|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
13.1.2011 19:13:50   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Naty, tebe pa zdaj spet čakajo pestri dnevi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty je že imela hudo pestro noč user posted image . E se je namreč ob 23-i uri zbudil in do dveh ni zaspal nazaj. Če je bila luč, bi se on igral, če smo ga dali v petlek in pogasnili luči, se je drl ko jesihar user posted image  Pa še včeraj popoldne sem sama pri sebi razmišljala da je star eno leto pa še nismo imeli nobene burne noči (sicer se je zbujal za hrano a je takoj zaspal nazaj) in sem potem takoj dobila kontra...user posted image
Danes zjutraj sem komaj vstala, E pa že 15 do sedmih rogovilil user posted image  (običajno spi do pol osmih). Adijo pamet user posted image
Je pa bil danes prav važen in ogroooooooooooooooooooooooomno prehodil zunaj user posted image  

Bomo videli kakšna bo ta noč user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.1.2011 19:59:17   
Paštetka
user posted image  joj Naty, ka se te spomnim in kako sem ti bila fouš, ko si se vedno javljala šele okrog 10. ali 11. in nam voščila dobro jutro user posted image .

PETARDAuser posted image user posted image user posted image , ČESTITKE iz srca še tukaj user posted image . Joj, jaz bi tudi še enega user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.1.2011 21:15:12   
ada2
we are sorry... bla bla bla

skratka  jutri nimam PD, čeprav sem se ga ful veselila in imela odlično splaniranega - med drugim gledališka predstava in večerja z gostujočimi gledališčniki (namesto tega moram delat popoldne).... šli smo v kino, ampak na poti smo se ustavili na kirurgiji, ker je miha imel spet izpahnjen komolec - tokrat je bil kriv njegov ati.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
14.1.2011 8:19:33   
ada2
Erik vse najboljše!user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
14.1.2011 8:26:28   
Urša
Vse najboljše, Erik!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
14.1.2011 8:29:35   
Teni_
Erik, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
14.1.2011 12:02:31   
NinaŠ
Erik vse najboljše user posted image  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
14.1.2011 16:24:19   
Urša
Joj, jaz bi tudi še enega user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Je popolnoma brezplačno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
14.1.2011 21:49:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Joj, jaz bi tudi še enega user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Je popolnoma brezplačno! user posted image user posted image user posted image

Hmmmm.... kaj je zastonj? Otroka naredit verjetno že, pa da ti po trebuhu skače (če si zadovoljna s starimi cotami).... ampak v trenutku, ko se to bitje odloči priti na plan, stroški skokovito narastejo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.1.2011 14:43:11   
petarda
Koooooooooooončno smo domauser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.1.2011 15:58:53   
Urša
Petarda, poročaj!!! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.1.2011 16:38:58   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, poročaj!!! user posted image

Se strinjam. Eno kratko poročilo.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
16.1.2011 9:42:01   
Urša
Naj vam povem, da pri nas vlada obsedeno stanje. Mojega je rešilec odpeljal na infekcijsko, sum na novo gripo, ampak je na srečo ''samo'' pljučnica, jaz pa še vedno noro kašljam, hodim na inhalacije, dobila pa sem tudi pumpico. Dolgo se tole že vleče...vsaj otroka sta že dokaj OK, tegale revčka v trebuhu pa non-stop premetava.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
16.1.2011 9:56:29   
Teni_
O šit, Urša, pri vas je pa res napeto zdaj, ko si tik pred ciljem. Čimprej se pozdravite. Pri nas je bil zdaj moj ata na tem. Prejšnjo soboto je bil z rešilcem prepeljan na pljučni oddelek na Pohorje, kadilec, da dol padeš, 3 škatle na dan zdaj od sobote več ne kadi in nima več namena. Na srečo je bil že v petek odpuščen in je vse ok. Upam, da nas ne doleti kaj. Zaenkrat še zdravi---že trkam. 

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
16.1.2011 11:14:13   
NinaŠ
O joj Urša, groza. Čimprej se poberite user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz še nisem OK, kljub AB user posted image user posted image . Zabasana še vsa, uho me sicer ne boli več, a je še vedno zamašen in slišim le na pol, počutje, tako tako - večalimanj kar ležim.

Petarda kaka slikica tvojih frajerjev user posted image ? Saj vem da imaš gužvo... ...a vseeno mogoče tudi kratko poročilo user posted image ? Upam, da ste OK, bratca pa navdušena nad juniorinom? user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
16.1.2011 18:51:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda kaka slikica tvojih frajerjev user posted image ? Saj vem da imaš gužvo... ...a vseeno mogoče tudi kratko poročilo user posted image ? Upam, da ste OK, bratca pa navdušena nad juniorinom? user posted image user posted image

Se strinjam... petarda, domača naloga te čaka user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.1.2011 13:56:53   
petarda
Evo mene user posted image ... Sem prebrala vse za nazaj.... Najprej: HVALA VSEM, KI STE DIHALE Z MENOJ! ... Resno mislim....ležala sem tam v porodni sobi in velikokrat pomislila na to, da zdaj diha z mano še nekaj duš in res mi je bilo lažje user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar ne morem verjet, koliko vas je bolnih...in to tako...resno bolnih user posted image ..... en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas, še dodaten kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa zate in tvojo družino draga moja user posted image ..... to je pa res grozno, da te takole na koncu doletijo te user posted image  user posted image user posted image user posted image  bolezni

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.1.2011 14:00:59   
petarda
Saj veste, da bi se že prej javila, pa mi user posted image  ne pusti do računalnika...kao očke šparat, v posteljo, počivat, jest, dojit, čajčka pit...user posted image user posted image user posted image ....saj nič ne pravim....se pustim razvajat, mi paše.....samo za pol urice na dan bi mi pa vseeno lahko PC v posteljo prinesel user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.1.2011 14:01:34   
petarda
Ampak tale we are sorry....majku milu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.1.2011 14:15:07   
petarda
Zdaj pa na hitro še porodna zgodba...na hitro zato, ker lahko vsak čas uleti....ni sicer doma, ker itak očetnovskega dopusta ne poznajo user posted image , zato pa uleti vsake pol ure preverit, če sva OK user posted image

Torej.... v ponedeljek 10.01.2010 sva lepo odpeljala otroke v vrtec, potem še enkrat zaokrožila čez mesto, pa mimo porodnišnice, pa še enkrat čez mesto user posted image .....no in potem noter...jaz bi šla sicer še enkrat skozi mesto user posted image .... Najprej pregled, pa CTG, vse OK, le otroček ni dosti migal...potem me pa sestra vpraša: "Gospa...a vi ste sploh že kaj jedli danes?".... Pa jaz njej:"Ne. Če bi bila slučajno potrebna anestezija.".... Pa ona meni:"Oh, vi pa res na vse mislite. user posted image  (Pa ne jazuser posted image ). Zato pa je otroček tako miren, ker še ni dobil za jest." Sem jo vprašala, če naj grem jest, pa je rekla, da še ni potrebe in da bomo videli kako se bo stvar odvijala. Potem pregled...pri istem ginekologu, kot prejšnjič, le da je bil tokrat veliko bolj nežen... Rekel je, da sem odprta 3-4cm in da naj grem rodit, da bo že enkrat za mano. Rekel je:" Babici rečte, da ste imeli ponoči popadke in v dveh urah boste rodili." user posted image user posted image user posted image  Mamljiva ponudba, ne? user posted image  

In me pošlje v porodno...tam pogovor z babico....res OK babica, ki pa se ni mogla odločit ali je že čas, da mi sproži...ali ne...sploh glede na to, da sem imela najprej določen datum 08.01.2010 - glede na menstruacijo...torej bi bila šele dva dni čez rok... Odločili sva se za klistir...naredimo, čakamo...nič se ne dogaja (razen tistega, kar se mora user posted image )... Je bila ravno ura deset in me je poslala dol v bife na malo soka in majhen sendvič user posted image .....in tako sem se oblekla in sva z mojim krenila še na malco user posted image ..... Pridem nazaj ob 11.uri....se odločiva, da me pregleda, pa CTG...vse OK, odprta nič manj, nič več...popadkov ni bilo...me sprašuje kakšne so moje želje...naj mi predre mehur? Naj počaka in me pošlje na oddelek? Bi šla mogoče še za kakšno urico domov? user posted image  V glavnem...na oddelek nisem želela it, domov me je pa res malo mikalo user posted image user posted image user posted image ....

Ajooooooj..... bejbi se je zbudil in kolca v posteljici...moram k njemu.... nadaljevanje prihodnjič user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.1.2011 14:19:16   
Urša
Petarda, hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image
No, ko bo čas, kar nadaljuj, imam veliiiiike oči in ušesa! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.1.2011 15:36:02   
*bubi*
petarda..... menda nas ja zdaj ne boš takole v zraku pustila???

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.1.2011 20:29:30   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda..... menda nas ja zdaj ne boš takole v zraku pustila???

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ob pravem času se je ustavila. Uvertura.... glavni del pride jutri user posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
17.1.2011 20:54:57   
*bubi*
Glede na zamudo pri bejbiju se bojim, da bo tole zdaj še naslednjih 10 dni vlekla user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
18.1.2011 7:35:36   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Petarda lepo da si se oglasila user posted image , še lepše, da tvoj user posted image tako lepo skrbi zate user posted image (no user posted image , mal razvedrila za PCjem bi ti tud lohk privoščil user posted image )... ampak, ne bi bila petarda, če nas ne bi znala držat v napetosti user posted image ccccccc

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......