Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2011 23:37:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2011 8:27:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro za tiste ki ste še v postelji
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2011 9:07:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Ja halo ki te ste? Že vse pijane? Ob osmih zvečer sem šla v posteljo, potem ko sem nazdravila na petardinjota z šnopsom na povadenem cukru . Ma sem takoooo prehlajena.... ...samo danes je pa bolje, ko sem se ponoči fajn prešvicala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2011 9:11:46
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem nazdravila s čajem v eni in Lekadoli v drugi roki. Pa se celo noč premetavala in tresla. Ah, saj bo bolje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2011 9:30:39
|
|
|
|
Teni_
|
Dan! Jaz sem pa nazdravila s sokom. Zdaj pa čakam, da e ena kolegica rodi, zdaj enkrat bo počasi, da še enkrat nazdravim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2011 14:39:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem tudi nazdravila... celo flašo sem ga spila Šveps z okusom kokosa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2011 14:51:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no končno sem bila ravno na skupini za samopomoč, ki jo vodim v službi in povem članom, da pričakujem, da bo prijateljica danes rodila, ker čaka že od silvestovega.... no, pa kartamo lepo mi šnops dalje in meni zatutka telefon in vsi :" a smo dobili dojenčka?" petarda upam, da nisi jezna, ker sem potem sporočilo naglas prebrala Ada, tvoja služba pa mi deluje izredno stresno... pa saj sem napisala, da je bilo na skupini za samopomoč... to je izven delovnega časa... prostovoljno (pst, pa ne okrog govorit, pa ful mi paše, da je ob ponedeljkih, ko ima adam v vrtcu malega raziskovalca in moram priti kasneje po njega... tako mi ni treba hodit domov, pa nazaj v vrtec ) no, in naša skupina je pač skupina za družabne igre in ker se naši stanovalci najraje kartajo večinoma prekartamo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 7:19:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro. Očitno vas je Petardin porod vse zdelal, da se več nič ne oglašate Evo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 8:32:50
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Saj ni čudno, če smo pa pomagale dihat. Jaz grem počasi nazaj na levo uho , ker je bla ta noč še bolj neprespana kot ostale.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 9:33:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
da se več nič ne oglašate fullll prehlajena, al pa raje že bolna ne morem v Pc buljit kar ni res nujno (beri: po službeni dolžnosti )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 9:46:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda vas vse lepo pozdravlja in obljublja, da se bo javila, ko pride domov Juniorček pa mi po slikici deluje čisto tako kot starejša bratca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 10:28:22
|
|
|
|
Urša
|
Juniorček pa mi po slikici deluje čisto tako kot starejša bratca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 10:32:05
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem še vedno čisto zdelana, kašljam za znoret! Sem bila danes pri zdravniku, imam novega-moškega, ker je moja dohtarca zamenjala službo. Mu povem tudi, da sem noseča, tako da vzamem največ 4 lekadole dnevno, pa tip prijavi, da v zgodnji nosečnosti je bolje čim manj in mu rečem,da sem jaz že v pozni nosečnosti, na porodniški! In potem je kar vstal in se me šel ogledat, ker baje ni opazil.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 12:10:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem še vedno čisto zdelana, kašljam za znoret! Sem bila danes pri zdravniku, imam novega-moškega, ker je moja dohtarca zamenjala službo. Mu povem tudi, da sem noseča, tako da vzamem največ 4 lekadole dnevno, pa tip prijavi, da v zgodnji nosečnosti je bolje čim manj in mu rečem,da sem jaz že v pozni nosečnosti, na porodniški! In potem je kar vstal in se me šel ogledat, ker baje ni opazil.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 13:48:53
|
|
|
|
Teni_
|
. Ja pa ja. Verjetno čorav na eno oko? Ali se ti res tako malo vidi. Samo verjetno ne, glede na to, da bo to 3 .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 14:35:58
|
|
|
|
Urša
|
Hja, men se zdi, da me je kr precej v trebuh! Smo dobili izvide krvi-gripa! Še te nadloge se je manjkal! Res sem super zaštartala v porodniško, sem imela tak fajn namen vsak dan kej oprat in zlikat, pa kaj nabavit, si privoščit malo miru, zdaj pa imam, stanovanje v razsulu pa bolnike za štimat! Kašljam pa tolk, da mi je prej malo ušlo in sem se že ustrašla, da ni voda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 20:27:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
Tako, drage moje, včeraj še ni bilo čisto ziher, danes pa je že 100 %. Zato vam z največjim vesljem sporočam, da ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 20:28:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
................................ Je naš Erik SHODIL
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2011 22:04:38
|
|
|
|
Urša
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2011 11:26:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Erik Jaz pa vam sporočam, da sem naslednjih 10 dni na bolniški . Ah, čist me je zdelalo, včeraj me je še uhu noro začelo boleti, tako da sem šla danes k Z, kjer sem bila seveda malo okregana kje tako dolgo hodim (ja, sori, če sem pa mislila da bo bolje ), dobila AB in počitek. Pa ne vprašte, če nimam občutka, da me bo zdaj še zob začel bolet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2011 11:55:55
|
|
|
|
Urša
|
Nina- zate. Vsaj AB si dobila, boš kmalu ven iz najhujšega, meni se bo pa očitno še vleklo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2011 12:08:43
|
|
|
|
Teni_
|
Erik . Če sem se prav odločila, bi lahko danes prišla Petarda domov, če je vse ok, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2011 13:50:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Erik! Za bolane mamice pa .. pa kar brez slabe vesti si privoščite počitek. Haha, jaz itak vem, da si ga ne bi mogla No, vsaj gripa me (upam vsaj) ne more doletet. Se raje cepim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2011 17:28:25
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Smo dobili izvide krvi-gripa! Še te nadloge se je manjkal! Res sem super zaštartala v porodniško, sem imela tak fajn namen vsak dan kej oprat in zlikat, pa kaj nabavit, si privoščit malo miru, zdaj pa imam, stanovanje v razsulu pa bolnike za štimat! Kašljam pa tolk, da mi je prej malo ušlo in sem se že ustrašla, da ni voda! smola ni kaj Urša, želim vama z Nino da se čimprej pozdravita Čestitke Eriku za samostojne korake
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2011 19:05:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
.. pa kar brez slabe vesti si privoščite počitek. Haha, jaz itak vem, da si ga ne bi mogla bi si ga, če bi bila povornk bolna, verjemi Mene tudi zaboga nobena stvar ne položi... ...tole me pa je . Sem dopoldne hotela mal pobrkljat po stanovanju (itak - jaz doma, stanovanje v razsulu, tako pa že ne more bit ), pa sem po 10 minutah komaj še stala na nogah in bi se, v naslednjih 10 sigurno zrušila, če ne bi šla nazaj v posteljo . Saj otroka razumeta in kolikor moreta ne težita .... Naty, tebe pa zdaj spet čakajo pestri dnevi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Triki za odvajanje od plenic glede na astr...Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......