Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2010 21:04:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi ful ste fletni , torta je pa res carska . Tisti zeleni dinozaver je iz Lega?? Ja, lego creator. Dinozaver/vodna pošast/krokodil. Ful dobri so mi ti creator kompleti, ker lahko različne stvari sestavi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 21.11.2010 21:04:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Adam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 18:42:46
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše, Mark Patrik! Pa naj bo tudi za Adama, glede na to, da mi je tisto včerajšnjo skenslalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 18:43:36
|
|
|
|
petarda
|
Jutri pa praznuje Aleks...mogoče se pa njegova mami kaj javi tule ....je že dooooolgo ni bilo na spregled
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 18:45:23
|
|
|
|
petarda
|
In kako ste? Kaj boljše kot vreme? .... Naša dva sta danes zjutraj kar spala, ko je bilo treba v vrtec in ju je bilo tako lepo videti, da sem ju kar pustila... Malce pa lahko imata počitnic, ko je ravno mami doma, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 20:26:47
|
|
|
|
petarda
|
Komaj zdaj je junior koooončno zaspal. In to s težavo, jokom...zadnje čase imamo nasploh težave z njegovim uspavanjem ...pa ne samo z uspavanjem...se mi zdi, da z disciplino nasploh .... petardito je bil veliko bolj priden, ubogal...kot pa junior...mali se mi reži v faco, ko sem huda nanj Je pa po drugi strani veliko bolj trpežen, družaben, pogumen.... ... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 20:29:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi? ...drugi - tako kot opisuješ ...ti pa želim, da je tretji spet na nivoju prvega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 20:34:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem otroka tudi včasih pocrkljala doma, če sem imela dopust, seveda dokler sta še oba v vrtec hodila . Zdaj je tega konec, ker nočem da bi bil Anže žalosten, če bi bila Tina doma on pa bi vseeno moral v šolo. Itak pa naša babnca tako rada v vrtec hodi, da je bila tam še med šolskimi počitnicami , le za dva dneva sem se spogajala, da je blagovolila doma ostat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 20:53:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi? ...drugi - tako kot opisuješ ...ti pa želim, da je tretji spet na nivoju prvega zaenkrat bubika ful pridna..... ok, imamo bratsko-sestrske prepire na dnevnem redu, ampak za spanje je ona ful bolj pridna kot je bil bubi, za pospravljanje tudi.... mogoče ima tudi spol malo vpliva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 21:05:23
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše Adam!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 21:09:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi? ...drugi - tako kot opisuješ ...ti pa želim, da je tretji spet na nivoju prvega Oziroma...če lahko izbiram...naj bo priden, poslušen...kot prvi in pogumen, trpežen...kot drugi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.11.2010 21:11:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi? ...drugi - tako kot opisuješ ...ti pa želim, da je tretji spet na nivoju prvega zaenkrat bubika ful pridna..... ok, imamo bratsko-sestrske prepire na dnevnem redu, ampak za spanje je ona ful bolj pridna kot je bil bubi, za pospravljanje tudi.... mogoče ima tudi spol malo vpliva Se spomnim, ko sva se pogovarjali, ja...da nimaš nobenih problemo z njo...ti zavidam Mogoče je res malce pogojeno tudi s spolom...čeprav v Nininem primeru ne drži ravno...je pa res, da je Tina verjetno bolj "fantovske" sorte (verjetno malce tudi zaradi vpliva starejšega brata), bubika pa je..... bubika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.11.2010 7:31:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi? ...drugi - tako kot opisuješ ...ti pa želim, da je tretji spet na nivoju prvega Oziroma...če lahko izbiram...naj bo priden, poslušen...kot prvi in pogumen, trpežen...kot drugi no, no preveč izbirčna pa tud ne smeš bit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.11.2010 7:32:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aleks in Anej vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.11.2010 7:33:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
...zdaj pa počasi v vrtec, šolo.... ...jaz pa upam, da mi pred službo še uspe hladilnik sčistit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.11.2010 9:51:38
|
|
|
|
petarda
|
Aleks in Anej, VSE NAJBOLJŠE! Pa za Aneja še kako družbico v kratkem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.11.2010 9:52:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi? ...drugi - tako kot opisuješ ...ti pa želim, da je tretji spet na nivoju prvega Oziroma...če lahko izbiram...naj bo priden, poslušen...kot prvi in pogumen, trpežen...kot drugi no, no preveč izbirčna pa tud ne smeš bit To je pa itak samoumevno, ne.... da naj bo zdrav...četudi bi po obeh najslabše pobral
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.11.2010 9:55:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...zdaj pa počasi v vrtec, šolo.... ...jaz pa upam, da mi pred službo še uspe hladilnik sčistit Če ti še kaj časa ostane, pa pridi še moja zamrzovalno omaro...je tak zaledenela, da nekaterih predalov sploh ne morem ven potegnit .... Jaz pa se bom danes odpravila na podstrešje po male cotike....moram malo prebrat, oprat...samo se mi sploh ne sanja kam jih bom potem dala .... Se mi zdi, da bo treba kar po kakšno novo omaro...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.11.2010 8:15:41
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica in čajčki IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a za novo omaro imaš plac? kaj že kaj veš, kdo bo novi član? Za omaro mam še fuuuuul placa ...samo moj pravi, da je ne rabimo, pa da najboljše, da imamo še na hodniku omaro , čeprav bi bila ta omara v najini spalnici, ki je itak fuuuul prevelika in je placa dosti...sej ne telovadiva po celi spalnici, matr ...prav manjkata omara ali dve, da malo zapolni prostor ... No in ker je takega mišljenja, sem se odločila, da bom cunjice oprala, zlikala, pripravila....potem pa naj on lepo naredi red v eni otroški omari za tri otroke .... Novi član bo pa ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.11.2010 8:17:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Nina, naša dva tudi zelo rada hodita v vrtec. Max hodi k nemščini in k plesnim in je navdušen Meni je tako lepo, ko taki mali plešejo kakšen hip hop ali kaj podobnega ... Petardita sem malce nagovarjala, pa se je odločil, da ne bo šel, junior pa že tak lepo miga na vsako glasbo...tak, da mogoče pa njega zanese...drgač mamo pa še tretjo možnost
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.11.2010 20:04:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ... No in ker je takega mišljenja, sem se odločila, da bom cunjice oprala, zlikala, pripravila....potem pa naj on lepo naredi red v eni otroški omari za tri otroke .... drugače pa... petarda kake plane imate za to soboto? moj ima neko službeno pot v vaš kraj, pa bi nas s sabo vzel, ampak bi potem bili kako uro prepuščeni sami sebi in bi mi prav prišla družba, oz. če bi se mogoče lahko na kako kavico k vam povabili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.11.2010 20:04:51
|
|
|
|
Paštetka
|
pa jaaaa... zdaj sem se spomnila, da smo enkrat že odločale o imenovanju 3. pubeca. petardinijo ali kako že Še 1 vsem novemberčkom VSE NAJBOLJŠE. kmalu se izteka november.... A se sliši katera kaj s Sharky? Jaz, ko sem menjala telefon sem izgubila njeno telefonsko številko. Bi prav rada kakšno z njo rekla. eh... Sharpy ne Sharky . Ajde, se tipkamo. Danes sem dežurna, mala mi že celo popoldne bruha.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.11.2010 20:36:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda ... No in ker je takega mišljenja, sem se odločila, da bom cunjice oprala, zlikala, pripravila....potem pa naj on lepo naredi red v eni otroški omari za tri otroke .... drugače pa... petarda kake plane imate za to soboto? moj ima neko službeno pot v vaš kraj, pa bi nas s sabo vzel, ampak bi potem bili kako uro prepuščeni sami sebi in bi mi prav prišla družba, oz. če bi se mogoče lahko na kako kavico k vam povabili Pa glih zdaaaaj???? Koline pri dediju + koline pri drugi babici, če se moj pozdravi..ker ga daje prehlad, sinuse ima čisto zabasane in ga boli glava. V primeru, da se ne pozdravi in obleži, pa obstaja možnost, da se na kakem neokuženem terenu dobiva jaz in ti z otroci... Lahko tudi v našem stanovanju v mestu, ki je zdaj prazno, če bo lepo vreme pa obvezno na kakem igrišču ali na Otočcu Kdaj pa moraš ti vedet? Je dovolj zgodaj v petek popoldne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......