Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 21:25:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Paštetka jaz tudi ne morem glasovati Praznovanje je bilo prijetno, poleg vsega je dobil tudi nekaj od Ninjaga - neko vozilo, ki ga je seveda takoj sestavil. Jaz sem pa zraven ugotovila, da resno potrebujem špegle, ker niti navodil "ta malih" Legic ne vidim več dobro . Slikca kaka ob priliki, zdaj se mi ne ljubi nalagat s fotkiča. Jutri imamo še eno praznovanje... Petarda lepo je slišati da si OK , za ostale bolančke pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 21:25:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, da ne bo pomote - jezna sem na dedca, ne na taščo .... no, ok, malo na njeno vzgojo, ker še vedno trdim, da če bi bolj trdno prijela, bi znal kaj sam tudi postorit po hiši. Pol bodi tudi sama nase...ker, če bi ga ti, ko si ga spoznala bolj trdno prijela, bi bilo tudi kaj drugače .... Pa ne misli, da jaz nisem kdaj jezna nase
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 21:28:38
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, da ne bo pomote - jezna sem na dedca, ne na taščo .... no, ok, malo na njeno vzgojo, ker še vedno trdim, da če bi bolj trdno prijela, bi znal kaj sam tudi postorit po hiši. Pol bodi tudi sama nase...ker, če bi ga ti, ko si ga spoznala bolj trdno prijela, bi bilo tudi kaj drugače .... Pa ne misli, da jaz nisem kdaj jezna nase ja, zaradi tega se pa itak vsak dan kesam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 21:30:17
|
|
|
|
ada2
|
nič, grem spat, si zaslužim... in niti približno ga ne mislim čakat... naj se gre solit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 21:30:34
|
|
|
|
petarda
|
Nina...lepo, da je za vami....nas pa jutri čaka...jaz bom itak bolj na izi...ponavadi norim, ko nora, sem čisto prešvicana, letos bom pa res na izi...še torte nisem pekla, smo jo naročili ....mi je pa vseeno malo hudo, da je nisem in jo bom ob priliki, ker sem že itak vse nabavila.... Petardito si je pa zaželel, da bi letos praznoval tudi 5,5 let ....in to z mano, na moj rojstni dan ..... No, pa naj bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 21:33:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 nič, grem spat, si zaslužim... in niti približno ga ne mislim čakat... naj se gre solit! Lahko noč Ada ....meni se je pa postelja zamerila....bom kar še malo tukaj .... pa še čakam, da stroj opere...ker zdaj je tri dni miroval, moramo nadoknadit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 21:34:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, da ne bo pomote - jezna sem na dedca, ne na taščo .... no, ok, malo na njeno vzgojo, ker še vedno trdim, da če bi bolj trdno prijela, bi znal kaj sam tudi postorit po hiši. Pol bodi tudi sama nase...ker, če bi ga ti, ko si ga spoznala bolj trdno prijela, bi bilo tudi kaj drugače .... Pa ne misli, da jaz nisem kdaj jezna nase ja, zaradi tega se pa itak vsak dan kesam pomoje nas ima več take težave
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 22:41:51
|
|
|
|
*bubi*
|
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.3.2011 22:42:27 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 22:42:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.3.2011 22:44:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ha, ha, ha....sem videla, kaj si napisala , ko pa sem hotela citirat, pa mi je pokazalo, da si se v jezik vgriznila .....še boljše da ja....sem ravno hotla komentirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 7:04:03
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ja, itak, da ste vse povabljene. Če nekaj rečem, potem besedo držim!!! Kvaka bo imela še poseben status, glede na to, da je bližje, in da bova imele zdaj obe več časa.... Bližje komu? ....do tebe ima ravno toliko kot jaz .... Se mi zdi, da si ti nekaj pomešala ...kvako in catjo recimo? Saj bi urgirala, pa ni nobenega maila, kam naj urgiram
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 8:51:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ha, ha, ha....sem videla, kaj si napisala , ko pa sem hotela citirat, pa mi je pokazalo, da si se v jezik vgriznila .....še boljše da ja....sem ravno hotla komentirat Ja, včasih se tudi jaz v jezik vgriznem (malo prepozno očitno ) čeprav večinoma pa kar direkt povem kaj si mislim.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 8:56:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Ta glasovanja so res en larifari.... itak da se da vse ugotovit, s katerega računalnika je bilo kdaj glasovano. In kvakine glasove bodo prej kot slej brisali.... no, odvisno od nagradne igre in glasovanja... vrednosti nagrade in podobno. Nazadnje so pri Pampersovi nagradni igri za otroško igrišče vsak dan brisali "sumljive" glasove. Poleg tega so pri glasovanju naredili tako zaščito, da si moral generirano geslo vtipkat. Naš vrtec je vseeno zmagal (v naši regiji seveda) Samo ne vem, katera enota bo dobila igrala. Tam ko je zdaj bubi so nujno potrebna, ampak marsikje drugje tudi. Je pač velik vrtec z veliko enotami in preden vse porihtajo... bo še trajalo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 9:35:06
|
|
|
|
Urša
|
Lepo praznovanje Anžetu in Juniorju!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 11:52:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Lepo praznovanje Anžetu in Juniorju! Hvala DVE LETI....KDAJ JE MINILO Letim zdaj na fešto ...Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 15:25:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, petarda, raje pomisli, kaj se je že vse vmes zgodilo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 20:34:55
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka meni še vedno ne gre glasovanje....ampak vidim, da enim očitno gre...še zjutraj sta imela okoli 100 glasov, zdaj pa jih ima eden cca 900
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 20:38:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Lepo praznovanje Anžetu in Juniorju! Hvala DVE LETI....KDAJ JE MINILO Letim zdaj na fešto ...Lepo se imejte! Utrujena....skor tko, kot pred dvemi leti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 21:08:38
|
|
|
|
Urša
|
Nina in Petarda, a bomo kakšno slikico slavljenca videli? Verjetno je trenutno zadnja stvar, da bi fotke na računalnik nalagali.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 21:21:14
|
|
|
|
ada2
|
no, potem, ko sem se spihala navsezgodaj smo preživeli lep dan petarda ja, dve leti... pred kratkim sem se spraševala isto ... kdaj je minilo? zdaj se grem pa še malo pred tv zavit, pa v deželo sanj... hitro bo ura 5.20
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.3.2011 21:22:28
|
|
|
|
ada2
|
aja, nuša se je pa javila iz šole v naravi in rekla, da je ful super, da bi smučala dan in noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.3.2011 8:03:35
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše, Anže!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.3.2011 8:05:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, potem, ko sem se spihala navsezgodaj smo preživeli lep dan Včasih mora kakšna burja zapihat, da je potem sonce Dobro jutro....in lep dan....in za vse, ki jo rabimo.... sicer je bila noč mirna, ampak, ko se ozrem po stanovanju me pa kap ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.3.2011 8:23:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za IZVIRNO SPOROČILO: Urša Nina in Petarda, a bomo kakšno slikico slavljenca videli? Verjetno je trenutno zadnja stvar, da bi fotke na računalnik nalagali. ja čist res Upam, da mi danes že uspe
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.3.2011 8:29:10
|
|
|
|
Teni_
|
Meni še tudi vedno ne gre glasovat. Napiše, da lahko glasuješ samo enkrat na dan, jaz pa sem nazadnje v petek ali kdaj že. Drugače pa mali2 sta ok, jaz vročine več nimam, mi je pa začelo spet iz nosa tećt za znoret. Še bolj kot pred enim tednom.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?