|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
5.2.2011 19:31:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image  misliš, da si bo še to privoščila, ker potem zaradi dojenja ne bi mogla? Veš kaj, jaz bi na njenem mestu mislila tudi na porod in take in drugačne dogodke v porodni sobi, ne bi se najbolj s fižolom in koruzo šopala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ta je dobra! Pa res sem se s fižolom in koruzo šopala, haha!
V P so mi naredili CTG, ni zaznal  nobenih popadkov, 1 cm sem več odprta kot včeraj, torej 3, ampak so me vseeno domov poslali. Na Franceta moram nazaj. Sva pa tako iskala porodnišnico v Celju, tako da še dobro, da ni bilo panike! user posted image

Ti si šele danes iskala porodnišnico v kateri boš rodila??? Ti si še hujša, kot jaz, ko nisem imela torbe zrihtane user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno, če se bo kaj začelo dogajati, drugače pa mirno noč...naspi se zdaj na zalogo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.2.2011 19:44:35   
Urša
Jah, nisem domačinka!user posted image  Saj vedela sva približno kje je, ampak to je tako ogromen kompleks bolnic, da res iščeš, če si prvič tam. No, zdaj vem za naslednjič. user posted image
Naspat se pa res moram na zalogo!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.2.2011 19:56:34   
NinaŠ

Ti si šele danes iskala porodnišnico v kateri boš rodila??? Ti si še hujša, kot jaz, ko nisem imela torbe zrihtane user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam res user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.2.2011 20:03:05   
NinaŠ
No ja Urša kakorkoli... ...dihanje bomo pač ponovili user posted image , samo zdaj pa res lahko malo bolj resno namigneš kdaj user posted image .

Z Anžetom sva danes smučala, medtem ko je bila Tina na treningu user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image pa služil gratis ure pri smučarskem klubu s pomočjo pri organizaciji ene tekme user posted image , popoldne pa smo obiskali mojo staro mamo, tako da je dan ful hitro minil. 

Jutri dopoldne imata oba otroka treninga, popoldne pa sem Anžetu obljubila da gremo (končno) drsat user posted image .

Jaaaa pa navijat boste mogle spet - naslednjo nedeljo oba, Tina in Anže, tekmujeta na Cicibančkovem veleslalomu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.2.2011 20:52:15   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ja sam res user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
6.2.2011 0:31:00   
petarda
Anžetom sva danes smučala, medtem ko je bila Tina na treningu user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image pa služil gratis ure pri smučarskem klubu s pomočjo pri organizaciji ene tekme user posted image , popoldne pa smo obiskali mojo staro mamo, tako da je dan ful hitro minil. 

Jutri dopoldne imata oba otroka treninga, popoldne pa sem Anžetu obljubila da gremo (končno) drsat user posted image .

Jaaaa pa navijat boste mogle spet - naslednjo nedeljo oba, Tina in Anže, tekmujeta na Cicibančkovem veleslalomu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sliši se lep dan...sploh v primerjavi z našim user posted image ....zunaj tak sonček, da je veselje, mi pa vsi notri user posted image ....zvečer spet vročina user posted image ...kar nam podaljša bivanje notri še na vsaj jutri user posted image .

Drugače pa....veš, da bomo navijali....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
6.2.2011 7:40:28   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Petarda saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
6.2.2011 7:56:29   
ada2

Z Anžetom sva danes smučala, medtem ko je bila Tina na treningu user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image pa služil gratis ure pri smučarskem klubu s pomočjo pri organizaciji ene tekme user posted image , popoldne pa smo obiskali mojo staro mamo, tako da je dan ful hitro minil.  

ja, moj je tudi ekspresno minil.... do pol 6 zvečer sploh nisem utegnila iti lulat.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
6.2.2011 8:11:29   
Urša
Dobro jutro! Noč je minila mirno, sem se zgleda čisto sprostila. user posted image  Bratec me je včeraj 3x klical, če je že kaj in me pošiljal hodit po štengah, ampak ni uspelo za njegov 30. RD, tega se planirat pač ne da. Ko bomo zreli, pa gremo! user posted image
Moram prilepit še nekaj pikapok za Petardo in njene: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
6.2.2011 8:17:20   
amy26

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

dobro jutro, sem glih ob kavici, otroka pa gledata živ žav
sem šla spat ob 3.30 smo bili na 40. RD, smo imeli nek novomeški ansambel, odličen da dol padeš
ob 7.00 ni bilo druge kot vstati, je bil Aleks že nadležen in vztrajen da moram vstati

Urša, še vztrajaš, ja tole na koncu je mene vedno živčno delalo
vem pa ko se tebi začne bo itak express in bo hitro minilouser posted image
bom v vsakem primeru mislila nate in navijala v mislim ko se začne

Petarda, pošiljam vam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
6.2.2011 10:07:05   
*bubi*
Ej, Urša, nedelja itak ni dan za take napore user posted image  Pa ne pozabi, da je v torek tudi praznik, ko se ne spodobi delat. Jutrišnji dan si že noter spravila, torej imaš tudi fraj..... tak da kar do srede počakaj user posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj bo pa letela user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.2.2011 11:37:48   
Urša
Prav Bubi, grem na dopust! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.2.2011 12:11:36   
petarda
Amy kateri ansambel je pa bil? Pa kakšno musko so špilali? user posted image

Urša ti kar še malo počivaj, pa na sonček...so prelepi dnevi za ležat v porodnišnici user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.2.2011 19:37:42   
NinaŠ
No evo, zgleda, da se tudi zoc kdaj zmoti user posted image . Ja Urša, ti izkoristi tele sončne dneve, se pogrej na sončku in počij, vikend je pa spet grd napovedan, tako da bo idealen za ležat v P user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.2.2011 19:39:25   
NinaŠ
Tina je v petek (končno) dobila vabilo za vpis v šolo user posted image , ki ga ima 15. in/ali 16. februarja user posted image . Ful je ponosna na to in bi najraje videla, da bi bil že september user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.2.2011 21:02:56   
petarda

Tina je v petek (končno) dobila vabilo za vpis v šolo user posted image , ki ga ima 15. in/ali 16. februarja user posted image . Ful je ponosna na to in bi najraje videla, da bi bil že september user posted image

Petardito se tudi že veseli šole..se mi zdi, da nebo noben problem, ko bo treba zakorakati v prvi razred user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
6.2.2011 21:05:22   
petarda
Urša kako se počutiš? user posted image

Jaz sem danes super v primerjavi z dnevi, ki so za mano. Junior ima še orng vročino, petardito pa mejno....še en dan doma jutri...ampak OK....bolje doma, kot v bolnišnici, ne? user posted image  Je treba na svet vedno pogledat še z druge plati user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
6.2.2011 21:33:59   
Urša

Vredu! user posted image  Danes sva šla malo na obisk k otrokoma, sta bila takooooooo vesela! Sva ju vseeno pri mojih pustila do torka, če slučaaaaaajno kaj vmes pride. user posted image  Samo doma pa tak mir, pa vse pospravljeno, pa nič se ne razmeče, nobenih igrač nikjer, vse po škatlah, nobenih papirčkov, škarij, barvic...kar preveč pusto! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
6.2.2011 21:34:37   
Urša
Mi pa vabila za vpis še nismo dobili, samo za roditeljski sestanek.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
6.2.2011 21:42:15   
petarda

Vredu! user posted image  Danes sva šla malo na obisk k otrokoma, sta bila takooooooo vesela! Sva ju vseeno pri mojih pustila do torka, če slučaaaaaajno kaj vmes pride. user posted image  Samo doma pa tak mir, pa vse pospravljeno, pa nič se ne razmeče, nobenih igrač nikjer, vse po škatlah, nobenih papirčkov, škarij, barvic...kar preveč pusto! user posted image

Hvala bogu za take babice in dedke! user posted image  ...vidva kar čimveč uživajta zdaj v dvoje user posted image ....
Ej...še malo pa bo tvoj PDP user posted image .... potem pa še malo...pa bo 11.02.2011 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
6.2.2011 21:44:55   
ada2

mi pa še niti za roditeljski sestanekuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
6.2.2011 21:49:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mi pa še niti za roditeljski sestanekuser posted image

Tudi mi ne...ne eno, ne drugo user posted image ... Smo pa dobili dovoljenje ravnateljice šole v katero želimo iti, da lahko pridemo malce pogledat (informativni dnevi so že bili) in nam bo vse razkazala user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
6.2.2011 21:49:38   
petarda
Ada--- domača naloga opravljena user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
6.2.2011 22:07:51   
Urša
Pa ni že skoraj 4 tedne star, nooooo! A je možno???

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
6.2.2011 22:13:42   
petarda

Pa ni že skoraj 4 tedne star, nooooo! A je možno???

A veš, da sem bila še sama presenečena!!!! Sem šla prav na koledar gledat user posted image user posted image user posted image ... KDAJ je minilo???? Kot bi mignil bo konec porodniške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......