Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 12:37:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jutro, jutro! Ja, danes je fajn datum... No, če ne bomo za Anžeta navijali, bomo pa za Uršo Nina res si lahko ponosna na svojega fanta ......mene bi tudi razganjalo od ponosa Jaz pa....zbolela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 12:47:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojoj Petarda, tole pa sploh ni fajn Upam, da ni kaj hujšega in boš čimprej OK. Že januar se mi je zdel čist podrekan od bolezni Pomoje sploh ne poznam družine, ki bi jo ta mesec bp odnesla . Pa kot poslušam se fabruar tud nič obetavno ni začel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 14:36:43
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 17:03:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Že januar se mi je zdel čist podrekan od bolezni Pomoje sploh ne poznam družine, ki bi jo ta mesec bp odnesla . Prijavljam nas 3 Mogoče pa vsaj tu zmagamo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 17:12:15
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, upam, da gre že na bolje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 18:09:01
|
|
|
|
Teni_
|
Mi smo jo pa januarja odnesli brez bolezni, se je pa februar ačel bolj slabo za mojega. Je pokasiral začetek pljučnice in je čisto bogi, jaz pa skačem okoli z razkužilom. Upam, da se me3 česa ne nalezemo. Petarda, pozdravi se čimprej.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 18:13:24
|
|
|
|
Urša
|
Jah, drek so tele bolezni. Res je noro letos! Pa zdaj se bo še otoplilo! Pri prijateljici v šoli razsaja en virus in visi na oglasni deski obvestilo, da tisti otroci, ki imajo doma dojenčka, naj raje ne gredo v šolo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 18:39:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Že januar se mi je zdel čist podrekan od bolezni Pomoje sploh ne poznam družine, ki bi jo ta mesec bp odnesla . Prijavljam nas 3 Mogoče pa vsaj tu zmagamo še jaz nas prijavim... bili na UR samo zaradi izpahnjenega komolca, drugače pa zdravi (pa trkam na les zraven )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 19:33:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, vsaj tukaj nekaj pozitivnih prijav ... naj tako tudi ostane Ada, kako kaj na "novem" delovnem mestu? Bolje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 19:35:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne morem si pomagat, da ne prilepim ene fotke ... ...danes so imeli podelitev
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 20:53:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Anže
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 21:29:38
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ne morem si pomagat, da ne prilepim ene fotke ... ...danes so imeli podelitev jaz pa ne vidim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 21:31:25
|
|
|
|
ada2
|
aha, tak citirano pa vidim Anže, pravi frajer
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.2.2011 22:08:03
|
|
|
|
Urša
|
Bravo, Anže! Joj, je že velik fant, pa lušten! Če se ne motim, je za Niko rezerviran!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 10:59:26
|
|
|
|
Urša
|
No, pa ni bilo nič z mojim datumom. Zdaj čakam na 5.2., ima moj brat 30 let.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 12:17:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ne morem si pomagat, da ne prilepim ene fotke ... ...danes so imeli podelitev Ma frajer res!!! Pa koooolk je luuuuuškan!!! Škoda, da nimam hčerkice .... Kolajna se pa tudi tak fajn blešči Mu prav paše!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 12:18:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša No, pa ni bilo nič z mojim datumom. Zdaj čakam na 5.2., ima moj brat 30 let. Meni je še vedno 11.02.2011 zeloooo lep datum
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 12:20:24
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem pa danes prvi dan brez vročine .....se počutim skoraj kot prerojena.... Ampak je res muka imeti doma bolnačka, , pa še jaz sem takoj v ponedeljek zvečer fasala vročino ... Še dobro, da se je petardito že v torek pobral in je bil bolje, ker drugače bi res težko dohajala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 13:34:30
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, me veseli, da si bolje! Joooooooooj, kje je še 11.2.! Jaz sem že zdaj čist gotova, križ me boli za znort! Trebuh mi bo eksplodiral, s kislino se ubadam vsako noč, hočem bit rešena čimpreeeeeeeeeeeeeej!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 15:01:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, me veseli, da si bolje! Joooooooooj, kje je še 11.2.! Jaz sem že zdaj čist gotova, križ me boli za znort! Trebuh mi bo eksplodiral, s kislino se ubadam vsako noč, hočem bit rešena čimpreeeeeeeeeeeeeej! Eh...prehitro sem se veselila Včeraj zvečer mi je vročina tako lepo sama padla, nisem potrebovala Dalerona in sem mislila, da sem rešena... evo zdaj imam pa spet .... ampak se počutim vseeno veliko bolje, kot sem se prejšnja dva dni, tak da upam, da se kmalu izvlečem.... Urša, če je pa tako, ti pa privoščim, da greš res čimprej. Tudi 03.02.2011 je lep datum
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 15:02:22
|
|
|
|
petarda
|
Če boš lahko se javi, predno boš šla, da bomo navijale
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 15:44:34
|
|
|
|
Urša
|
OK!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 18:19:51
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, me veseli, da si bolje! Joooooooooj, kje je še 11.2.! Jaz sem že zdaj čist gotova, križ me boli za znort! Trebuh mi bo eksplodiral, s kislino se ubadam vsako noč, hočem bit rešena čimpreeeeeeeeeeeeeej! urša tebi se pa v tej nosečnosti godi podobno kot meni v moji tretji.... za znoret.... trebuh pa tudi tak, da skozi vrata nisem mogla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 18:20:35
|
|
|
|
ada2
|
petarda pozdravite se.... čimprej
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.2.2011 19:01:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda Urša ti samo reč, pa začnemo dihat Zadnjič si me vprašala po Anžetovih zobkih. Ne, Anžetu sta pred približno letom odpadli spodnji enki in zrasli novi, vsi ostali mlečni se pa še trdno držijo v ustih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......