|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
10.1.2011 23:37:41   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.1.2011 8:27:35   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za tiste ki ste še v postelji user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.1.2011 9:07:00   
NinaŠ
Dobro jutro!

Ja halo ki te ste? Že vse pijane? user posted image user posted image user posted image

Ob osmih zvečer sem šla v posteljo, potem ko sem nazdravila na petardinjota z šnopsom na povadenem cukru user posted image . Ma sem takoooo prehlajena.... ...samo danes je pa bolje, ko sem se ponoči fajn prešvicala user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.1.2011 9:11:46   
Urša
Jaz sem nazdravila s čajem v eni in Lekadoli v drugi roki. user posted image  Pa se celo noč premetavala in tresla. Ah, saj bo bolje!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.1.2011 9:30:39   
Teni_
Dan!

Jaz sem pa nazdravila s sokom. Zdaj pa čakam, da e ena kolegica rodi, zdaj enkrat bo počasi, da še enkrat nazdravim. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.1.2011 14:39:25   
*bubi*
Jaz sem tudi nazdravila... celo flašo sem ga spila user posted image  Šveps z okusom kokosa user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.1.2011 14:51:39   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no končnouser posted image user posted image

sem bila ravno na skupini za samopomoč, ki jo vodim v službi in povem članom, da pričakujem, da bo prijateljica danes rodila, ker čaka že od silvestovega.... no, pa kartamo lepo mi šnops dalje in meni zatutka telefon in vsi :" a smo dobili dojenčka?" user posted image

petarda upam, da nisi jezna, ker sem potem sporočilo naglas prebralauser posted image

user posted image user posted image user posted image   Ada, tvoja služba pa mi deluje izredno stresno...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
pa saj sem napisala, da je bilo na skupini za samopomoč... to je izven delovnega časa... prostovoljno (pst, pa ne okrog govorit, pa ful mi paše, da je ob ponedeljkih, ko ima adam v vrtcu malega raziskovalca in moram priti kasneje po njega... tako mi ni treba hodit domov, pa nazaj v vrtecuser posted image ) no, in naša skupina je pač skupina za družabne igre in ker se naši stanovalci najraje kartajo večinoma prekartamouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
12.1.2011 7:19:08   
Naty_ka
Dobro jutro.

Očitno vas je Petardin porod vse zdelal, da se več nič ne oglašate user posted image

Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
12.1.2011 8:32:50   
Teni_
Jutro!

Saj ni čudno, če smo pa pomagale dihat. user posted image Jaz grem počasi nazaj na levo uhouser posted image , ker je bla ta noč še bolj neprespana kot ostale.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
12.1.2011 9:33:11   
NinaŠ
da se več nič ne oglašate user posted image

fullll prehlajena, al pa raje že bolna user posted image  ne morem v Pc buljit kar ni res nujno (beri: po službeni dolžnosti user posted image )

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
12.1.2011 9:46:22   
*bubi*
Petarda vas vse lepo pozdravlja in obljublja, da se bo javila, ko pride domov user posted image

Juniorček pa mi po slikici deluje čisto tako kot starejša bratca user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
12.1.2011 10:28:22   
Urša
Juniorček pa mi po slikici deluje čisto tako kot starejša bratca user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
12.1.2011 10:32:05   
Urša
Jaz sem še vedno čisto zdelana, kašljam za znoret! user posted image
Sem bila danes pri zdravniku, imam novega-moškega, ker je moja dohtarca zamenjala službo. Mu povem tudi, da sem noseča, tako da vzamem največ 4 lekadole dnevno, pa tip prijavi, da v zgodnji nosečnosti je bolje čim manj in mu rečem,da sem jaz že v pozni nosečnosti, na porodniški! user posted image user posted image user posted image  In potem je kar vstal in se me šel ogledat, ker baje ni opazil. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
12.1.2011 12:10:24   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaz sem še vedno čisto zdelana, kašljam za znoret! user posted image
Sem bila danes pri zdravniku, imam novega-moškega, ker je moja dohtarca zamenjala službo. Mu povem tudi, da sem noseča, tako da vzamem največ 4 lekadole dnevno, pa tip prijavi, da v zgodnji nosečnosti je bolje čim manj in mu rečem,da sem jaz že v pozni nosečnosti, na porodniški! user posted image user posted image user posted image  In potem je kar vstal in se me šel ogledat, ker baje ni opazil. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
12.1.2011 13:48:53   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja pa ja. Verjetno čorav na eno oko? user posted image user posted image user posted image user posted image Ali se ti res tako malo vidi. Samo verjetno ne, glede na to, da bo to 3user posted image .

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
12.1.2011 14:35:58   
Urša
Hja, men se zdi, da me je kr precej v trebuh! user posted image user posted image user posted image  
Smo dobili izvide krvi-gripa! user posted image user posted image user posted image  Še te nadloge se je manjkal! Res sem super zaštartala v porodniško, sem imela tak fajn namen vsak dan kej oprat in zlikat, pa kaj nabavit, si privoščit malo miru, zdaj pa imam, stanovanje v razsulu pa bolnike za štimat!  user posted image  Kašljam pa tolk, da mi je prej malo ušlo in sem se že ustrašla, da ni voda!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
12.1.2011 20:27:21   
Naty_ka
Tako, drage moje, včeraj še ni bilo čisto ziher, danes pa je že 100 %.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato vam z največjim vesljem sporočam, da .... user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
12.1.2011 20:28:08   
Naty_ka
................................

Je naš Erik SHODIL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
12.1.2011 22:04:38   
Urša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
13.1.2011 11:26:47   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image Erik

Jaz pa vam sporočam, da sem naslednjih 10 dni na bolniški user posted image . Ah, čist me je zdelalo, včeraj me je še uhu noro začelo boleti, tako da sem šla danes k Z, kjer sem bila seveda malo okregana kje tako dolgo hodim user posted image (ja, sori, če sem pa mislila da bo bolje user posted image ), dobila AB in počitek. Pa ne vprašte, če nimam občutka, da me bo zdaj še zob začel bolet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
13.1.2011 11:55:55   
Urša
Nina-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate. Vsaj AB si dobila, boš kmalu ven iz najhujšega, meni se bo pa očitno še vleklo!user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
13.1.2011 12:08:43   
Teni_
Erikuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Če sem se prav odločila, bi lahko danes prišla Petarda domov, če je vse ok, ne?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
13.1.2011 13:50:13   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Erik!

Za bolane mamice pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. pa kar brez slabe vesti si privoščite počitek. Haha, jaz itak vem, da si ga ne bi mogla user posted image

No, vsaj gripa me (upam vsaj) ne more doletet. Se raje cepim user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
13.1.2011 17:28:25   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Smo dobili izvide krvi-gripa! user posted image user posted image user posted image  Še te nadloge se je manjkal! Res sem super zaštartala v porodniško, sem imela tak fajn namen vsak dan kej oprat in zlikat, pa kaj nabavit, si privoščit malo miru, zdaj pa imam, stanovanje v razsulu pa bolnike za štimat!  user posted image  Kašljam pa tolk, da mi je prej malo ušlo in sem se že ustrašla, da ni voda!

smola ni kaj
Urša, želim vama z Nino da se čimprej pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image  
Čestitke Eriku za samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
13.1.2011 19:05:23   
NinaŠ
.. pa kar brez slabe vesti si privoščite počitek. Haha, jaz itak vem, da si ga ne bi mogla user posted image

bi si ga, če bi bila povornk bolna, verjemi user posted image Mene tudi zaboga nobena stvar ne položi... ...tole me pa je user posted image . Sem dopoldne hotela mal pobrkljat po stanovanju (itak - jaz doma, stanovanje v razsulu, tako pa že ne more bit user posted image ), pa sem po 10 minutah komaj še stala na nogah in bi se, v naslednjih 10 sigurno zrušila, če ne bi šla nazaj v posteljo user posted image . Saj otroka razumeta in kolikor moreta ne težita user posted image ....

Naty, tebe pa zdaj spet čakajo pestri dnevi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......