|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
2.2.2011 12:37:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jutro, jutro! Ja, danes je fajn datum... user posted image

No, če ne bomo za Anžeta navijali, bomo pa za Uršo user posted image

Nina res si lahko ponosna na svojega fanta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......mene bi tudi razganjalo od ponosa user posted image

Jaz pa....zbolela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
2.2.2011 12:47:07   
NinaŠ
Ojoj Petarda, tole pa sploh ni fajn user posted image  Upam, da ni kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in boš čimprej OK.

Že januar se mi je zdel čist podrekan user posted image user posted image user posted image user posted image  od bolezni user posted image  Pomoje sploh ne poznam družine, ki bi jo ta mesec bp odnesla user posted image . Pa kot poslušam se fabruar tud nič obetavno ni začel user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
2.2.2011 14:36:43   
Urša
Petarda, user posted image user posted image user posted image .

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
2.2.2011 17:03:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Že januar se mi je zdel čist podrekan user posted image user posted image user posted image user posted image  od bolezni user posted image  Pomoje sploh ne poznam družine, ki bi jo ta mesec bp odnesla user posted image .

Prijavljam nas 3 user posted image  Mogoče pa vsaj tu zmagamo user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
2.2.2011 17:12:15   
*bubi*
petarda, upam, da gre že na bolje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
2.2.2011 18:09:01   
Teni_
Mi smo jo pa januarja odnesli brez bolezni, se je pa februar ačel bolj slabo za mojega. Je pokasiral začetek pljučnice in je čisto bogi, jaz pa skačem okoli z razkužilom. Upam, da se me3 česa ne nalezemo.

Petarda, pozdravi se čimprej.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
2.2.2011 18:13:24   
Urša
Jah, drek so tele bolezni. Res je noro letos! Pa zdaj se bo še otoplilo! Pri prijateljici v šoli razsaja en virus in visi na oglasni deski obvestilo, da tisti otroci, ki imajo doma dojenčka, naj raje ne gredo v šolo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
2.2.2011 18:39:09   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Že januar se mi je zdel čist podrekan user posted image user posted image user posted image user posted image  od bolezni user posted image  Pomoje sploh ne poznam družine, ki bi jo ta mesec bp odnesla user posted image .

Prijavljam nas 3 user posted image  Mogoče pa vsaj tu zmagamo user posted image user posted image user posted image

še jaz nas prijavim... bili na UR samo zaradi izpahnjenega komolca, drugače pa zdravi (pa trkam na les zravenuser posted image )

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
2.2.2011 19:33:48   
NinaŠ
No, vsaj tukaj nekaj pozitivnih prijav user posted image ... naj tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image

Ada, kako kaj na "novem" delovnem mestu? Bolje?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
2.2.2011 19:35:33   
NinaŠ
Ne morem si pomagat, da ne prilepim ene fotke user posted image ... ...danes so imeli podelitev user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
2.2.2011 20:53:00   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Anže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
2.2.2011 21:29:38   
ada2

Ne morem si pomagat, da ne prilepim ene fotke user posted image ... ...danes so imeli podelitev user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ne vidimuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
2.2.2011 21:31:25   
ada2
aha, tak citirano pa vidim

user posted image  Anže, pravi frajer

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
2.2.2011 22:08:03   
Urša
Bravo, Anže! user posted image user posted image user posted image  Joj, je že velik fant, pa lušten! Če se ne motim, je za Niko rezerviran! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
3.2.2011 10:59:26   
Urša
No, pa ni bilo nič z mojim datumom. user posted image  Zdaj čakam na 5.2., ima moj brat 30 let.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
3.2.2011 12:17:45   
petarda

user posted image

Ma frajer res!!! Pa koooolk je luuuuuškan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Škoda, da nimam hčerkice user posted image user posted image user posted image user posted image .... Kolajna se pa tudi tak fajn blešči user posted image user posted image user posted image  Mu prav paše! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
3.2.2011 12:18:26   
petarda

No, pa ni bilo nič z mojim datumom. user posted image  Zdaj čakam na 5.2., ima moj brat 30 let.

Meni je še vedno 11.02.2011 zeloooo lep datum user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
3.2.2011 12:20:24   
petarda
Jaz sem pa danes prvi dan brez vročine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....se počutim skoraj kot prerojena.... user posted image  Ampak je res muka imeti doma bolnačka, user posted image , pa še jaz sem takoj v ponedeljek zvečer fasala vročino user posted image ... Še dobro, da se je petardito že v torek pobral in je bil bolje, ker drugače bi res težko dohajala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
3.2.2011 13:34:30   
Urša
Petarda, me veseli, da si bolje! user posted image user posted image user posted image
Joooooooooj, kje je še 11.2.! user posted image  Jaz sem že zdaj čist gotova, križ me boli za znort! user posted image  Trebuh mi bo eksplodiral, s kislino se ubadam vsako noč, hočem bit rešena čimpreeeeeeeeeeeeeej!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
3.2.2011 15:01:11   
petarda

Petarda, me veseli, da si bolje! user posted image user posted image user posted image
Joooooooooj, kje je še 11.2.! user posted image  Jaz sem že zdaj čist gotova, križ me boli za znort! user posted image  Trebuh mi bo eksplodiral, s kislino se ubadam vsako noč, hočem bit rešena čimpreeeeeeeeeeeeeej!

Eh...prehitro sem se veselila user posted image user posted image user posted image  Včeraj zvečer mi je vročina tako lepo sama padla, nisem potrebovala Dalerona in sem mislila, da sem rešena... evo zdaj imam pa spet user posted image .... ampak se počutim vseeno veliko bolje, kot sem se prejšnja dva dni, tak da upam, da se kmalu izvlečem....user posted image

Urša, če je pa tako, ti pa privoščim, da greš res čimprej. Tudi 03.02.2011 je lep datum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
3.2.2011 15:02:22   
petarda
Če boš lahko se javi, predno boš šla, da bomo navijale

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
3.2.2011 15:44:34   
Urša
OK! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
3.2.2011 18:19:51   
ada2

urša tebi se pa v tej nosečnosti godi podobno kot meni v moji tretji.... za znoret.... trebuh pa tudi tak, da skozi vrata nisem moglauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
3.2.2011 18:20:35   
ada2
petarda pozdravite se.... čimprejuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
3.2.2011 19:01:15   
NinaŠ
Petarda user posted image user posted image user posted image

Urša ti samo reč, pa začnemo dihat user posted image user posted image user posted image

Zadnjič si me vprašala po Anžetovih zobkih. Ne, Anžetu sta pred približno letom odpadli spodnji enki in zrasli novi, vsi ostali mlečni se pa še trdno držijo v ustih user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......