Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 20:20:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tale mamica ima očitno še(le) enega otroka in veliiiiko domišljije Aaaaaaaaaaaaaaa zdajle sem gledala rezultate vaške VSL tekme (izpred enega tedna) - Anže me je pajsnil za celi 2 sekundi Dobro, da mu nisem česa obljubila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 20:21:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tale mamica ima očitno še(le) enega otroka in veliiiiko domišljije Aaaaaaaaaaaaaaa zdajle sem gledala rezultate vaške VSL tekme (izpred enega tedna) - Anže me je pajsnil za celi 2 sekundi Dobro, da mu nisem česa obljubila Saj to pomeni, da ti kar dobro gre
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.3.2011 20:40:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tale mamica ima očitno še(le) enega otroka in veliiiiko domišljije Aaaaaaaaaaaaaaa zdajle sem gledala rezultate vaške VSL tekme (izpred enega tedna) - Anže me je pajsnil za celi 2 sekundi Dobro, da mu nisem česa obljubila Saj to pomeni, da ti kar dobro gre
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.3.2011 6:52:58
|
|
|
|
Urša
|
Ja, dobra si, Nina!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.3.2011 7:03:48
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.3.2011 10:52:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tale mamica ima očitno še(le) enega otroka in veliiiiko domišljije Aaaaaaaaaaaaaaa zdajle sem gledala rezultate vaške VSL tekme (izpred enega tedna) - Anže me je pajsnil za celi 2 sekundi Dobro, da mu nisem česa obljubila Saj to pomeni, da ti kar dobro gre ja če s te strani pogledaš je pa vse bolj mavrično
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.3.2011 10:54:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Teni, ste se vi pozdravili???
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.3.2011 20:21:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugo leto takle čas se bomo pa o kengurujčku menile . Sem danes po doooolgem času mal na mon poškilila in tam skoraj ni druge debate . Sicer pa, kako je šlo starejšim sestricam (starejših bratcev nimate )? Anžetu ful dobro , je vse prav rešil, kar me zelo veseli, saj očitno zna poleg športanja tudi razmišljat Jutri gresta otroka tečt, je na Jesenicah tradicionalni tek in otroci tečejo na (mislim da ) 600 metrov . Sta bila ful navdušena, ko sem ju vprašala če bi sodelovala . Danes sem pretaknila kar nekaj omar, da sem našla teniske, ki sem jih jeseni pospravila in na srečo so jima še prav .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 6:50:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 8:06:14
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Mali2 sta zdravi, jaz še na momente kašljam, drugače je pa ok. Ampak, ko me kašelj zgrabi, mi prav dviguje. Včeraj sem zaradi tega 2X bruhala. Se tolažim, da ene celo bruhajo, pa je vse ok, upam, da bo pri meni tudi. Naslednji pregled imam 30.03., upam, da bodo prej že brcike, da bom malo pomirjena. To je zdaj najhuje, ko ne veš, kako je vmes med pregledi. Grem pa 18.4. še na AC, pol pa se bo začelo malo bolj miren čas , če bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 8:10:47
|
|
|
|
ada2
|
moram delit z vami.... včeraj sem šla po doooolgem času ven s prijateljicami... smo šle na večerjo, pa pol še na pijačo.... domov prišle ob 2 zjutraj, vse me boli od smeha in niti mihov prehlad se mi ne zdi več tako tragičen, ko sem se malo sprostila.... priporočam no, nuša se jue včeraj vrnila vsa navdušena nad smučanjem... celo tako zelo, da je še mene okužila, ki že 15 let nisem smučala... in drugo leto si sposodim opremo pri nečaku in šibnema vsaj 1x na smučanje... (upam, da se ne polomim )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 8:40:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugo leto takle čas se bomo pa o kengurujčku menile . Sem danes po doooolgem času mal na mon poškilila in tam skoraj ni druge debate . Anže. Kako pa rešujejo, če ne znajo brat? Saj ne morejo pričakovat, da bodo znali že prebrat naloge? Kakšne naloge pa recimo imajo v 1R?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 8:52:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže. Kako pa rešujejo, če ne znajo brat? Saj ne morejo pričakovat, da bodo znali že prebrat naloge? Kakšne naloge pa recimo imajo v 1R? navodila prebere učiteljica - Anže je rekel, da je vsako nalogo prebrala 2x (kolegica, ki ravno tako uči 1. razred pa je rekla, da jih je brala po 20x ). Če/ko dobim test naredim scan in jih pošljem. Letos so bile menda razmeroma lahke naloge , vsaj glede na prejšnja leta. Otrok mora poznat števila do 10 (ali 12), vse ostalo je pa na podlagi logičnega sklepanja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 8:53:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada za žurko in voljo do smučanja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 8:56:42
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Sem mislila, da o tistem kengurujčku, za nosit Pa za Anžeta!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 8:58:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 moram delit z vami.... včeraj sem šla po doooolgem času ven s prijateljicami... smo šle na večerjo, pa pol še na pijačo.... domov prišle ob 2 zjutraj, vse me boli od smeha in niti mihov prehlad se mi ne zdi več tako tragičen, ko sem se malo sprostila.... priporočam Me veseli, da si se fino imela in sprostila. Pri meni take sprostitve še nekaj časa odpadejo....Jih pa uspešno kompenziram z dopoldanskimi obiski prijateljic
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 15:16:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Sem mislila, da o tistem kengurujčku, za nosit Petarda, ja verjamem, da tebi zdaj bolj take stvari po glavi hodijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 15:22:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi pa še naprej osvajamo medalje Tina je danes v teku (na ca 200 metrov) predšolskih otrok odnesla srebro , Anže je pa žal odstopil - se mu je odvezala teniska in mu v ciljnem šprintu padla z noge in se je kot vesten otrok ustavil in šel s proge (je rekel, da bos pa že ne bo naprej tekel ). Moram pa pohvalit tudi njega, saj se mu je obetalo najmanj drugo mesto, če ne zmaga in to v konkurenci 1. do 3. razred ful dobro je tekel Uf, gru, gru moja otroka Zdaj mi je dana naloga, da zvoham naslednji tek, ker sta čist naspidirana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 19:11:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Še dolg od zadnjič : Pa moja ponosna baba:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 19:51:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz nič ne razumem. kakšen kengurujček in na kakšnem tekmovanju je bil Anže? Ne sledim Vse je napisano, samo prebrati je treba Čestitke obema ....in ponosni mamici ....pa da bo drugič pomagala tako zavezat teniske, da zdržijo do cilja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 19:53:42
|
|
|
|
petarda
|
Že vidim kako se bodo slike od Anžeta in Tine vrtele v kakšnih povzetkih mladosti in začetkov vrhunskih športnikov ....ma res ste face!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 19:58:03
|
|
|
|
petarda
|
Midva s petarditom sva tudi tekla...po trgovinah ...je nujno rabil nove hlače, samo zanjga hlače dobit...je problem...vse kar mu je po dolžini prav, mu pade z riti ....sva res ful hlač pomerila, preden sva našla ENE prave...sem mu pa pred kratkim kupila troje, pa jih je na kolenih raztrgal, ker se zadnje čase SKOZ po kolenih drajsa...in to iz svoje sobe vzame zalet, na hodniku se spusti na kolena in se pridrajsa do konca jedilnice ....in ni nič zaleglo...danes, ko je imel že dosti pomerjanja v kabinah, pa je sam rekel, da se ne bo nikoli več po kolenih drajsal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 19.3.2011 20:14:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
....in ni nič zaleglo...danes, ko je imel že dosti pomerjanja v kabinah, pa je sam rekel, da se ne bo nikoli več po kolenih drajsal samo čez koliko dni/ur/minut bo to pozabil Imam podobne težave z Anžetovimi hlačami pa sem kupila našitke (no nalikajo se, pa ne vem kako se drugače temu reče) za na kolena, ker drugače bi tud vsak mesec lahko nove hlače kupovala . Nalikam pa jih na čisto vsak material (ponavadi se hlače kao ne smejo na tako vroče likat, kot rabijo nalepke da primejo).
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?