|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
16.12.2010 11:57:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Drugače pa DOBRO JUTRO, kavica bo pa danes kar iz šihtenga avtomata: user posted image user posted image user posted image  

Če nekak tako zgleda....

user posted image

je čisto OK.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jo bom danes preskočila....spet upam na nekaj opoldanskega spanca user posted image ....upam samo, da ni ta spanec tisti, ki mi ponoči neda spati user posted image

Sem ga v izogib ponovnim nočnim težavam raje izpustila user posted image ....mam prec dve uri več časa user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
16.12.2010 11:58:38   
petarda

Lani? Ali letos? Kdaj pa je rojen Erik? user posted image ....

pomoje letos user posted image  ...če nisem spet kaj pobrkljala user posted image  

glede na njen ticker, nisva midve... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
16.12.2010 12:21:15   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Tak, babe, jaz zej gren spot! Sen si še sprintala pa spunila pole za otroške doklode, ka gren vujtro v Radgono (Sergej ma logopeda-ŽE!), pa bon spotoma še tote papire rešila. Ka nete pozobile: zej več ne obveščajo kda treba dati vlogo za otroške!!! No, pa se to že itak vete user posted image

Vsen vse jasno??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma Sergej logopeda al' ti?? user posted image user posted image user posted image  đouk 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
16.12.2010 12:23:49   
Naty_ka

Lani? Ali letos? Kdaj pa je rojen Erik? user posted image ....

pomoje letos user posted image  ...če nisem spet kaj pobrkljala user posted image  

glede na njen ticker, nisva midve... user posted image

Alo, alo, da si ne bosta kaj naredili...user posted image

Jaz sem že  v letu 2011, tak da... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
16.12.2010 12:26:33   
Naty_ka
Ok, zdaj pa zares.
Če bi danes šla k logopedu ali ne. Kriza, ej. Pa ga. dr. se niti za en milimeter potrudila da bi vsaj malo govorila slovensko. Je kar prekmurščino treskala (da nebo pomote: mene ne moti, pa tudi razumem jo. ) Bolj je problem Sergej, ki pa NE razume.
No, pa na srečo super sodeloval in ji povedal vse kar ga je spraševala user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
16.12.2010 12:27:14   
Naty_ka
Tak, zdaj pa grem jaz na kavo, potem pa gremo pečt piškote!

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
16.12.2010 12:34:34   
Urša
Ada, user posted image , upam, da je kaj bolje. Vse na kupu!user posted image user posted image user posted image
Petarda, držim pesti, da zdržiš vsaj do 1.1. Bi bilo res bolje, že zaradi šole.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
16.12.2010 20:23:46   
NinaŠ
Urša, kdaj imaš pa ti drugače rok? Ti boš zdržala do 1.1.? user posted image

Popoldne smo imeli predstavo ob dnevu šole, kjer sta seveda nastopala tudi Tina in Anže - vsaj s svojim pevskim zborom user posted image . Itak da sta ful ponosna user posted image

Pa smrekco smo že postavili user posted image user posted image ...nisem imela več argumentov proti, ko sta jih otroka navedla toliko za user posted image user posted image user posted image . Ma dobr no, jo bomo pa po novem letu malo hitreje pospravili user posted image .
Že veste kje boste preživeli Silvestrovo (razen dveh ki upata da ne v porodnišnici user posted image )? Mi (tri družine) imamo letos silvestrsko večerjo in praznovanje pri nas user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
16.12.2010 21:11:56   
Naty_ka
Mmmmmmmmmmmmmm... pri nas pa tako lepo diši po hiši po pecivu... Moram povedat da so medenjaki popolnoma USPELI!!!!
Če se kateri da priti probat... zraven dobi še kavo/čaj/vročo čokolado/štamprle,.... user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
16.12.2010 21:12:57   
Naty_ka

Popoldne smo imeli predstavo ob dnevu šole, kjer sta seveda nastopala tudi Tina in Anže - vsaj s svojim pevskim zborom user posted image . Itak da sta ful ponosna user posted image

Pa smrekco smo že postavili user posted image user posted image ...nisem imela več argumentov proti, ko sta jih otroka navedla toliko za user posted image user posted image user posted image . Ma dobr no, jo bomo pa po novem letu malo hitreje pospravili user posted image .
Že veste kje boste preživeli Silvestrovo (razen dveh ki upata da ne v porodnišnici user posted image )? Mi (tri družine) imamo letos silvestrsko večerjo in praznovanje pri nas user posted image

user posted image user posted image user posted image
Mi se še uspešno borimo proti user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
16.12.2010 21:14:29   
Naty_ka

Mi zaenkrat še nimamo planov. Običajno se o tem začnemo pogovarjati zadnji dan...user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
16.12.2010 21:15:42   
Naty_ka
... za boljše počutje in vzdušje. Jaz sem jo slišala danes zjutraj po radiu in si jo že cel dan prepevam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=sCXZzIcEUD4&feature=related

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
16.12.2010 21:25:21   
petarda

Mi zaenkrat še nimamo planov. Običajno se o tem začnemo pogovarjati zadnji dan...user posted image

Jaz upam, da bomo mi doma user posted image ...torej, če ne bomo v porodnišnici..upam na miren večer v krogu ožje družine...jaz, lubi, petardito, junior....čisto dovolj in ravno prav user posted image . Lani smo imeli taščo, tasta in strica na obisku, samo letos se jih ne upam vabit, ker itak ne vem kako bom, če bom sposobna kaj pripravljat...hodila pa nebi nikamor. user posted image ...user posted image Če bodo spodaj svak in svakinja doma, potem pridejo malce nazdravit in bo to to. user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
16.12.2010 21:27:57   
petarda

user posted image user posted image user posted image
Mi se še uspešno borimo proti user posted image

Petardito zaenkrat še ni pokazal nobene želje, da bi pri nas že postavili smrekici...sem jaz bolj neučakana user posted image ....mislim, da bo ta vikend user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
16.12.2010 21:32:10   
petarda

Mmmmmmmmmmmmmm... pri nas pa tako lepo diši po hiši po pecivu... Moram povedat da so medenjaki popolnoma USPELI!!!!
Če se kateri da priti probat... zraven dobi še kavo/čaj/vročo čokolado/štamprle,.... user posted image

jaz bi prišla na vonjave in vročo čokolado user posted image ....piškotov pa sem se že in se jih bom še najedla user posted image .... Nam že čez ušesa ven gledajo, mali bi pa še kar pekli in pekli...user posted image  Evo danes so jih pekli v vrtcu. So morali prinesti s sabo predpasničke, modelčke...in smo jih potem dobili za probat. Moram rečt, da so bili ....njamiiiii user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
16.12.2010 21:33:20   
petarda
Kaj naj pa zdaj s puzzli naredim user posted image  Bom počakala še par dni, da vidim kake bodo raziskave...kaj pa boste ve naredile...tiste, ki jih še imate?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
16.12.2010 22:07:50   
Urša
Jaz imam rok  8.2. , tako da do januarja moram zdržat, tukaj ni debate! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
16.12.2010 23:14:37   
*bubi*

Petardito zaenkrat še ni pokazal nobene želje, da bi pri nas že postavili smrekici...sem jaz bolj neučakana user posted image ....mislim, da bo ta vikend user posted image

Mi smo že postavili.... je bilo treba preverit, v kakem stanju je. Ker sem se zapičila, da hočem novo. Ampak glih tako, samo da bi malo bolj ravno in stabilno stala user posted image .

No, problem nestabilnosti smo rešili, za vertikalo sem tudi malo spustila kriterije, tako da imamo kar staro, ki je še vedno dalečččččččč lepša od vseh, ki jih prodajajo po trgovinah. Glavni problem je itak v tem, da nikjer nisem našla velike smrekice z optičnimi vlakni (eno 60 cm sem samo videla v reklami) user posted image

Puzzle se pri nas po omari vlačijo, smo jih imeli samo za občasno igro. Po moje jih bom kar v kanto zanesla (na skrivaj), ker v uporabi itak niso. Airex je zakon. Upam samo, da ni strupen user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
17.12.2010 9:34:00   
ada2
a vam nekaj povem? samo nikomur ne smete izdat.... mi je včeraj kar pasalo, da sem šla delat... ne morete si mislit kak balzam za moja ušesa je bil popoldan brez kašljanjauser posted image  vem, grozna mama sem, ampak mi je to brehetanje res že na psiho vplivalo. no, energijsko sta si fanta že opomogla, vročine tudi več ni, ampak nosi so še nabiti z gnojem, pa kašljata še ko stare lokomotive.
kavico pa jaz bi... kakršnokoli... pa piškote tudi, čeprav smo jih mi tudi pekli zdaj, ko smo bili bolani, še najbolj pa bi kak čvek v živouser posted image , ampak me baše čas.... za praznike večinoma delam. kaj čemo, sem imela zdaj 2 leti fraj za božične praznike in se nimam pravice pritoževati. žal mi je le, da na božično jutro ne bom deležna tistih vzklikov in pogledov, ko se bodo odpirala darila.
adam je tudi dobil napotnico za logopeda... ampak mi imamo en tak netipičen primer.... ok, dolgo ni izgovarjal črke R, ampak potem na enkrat jo je začel in tu je nastala težava, ker je pa na L pozabiluser posted image  in zdaj se to čuje nekak tako: "grej, mama, to je čokorada mirka"  "kaj je to?" "čokorada z rešniki"
lego kocke so rego kocke, vlak tomaž pa je kar naenkrat postal vrag tomaž, sošolka v vrtcu ni več Lana ampak rana, svakinja pa je original sicer lara, do zdaj ji je pravil lala, zdaj je pa kar rarauser posted image
za ****.... a se kateri še to dogaja?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
17.12.2010 11:00:33   
petarda
Dobro jutro.

Tiste, ki ste že delale snežne krogle...a play doh plastelin bi se tudi obdržal v vodi? user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
17.12.2010 11:08:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a vam nekaj povem? samo nikomur ne smete izdat.... mi je včeraj kar pasalo, da sem šla delat... ne morete si mislit kak balzam za moja ušesa je bil popoldan brez kašljanjauser posted image  vem, grozna mama sem, ampak mi je to brehetanje res že na psiho vplivalo. no, energijsko sta si fanta že opomogla, vročine tudi več ni, ampak nosi so še nabiti z gnojem, pa kašljata še ko stare lokomotive.
kavico pa jaz bi... kakršnokoli... pa piškote tudi, čeprav smo jih mi tudi pekli zdaj, ko smo bili bolani, še najbolj pa bi kak čvek v živouser posted image , ampak me baše čas.... za praznike večinoma delam. kaj čemo, sem imela zdaj 2 leti fraj za božične praznike in se nimam pravice pritoževati. žal mi je le, da na božično jutro ne bom deležna tistih vzklikov in pogledov, ko se bodo odpirala darila.
adam je tudi dobil napotnico za logopeda... ampak mi imamo en tak netipičen primer.... ok, dolgo ni izgovarjal črke R, ampak potem na enkrat jo je začel in tu je nastala težava, ker je pa na L pozabiluser posted image  in zdaj se to čuje nekak tako: "grej, mama, to je čokorada mirka"  "kaj je to?" "čokorada z rešniki"
lego kocke so rego kocke, vlak tomaž pa je kar naenkrat postal vrag tomaž, sošolka v vrtcu ni več Lana ampak rana, svakinja pa je original sicer lara, do zdaj ji je pravil lala, zdaj je pa kar rara
user posted image
za ****.... a se kateri še to dogaja?

uh....moram priznat, da sem se nasmejala ob nekaterih izvedbah (vrag tomaž...) user posted image ....čeprav vem, da tebi ni smešno.... Drugače pa prvič slišim za kaj takega in upam, da vam da logopedinja kakšne koristne vaje, da se tega rešite. user posted image

Kako pa je Miha z izgovorjavo? Ker junior mi je prejšnji teden začel jecljat user posted image . Do zdaj me je lepo klical recimo...mamica kje si? Kje se skrivaš?.... zdaj pa stavek začne ma-ma-ma-mamica kje si? Kje se skrivaš? Ali pa ma-ma-ma-mamica Žiga vodo pil..... v glavnem prvo besedo, ki je največkrat mami skoraj vedno zajeclja.... Če pa je prva beseda kera druga, potem pa ponavadi ne user posted image ..... Oziroma odvisno od dneva in ponavadi bolj zvečer user posted image  Nekaj sem že prebrala na forumih, da naj bi bila to razvojna faza in naj bi bilo kmalu bolje...samo se res ne spomnim, da bi petardito to počel user posted image  Upam, da kmalu mine, ker ga je včasih kar težko poslušat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
17.12.2010 11:09:49   
petarda
Jaz pa čokoladni liker kuham. user posted image  Bo zraven tiste mešanice za piškote božičkovo darilo za moje najdražje user posted image . Včeraj sem šla po take lepe okrasne stekleničke in bo user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
17.12.2010 14:12:58   
*bubi*
Petarda, če ne boš nehala, bom še jaz prišla pogledat pod vašo smrekico, če je kaj zame user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
17.12.2010 14:17:28   
*bubi*
Ada, jaz še nisem slišala za kaj takega, je pa lahko samo faza.... ker poudarja tisti R, ki ste ga vi skoz poudarjali.

Sem pa se otrokom v bubijevi skupini čudila, da nekateri zelo nerazločno govorijo.

Bubika pa.... tako lepo zapoje pesmico Siva kučma. Ampak mi ne dovoli posnet user posted image  Vse je seveda še vedno na L (ki ga bubi zeeeelo dolgo ni znal izgovorit, še pri treh letih na sistematskem ne). Včeraj so imeli v vrtcu obisk dedka Mraza in ga je bubika baje čisto očarala user posted image  Ker je znala pesmico zapet, pa povedat, da se je pripeljal iz Pohorja. Saj ko smo ga takrat čakali, se je tudi najbolj glasno drla: dedek mlaz! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.12.2010 7:12:39   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Tudi Tina je imela, za časa ko je začela izgovarjat "r", kratko obdobje, ko so bili tudi vsi l-ji r-ji. Vendar je stvar v kakem tednu izzvenela user posted image

Včeraj smo imeli službeno prednovoletno srečanje in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kolk imam jaz krasne sodelavce user posted image .
Pa ne prašte zakaj sem potem že tako zgodaj pokonci user posted image - ja itak Tino moram na trening odpeljat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......