Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.3.2011 9:30:59
|
|
|
|
Teni_
|
Kakšna bom šele septembra - pa še široko majico imam gor. Bog pomagaj, kako se šele opazi v ozki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.3.2011 11:09:44
|
|
|
|
Urša
|
Teni, vidim, da pridno raste!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.3.2011 11:11:06
|
|
|
|
Urša
|
Anže, vse najboljše za tvoj 7. rojstni dan!
< Sporočilo je popravil Urša -- 14.3.2011 11:12:03 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.3.2011 21:28:43
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 6:10:28
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro. Kak je hudo, ko človek ne more spat, ker ima nos zabasan. Joj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 8:40:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za čestitke ...fotk še nisem uspela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 9:53:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda in ostale.... evo, zdaj pa lahko spet glasujete na čebelinka.si A zdaj so jim pa glasove brisali? So kaj povedali kaj je bilo narobe?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 9:55:17
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj moramo pa še računat znat !
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 18:37:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda in ostale.... evo, zdaj pa lahko spet glasujete na čebelinka.si A zdaj so jim pa glasove brisali? So kaj povedali kaj je bilo narobe? edino prav. Ne se sprenevedat, saj je kvaka lepo napisala, kaj je bilo narobe. Paštetka, nimam nič proti tvojim čebelicam, tudi jaz glasujem Ampak vseeno sem do neke mere za fair play
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 19:34:17
|
|
|
|
Paštetka
|
bubi se strinjam zato sem pa napisala, da je očitno nekaj narobe, saj so me ful ljudje klicali, da sploh niso mogli glasovati za nju, drugim se je ša skoz dalo... Zato, sem pa pisala na belinko in so se opravičili in vse skupaj korigirali. Hvala, za tvoj glas bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 20:04:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda in ostale.... evo, zdaj pa lahko spet glasujete na čebelinka.si A zdaj so jim pa glasove brisali? So kaj povedali kaj je bilo narobe? edino prav. Ne se sprenevedat, saj je kvaka lepo napisala, kaj je bilo narobe. Paštetka, nimam nič proti tvojim čebelicam, tudi jaz glasujem Ampak vseeno sem do neke mere za fair play Ni bilo mišljeno, kot sprenevedanje . Mene je bolj zanimalo, če so kaj povedali zakaj je do tega, da se zanju ni dalo glasovati (oziroma so nekateri lahko tudi večkrat) sploh prišlo ali so samo zbrisali glasove pa jovo na novo ali so jih zbrisali po dejanskem (pregledanem) stanju... sem pa potem, ko sem glasovala opazila njihovo sporočilo in videla, da so tudi izboljšali sistem nadzora glasovanja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 20:11:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda sem pa potem, ko sem glasovala opazila njihovo sporočilo in videla, da so tudi izboljšali sistem nadzora glasovanja. Ki pa očitno še vedno ni zanesljiv, saj sem pravkar lahko še enkrat danes zanju glasovala Sem pa tudi jaz za fair play...samo, da bi ga imeli, bi morali omogočiti, da bi bilo glasovanje čisto zares mogoče samo enkrat na dan....za vse sodelujoče, oziroma, če se mene vpraša bi bilo dovolj samo enkrat (ne enkrat vsak dan) iz posameznega IP.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.3.2011 20:28:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda če se mene vpraša bi bilo dovolj samo enkrat (ne enkrat vsak dan) iz posameznega IP. ob tem je treba upoštevat, da lahko ima računalnik spreminjajoč IP
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.3.2011 8:48:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...ma tale dopoldanski šiht me ubija zvečer hodim s kurami spat....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.3.2011 16:13:13
|
|
|
|
ada2
|
aloha! še 2 tedna delam, potem grem pa na kroženje za 6 tednov... se vrnem, delam 1 teden in spet drugam, tokrat na psihiatrijo. pa da ne govorim kako mi hitro mine čas v službi ok, že prej sem imela veliko dela, ampak zdaj je bolj razgibano in bolj zanimivo in čas leti ko šus... drugače pa: nuša uživa na pohorju - no, danes imajo verjetno bolj slabo vreme, ampak prav gotovo se ne dolgočasijo adam je včeraj 2x padel s kolesom, a nič zato, se je pobral, pa gremo dalje miha pa, .... ah, še 2 para oči in 3 pare rok bi mogla imeti zraven, da bi tega fanta ukrotila.... koliko je bil priden kot mali dojenček je zdaj en taki mali vragec, ki pa s svojimi očkami obrne okoli prsta prav vsakega... on mi bo še delal sive lase
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.3.2011 21:58:30
|
|
|
|
*bubi*
|
ada Me veseli, da ti je všeč v službi. Ja, pestra služba je fajn, se tak hitro obrača vse skupaj. Meni se zdi, da bi v lekarni mrknila od enoličnosti.... tukaj pa... ob mladini ni nikoli dolgčas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 8:04:03
|
|
|
|
Urša
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 8:04:34
|
|
|
|
Urša
|
Ada, super, da tako uživaš v službi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 12:56:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ada, super, da tako uživaš v službi! Podpis. Hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 18:31:17
|
|
|
|
Paštetka
|
Danes po dolgem času pridem v knjižnico, in me stric tak lepo vljudno pogleda in reče: "vi pa že dolgo niste bili v knjižnici, a ne? Smo vas brisali in vas moramo ponovno včlaniti . Članarino je potrebno ponovno vplačati, razen, če ste brezposelni." Jaz pa njemu: seveda, zato sem pa tu, ker mi je doma dolgčas . No, zdaj pa mi napišite, katero knjigo je vredno prebrat. kakšna zgodovina, fantastika, Dostojevski, Tolstoj in podoni veliki misleci odpadejo. Potrebujem lahko-zanimivo čtivo za na plažo .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 18:52:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ada, super, da tako uživaš v službi! Podpis.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 19:03:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Danes po dolgem času pridem v knjižnico, in me stric tak lepo vljudno pogleda in reče: "vi pa že dolgo niste bili v knjižnici, a ne? Smo vas brisali in vas moramo ponovno včlaniti . Članarino je potrebno ponovno vplačati, razen, če ste brezposelni." Jaz pa njemu: seveda, zato sem pa tu, ker mi je doma dolgčas . No, zdaj pa mi napišite, katero knjigo je vredno prebrat. kakšna zgodovina, fantastika, Dostojevski, Tolstoj in podoni veliki misleci odpadejo. Potrebujem lahko-zanimivo čtivo za na plažo . Zamenjam razsvetljenje za dober vibrator (ali nekaj podobnega) - Savina A. Ritter Ko je ženska ****, Ko je moški peder (dve knjigi v eni) - Vedrana Rudan Tile dve se zdaj na hitro spomnim...drugače je pa bila na čveku nedolgo nazaj ena teba, pa malo poišči...moram jaz tudi, ker se tudi odpravljam v knjižnico...samo jaz sem še včlanjena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 19:03:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj Paštetka, jaz skoz neki berem, pa mi nobena knjiga ne ostane v spominu, čeprav je vsaka, ki jo v knjižnjici, na blef, primem v roke, zanimiva in jo preberem do konca Zelo željno sem prebrala Harryja Potterja in Dolino konj (ter ostale 4 knjige, ki jo nadaljujejo) - avtorja se ne spomnim. Izbiram predvsem med kriminalkami (izogibam se Agate Christy, Pattersona, ipd), lahko znanstveno fantastiko (kjer še vedno obstaja pridih resničnega življenja) in med mladinskimi knjigami (ja res, ne moreš verjet, da se da tud v tem oddelku najti zanimive knjige ).
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?