|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
3.2.2011 20:01:42   
Urša
Joooooj, jaz bom pa bankrotirala zaradi te zobne miške! Danes je s telovadbe spet brez enega zobka prišla! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
3.2.2011 20:17:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Joooooj, jaz bom pa bankrotirala zaradi te zobne miške! Danes je s telovadbe spet brez enega zobka prišla! user posted image  

user posted image

Kaj pa novembrčki - že kaj izgubljajo zobke?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
3.2.2011 20:35:40   
Urša
Jaka že komaj čaka, da mu kateri zob odpade, ampak ponavadi je to nekje pri 6ih letih.   

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
3.2.2011 22:16:30   
Naty_ka
Helo čveke

Vidim, da me ne pogrešate user posted image  Jej, jej...

Veste kaj sem sedaj delala?  user posted image  Malo brskala po "starih" slikah. In sem našla tole:

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=30289#imageShow][/link]

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
3.2.2011 22:17:59   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image  zakaj pa zdaj to ne deluje user posted image

Niti link ni aktiven user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
3.2.2011 22:21:48   
Naty_ka
Urša, kako? Six pack imam pripravljen...user posted image  Sem na nizkem štartu za dihanje user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
3.2.2011 22:34:38   
Urša
Urša, kako? Six pack imam pripravljen...user posted image  Sem na nizkem štartu za dihanje user posted image

O, fino za 6 pack! user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat nič še ne kaže. Jutri imam CTG, pa verjetno me bo tudi pregledala. Bom sporočila!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.2.2011 1:33:33   
petarda

O, fino za 6 pack! user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat nič še ne kaže. Jutri imam CTG, pa verjetno me bo tudi pregledala. Bom sporočila!

Dobro opravi. user posted image user posted image user posted image  Mogoče te pa kar pošljejo rodit. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.2.2011 1:35:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Helo čveke

Vidim, da me ne pogrešate user posted image  Jej, jej...

Veste kaj sem sedaj delala?  user posted image  Malo brskala po "starih" slikah. In sem našla tole:

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=30289#imageShow][/link]

No...zdaj me pa firbec matra kaj si našla... user posted image user posted image user posted image ....mi pa če kopiram link v iskalnik vrže samo osnovno stran albumov user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.2.2011 1:38:11   
petarda

Koliko pa prinese miška? user posted image

Petardito je bil pa ravno danes pri zobozdravniku, ker že nekaj časa jamra, da ga bolijo zobki... in je bil ful priden na stolu, eno uro je držal usta odprta, sodeloval, ni da ni...mu je naredil dve plombici, čez štirinajst dni gre še po eno, pa en zobek bo treba pogledat, če ga bo treba zdravit. user posted image  So pa zaenkrat še vsi notri, ja...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.2.2011 8:42:31   
Urša
Pri nas je prinesla 5 eur na začetku, zdaj je pa že bolj skromna-2 eur na zob. user posted image  pa je Nika vsa vesela! Je rekla, da špara za hišo, da bomo imeli lahko še eno punčko, ker bo v stanovanju premalo prostora. OMG! user posted image
Aja, čep se mi je odluščil! Zdaj me pa še G mal prešlata, pa bo! user posted image  Jooooj, sem polna adrenalina! No, saj čep ne pomeni še nič, ampak začetek je, sploh pa imam že popadke, ki so zaenkrat še neredni in obvladljivi. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
4.2.2011 9:24:32   
NinaŠ
Ajoj Urša, zdaj sem še jaz polna adrenalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes imam čas za kak six pack user posted image

Pri nas je zobna miška prinesla 1€ le za prvi zobek, ob naslednjem sva se pa pogovorila, da je zobna miška itak mami user posted image (kar je rekel da že tako ve) in da mami nima denarja za vse njegove zobe user posted image
Sicer je pa tudi za Božička že prijavil, da ve, da so to starši, pa sem ga (ker je bila zraven Tina user posted image ) na hitro utišala, naj kar verjame v Božička (in Miklavža, Dedka Mraza), drugače nič več ne bo dobil, saj ima polno rit vsega user posted image , mami in ati pa tudi na toliko denarja, da bi mu nakupila vsa željena darila user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.2.2011 11:19:45   
petarda
Goooooo Urša! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
4.2.2011 11:23:59   
Urša
Jooooj, me šraufa! user posted image user posted image  Ob 12h imam CTG. Če me pošljejo direkt v porodnišnico, ti javim Petarda na GSM. Uf!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
4.2.2011 13:17:56   
NinaŠ
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Urša, potemtakem bo verjetno 4.2.2011 najlepši datum user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
4.2.2011 13:20:35   
Teni_
Urša, drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče že dihaš, pa bomo dihale s tabo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
4.2.2011 13:42:15   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image
go, Urša, go!
user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
4.2.2011 13:48:04   
petarda

Jooooj, me šraufa! user posted image user posted image  Ob 12h imam CTG. Če me pošljejo direkt v porodnišnico, ti javim Petarda na GSM. Uf!

...letim telefon čekirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
4.2.2011 13:50:05   
petarda
Nič še ni.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vseeno ne bodo škodile user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
4.2.2011 15:26:29   
Urša
Še sem tukaj!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
4.2.2011 15:27:38   
Urša
Novice:
G je rekla, da je šel čepek že cel ven, odprta sem 2 cm in naj grem jutri zjutraj v P rodit, če me ne bo že danes prehitelo. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
4.2.2011 15:38:36   
petarda

Novice:
G je rekla, da je šel čepek že cel ven, odprta sem 2 cm in naj grem jutri zjutraj v P rodit, če me ne bo že danes prehitelo. user posted image user posted image user posted image  

Ooooooooo super! user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da se začne že kmalu... ampak to mi pa ni jasno...kako naj greš kar zjutraj rodit? Tudi, če se ne bo nič dogajalo? (popadki, voda...) Ker jaz sem bila kar nekaj časa brez čepa in 2cm odprta...pa ni dogajalo nič user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
4.2.2011 16:14:01   
Urša
Jaz imam popadke, tako da me zvija, samo niso redni...še.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
4.2.2011 16:18:35   
petarda

Jaz imam popadke, tako da me zvija, samo niso redni...še.

No, resnično upam, da se ti še danes razvijejo redni popadki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... In če bodo do jutri zjutraj še vedno samo tako neredni oziroma, če poniknejo...moraš vseeno v P?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
4.2.2011 16:23:33   
Urša
Ja, rekla mi je, da vseeno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......