|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
12.3.2011 21:25:41   
NinaŠ
Čer!

Paštetka jaz tudi ne morem glasovati user posted image user posted image user posted image user posted image

Praznovanje je bilo prijetno, poleg vsega je dobil tudi nekaj od Ninjaga - neko vozilo, ki ga je seveda takoj sestavil. Jaz sem pa zraven ugotovila, da resno potrebujem špegle, ker niti navodil "ta malih" Legic ne vidim več dobro user posted image .
Slikca kaka ob priliki, zdaj se mi ne ljubi nalagat s fotkiča. Jutri imamo še eno praznovanje...

Petarda lepo je slišati da si OK user posted image , za ostale bolančke pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
12.3.2011 21:25:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, da ne bo pomote - jezna sem na dedca, ne na taščo .... no, ok, malo na njeno vzgojo, ker še vedno trdim, da če bi bolj trdno prijela, bi znal kaj sam tudi postorit po hiši.

Pol bodi tudi sama nase...ker, če bi ga ti, ko si ga spoznala bolj trdno prijela, bi bilo tudi kaj drugače user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pa ne misli, da jaz nisem kdaj jezna nase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
12.3.2011 21:28:38   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

aja, da ne bo pomote - jezna sem na dedca, ne na taščo .... no, ok, malo na njeno vzgojo, ker še vedno trdim, da če bi bolj trdno prijela, bi znal kaj sam tudi postorit po hiši.

Pol bodi tudi sama nase...ker, če bi ga ti, ko si ga spoznala bolj trdno prijela, bi bilo tudi kaj drugače user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pa ne misli, da jaz nisem kdaj jezna nase user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, zaradi tega se pa itak vsak dan kesam user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
12.3.2011 21:30:17   
ada2
nič, grem spat, si zaslužim...

in niti približno ga ne mislim čakat... naj se gre solit!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
12.3.2011 21:30:34   
petarda
Nina...lepo, da je za vami....nas pa jutri čaka...jaz bom itak bolj na izi...ponavadi norim, ko nora, sem čisto prešvicana, letos bom pa res na izi...še torte nisem pekla, smo jo naročili user posted image ....mi je pa vseeno malo hudo, da je nisem in jo bom ob priliki, ker sem že itak vse nabavila....

Petardito si je pa zaželel, da bi letos praznoval tudi 5,5 let user posted image ....in to z mano, na moj rojstni dan user posted image ..... No, pa naj bo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
12.3.2011 21:33:04   
petarda

nič, grem spat, si zaslužim...

in niti približno ga ne mislim čakat... naj se gre solit!

Lahko noč Ada user posted image ....meni se je pa postelja zamerila....bom kar še malo tukaj user posted image .... pa še čakam, da stroj opere...ker zdaj je tri dni miroval, moramo nadoknadit user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
12.3.2011 21:34:43   
NinaŠ

ja, zaradi tega se pa itak vsak dan kesam user posted image

pomoje nas ima več take težave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
12.3.2011 22:41:51   
*bubi*
user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.3.2011 22:42:27 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
12.3.2011 22:42:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
12.3.2011 22:44:07   
petarda

user posted image

Ha, ha, ha....sem videla, kaj si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image , ko pa sem hotela citirat, pa mi je pokazalo, da si se v jezik vgriznila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....še boljše da ja....sem ravno hotla komentirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
13.3.2011 7:04:03   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

ja, itak, da ste vse povabljene. Če nekaj rečem, potem besedo držim!!! Kvaka bo imela še poseben status, glede na to, da je bližje, in da bova imele zdaj obe več časa.... user posted image

Bližje komu?user posted image ....do tebe ima ravno toliko kot jaz user posted image user posted image user posted image .... Se mi zdi, da si ti nekaj pomešala user posted image user posted image user posted image ...kvako in catjo recimo? user posted image user posted image user posted image

Saj bi urgirala, pa ni nobenega maila, kam naj urgiram user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
13.3.2011 8:51:57   
*bubi*

user posted image

Ha, ha, ha....sem videla, kaj si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image , ko pa sem hotela citirat, pa mi je pokazalo, da si se v jezik vgriznila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....še boljše da ja....sem ravno hotla komentirat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, včasih se tudi jaz v jezik vgriznem (malo prepozno očitno user posted image user posted image user posted image ) čeprav večinoma pa kar direkt povem kaj si mislim.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
13.3.2011 8:56:13   
*bubi*
Ta glasovanja so res en larifari.... itak da se da vse ugotovit, s katerega računalnika je bilo kdaj glasovano. In kvakine glasove bodo prej kot slej brisali....

no, odvisno od nagradne igre in glasovanja... vrednosti nagrade in podobno.

Nazadnje so pri Pampersovi nagradni igri za otroško igrišče vsak dan brisali "sumljive" glasove. Poleg tega so pri glasovanju naredili tako zaščito, da si moral generirano geslo vtipkat.

Naš vrtec je vseeno zmagal (v naši regiji seveda) user posted image  Samo ne vem, katera enota bo dobila igrala. Tam ko je zdaj bubi so nujno potrebna, ampak marsikje drugje tudi. Je pač velik vrtec z veliko enotami in preden vse porihtajo... bo še trajalo.  user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
13.3.2011 9:35:06   
Urša
Lepo praznovanje Anžetu in Juniorju! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
13.3.2011 11:52:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Lepo praznovanje Anžetu in Juniorju! user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

DVE LETI....KDAJ JE MINILO user posted image

Letim zdaj na fešto user posted image ...Lepo se imejte!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
13.3.2011 15:25:17   
*bubi*
Uh, petarda, raje pomisli, kaj se je že vse vmes zgodilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
13.3.2011 20:34:55   
petarda
Paštetka meni še vedno ne gre glasovanje....ampak vidim, da enim očitno gre...še zjutraj sta imela okoli 100 glasov, zdaj pa jih ima eden cca 900 user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
13.3.2011 20:38:45   
petarda

Hvala user posted image

DVE LETI....KDAJ JE MINILO user posted image

Letim zdaj na fešto user posted image ...Lepo se imejte!

Utrujena....skor tko, kot pred dvemi leti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
13.3.2011 21:08:38   
Urša
Nina in Petarda, a bomo kakšno slikico slavljenca videli? Verjetno je trenutno zadnja stvar, da bi fotke na računalnik nalagali. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
13.3.2011 21:21:14   
ada2
no, potem, ko sem se spihala navsezgodaj smo preživeli lep danuser posted image

petarda ja, dve leti... pred kratkim sem se spraševala isto ... kdaj je minilo?user posted image

zdaj se grem pa še malo pred tv zavit, pa v deželo sanj... hitro bo ura 5.20user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
13.3.2011 21:22:28   
ada2
aja, nuša se je pa javila iz šole v naravi in rekla, da je ful super, da bi smučala dan in noč

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
14.3.2011 8:03:35   
petarda
Vse najboljše, Anže!

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
14.3.2011 8:05:31   
petarda

no, potem, ko sem se spihala navsezgodaj smo preživeli lep danuser posted image  

Včasih mora kakšna burja zapihat, da je potem sonce user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro....in lep dan....in user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jo rabimo.... sicer je bila noč mirna, ampak, ko se ozrem po stanovanju me pa kap user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
14.3.2011 8:23:01   
NinaŠ
Dobro jutro! Hvala za user posted image

Nina in Petarda, a bomo kakšno slikico slavljenca videli? Verjetno je trenutno zadnja stvar, da bi fotke na računalnik nalagali. user posted image user posted image user posted image

ja čist res user posted image  Upam, da mi danes že uspe user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
14.3.2011 8:29:10   
Teni_
Meni še tudi vedno ne gre glasovat. Napiše, da lahko glasuješ samo enkrat na dan, jaz pa sem nazadnje v petek ali kdaj že.

Drugače pa mali2 sta ok, jaz vročine več nimam, mi je pa začelo spet iz nosa tećt za znoret. Še bolj kot pred enim tednom. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?