjajoč IP

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
16.3.2011 8:48:41   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image  

...ma tale dopoldanski šiht me ubija user posted image user posted image user posted image  zvečer hodim s kurami spat....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
16.3.2011 16:13:13   
ada2
aloha!
še 2 tedna delam, potem grem pa na kroženje za 6 tednov... se vrnem, delam 1 teden in spet drugam, tokrat na psihiatrijo. pa da ne govorim kako mi hitro mine čas v službiuser posted image  ok, že prej sem imela veliko dela, ampak zdaj je bolj razgibano in bolj zanimivo in čas leti ko šus...
drugače pa: nuša uživa na pohorju - no, danes imajo verjetno bolj slabo vreme, ampak prav gotovo se ne dolgočasijo
adam je včeraj 2x padel s kolesom, a nič zato, se je pobral, pa gremo dalje
miha pa, .... ah, še 2 para oči in 3  pare rok bi mogla imeti zraven, da bi tega fanta ukrotila.... koliko je bil priden kot mali dojenček je zdaj en taki mali vragec, ki pa s svojimi očkami obrne okoli prsta prav vsakega... on mi bo še delal sive laseuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.3.2011 21:58:30   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  ada

Me veseli, da ti je všeč v službi. Ja, pestra služba je fajn, se tak hitro obrača vse skupaj. Meni se zdi, da bi v lekarni mrknila od enoličnosti.... tukaj pa... ob mladini ni nikoli dolgčas user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
17.3.2011 8:04:03   
Urša
Dobro jutro!
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
17.3.2011 8:04:34   
Urša
Ada, super, da tako uživaš v službi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
17.3.2011 12:56:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ada, super, da tako uživaš v službi! user posted image user posted image user posted image

Podpis.

Hvala za kavico user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.3.2011 18:31:17   
Paštetka
Danes po dolgem času pridem v knjižnico, in me stric tak lepo vljudno pogleda in reče: "vi pa že dolgo niste bili v knjižnici, a ne? user posted image Smo vas brisali in vas moramo ponovno včlanitiuser posted image . Članarino je potrebno ponovno vplačati, razen, če ste brezposelni."
Jaz pa njemu: seveda, zato sem pa tu, ker mi je doma dolgčas user posted image user posted image user posted image .

No, zdaj pa mi napišite, katero knjigo je vredno prebrat. kakšna zgodovina, fantastika, Dostojevski, Tolstoj in podoni veliki misleci odpadejo.  Potrebujem lahko-zanimivo  čtivo za na plažo user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.3.2011 18:52:40   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Podpis.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.3.2011 19:03:25   
petarda

Danes po dolgem času pridem v knjižnico, in me stric tak lepo vljudno pogleda in reče: "vi pa že dolgo niste bili v knjižnici, a ne? user posted image Smo vas brisali in vas moramo ponovno včlanitiuser posted image . Članarino je potrebno ponovno vplačati, razen, če ste brezposelni."
Jaz pa njemu: seveda, zato sem pa tu, ker mi je doma dolgčas user posted image user posted image user posted image .

No, zdaj pa mi napišite, katero knjigo je vredno prebrat. kakšna zgodovina, fantastika, Dostojevski, Tolstoj in podoni veliki misleci odpadejo.  Potrebujem lahko-zanimivo  čtivo za na plažo user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zamenjam razsvetljenje za dober vibrator (ali nekaj podobnega) -  Savina A. Ritter
Ko je ženska ****, Ko je moški peder (dve knjigi v eni) - Vedrana Rudan

Tile dve se zdaj na hitro spomnim...drugače je pa bila na čveku nedolgo nazaj ena teba, pa malo poišči...moram jaz tudi, ker se tudi odpravljam v knjižnico...samo jaz sem še včlanjena user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
17.3.2011 19:03:56   
NinaŠ
Joj Paštetka, jaz skoz neki berem, pa mi nobena knjiga ne ostane v spominu, čeprav je vsaka, ki jo v knjižnjici, na blef, primem v roke, zanimiva in jo preberem do konca user posted image user posted image Zelo željno sem prebrala Harryja Potterja in Dolino konj (ter ostale 4 knjige, ki jo nadaljujejo) - avtorja se ne spomnim. Izbiram predvsem med kriminalkami (izogibam se Agate Christy, Pattersona, ipd), lahko znanstveno fantastiko (kjer še vedno obstaja pridih resničnega življenja) in med mladinskimi knjigami (ja res, ne moreš verjet, da se da tud v tem oddelku najti zanimive knjige user posted image ). 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?